EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
yakamoz007 ...................................................................................................................... ????????
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
no_name_ ............................................................................................ 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sanada gunaydın cicim :))Günaydın fıstık
Canım çok sevindim hadi hayırlısı peki şimdi süreç nasıl işleyecek önümüzdeki ay tekrar bi embriyo oluşturulup hepsi mi transfer edilecek?Günaydın kızlar. 2 gündür çok uyuyorum, anestestezi yüzünden mi oldu yoksa bekleme stresini atlattım diye mi bilmiyorum. Dün embriyologla görüşmeye gittim, Memorial ve Acıbademin embriyo derecelendirmeleri farklı galiba, önceki tedavimden iyi mi aynı mı embriyo kalitesi tam anlamadım ama neyse. En azından donmuş bi minnoşum oldu. 18 Aralıktan beri adet olmadım, ilaçlardan mı oldu noldu böyle anlamıyorum. Rahim kalınlığı da yeterli, beklemeye devam. Nar suyu içiyorum bol bol, adet olmak için ne yapayım hayıt mı sadece sizce?
günaydın şirinemmmgunayddınnn uykucu şirin gelddii
ay cok kötü rüyaa gördümm allah korusun bebıslee ılgılıııgünaydın şirinemmm
Aman hayır olsun Allah korusun kuzum, suya anlat rüyanıay cok kötü rüyaa gördümm allah korusun bebıslee ılgılııı
listenin üstlerindeyim heyecanlandım vallahi, daha da erken gelsin istiyorum SAT 24 ocaktı, 28 günde olsam, şöyle 21 inde gelse...EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
semizotu_ ..............................................................................................................19.02.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
gibigibiyim ............................................................................................................... 03.02.2016
N nilperi16 ............................................................................................................................ ?
R rozbin ........................................ ................................................................................ 09.Oca
computertchr ..................................................................................................................... ?
Gobe ..................................... .......................................................................................02.03.2016
yakamoz007 ...................................................................................................................... ????????
@mavera49............................................................................................................... 09.03.2016
no_name_ ............................................................................................ 09.03.2016
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
Adetin 2.günü doktora gidicem yine, folikül bakacak sanırım. Gerçi opu sonrası ayda folikül olmazmış genelde ama bakalım. Sonra haftada 1 folikül görene kadar doktor kontrolüne devam. Belki yine femara verir ne sıklıkta kullanılabildiğini bilmiyorum tam, görücez. Folikül çıkar da iğneyle büyürse yine opu evet. Transfere çok var ama, 5-6 embriyo biriksin istiyorum çünkü. Biraz birikseler sonlara doğru 5.güne bekletmek istiyorum, 5.gün embriyosu tutunma şansı daha yüksek diye. Beklerken bozulmalar artar gelişim durursa kaybediliyormuş embriyo diye pek yanaşmıyorlar benim durumumdakilerde. Yani önümde nerden baksak 7-8 ay var transfer için diye düşünüyorum.Canım çok sevindim hadi hayırlısı peki şimdi süreç nasıl işleyecek önümüzdeki ay tekrar bi embriyo oluşturulup hepsi mi transfer edilecek?
hoş geldin :)gunayddınnn uykucu şirin gelddii
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında.. Ben dün arkadaşımla konuşurken öğrendim böyle bi yöntem olduğunu hatta kendisinin 2. tüp bebek denemesiydi ve tek yumurta gelişti ve direk transfer edildi ama tutunmadı embriyo..böyle bi yöntem olmasına rağmen uygulamamışlar diye kızıyodu büraz açıkçası ben de neden yapmadıklarına pek anlam veremedim.. Doktora söylemiş neden böyle yapmadınız diye o da demiş ki aslında yapabilirdik ama embriyon kaliteliydi tutunur diye düşündük ihtimalini çok yüksek gördük demiş..Adetin 2.günü doktora gidicem yine, folikül bakacak sanırım. Gerçi opu sonrası ayda folikül olmazmış genelde ama bakalım. Sonra haftada 1 folikül görene kadar doktor kontrolüne devam. Belki yine femara verir ne sıklıkta kullanılabildiğini bilmiyorum tam, görücez. Folikül çıkar da iğneyle büyürse yine opu evet. Transfere çok var ama, 5-6 embriyo biriksin istiyorum çünkü. Biraz birikseler sonlara doğru 5.güne bekletmek istiyorum, 5.gün embriyosu tutunma şansı daha yüksek diye. Beklerken bozulmalar artar gelişim durursa kaybediliyormuş embriyo diye pek yanaşmıyorlar benim durumumdakilerde. Yani önümde nerden baksak 7-8 ay var transfer için diye düşünüyorum.
olucaktı canım ama ben vazgeçtim :) en son adetimin 7. gününde gittim 2 gün sonra gel demişti gitmedim o sırada 14-14-10 mm büyüklüğünde 3 yumurta vardı.. Ovulasyon testiyle kendim takip ettim ve c.tesi çatlama yakaladım.. cuma ve c.tesi ilişki oldu artık hayırlısı neyse o olsun.. Bu ay da tutturamazsam adetimden sonra hsg çektiricem bi sorun yoksa da ağustosa kadar hiç takip yaptırmamayı düşünüyorum..gibigibiyim senin nasıl gidiyor canım, yumurtlama takibi mi olacak bu ay?
Adetin 2.günü doktora gidicem yine, folikül bakacak sanırım. Gerçi opu sonrası ayda folikül olmazmış genelde ama bakalım. Sonra haftada 1 folikül görene kadar doktor kontrolüne devam. Belki yine femara verir ne sıklıkta kullanılabildiğini bilmiyorum tam, görücez. Folikül çıkar da iğneyle büyürse yine opu evet. Transfere çok var ama, 5-6 embriyo biriksin istiyorum çünkü. Biraz birikseler sonlara doğru 5.güne bekletmek istiyorum, 5.gün embriyosu tutunma şansı daha yüksek diye. Beklerken bozulmalar artar gelişim durursa kaybediliyormuş embriyo diye pek yanaşmıyorlar benim durumumdakilerde. Yani önümde nerden baksak 7-8 ay var transfer için diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?