Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaaa çok saol, hakkaten üzücü oluyor, heveslensen mi heveslenmesen mi bilemiyorsun, sonra ellerinden kayıp gidince ve bir şey yapamayınca çok yıkılıyorsun..sağlık olsun ne yapayım vardır bunda da bi hayır..sen nasılsın kuzummm

tabı cnm anestezıı yaparlar mutlaka bayıll hıcbıseyı hatrlamaa oldu bıttı ye gelsınn işyerndende ızın al evde yat

bir çırpıda bitecek geçecek inşallah...sonuçta adı operasyon insan korkar çekinir ama seni bebişe yaklaştıracak ya korkma hiç...
öyle yavrum yaaa, inanır mısın gram korku yok, doktora çok güveniyorum sanırım ondan, ama yine de girmeden helalleşelim gidipte dönememek, dönüpte bulamamak var

tabı cnm anestezıı yaparlar mutlaka bayıll hıcbıseyı hatrlamaa oldu bıttı ye gelsınn işyerndende ızın al evde yat
öyle yapacağım tatlım belki 2 gün bile izin alabilirim, şimdilik pzt-salı dedim duruma göre uzatabilirim bile izni dinleneyim azıcık

öyle yapacağım tatlım belki 2 gün bile izin alabilirim, şimdilik pzt-salı dedim duruma göre uzatabilirim bile izni dinleneyim azıcık
aynenn hep bu işin yuzunden oldu zaten doktra gıdemedın ısten ayrılacagın zaman eteklerıne yapısıolarr öle zamanda bıle ınsan kafa ıstırahatı verırr o bıle yok bırakk yat gtme işe flnn zatn yıllardır calısmıssın azcık oturuver

Sağlık olsun diyemeyeceğim tek şey sağlığımız canım bunu hiç unutma iyi olursan herşey güzel olur.Ben ikinci adeti de bitirdim acaba ovulasyon olacakmı bilmiyorum zaten eşimde cok isteksiz Allah yardımcım olsun.İlişki olmadan nasıl çocuk olacak kiii?İyiyim buna da çok şükür.

yok yok yanlış ifade etmişim..0,9 a kadar bir değer çıkarsa kist falan yoktur demek.yaz sonucu mutlaka...iş yoğunluğundan ara ara yazabiliyorum kusuruma bakma lütfen..
internette az önce baktım. luteal fazda 4-25 arası olması gerekiyormuş. buna göre 1-4 arası normal değer mi olacak şimdi? sonucu yazacağım.

bu eşlere de anlam veremiyorum sanki keyfimizden yapıyoruz alt tarafı bi sperm verecek işin en keyifli yanı onlara düşüyor ama bir naz bir niyaz

Kızlar hayıt hapıyla ilgili gelişmeleri yazmak istedim sizlere.
Adet olmadan bir gün önce kullanmaya başladım. Adetim dün bitti ve ben bir haftadır bu hapı kullanıyorum.
Sayesinde Adetim son derece ağrısız geçti ve cinsel istekte artış oldu.ayrıca sinir stres hepsi bitti bende.
Şimdilik etkileri bunlar oldu. Gelişmeler olursa yazmaya devam edicem

gerilerde kalmış listemiz, şöyle bi öne alayım dedim

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
no_name_ ............................................................................................ 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

KIZLARRR LİSTEDE DEĞİŞİKLİK VARSA BİLDİRİNNNN ....

öyle yavrum yaaa, inanır mısın gram korku yok, doktora çok güveniyorum sanırım ondan, ama yine de girmeden helalleşelim gidipte dönememek, dönüpte bulamamak var
bak yaaa ağzından yel alsın..Allah korusun ne biçim laflar onlar öylebak senin yüzünden sigara işaretli emoji yaptım...hiç içmedim ama olsa bu aralar hayır dermiyim gerçekten bilmiyorum..seni çok pek çok seviyorum...en sağlıcaklısından ve beişe bir adım daha yaklaşmış olaraktan merhaba yada günaydın diyeceksin bize buna inanıyorum..duygusala bağlamıym iğneler kötü yapıyor

tatlım yine kimyasal atlattım reglim geldi, embriyo gitti. rahim kanalımda tıkanıklık varmış 22 şubat pazartesi histeroskopi yapacak doktor..hayırlısı ne diyeyim
Geçmiş olsun canım bahsettiklerin hakkında bi fikrim yok en azından gebe kalabiliyorsun ne güzel diyecem de kimyasal gebelik hakkında hic bu bilgim yok yanlış yorum yapmayim

montecim bak ağzına acı biber sürülecek.. o nasıl bir cümle tatlım. seni anlıyorum canım, stresten dolayı bu şekilde şeyler yazıyorsun. ama hiç endişelenme. herşey yolunda gidecek. sen aramıza döneceksin. bize hamiş haberini vereceksin.

ben de sizleri çoook seviyorum kuzularrr G gulbil10 amma kızdınız haaa, anestezi altına girecem belli mi olur bu işler, o sebeple dedim..Allah korusun tabiki

kızlarrrr histeroskopiden sonra ne kadar korunma verdi doktor sizlere?????

ben de sizleri çoook seviyorum kuzularrr G gulbil10 amma kızdınız haaa, anestezi altına girecem belli mi olur bu işler, o sebeple dedim..Allah korusun tabiki
Vuuuu anestezi çok kafa birşey ya :) en son uçuyoruuuum diyordum :) sonra uyandım.Herşey çok güzel olacak birtanem inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…