inşallah gerek kalmaz da gelir bebiş kendiliğinden...şu kullandığın takviyeleride bir düzene oturtursun hem...dur bakalım reglide olmadın daha...bir bekleyelim görelim...sekerpancari , @Gobe, iki ay geçsin ben de sizin doktora gelebilirim, eşim bir daha tüp yok demişti ama galiba tüp olayına girişeceğim şu dhea biraz etki göstersinde...
buralardayım ıyı gıdıyor cok şükür sımdılık bır sıkıntı yok :)brnh bernuşum nerelerdesin bakiim sen,taze anne, nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik bebişimmm?
iyi maşallah tatlım bulantılar ne durumda? devam mı?buralardayım ıyı gıdıyor cok şükür sımdılık bır sıkıntı yok :)
en son söyledıgımde azarlıodun nerdeyse sölemıormm dahaiyi maşallah tatlım bulantılar ne durumda? devam mı?
ben miii??? aaa aşkolsun ben hiç öyle şey yapar mıyım? seni kıracak bir şey yaptıysam özür dilerim ama hiç farkında değilim?????? şu an çok şaşkınımen son söyledıgımde azarlıodun nerdeyse sölemıormm daha
hhhahaa deli şaka yapıormmben miii??? aaa aşkolsun ben hiç öyle şey yapar mıyım? seni kıracak bir şey yaptıysam özür dilerim ama hiç farkında değilim?????? şu an çok şaşkınım
kızım aklım çıktı hemen geçmişi okumaya başladım, bilmeden istemeden yaptığım bir şey varsa lütfen affet, 3-4 gündür ruh gibiyim iyice sersemletti yaşadıklarımhhhahaa deli şaka yapıormmazcıkk sanatcı kaprisi yapıyım dedım
aslında kalbım kırıldıda unuttum yanı o gun mıdem cok bulanıoduu yazmıstım burdan sende sende bebek var bnmkşi niye bulanıo vs baska seyler daha yazmsstın o gunde gercekten kötüydüüm sende kötüydün malum olayşlar uzerıne düşmedim hatta ıkı gundurde topıge ondn yazmadmmkızım aklım çıktı hemen geçmişi okumaya başladım, bilmeden istemeden yaptığım bir şey varsa lütfen affet, 3-4 gündür ruh gibiyim iyice sersemletti yaşadıklarımçaktırmamaya çalışıyorum ama ciddi ve derin yara alıyorum bu durumlarda ben...
ayrıca ben seni azarlarım ablanım ben senin en son folik asit için azarlamıştım pek de iyi yaptım dün biri ile karşılaştım folik asit kullanmadığı için 5,5 haftada bebeği düşük yapmış omurgası gelişememiş!!!! evlerden ırak,Allah korusun, ben azarlıyorsam vardır bildiğim bebişimmmmen son söyledıgımde azarlıodun nerdeyse sölemıormm daha
dur bulayım o yazışmayı kötü niyetle yazılmış bir şey olmadığını bunca ayki hukukumuza dayanarak biliyor olduğunu düşünüyorum bebişim, kırılma bana, bi densizlik yaptımsa da kusura bakma, bi bulayım ne amaçla öyle yazdım acaba...aslında kalbım kırıldıda unuttum yanı o gun mıdem cok bulanıoduu yazmıstım burdan sende sende bebek var bnmkşi niye bulanıo vs baska seyler daha yazmsstın o gunde gercekten kötüydüüm sende kötüydün malum olayşlar uzerıne düşmedim hatta ıkı gundurde topıge ondn yazmadmm
aaaaaaaaaaaaaaaa allah korusunn evet o konuuda ıyıkı ısrar cı oldun bebısıım cok saolayrıca ben seni azarlarım ablanım ben senin en son folik asit için azarlamıştım pek de iyi yaptım dün biri ile karşılaştım folik asit kullanmadığı için 5,5 haftada bebeği düşük yapmış omurgası gelişememiş!!!! evlerden ırak,Allah korusun, ben azarlıyorsam vardır bildiğim bebişimmmm
kız kötü bısey degıldı ztn aynı bu yazdgm gbı normalde ben hassaslastım cokk bıldıgın gbı degıl bızıım bahcede köpeğimz var kulubesı var bayada ıyı bakıyoruz yagmur basladıı az ılerdede baska köpek varr yagmurun ortasnda o ıslanıo bızımkı ne şanslı dıye agladımdur bulayım o yazışmayı kötü niyetle yazılmış bir şey olmadığını bunca ayki hukukumuza dayanarak biliyor olduğunu düşünüyorum bebişim, kırılma bana, bi densizlik yaptımsa da kusura bakma, bi bulayım ne amaçla öyle yazdım acaba...
