Kısmet işi tabi, ilk transferim 3.gün embriyosuydu 2si de 3.kaliteydi. 3.gün normalde tüplerde oluyo embriyo. Tutunmayı sağlayan bazı özellikleri 5.güne doğru ediniyo diye okumuştum bi yerde. O yüzden bi de 5.gün embriyom olsun istiyorum. Hepsini deneyebilmek için yani.günaydınlaaarrrr...
tatlım aynı durumdaki arkadaşım ısrarla 5. gün transferi olduğu 3 tedavisinden negatif alırken 3. gün transferi aldığı 4. tedavisinde pozitif sonuç aldı. aklında olsun!!!! bazen anne karnında daha iyi gelişebiliyorlar.....
vet Can'ım agnucaston yaptıAgnucaston mu yaptı bunları veya başka bir ürün mü
canım ya üzüldüm bu yaşadıklarına, vicdansızlar..şimdiki doktorum tedavi ile birlikte alttan miyom alma 8 bin diyince ben işlem görmek istemedim direk tüp bebeğe başlayacak o merkeze (adı SORANUS) gittiim... lanet bi yer.... aklıma şaşıyorum şimdi ama tam dumur olmuştum napiyim, yaşanacakmış demekki.... ilk tedavi de negatif aldık, 1 donmuşum vardı o da çözüldü ama gelişemedi. sonra 2. tedaviye başladılar hemen ertesi ay, hala uyanmadım ben ne deseler yapıyorum. sonra bi gün kontrolde tedavi iptal hsg çekelim dediler... pazartesiydi, yanında hemşire de var. çarşamba miyom ameliyatı yaz dedi... bana sormadı bile. ben şaşkaloz, "izin almam gerekir miiii" dedim saf duygularla.... "sivilce sıkmıycaz hanfendi ameliyat yapıcaz..."dedi. buna rağmen kaçmadım gittim ameliyatımı oldum
tam salaklık benim ki....
ne zaman ki ameliyat oldum, o narkozdan uyanma anı benim de uyanmam oldu galiba.... ne geceydi yaaaa.... sabaha kadar ağladım, canım çok yandı. ki canım pek tatlı değildir, dayanıklıyımdır. sen sağlamken bişeyin yokken kendini ne diye kestirdin amayaaaaa diye diye sabahı ettim. işte kontrole de serbülent bey değil de ayşe hanım gelince tam olarak koptum. serbülent beyi sordum hastasına gitmiş evine, işte başka rahatsızlıkları da varmış da bilmem ne. biz nesiyiz o hastası da dedim, ücretini alırken "benim adım var" demeyi biliyo, ben size değil ona ve onun adına geldim dedim. ücretini de ödedik seve seve; bi daha da gitmedim
doğal aşılama yapmış, şansına da tutmuş :) rezervi yeterli, fsh falan iyiymiş demk ki, biz olsak hamile kalana kadar idam edilmiştik bileİdam cezasının infazını bekleyen 42 yaşındaki Nguyen Thi Hue, 27 yaşındaki Nguyen Tuan Hung isimli erkek mahkumdan 50 milyon Vietnam Dong'u yani yaklaşık 6800 TL ödeyerek spermini satın aldı. 2015 yılının Ağustos ayında erkek mahkumdan iki kez sperm alan Thi Hue, aldığı spermleri şırıngayla kendine enjekte etti.
Uyuşturucu satıcılığından mahkum olmuş Thi Hue, bu sıradışı yöntemle hamile kaldı. Müfettişler ve savcılar kadın mahkumun nisan ayında doğum yapacağını teyit etti.
Vietnam yasalarına göre bir hamile kadın ya da yaşı 36 aydan küçük çocuk annesi ölüme mahkum edilemiyor. Eğer bir kişi ölüme mahkum edilmişse cezası ömür boyu hapse çevriliyor.
Kuang Ninh eyaletinde 2012 yılında uyuşturucu kaçakçısı şüphesiyle tutuklanan Thi Hue, 2014 yılında suçlu bulunarak ölüm cezasına çarptırılmıştı.
