Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

cameradannn cekktım bende cok kötu cıktı bellı olmuo maaleseff ama yuklemeye calıscamm bnmkiler 7 mm olmustu e soon kalp atısındakı o anı yakalaastk ama göz kırpar gbı acılıp kanpanıodu sankı
Ya benim 6+1 de büyük olan 3.8 di çok küçükler ikiz diye mi ki :/

canım benim olsun vardır diyelim bakalım bunda da bir hayır ..ama bazen gerçekten bize çok yakın şeyler çok uzakmış gibi erteleyebiliyoruz ertelememek gerekli olduğunu bir kez daha anladık... bende mesela senin bu durumundan etkilendim raporu hazırlamayı erteliyordum bugün gittim hepsini hallettim canım..öptüm canm .. buarada ben daha iyiyim canm moral olarak

çok saol tatlım, merakta bıraktım sizi hakkaten,kusura bakmayın ne olur...inşallah güzel haberleri verelim artık tez zamanda birbirimize
yookkk canım rahat ol her halukarda bizi bırakmicağını kendi adıma biliyordum sebebine gelince sen çalıştığın yeri bile bi kalemde bırakmayan kadınsın... topikte de görebiliyorum bunu....sadakatin muhteşem.. benim korkum şu oldu canm , negatif olursa üzülmesin bizler yanındayızzzz senin diye ..destek vermeyi çok istedim anlicağın....

çok iyi yapmışsın en azından iyi bir örnek olmuşum tatlım

asla bırakmam tabiki... yanımda ve destek olduğunuzu çok iyi biliyorum kuzum ve iyi ki varsınız, ben de her zaman sizin yanınızda olacağım, birlikte başarıya ulaşacağız...

asla bırakmam tabiki... yanımda ve destek olduğunuzu çok iyi biliyorum kuzum ve iyi ki varsınız, ben de her zaman sizin yanınızda olacağım, birlikte başarıya ulaşacağız...
evvvetttt sende iyiki varsın canm benim ... MORAL ÇOOOOOOOKKKK ÖNEMLİ BİR KEZ DAHA ANLAMIŞ BULUNUYORUM ...

kalınabilir tabi canım cylo hormon hapı, hormonları düzenliyor...dr bana vermişti ben kullanmamıştım..
ya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...

ya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...
koyar illaki tatlım benim adetler düzenliydi fsh yüksek çıkınca hormonlar için verdi menopoz başlangıcı teşhisi ile..eski dr verdi, ben de kullanmadım ve dr değiştirdim

hımmm anladım canım bu ay bende haberlerle gelmeme az kaldı.. çünkü hapın bitmesine 5 gün kaldı.. sonra adet olcam ardından adetle beraber tüpe başlicak dr.... yani maximum 10 gün canım...

kızlarr bişey soracam size cylo.. kullanırken hamile kalınabiliyormuş ne derece doğru acaba ?
çok çok doğru birebir yakından tanık oldum...cyclo kullandı en çok 4-5 gün yada 1 hafta içinde regli olmayı bekliyordu arkadaşım ama olmadı üstelik fsh 90 dı..Rabbim nasip etti doğuracak cumartesi inşallah hayırlısıyla :)

mıontecim kosgepten geldim market alışverişi derken şimdi de yemek yap
AAAAAA ne diyosuuuuuuuuuun şekeriiiiiiim pancaarımmmmmm ben bu hapı bırakırmıyım artık sence devam melis kızım cylo'ya hahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…