- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Bende çok çokşekercim dr. söledi kullan diye... ama kullancam valla bikaç ay... çok öptüm seni canım valla iyi geldi bu haber bana ...
aşkolsun yahu takılıyorum, kırılır mıyım ben sizlere hiç
merhaba arkadaşım acaba prof.mehmet erdem ile ilgili tüp bebek tedavisinde araştırma yapabildin mi? bende onu araştırıyorumBir arastirayim canım sagol
Doğru yumurtlamayı baskılamıyormuş, kalanlar var.kızlarr bişey soracam size cylo.. kullanırken hamile kalınabiliyormuş ne derece doğru acaba ?
yemeği yaptım geldim :)Bende çok çokkolay gelsin...bende eve geçiyorum şimdi....görüşmek üzere...
inşallah canım benim inşallah ... dediğim gibi bikaç ay kullancam valla..Doğru yumurtlamayı baskılamıyormuş, kalanlar var.
ben ısırgan tohumunun pek faydasını görmedim.ama zencefil suyu içiyorum fsh düşmesi için.onun faydası oluyor sanki.ölçtürünce belli olacak...@fshe2 ısırgan tohumu ve buğday suyunun bir faydasını gördün mü?
gittiniz sanırım neyse kızlar zaten bu forumda çalar saat gibiyim :) 5de uyandırrım sizi vallaben de eve kaçrrr öptüm hepinizi, sabaha görüşürük
Yok yapamadim henuzmerhaba arkadaşım acaba prof.mehmet erdem ile ilgili tüp bebek tedavisinde araştırma yapabildin mi? bende onu araştırıyorum
Banada yeni verdi dr üç aykullan gel dedi sordum olumsuz bir etkisi olmamakla beraber folikül oluşumuna faydası varmış.Prosprktüsünde de ovulasyona zararı olmadığı yazıyor.Bende hrveslendim şimdi bakmışız mucizemiz çabucak gelivermiş ööle sessiz sedasızDoğru yumurtlamayı baskılamıyormuş, kalanlar var.
Neden kullanmadım hayatım beklentimiz dışında etkisini var.kalınabilir tabi canım cylo hormon hapı, hormonları düzenliyor...dr bana vermişti ben kullanmamıştım..
Öyle düşünceli dr nerdeeeee banada vermedi önceki dr um devlet hastanesinin dr verdi. Diğerleri hemen tarlu... Verip gönderip adet olunca gelin muayeneye haydii stress sıkıntı oldumu olmadımı vs...Seni beni düşünen mi var cnmya canım benim adetlerim 2 yıldır 35 , 15 20 28 40 heep düzensiz yani ... doktor daha yeni verdi cylo ilacını.. benim adetimi düzene koyması gerekli değilmiydi öncelikle ? adam daha bu ay verdi yaa...
Aşkolsun montecim hiç sana yakışıyormu böyle konuşmak yanında olsam içmeye götürürdüm tam olurduköyle yavrum yaaa, inanır mısın gram korku yok, doktora çok güveniyorum sanırım ondan, ama yine de girmeden helalleşelim gidipte dönememek, dönüpte bulamamak var
Sorma ayyynen öyle hedefe kadar katlanacaz artık yapacak bişey yok.bu eşlere de anlam veremiyorum sanki keyfimizden yapıyoruz alt tarafı bi sperm verecek işin en keyifli yanı onlara düşüyor ama bir naz bir niyaz
Agnucaston mu yaptı bunları veya başka bir ürün müKızlar hayıt hapıyla ilgili gelişmeleri yazmak istedim sizlere.
Adet olmadan bir gün önce kullanmaya başladım. Adetim dün bitti ve ben bir haftadır bu hapı kullanıyorum.
Sayesinde Adetim son derece ağrısız geçti ve cinsel istekte artış oldu.ayrıca sinir stres hepsi bitti bende.
Şimdilik etkileri bunlar oldu. Gelişmeler olursa yazmaya devam edicem
Ben listeye göre gidiyorum ama bilemedim şimdi. Neyse kısmetin açık demekki Allah gönlündeki muradını versin inşallah.canım merhaba bir karışıklıkmı var acaba,çünkü ben burada duada değilim,diğer tarafla mı karıştırdın acaba?Yine de çok teşekkürederim,gönlüne sağlık.
Çok teşekkürederim,hepimizin muradını versin Yüce Mevlam...Ben listeye göre gidiyorum ama bilemedim şimdi. Neyse kısmetin açık demekki Allah gönlündeki muradını versin inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini eşkıya zamanda alırız.hımmm anladım canım bu ay bende haberlerle gelmeme az kaldı.. çünkü hapın bitmesine 5 gün kaldı.. sonra adet olcam ardından adetle beraber tüpe başlicak dr.... yani maximum 10 gün canım...
Amiiiinnn İnşallahÇok teşekkürederim,hepimizin muradını versin Yüce Mevlam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?