dhea tam bir muamma zaten :) gulbilcim bazen ümitleniyorum okuduklarımdan doğal yoldan olabilir diye, sonra yine ah tüh tüp bebekle mi olabilir acaba diyorum, dr da zaten doğal olmaz demişti bana, benim durumumda herşeyi dört dörtlük uygulayanlar başarılı olmuş genelde, beslenme, egzersiz, akapunktur, kaplıca, kürler, safranıydı, bebe aspiriniydi, arısütüydü, nar suyuydu vb... bende herşey yarım yamalak oluyor, tam olarak 3 aylık bir programa giremiyorum nedense...canım inşallah karışımın bir faydasını görürsün. dhea yı bende kullanıyorum. ama bende bir etkisi olmadı sanırım. bu ay olmadıysa önümüzdeki aylara bakacağız. ben soğan kürünü uyguladım daha önce. ama benim rahim ince olduğu için o yüzden tekrar uygulamaya tereddüt ediyorum.
Canım 0,1 0,2 0,3 yani sıfırlı bir değerler çıkacak galiba ki yumurta varsada çatlamış olsun...sekerpancari canım progesteron değeri kaç çıkarsa kist oluyor? ben biraz sonra progesteron ölçtüreceğim.
bebeğim bazen cehalet iyidir, azıcık okuma, daha az araştır, her şey olacağına varıyor, stres uzak durmalı bizden....vallahi bende tadını cıkarmak ıstıyormm hamıle hamıle dolasmak cnımın ıstedgnı yemek hatta en cok ıstedgm seyy kıyafet esya falan almakk delırıyorum resmen ama olmuyo o kadar köt seyler duyuyosn okuosunn bılıosnn hersey kursagımda kalıoo resmen korkudann bende bu anı cok bekledım hep hayal ederdımm hıc hayal ettgm gbı olmadı suann ınsallah rabbım saglıklı habelerını nasıp ederde bende yavas yavas düzelirm
öyle bebişim ne yapalım bunda da bi hayır vardır elbet, Rabbim zamanını biliyordurno_name_ sanada sımdı ne desemm haklıyım kendımı yırttım ben burda doktora gıt dıye bak nolduu demekki birde sen eger kanalların acık kalsaydı ıkı sefer hamıle kalma sansın vardı aslında hatta kaldın
ınann varya hıcbırsey okumuyorum kötü içeriklii amaa okumasamda bılıdıgım syler varr bakalım zaman ne gösterıcek 10 gun kaldı bırdahakı randevu yabebeğim bazen cehalet iyidir, azıcık okuma, daha az araştır, her şey olacağına varıyor, stres uzak durmalı bizden....
25 şubattaydı değil mi? göreceksin her şey güzel olacak sıkma ne olur canını...moralini yüksek tutınann varya hıcbırsey okumuyorum kötü içeriklii amaa okumasamda bılıdıgım syler varr bakalım zaman ne gösterıcek 10 gun kaldı bırdahakı randevu ya
evet cnm tam ıkıncı ayımı doldurmus oluorm normalde ıkıncı bat tarıhı o bu pazartesıde aıle hekımlıgıne gıdecegım b12 vıt demır eksıklıgıne tsh yegebelık sekerıne falan baklck25 şubattaydı değil mi? göreceksin her şey güzel olacak sıkma ne olur canını...moralini yüksek tut
her şey normal çıkacak, gör bak,hiç telaş etme kendine tatlımevet cnm tam ıkıncı ayımı doldurmus oluorm normalde ıkıncı bat tarıhı o bu pazartesıde aıle hekımlıgıne gıdecegım b12 vıt demır eksıklıgıne tsh yegebelık sekerıne falan baklck
ınsallah cnm ınsallah senın amelıyat ne zmn hsg gbı bır ıslemmı ne kdr sürüomussher şey normal çıkacak, gör bak,hiç telaş etme kendine tatlım
canım emin misin? yani 0,9 a kadar bir değer çıkarsa kist vardır anlamına mı geliyor? yumurtamın çatladığını sanmıyorum. çünkü bu ay sağ overdeki çatladı. soldaki duruyor. aynı yumurtlama döneminde iki overden de yumurta çatlamaz. sadece birinden olur. sonucu 5 gibi öğreneceğim.Canım 0,1 0,2 0,3 yani sıfırlı bir değerler çıkacak galiba ki yumurta varsada çatlamış olsun...
