Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Doğru yumurtlamayı baskılamıyormuş, kalanlar var.
Banada yeni verdi dr üç aykullan gel dedi sordum olumsuz bir etkisi olmamakla beraber folikül oluşumuna faydası varmış.Prosprktüsünde de ovulasyona zararı olmadığı yazıyor.Bende hrveslendim şimdi bakmışız mucizemiz çabucak gelivermiş ööle sessiz sedasız

ya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...
Öyle düşünceli dr nerdeeeee banada vermedi önceki dr um devlet hastanesinin dr verdi. Diğerleri hemen tarlu... Verip gönderip adet olunca gelin muayeneye haydii stress sıkıntı oldumu olmadımı vs...Seni beni düşünen mi var cnm

öyle yavrum yaaa, inanır mısın gram korku yok, doktora çok güveniyorum sanırım ondan, ama yine de girmeden helalleşelim gidipte dönememek, dönüpte bulamamak var
Aşkolsun montecim hiç sana yakışıyormu böyle konuşmak yanında olsam içmeye götürürdüm tam olurduk

Allaha emanet ol canım benim dualarım seninle.

Agnucaston mu yaptı bunları veya başka bir ürün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…