delımıısınn sende bnm ıcın cok kıymetlısın ddıyorum ya aslında o gunde dedıgın bısey yoktu haklıydın benn böle aradaa bı tuhaflıgım tutuo anlayamıorm""""""""""""""""""senin bebik var bulanıyor, benim hem inanılmaz bulantım var hem de bebik var mı yok mu belli değilben ne yapayım kuzuuu ? benim durum daha beter""""""""""""""""""
ben burada şunu demek istedim senin mide bulantının sebebi var ama benimki ne b.k yemeye bulanıyor hamile değilim bir şey değilim diye kendime kızıyorum bu yazıda, sen niye alındın bebişim bundan?
alıngan gününe denk geldi belkide... alınma sakın bana, bak çok kıymetlisin sen ve tüm arkadaşlarımız...dost olduk artık burada... oysa her kelimemi seçerek, yanlış anlaşılmamaya çalışarak yazıyorum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım...
hamişliktendir tatlım bak sana bir abla tavsiyesi daha gelsin benden, sen yıllardır bu anı bekliyorsun,yalvarırım tadını çıkarmaya çalış... sen bizim rüyamızı yaşıyorsun şu an, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..biraz rahat olmaya çalış kuzum ne olur yaaa, bulantıların oluyor farkındayım ama kendini bir şeylerle meşgul et, geçecek bugünler, hiçbirinin geri dönüşü yok,her saniyenin tadına var lütfendelımıısınn sende bnm ıcın cok kıymetlısın ddıyorum ya aslında o gunde dedıgın bısey yoktu haklıydın benn böle aradaa bı tuhaflıgım tutuo anlayamıorm
canım inşallah karışımın bir faydasını görürsün. dhea yı bende kullanıyorum. ama bende bir etkisi olmadı sanırım. bu ay olmadıysa önümüzdeki aylara bakacağız. ben soğan kürünü uyguladım daha önce. ama benim rahim ince olduğu için o yüzden tekrar uygulamaya tereddüt ediyorum.merhaba gulbilcim, buğdaylarım daha yeni uzadı, yarın hasata başlarım :) ısırgan tohumu çörek otu yağı bal zencefil tarçın karabiber karışım yapmıştım 16. güne kadar kullandım, 40 gün kullanmak gerek bunları sanırım, ben de işler karıştı bu ay, hızlıca tüp bebeğe başladık, puregon vuruldum iki tane, hazır değilim diye bıraktım tedaviyi, 10,12,14 çalıştık, 14. gün ovü testi yapmıştım bana göre koyu idi. 16. gün sağ overde bir ağrı hissetmiştim, değerlendiremedim. Regl belirtileri başladı bende, kaçırdım galiba yine, içimde acayip bir umutsuzluk hissi var, hormonlardan sanırım, bir daha ki ay ovü testini daha sık yapacağım, bir de dhea ya başladım etkisi en az 45 günde görülüyormuş..
vallahi bende tadını cıkarmak ıstıyormm hamıle hamıle dolasmak cnımın ıstedgnı yemek hatta en cok ıstedgm seyy kıyafet esya falan almakk delırıyorum resmen ama olmuyo o kadar köt seyler duyuyosn okuosunn bılıosnn hersey kursagımda kalıoo resmen korkudann bende bu anı cok bekledım hep hayal ederdımm hıc hayal ettgm gbı olmadı suann ınsallah rabbım saglıklı habelerını nasıp ederde bende yavas yavas düzelirmhamişliktendir tatlım bak sana bir abla tavsiyesi daha gelsin benden, sen yıllardır bu anı bekliyorsun,yalvarırım tadını çıkarmaya çalış... sen bizim rüyamızı yaşıyorsun şu an, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..biraz rahat olmaya çalış kuzum ne olur yaaa, bulantıların oluyor farkındayım ama kendini bir şeylerle meşgul et, geçecek bugünler, hiçbirinin geri dönüşü yok,her saniyenin tadına var lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?