aman müptelası olmayayım sakınVuuuu anestezi çok kafa birşey ya :) en son uçuyoruuuum diyordum :) sonra uyandım.Herşey çok güzel olacak birtanem inan.
benim reglim bugün itibari ile bitti. cumartesi günü doktora gittim ama benimle ilgilenmedi doktor. hormon testlerimi yaptırdım amh henüz çıkmadı.gerilerde kalmış listemiz, şöyle bi öne alayım dedim
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
yakamoz007 ...................................................................................................................... ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
no_name_ ............................................................................................ 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
KIZLARRR LİSTEDE DEĞİŞİKLİK VARSA BİLDİRİNNNN ....
yeni regl ne zaman canım listede düzenleyelim?benim reglim bugün itibari ile bitti. cumartesi günü doktora gittim ama benimle ilgilenmedi doktor. hormon testlerimi yaptırdım amh henüz çıkmadı.
Değerini dr a bir sorsana, bennce yok..ama sonuçta bu değer kişiden kişiye değişmiyor..kaan bey di dimi...hepimizin bayıldığı dr lardan.tabii usg görüntüsüde önemli..bende ultrasonlada bakmıştı çünkü...canım değer 1,38 çıktı. şimdi kist var demek anlamına mı geliyor? internetteki değerlere göre luteal fazda 4-25 arası olması gerekiyormuş.
Burdayız sen nerdesin :) nasılsınız Anne kız diyesim geldi yaaa Allah mi söyletti :)kızzllarrrr nerdesınız
kızarız kızarız...öyle şeyler demek yok....iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza :))
usg ye girersen eğer tontişlerin resimlerini isterizBurdayız sen nerdesin :) nasılsınız Anne kız diyesim geldi yaaa Allah mi söyletti :)
aaa bellimi olur kız ne dıcem senın memeler acıomu bnmkiler hiç acımıoBurdayız sen nerdesin :) nasılsınız Anne kız diyesim geldi yaaa Allah mi söyletti :)
Canım :) bu 6+1 ilk görüntüleri malesef anlaşılmıyor solucan gibiler :) cumartesi günü kontrol var yine eklerim buyumuslerdir belki :)usg ye girersen eğer tontişlerin resimlerini isterizismini her gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor
bnde bnmkileri dolaba astım bndede hıcbısey belllı olmuo sende daha net cıkmıs hattaCanım :) bu 6+1 ilk görüntüleri malesef anlaşılmıyor solucan gibiler :) cumartesi günü kontrol var yine eklerim buyumuslerdir belki :)
normale göre düşük bir değer. ama bu değer aydan aya değişebiliyormuş. bu ay düşük çıkmasına şaşırmadım. yumurtalarımın gelişmemesinden belliydi. dr um Kaan bey. dr uma sormaya çekiniyorum. çünkü o benden böyle bir değer istemedi. arayıp sorsam niye bu tahlile gerek duydun dese ne diyebilirim ki? terslemesinden korkuyorum açıkçası.Değerini dr a bir sorsana, bennce yok..ama sonuçta bu değer kişiden kişiye değişmiyor..kaan bey di dimi...hepimizin bayıldığı dr lardan.tabii usg görüntüsüde önemli..bende ultrasonlada bakmıştı çünkü...
Bu kist olayı nedir?Değerini dr a bir sorsana, bennce yok..ama sonuçta bu değer kişiden kişiye değişmiyor..kaan bey di dimi...hepimizin bayıldığı dr lardan.tabii usg görüntüsüde önemli..bende ultrasonlada bakmıştı çünkü...
Bu kontrolde belli olur cnm senin büyük benimkilerden :) sende eklebnde bnmkileri dolaba astım bndede hıcbısey belllı olmuo sende daha net cıkmıs hatta
ama yerim ben onları.... 41,5 kere maşallahhhhCanım :) bu 6+1 ilk görüntüleri malesef anlaşılmıyor solucan gibiler :) cumartesi günü kontrol var yine eklerim buyumuslerdir belki :)
Teşekkürler cnm en kısa zamanda darısı sana ve diğer arkadaslara ins. Benim mucize bebeklerime arkadaş lazım :)ama yerim ben onları.... 41,5 kere maşallahhhh
canımcım terslemez diye düşünüyorum çünkü hani sorabilirsin en azından şüphe duydum ve kan verdim dersin...bizce birşey yok ama tabii çekinmeni anlıyorum...kist olmasından çekiniyorum zaten hani tadavi zor oluyorum birde bunun olmasından korktum dersen eminim bişey demez..normale göre düşük bir değer. ama bu değer aydan aya değişebiliyormuş. bu ay düşük çıkmasına şaşırmadım. yumurtalarımın gelişmemesinden belliydi. dr um Kaan bey. dr uma sormaya çekiniyorum. çünkü o benden böyle bir değer istemedi. arayıp sorsam niye bu tahlile gerek duydun dese ne diyebilirim ki? terslemesinden korkuyorum açıkçası.
cameradannn cekktım bende cok kötu cıktı bellı olmuo maaleseff ama yuklemeye calıscamm bnmkiler 7 mm olmustu e soon kalp atısındakı o anı yakalaastk ama göz kırpar gbı acılıp kanpanıodu sankıBu kontrolde belli olur cnm senin büyük benimkilerden :) sende ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?