Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

benim reglim bugün itibari ile bitti. cumartesi günü doktora gittim ama benimle ilgilenmedi doktor. hormon testlerimi yaptırdım amh henüz çıkmadı.

gerilerde kalmış listemiz, şöyle bi öne alayım dedim

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
yakamoz007 ...................................................................................................................... ????????
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
no_name_ ............................................................................................ 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

canım değer 1,38 çıktı. şimdi kist var demek anlamına mı geliyor? internetteki değerlere göre luteal fazda 4-25 arası olması gerekiyormuş.
Değerini dr a bir sorsana, bennce yok..ama sonuçta bu değer kişiden kişiye değişmiyor..kaan bey di dimi...hepimizin bayıldığı dr lardan.tabii usg görüntüsüde önemli..bende ultrasonlada bakmıştı çünkü...

ben de sizleri çoook seviyorum kuzularrr G gulbil10 amma kızdınız haaa, anestezi altına girecem belli mi olur bu işler, o sebeple dedim..Allah korusun tabiki
kızarız kızarız...öyle şeyler demek yok....iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza :))
yapacağı işleme göre dr belirler süreyi, şimdi ben histereskopi oldum ama bende sadece rahmi görüntüledi ve çizik olayı oldu.korunma vermedi yani.

usg ye girersen eğer tontişlerin resimlerini isteriz ismini her gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor
Canım :) bu 6+1 ilk görüntüleri malesef anlaşılmıyor solucan gibiler :) cumartesi günü kontrol var yine eklerim buyumuslerdir belki :)

Eklentiler

• IMG-20160212-WA0001-1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 43
normale göre düşük bir değer. ama bu değer aydan aya değişebiliyormuş. bu ay düşük çıkmasına şaşırmadım. yumurtalarımın gelişmemesinden belliydi. dr um Kaan bey. dr uma sormaya çekiniyorum. çünkü o benden böyle bir değer istemedi. arayıp sorsam niye bu tahlile gerek duydun dese ne diyebilirim ki? terslemesinden korkuyorum açıkçası.

Bu kist olayı nedir?

ben de sizleri çoook seviyorum kuzularrr G gulbil10 amma kızdınız haaa, anestezi altına girecem belli mi olur bu işler, o sebeple dedim..Allah korusun tabiki
tatlım aslında kızmadım sadece senle ilgili olumsuz birşey duymak istemediğim için biraz sert çıkıştım sanırım. kırdıysam özür dilerim.

canımcım terslemez diye düşünüyorum çünkü hani sorabilirsin en azından şüphe duydum ve kan verdim dersin...bizce birşey yok ama tabii çekinmeni anlıyorum...kist olmasından çekiniyorum zaten hani tadavi zor oluyorum birde bunun olmasından korktum dersen eminim bişey demez..

Bu kontrolde belli olur cnm senin büyük benimkilerden :) sende ekle
cameradannn cekktım bende cok kötu cıktı bellı olmuo maaleseff ama yuklemeye calıscamm bnmkiler 7 mm olmustu e soon kalp atısındakı o anı yakalaastk ama göz kırpar gbı acılıp kanpanıodu sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…