Yine benzer bir olay 2007 yaşanmıştı. Nguyen Thi Oanh adlı uyuşturucu kaçakçısı kadın mahkum, erkek bir mahkumla girdiği cinsel ilişki sonrası hamile kalmış ve idam cezasından kurtulmuştu.
hahahhaa vallla ölee bende sımdı etrafmdaa hamıl e kalmak ısteyen herkesıı sorunlu göruormm dıorm hormon testı bı yaptrın dıyorm yenı evlenck arkadslarımadoğal aşılama yapmış, şansına da tutmuş :) rezervi yeterli, fsh falan iyiymiş demk ki, biz olsak hamile kalana kadar idam edilmiştik bile
tövbe yarabbiiii
bozdular yıllarca yedirip içirdikleri ile hormonları, metabolizmaları bozdular...şu an sokakta gördüğüm hemen hemen her kadının hormonlarının bozuk olduğunu düşünüyorum hele o avm lerdeki tombul kz çocukları, çok içim acıyor, ellerinde s..b... kahveleri ile onlar pek mutlu ama başlarına geleceklerden çok habersizler...hepsini etrafıma toplayıp bi uayrasım geliyor,yapmayın etmeyin diyesim geliyorhahahhaa vallla ölee bende sımdı etrafmdaa hamıl e kalmak ısteyen herkesıı sorunlu göruormm dıorm hormon testı bı yaptrın dıyorm yenı evlenck arkadslarıma
ilahi bernuş ilahi monte güler misin ağlar mısın moduna soktunuz benidoğal aşılama yapmış, şansına da tutmuş :) rezervi yeterli, fsh falan iyiymiş demk ki, biz olsak hamile kalana kadar idam edilmiştik bile
tövbe yarabbiiii
bizimde psikolojıler pert tabı mesela bn her zaman kıloma dıkkat ederdımm duzenlı adet olurdumm aılede saglamdıı bnm hormonlarm normall derdım bıılmezdım yanı yok fsh falan fılaanbozdular yıllarca yedirip içirdikleri ile hormonları, metabolizmaları bozdular...şu an sokakta gördüğüm hemen hemen her kadının hormonlarının bozuk olduğunu düşünüyorum hele o avm lerdeki tombul kz çocukları, çok içim acıyor, ellerinde s..b... kahveleri ile onlar pek mutlu ama başlarına geleceklerden çok habersizler...hepsini etrafıma toplayıp bi uayrasım geliyor,yapmayın etmeyin diyesim geliyor
aynen ya dün otobüs durağında 14 yaşlarında bir erkek çocuk sigara içiyordu, ilerde çocuk sıkıntısı yaşayabilir diye düşündüm, şişman bir kız çocuğu görsem aha diyorum polikistik over olacak bu...bozdular yıllarca yedirip içirdikleri ile hormonları, metabolizmaları bozdular...şu an sokakta gördüğüm hemen hemen her kadının hormonlarının bozuk olduğunu düşünüyorum hele o avm lerdeki tombul kz çocukları, çok içim acıyor, ellerinde s..b... kahveleri ile onlar pek mutlu ama başlarına geleceklerden çok habersizler...hepsini etrafıma toplayıp bi uayrasım geliyor,yapmayın etmeyin diyesim geliyor
hahahahaa napalımm canım artık ne dıcemızı sasırdıkkkilahi bernuş ilahi monte güler misin ağlar mısın moduna soktunuz beni
gül yavrum güll, ne ağlayacanilahi bernuş ilahi monte güler misin ağlar mısın moduna soktunuz beni
ben de tüm tombul kız çocuklarını pko olarak görüyorum, ayy kist vardır şimdi bu yavrucakta diye dertleniyorum bi deaynen ya dün otobüs durağında 14 yaşlarında bir erkek çocuk sigara içiyordu, ilerde çocuk sıkıntısı yaşayabilir diye düşündüm, şişman bir kız çocuğu görsem aha diyorum polikistik over olacak bu...
özelliklerden ziyade hücre sayısı ile alakalı.... benim de 5. gün embriyolarımda tık yokken, 3. gün embriyosu kimyasal sonuçlandı. transfer öncesi kaliteleri önemli olan.... hücre sayıları... bazıları 3. günde 6-7 hücreli olabiliyor.... en az 8 hücreli olmaları lazım. hatta ben kimyasalı 10 hücreli ile yaşamıştım. 3. gün 10 hücreli idi....Kısmet işi tabi, ilk transferim 3.gün embriyosuydu 2si de 3.kaliteydi. 3.gün normalde tüplerde oluyo embriyo. Tutunmayı sağlayan bazı özellikleri 5.güne doğru ediniyo diye okumuştum bi yerde. O yüzden bi de 5.gün embriyom olsun istiyorum. Hepsini deneyebilmek için yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?