- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Hayırlısı olsun bence de, annelerine sağlıkla tutunan sağlıkla dünyaya gelen minikler olacağı zaman olsunlar zaten. Yoksa daha büyük üzüntüler yaşıyo insanlar Allah korusun. Her yaşananda bir hayır var onun için üzülsek de çabuk atlatıp önümüze bakmalıyız. Ben burdaki her anne adayının bebeğinin bulutlardan bize baktığını ve sırasını beklediğini hayal ediyorum. Onlar da gelmek istiyodur belki hemen annelerine ama yapıcak bişii yok sıra var :))))
canım canım öncelikle çok geçmiş olsun...bu sorun gidecek bebiş gelecek..inşallah 2 aya pozitif haberini alırız sağlıkla devam eder bundan sonrada...sorunu bilmek gerçekten rahatlatıyor insanı..eeee dr unda çok iyi...beklemesin o bebiş gelsin artık :))Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
bence deeee tatlım benim hepimizinkiler gelsin bir an önce artıkkkkselamlar :))
o sıra bayağı yoğun galiba yukarıda))
canım canım öncelikle çok geçmiş olsun...bu sorun gidecek bebiş gelecek..inşallah 2 aya pozitif haberini alırız sağlıkla devam eder bundan sonrada...sorunu bilmek gerçekten rahatlatıyor insanı..eeee dr unda çok iyi...beklemesin o bebiş gelsin artık :))
Evet hani dr un bakmasına gerek bile yok çıplak gözle bayağı belli...vardır bunda da bir hayır şekercim..demekki yaşanması gerekiyormuş bunların...Allah beterinden krusun..dermansız değil..kolayca hooop diye açılacak...hem anestezi kafası çok güzel oluyor yaw..derin uyku ama kısa süreli iştekızlar görmeyenler için tekrar paylaşıyorum baksanıza nasılda kanalda olan şey belli... hayrete düştüm görünce ben de....
miyomlar hamile kalmaya engel değilmiş. miyom bende de var. dr miyom düşüğe yada erken doğuma sebep olabileceğini söylemişti. alınırsa çok iyi olur. hamiş olduğunda kafan rahat olur. tatlım önündeki engeller tek tek kalkıyor. çok yakında hamiş haberini alırız inşallah. topiğimizin 6. hamişi sen olacaksın inşallah.tabi bir de miyom var bende, o da engel olurmuş sanırım tutunmasına, onu da alacak...
:))))))))))))) cildi de çok güzelleştirdiğini duydum anestezinin, arada bi doz alsak mı ne?Evet hani dr un bakmasına gerek bile yok çıplak gözle bayağı belli...vardır bunda da bir hayır şekercim..demekki yaşanması gerekiyormuş bunların...Allah beterinden krusun..dermansız değil..kolayca hooop diye açılacak...hem anestezi kafası çok güzel oluyor yaw..derin uyku ama kısa süreli işte
ah bebeğim yaaa, evet gebeliğe engel değil ama bebekle birlikte büyüyormuş miyomlar o sebeple düşüğe neden olabiliyormuş... aslına bakarsan ben habire hamile kalıyorum da tutamıyorum bebişi... inşallah tutunur artık yaa, yumiler boşu boşuna dölleniyormiyomlar hamile kalmaya engel değilmiş. miyom bende de var. dr miyom düşüğe yada erken doğuma sebep olabileceğini söylemişti. alınırsa çok iyi olur. hamiş olduğunda kafan rahat olur. tatlım önündeki engeller tek tek kalkıyor. çok yakında hamiş haberini alırız inşallah. topiğimizin 6. hamişi sen olacaksın inşallah.
tedavimmm demek istiyorum çünkü her gün ayrı aksiyon gerilim yaşıyorum.hergün sonlanacakmış gibi hastaneye gidiyorum..dr çok azimli ve kararlı benim yumurtalarda bir o kadar inatçı ama büyümemek adına@şekerpancarı canım tedavin ne durumda?
bana uyar:))))))))))))) cildi de çok güzelleştirdiğini duydum anestezinin, arada bi doz alsak mı ne?
benim en sonki tedavimde yumilerim hiç gelişmedi. en son gittiğimde ise yumim bu defa da çatlamıştı. bunda da bi hayır vardır. diğer yumim daha var. o çatlamadı. onunda kiste çevirmesinden korkuyorum. adetime kadar soğan kürü yapmaya karar verdim. senin yumilerin inşallah çok güzel gelişirler. stres yapmamaya çalış. Stres çok etkiliyor yumi gelişimini. rabbim umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın.tedavimmm demek istiyorum çünkü her gün ayrı aksiyon gerilim yaşıyorum.hergün sonlanacakmış gibi hastaneye gidiyorum..dr çok azimli ve kararlı benim yumurtalarda bir o kadar inatçı ama büyümemek adınasolda 2 yumurta var 4 gün geriden geliyorlar..hergün e2 için kan veriyorum..kolum mor bile değil artık mosmor..olsun tedavi sürsün hiç olmazsa kaliteli bir embriyo olsa...artık orasını Allah biliyor...bugünde gene öğleden sonra arayacaklar e2 nin durumuna göre tamam ya da devamm.nasip kısmet...
