- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aminn aminn Allah razı olsun...Teşekkürler cnm en kısa zamanda darısı sana ve diğer arkadaslara ins. Benim mucize bebeklerime arkadaş lazım :)
gulbil bir yumurtasının çatlamadığını kiste dönüştüğünü düşünüyor...reglisine tahminen 1 hafta kadar var...progesteron ile kist varmı yok mu az çok anlaşılabilir...durum budur..Bu kist olayı nedir?
Ya benim 6+1 de büyük olan 3.8 di çok küçükler ikiz diye mi ki :/cameradannn cekktım bende cok kötu cıktı bellı olmuo maaleseff ama yuklemeye calıscamm bnmkiler 7 mm olmustu e soon kalp atısındakı o anı yakalaastk ama göz kırpar gbı acılıp kanpanıodu sankı
canım benim olsun vardır diyelim bakalım bunda da bir hayır ..ama bazen gerçekten bize çok yakın şeyler çok uzakmış gibi erteleyebiliyoruz ertelememek gerekli olduğunu bir kez daha anladık... bende mesela senin bu durumundan etkilendim raporu hazırlamayı erteliyordum bugün gittim hepsini hallettim canım..öptüm canm .. buarada ben daha iyiyim canm moral olaraktatlım rahim filmini ben kasım sonu çekildim, 2 tüp de açıktı 1 gün sonra raporu ve filmleri alıp dr a çıkmam gerekiyordu ben ihmal ettim ve gitmedim, raporları daha dün gösterdim doktoruma, 2 aydır evde yatıyordu filmler
anormall olsaydı söylerlerdı hem normall ben 6+5 ken di bu 7 mm ikizler yee ıkıye ayırmıs lar 3 bucuk 3 bucukYa benim 6+1 de büyük olan 3.8 di çok küçükler ikiz diye mi ki :/
aşkolsun yahu takılıyorum, kırılır mıyım ben sizlere hiçtatlım aslında kızmadım sadece senle ilgili olumsuz birşey duymak istemediğim için biraz sert çıkıştım sanırım. kırdıysam özür dilerim.
yookkk canımçok saol tatlım, merakta bıraktım sizi hakkaten,kusura bakmayın ne olur...inşallah güzel haberleri verelim artık tez zamanda birbirimize
çok iyi yapmışsın en azından iyi bir örnek olmuşum tatlımcanım benim olsun vardır diyelim bakalım bunda da bir hayır ..ama bazen gerçekten bize çok yakın şeyler çok uzakmış gibi erteleyebiliyoruz ertelememek gerekli olduğunu bir kez daha anladık... bende mesela senin bu durumundan etkilendim raporu hazırlamayı erteliyordum bugün gittim hepsini hallettim canım..öptüm canm .. buarada ben daha iyiyim canm moral olarak
asla bırakmam tabiki... yanımda ve destek olduğunuzu çok iyi biliyorum kuzum ve iyi ki varsınız, ben de her zaman sizin yanınızda olacağım, birlikte başarıya ulaşacağız...yookkk canımrahat ol her halukarda bizi bırakmicağını kendi adıma biliyordum sebebine gelince sen çalıştığın yeri bile bi kalemde bırakmayan kadınsın... topikte de görebiliyorum bunu....sadakatin muhteşem.. benim korkum şu oldu canm , negatif olursa üzülmesin bizler yanındayızzzz senin diye ..destek vermeyi çok istedim anlicağın....
kalınabilir tabi canım cylo hormon hapı, hormonları düzenliyor...dr bana vermişti ben kullanmamıştım..kızlarr bişey soracam size cylo.. kullanırken hamile kalınabiliyormuş ne derece doğru acaba ?
evvvetttt sende iyiki varsın canm benim ... MORAL ÇOOOOOOOKKKK ÖNEMLİ BİR KEZ DAHA ANLAMIŞ BULUNUYORUM ...asla bırakmam tabiki... yanımda ve destek olduğunuzu çok iyi biliyorum kuzum ve iyi ki varsınız, ben de her zaman sizin yanınızda olacağım, birlikte başarıya ulaşacağız...
ya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...kalınabilir tabi canım cylo hormon hapı, hormonları düzenliyor...dr bana vermişti ben kullanmamıştım..
koyar illaki tatlım benim adetler düzenliydi fsh yüksek çıkınca hormonlar için verdi menopoz başlangıcı teşhisi ile..eski dr verdi, ben de kullanmadım ve dr değiştirdimya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...
çok çok doğru birebir yakından tanık oldum...cyclo kullandı en çok 4-5 gün yada 1 hafta içinde regli olmayı bekliyordu arkadaşım ama olmadı üstelik fsh 90 dı..Rabbim nasip etti doğuracak cumartesi inşallah hayırlısıyla :)kızlarr bişey soracam size cylo.. kullanırken hamile kalınabiliyormuş ne derece doğru acaba ?
AAAAAA ne diyosuuuuuuuuuun şekeriiiiiiim pancaarımmmmmm ben bu hapı bırakırmıyım artık senceçok çok doğru birebir yakından tanık oldum...cyclo kullandı en çok 4-5 gün yada 1 hafta içinde regli olmayı bekliyordu arkadaşım ama olmadı üstelik fsh 90 dı..Rabbim nasip etti doğuracak cumartesi inşallah hayırlısıyla :)
dr un dediyse aklınada yatıyorsa kullan mutlaka...mıontecim kosgepten geldim market alışverişi derken şimdi de yemek yap
AAAAAA ne diyosuuuuuuuuuun şekeriiiiiiim pancaarımmmmmm ben bu hapı bırakırmıyım artık sencedevam melis kızım cylo'ya hahahhaa
şekercim dr. söledi kullan diye... ama kullancam valla bikaç ay... çok öptüm seni canım valla iyi geldi bu haber bana ...dr un dediyse aklınada yatıyorsa kullan mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?