senin doğal yolla niye olmazmış? dr un niye öyle dedi ki? sen dr un dediğine takılma. çok biliyor onlar... moral bozmaktan başka birşeye yaramıyorlar. canım aslına bakarsan bende senin durumundayım. kürleri tam olarak uygulayamıyorum. tam başlıyorum yarım kalıyor. ama bir de bakıyorum sanki bu üç aydır yaptığım hiçbirşey etkili olmamış gibi. ultrason muayenesine giriyorum. ya yumi olmuyor, yada gelişmiyor. şu ana kadar sonuç ne? koca bir sıfır. bunda da bir hayır var diyorum. rabbim yazdıysa vakti saati vardır elbet...dhea tam bir muamma zaten :) gulbilcim bazen ümitleniyorum okuduklarımdan doğal yoldan olabilir diye, sonra yine ah tüh tüp bebekle mi olabilir acaba diyorum, dr da zaten doğal olmaz demişti bana, benim durumumda herşeyi dört dörtlük uygulayanlar başarılı olmuş genelde, beslenme, egzersiz, akapunktur, kaplıca, kürler, safranıydı, bebe aspiriniydi, arısütüydü, nar suyuydu vb... bende herşey yarım yamalak oluyor, tam olarak 3 aylık bir programa giremiyorum nedense...
Çok geçmiş olsun canım evet üzücü bir durum ama en azından neden kimyasal yaşadığını öğrenmiş oldun,buda mutlu sona yaklaştığının bebişini en kısa zamanda kucağına alacağının işareti.Allah Şafi ismiyle şifanı versin inşallah.Öpüyorum gözlerinden.Kizlarrrrr, geldim, şimdi girdim eve, sizi meralta bıraktığım için çok ozur dilerimfakat internet paketim bitik tüm gün Hastanedeyim, hemen yazıyorum. Dün gece parça parça kanamam oldu, bu sabah hemen kostüm hastaneye ve beta HCG çekildi değer 25,17 evet 2 katına çıktı ama reglim gelmeye başlamıştı. Kimyasal yine hemen girdim Dr A, daha önce hsg sonucumu goturmemistim ben, bugün detaylı inceleyince Dr, dedi ki tüpler açık ama rahim kanalın kapalı, bana da gösterdi hakkaten kapalı. Tüpten yumurta salınıyor, sperm dolluyor ama kanaldan geçip rahme yerlesemiyor hemen regl bitimine ameliyat dedi, bir siru kan verdim, EKG çekildi, anestezi Dr ile gorustum vs.vs. sonuç önümüzdeki pzt sabah histereskopi olacağım.
canım 22 si pazartesi sabah 8 de ameliyata alacak 7 gibi hastanede olacağım... anestezili tabi bu, duruma göre değişir, miyom çıkarabileceğim için uzayabilir dedi. 1 saat gibi düşün dedi ya bilemiyorum artık, öğleden sonra taburcu edeceklermiş, serum falan takıyorlar ya bitince sanırım çıkarırlar...ınsallah cnm ınsallah senın amelıyat ne zmn hsg gbı bır ıslemmı ne kdr sürüomuss
yok yok yanlış ifade etmişim..0,9 a kadar bir değer çıkarsa kist falan yoktur demek.yaz sonucu mutlaka...iş yoğunluğundan ara ara yazabiliyorum kusuruma bakma lütfen..canım emin misin? yani 0,9 a kadar bir değer çıkarsa kist vardır anlamına mı geliyor? yumurtamın çatladığını sanmıyorum. çünkü bu ay sağ overdeki çatladı. soldaki duruyor. aynı yumurtlama döneminde iki overden de yumurta çatlamaz. sadece birinden olur. sonucu 5 gibi öğreneceğim.
tatlım yine kimyasal atlattım reglim geldi, embriyo gitti. rahim kanalımda tıkanıklık varmış 22 şubat pazartesi histeroskopi yapacak doktor..hayırlısı ne diyeyimno_name_ simdi eski sayfaları okurken bir iki bisey gördüm noldu neyin var çok geçmiş olsun
bir çırpıda bitecek geçecek inşallah...sonuçta adı operasyon insan korkar çekinir ama seni bebişe yaklaştıracak ya korkma hiç...canım 22 si pazartesi sabah 8 de ameliyata alacak 7 gibi hastanede olacağım... anestezili tabi bu, duruma göre değişir, miyom çıkarabileceğim için uzayabilir dedi. 1 saat gibi düşün dedi ya bilemiyorum artık, öğleden sonra taburcu edeceklermiş, serum falan takıyorlar ya bitince sanırım çıkarırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?