şu an önündeki engeler aşılabilir engeller. bak ne güzel yumurta oluşturabiliyorsun, yumurtan döllenebiliyor. güzel tarafından gör tatlım. şimdiye kadar boşu boşuna giden yumiler bizden değildir.ah bebeğim yaaa, evet gebeliğe engel değil ama bebekle birlikte büyüyormuş miyomlar o sebeple düşüğe neden olabiliyormuş... aslına bakarsan ben habire hamile kalıyorum da tutamıyorum bebişi... inşallah tutunur artık yaa, yumiler boşu boşuna dölleniyor
Allah razı olsun canım benim...bakalım kısmetten öte köy yok...sabırla dua ile bekliyorum ama işte görünen köy kılavuz istemiyor...bir sürpriz yapıp büyümeye karar verirlerse ne ala...cümlemizin emekleri boşa çıkmasın inşallah..benim en sonki tedavimde yumilerim hiç gelişmedi. en son gittiğimde ise yumim bu defa da çatlamıştı. bunda da bi hayır vardır. diğer yumim daha var. o çatlamadı. onunda kiste çevirmesinden korkuyorum. adetime kadar soğan kürü yapmaya karar verdim. senin yumilerin inşallah çok güzel gelişirler. stres yapmamaya çalış. Stres çok etkiliyor yumi gelişimini. rabbim umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın.
adet olacağım tarihi bilmiyorum. progesteron testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki? adetime tahmini 1 hafta vardır. soğan kürü evet çok iyi ama rahimi incelttiği için bende yapmak istemiyorum.Allah razı olsun canım benim...bakalım kısmetten öte köy yok...sabırla dua ile bekliyorum ama işte görünen köy kılavuz istemiyor...bir sürpriz yapıp büyümeye karar verirlerse ne ala...cümlemizin emekleri boşa çıkmasın inşallah..
regliden bir 5 gün önce gidip progesteron testi yaptır anlarsın zaten kiste çevirip çevirmediğini...çevirmemiştir inşallah..yaaa soğan kürü çok iyide azıcık rahmi inceltiyormuşş..genede dr ile kontağını kesme..nolur nolmaz....
canım yarın yada perşembe günü yaptırsan çıkar...ayrıca usg ile de anlarlar...bu kürler çok iyide işte...iştesi var...nasıl yapıyorlar nereye çalışıyorlar çok belli değil....adet olacağım tarihi bilmiyorum. progesteron testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki? adetime tahmini 1 hafta vardır. soğan kürü evet çok iyi ama rahimi incelttiği için bende yapmak istemiyorum.
merhaba gulbilcim, buğdaylarım daha yeni uzadı, yarın hasata başlarım :) ısırgan tohumu çörek otu yağı bal zencefil tarçın karabiber karışım yapmıştım 16. güne kadar kullandım, 40 gün kullanmak gerek bunları sanırım, ben de işler karıştı bu ay, hızlıca tüp bebeğe başladık, puregon vuruldum iki tane, hazır değilim diye bıraktım tedaviyi, 10,12,14 çalıştık, 14. gün ovü testi yapmıştım bana göre koyu idi. 16. gün sağ overde bir ağrı hissetmiştim, değerlendiremedim. Regl belirtileri başladı bende, kaçırdım galiba yine, içimde acayip bir umutsuzluk hissi var, hormonlardan sanırım, bir daha ki ay ovü testini daha sık yapacağım, bir de dhea ya başladım etkisi en az 45 günde görülüyormuş..fshe2 ısırgan tohumu ve buğday suyunun bir faydasını gördün mü?
soğan kürünü rezerv azlığı olanlara başlangıçta öneriyormuş saraçoğlu, ben hem tadından dolayı yapmak istemiyorum hem de rahim inceltir diye korkuyorumadet olacağım tarihi bilmiyorum. progesteron testi şimdi yaptırsam çıkar mı ki? adetime tahmini 1 hafta vardır. soğan kürü evet çok iyi ama rahimi incelttiği için bende yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?