inşallah canım benim ..Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini eşkıya zamanda alırız.
valla haklısın canım bukadar araştırma yapıp öğrendikten sonra , kalem kağıt alır reçeteyi kendi kendime yazsam daha iyi olurmuş demekki... en azından zamandan kar yapmış olurdum..Öyle düşünceli dr nerdeeeee banada vermedi önceki dr um devlet hastanesinin dr verdi. Diğerleri hemen tarlu... Verip gönderip adet olunca gelin muayeneye haydii stress sıkıntı oldumu olmadımı vs...Seni beni düşünen mi var cnm
zencefil suyunu duydum ama denemedim.ben ısırgan tohumunun pek faydasını görmedim.ama zencefil suyu içiyorum fsh düşmesi için.onun faydası oluyor sanki.ölçtürünce belli olacak...
Günaydın, peki çatlamayan yumi bir dahaki aya mı devroluyor? sanırım bu ay puregon iğnesi ile bende de böyle bir durum oldu ya.. 14. günde saat 20 gibi sarımtırak yuvarlak birşey atıldı, tüh dedim erken çatladı gitti yumi, 16. günde bir daha sağ overimde ağrım oldu ama ben atıldı yumi diye çalışmadım ve bu ayı da kaçırmış oldum, hayırlısı...canım emin misin? yani 0,9 a kadar bir değer çıkarsa kist vardır anlamına mı geliyor? yumurtamın çatladığını sanmıyorum. çünkü bu ay sağ overdeki çatladı. soldaki duruyor. aynı yumurtlama döneminde iki overden de yumurta çatlamaz. sadece birinden olur. sonucu 5 gibi öğreneceğim.
valla Gülbilcim Ankaradaki en meşhur ve bilgisine güvenilen doktorlardan birine gittim, devlet hastanesindeki de aynı şeyi söylemişti bana zaten, doğrudur, çok vaka görüyorlar, ama bu doktorun söylediği birşey beni çok mutlu etmişti, amh sonucumun yanlış olabileceği daha iyi bir tablo gördüğünü söylemişti, aslına bakarsan ben bu doktora gittiğimde takviyelerin bir kısmına başlamış, beslenmemi değiştirmiştim, bir de beni çok üzen bir durumdan mutlu bir haber ile çıkmıştım, bu da tabloyu düzeltmişti bence.......senin doğal yolla niye olmazmış? dr un niye öyle dedi ki? sen dr un dediğine takılma. çok biliyor onlar... moral bozmaktan başka birşeye yaramıyorlar. canım aslına bakarsan bende senin durumundayım. kürleri tam olarak uygulayamıyorum. tam başlıyorum yarım kalıyor. ama bir de bakıyorum sanki bu üç aydır yaptığım hiçbirşey etkili olmamış gibi. ultrason muayenesine giriyorum. ya yumi olmuyor, yada gelişmiyor. şu ana kadar sonuç ne? koca bir sıfır. bunda da bir hayır var diyorum. rabbim yazdıysa vakti saati vardır elbet...
amannnnn çok tatlı yaaaa, iki kesecik :)Canım :) bu 6+1 ilk görüntüleri malesef anlaşılmıyor solucan gibiler :) cumartesi günü kontrol var yine eklerim buyumuslerdir belki :)
Teşekkürler darısı sana ve diğer arkadaslara ins :)amannnnn çok tatlı yaaaa, iki kesecik :)
belki kist değildir belki sadece geriden gelen bir yumidir, daha çatlamamıştır, poyrazlı günler diye blogu olan hamiş kalan birinde sanırım böyle geriden gelen bir yumi ile tüp yaptırmıştı.normale göre düşük bir değer. ama bu değer aydan aya değişebiliyormuş. bu ay düşük çıkmasına şaşırmadım. yumurtalarımın gelişmemesinden belliydi. dr um Kaan bey. dr uma sormaya çekiniyorum. çünkü o benden böyle bir değer istemedi. arayıp sorsam niye bu tahlile gerek duydun dese ne diyebilirim ki? terslemesinden korkuyorum açıkçası.
canım benim sağda ve solda yumim vardı. her ay sadece tek taraftaki overden yumurtlama işlemi olur. aynı adet döngüsünde her iki overden de yumurtlama olmaz. benim muhtemelen sağ overden yumurtlama oldu. sol overdeki yumurtam duruyor. belli bir büyüklüğe geldiğinde çatlayamayan yumurta yumurtlamadan sonra adet zamanına yakın bir zamanda çatlayamadığı için kiste dönüşüyor. geçtiğimiz cuma ve cumartesi sol kasığımda ağrı oldu. o yüzden kist oluşmuş olabilir mi dedim. dün progesteron ölçtürdüm. progesteronum düşük çıktı. bu sabah kahverengi lekelenmem geldi. kistten de olabilir, progesteron düşüklüğünden de olabilir, enfeksiyondan da olabilir. ama inşallah kistten değildir.Günaydın, peki çatlamayan yumi bir dahaki aya mı devroluyor? sanırım bu ay puregon iğnesi ile bende de böyle bir durum oldu ya.. 14. günde saat 20 gibi sarımtırak yuvarlak birşey atıldı, tüh dedim erken çatladı gitti yumi, 16. günde bir daha sağ overimde ağrım oldu ama ben atıldı yumi diye çalışmadım ve bu ayı da kaçırmış oldum, hayırlısı...
günaydın canım. hoşgeldin. nasılsın?Günaydın kızçelerrrr
canım o zaman takviyelerin faydası oluyor bence.valla Gülbilcim Ankaradaki en meşhur ve bilgisine güvenilen doktorlardan birine gittim, devlet hastanesindeki de aynı şeyi söylemişti bana zaten, doğrudur, çok vaka görüyorlar, ama bu doktorun söylediği birşey beni çok mutlu etmişti, amh sonucumun yanlış olabileceği daha iyi bir tablo gördüğünü söylemişti, aslına bakarsan ben bu doktora gittiğimde takviyelerin bir kısmına başlamış, beslenmemi değiştirmiştim, bir de beni çok üzen bir durumdan mutlu bir haber ile çıkmıştım, bu da tabloyu düzeltmişti bence.......
Hoşbuldum tatlım iyiyim sen de iyisindir umarım :) Korkuyosun ama yumurtanın dönüşmesiyle oluşan kistler önemli bi sıkıntıya sebep olmuyo ve geneli adetle birlikte atılıp gidiyo geçici kist deniliyo onlara canını sıkma hiç kafana takma.. Kadınların bikaç adet döngüsünde böyle geçici kistler oluşuyo.. Problem olacak bişey değil merak etme :)günaydın canım. hoşgeldin. nasılsın?
iyiyim canım. oluştuysa bu adette atılmaz. sonraki adette atılır. evet haklısın canım. kist oluştuysada bu adetimle olmazsa diğer adetimle illla ki atılır.Hoşbuldum tatlım iyiyim sen de iyisindir umarım :) Korkuyosun ama yumurtanın dönüşmesiyle oluşan kistler önemli bi sıkıntıya sebep olmuyo ve geneli adetle birlikte atılıp gidiyo geçici kist deniliyo onlara canını sıkma hiç kafana takma.. Kadınların bikaç adet döngüsünde böyle geçici kistler oluşuyo.. Problem olacak bişey değil merak etme :)
2 haftada tamamlanacak tatlım az kalmış olmalıöffff yaa hergün hergün kosgebmi olur
günaydın canımcım. hoşgeldin.günaydınnn kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?