Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

soğan kürünü yapmıştım ben bu ay doktor rahim ince falan demedi ama zaten konu farklı olduğu için benim aklıma bile gelmedi sormak... ama miyomun küçüldüğünü farkettim önceki gidişimde eliyle koymuş gibi görmüştü rahim duvarına yerleşmiş miyomu, dün oldukça uğraştı bulmak için gibi geldi bana..genelde o ultrason süresi 2 dk falan sürüyorsa dün sanırım 5 dk yı bulmuştur, acayip inceledi.

sekerpancari , @Gobe, iki ay geçsin ben de sizin doktora gelebilirim, eşim bir daha tüp yok demişti ama galiba tüp olayına girişeceğim şu dhea biraz etki göstersinde...
inşallah gerek kalmaz da gelir bebiş kendiliğinden...şu kullandığın takviyeleride bir düzene oturtursun hem...dur bakalım reglide olmadın daha...bir bekleyelim görelim...

hhhahaa deli şaka yapıormm azcıkk sanatcı kaprisi yapıyım dedım
kızım aklım çıktı hemen geçmişi okumaya başladım, bilmeden istemeden yaptığım bir şey varsa lütfen affet, 3-4 gündür ruh gibiyim iyice sersemletti yaşadıklarım çaktırmamaya çalışıyorum ama ciddi ve derin yara alıyorum bu durumlarda ben...

aslında kalbım kırıldıda unuttum yanı o gun mıdem cok bulanıoduu yazmıstım burdan sende sende bebek var bnmkşi niye bulanıo vs baska seyler daha yazmsstın o gunde gercekten kötüydüüm sende kötüydün malum olayşlar uzerıne düşmedim hatta ıkı gundurde topıge ondn yazmadmm

en son söyledıgımde azarlıodun nerdeyse sölemıormm daha
ayrıca ben seni azarlarım ablanım ben senin en son folik asit için azarlamıştım pek de iyi yaptım dün biri ile karşılaştım folik asit kullanmadığı için 5,5 haftada bebeği düşük yapmış omurgası gelişememiş!!!! evlerden ırak,Allah korusun, ben azarlıyorsam vardır bildiğim bebişimmmm

dur bulayım o yazışmayı kötü niyetle yazılmış bir şey olmadığını bunca ayki hukukumuza dayanarak biliyor olduğunu düşünüyorum bebişim, kırılma bana, bi densizlik yaptımsa da kusura bakma, bi bulayım ne amaçla öyle yazdım acaba...

aaaaaaaaaaaaaaaa allah korusunn evet o konuuda ıyıkı ısrar cı oldun bebısıım cok saol

kız kötü bısey degıldı ztn aynı bu yazdgm gbı normalde ben hassaslastım cokk bıldıgın gbı degıl bızıım bahcede köpeğimz var kulubesı var bayada ıyı bakıyoruz yagmur basladıı az ılerdede baska köpek varr yagmurun ortasnda o ıslanıo bızımkı ne şanslı dıye agladım

""""""""""""""""""senin bebik var bulanıyor, benim hem inanılmaz bulantım var hem de bebik var mı yok mu belli değil ben ne yapayım kuzuuu ? benim durum daha beter""""""""""""""""""

ben burada şunu demek istedim senin mide bulantının sebebi var ama benimki ne b.k yemeye bulanıyor hamile değilim bir şey değilim diye kendime kızıyorum bu yazıda, sen niye alındın bebişim bundan?

alıngan gününe denk geldi belkide... alınma sakın bana, bak çok kıymetlisin sen ve tüm arkadaşlarımız...dost olduk artık burada... oysa her kelimemi seçerek, yanlış anlaşılmamaya çalışarak yazıyorum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım...

delımıısınn sende bnm ıcın cok kıymetlısın ddıyorum ya aslında o gunde dedıgın bısey yoktu haklıydın benn böle aradaa bı tuhaflıgım tutuo anlayamıorm

delımıısınn sende bnm ıcın cok kıymetlısın ddıyorum ya aslında o gunde dedıgın bısey yoktu haklıydın benn böle aradaa bı tuhaflıgım tutuo anlayamıorm
hamişliktendir tatlım bak sana bir abla tavsiyesi daha gelsin benden, sen yıllardır bu anı bekliyorsun,yalvarırım tadını çıkarmaya çalış... sen bizim rüyamızı yaşıyorsun şu an, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..biraz rahat olmaya çalış kuzum ne olur yaaa, bulantıların oluyor farkındayım ama kendini bir şeylerle meşgul et, geçecek bugünler, hiçbirinin geri dönüşü yok,her saniyenin tadına var lütfen

canım inşallah karışımın bir faydasını görürsün. dhea yı bende kullanıyorum. ama bende bir etkisi olmadı sanırım. bu ay olmadıysa önümüzdeki aylara bakacağız. ben soğan kürünü uyguladım daha önce. ama benim rahim ince olduğu için o yüzden tekrar uygulamaya tereddüt ediyorum.

vallahi bende tadını cıkarmak ıstıyormm hamıle hamıle dolasmak cnımın ıstedgnı yemek hatta en cok ıstedgm seyy kıyafet esya falan almakk delırıyorum resmen ama olmuyo o kadar köt seyler duyuyosn okuosunn bılıosnn hersey kursagımda kalıoo resmen korkudann bende bu anı cok bekledım hep hayal ederdımm hıc hayal ettgm gbı olmadı suann ınsallah rabbım saglıklı habelerını nasıp ederde bende yavas yavas düzelirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…