Sağolasın canim kalp kalbe karşıymış. Tedavi iptali çok can sıkıcı seni cok iyi anlıyorum. Bende ayni durumu yaşadım. Bunda da bi hayır demek en güzeli oluyor. Tatlim bu hafta işlerim yoğun olduğundan sürekli giremiyorum.seni aradı gözlerim bugün heppp...çok sağol...vardır elbette..benim bilmediğim bilemediğim...inşallah tedavi gören bebik isteyen hepimizin..
rezer azlığında aslolan usg, fsh ve amh ın 3 ünün beraber değerlendirilmesidir. amh ın düşük olmasını çok sorun etmeyin fsh ve e2 gayet iyi usg dede antral folikül varsa allah ın izniyle olur bu iş
evet arakdaşım10 un altı iyi diye biliyorum, hatta 15 altı bile iyi bence, fsh yüksek olmadığı halde amh mı baktılar size?
canım benim çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın inşallah bundan sonra güzel olacak herşey .dikkat et kendineCanlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkSağolasın canim kalp kalbe karşıymış. Tedavi iptali çok can sıkıcı seni cok iyi anlıyorum. Bende ayni durumu yaşadım. Bunda da bi hayır demek en güzeli oluyor. Tatlim bu hafta işlerim yoğun olduğundan sürekli giremiyorum.
;( amaaan gülüm ya hayatı tiye almak gerek bazen hakkaten, gülüp güldürmeyi seviyorum, sen hep gül inşallah ve hepimiz en güzel mujdelerimizi paylaşalım insallahHahaaa iyi güldüm montecim. çok hoşsun. rüyanda bile sigara keyfi yapmana müsade etmemişler. Canım iyi olmana çok sevindim. inşallah bundan çok yakın zamanda bize güzel haberlerde vereceksin.
Rabbim inşallah umutlarmızı ve emeklerimizi boş çıkarmaz. Sağol tatlım.önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkolay gelsin canımcım...
Çok sukur bebeğim yaa, atlattım, bitti, gittihahaha deli yaa cok şükür sag salim atlattın bunudaa umarım bu önüne cıkan son engeldirr
canım benim dr umda 25 mg danBEN YÜKSELBE SEBEBİNİ biosteron DHEA ya bağlıyorum 90 gündür kullanıyorum
doktor günde 3 demişti ama ben günde 2 tablet kullanıyorum
40 gündür de inofolic kombi
arada eğriçayır arısütü
herşey çok maliyetli
benim dr umda günde 25 mg da 3 tane aynı anda demişti. ben öyle kullandım...fsh ta düşme oldu...işte melatonin koenzim ve arısütü falan da var tabiii...tedaviniz hangi aşamada acaba..BEN YÜKSELBE SEBEBİNİ biosteron DHEA ya bağlıyorum 90 gündür kullanıyorum
doktor günde 3 demişti ama ben günde 2 tablet kullanıyorum
40 gündür de inofolic kombi
arada eğriçayır arısütü
herşey çok maliyetli
Saol birtanem, sen ne durumdasin ? Reglin ne durumda?canım benim çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın inşallah bundan sonra güzel olacak herşey .dikkat et kendine
aminnn Allah razı olsun...Rabbim inşallah umutlarmızı ve emeklerimizi boş çıkarmaz. Sağol tatlım.
bende ıyıyım cnm korkulu ruyalarmm hariç tedırgınıım nedense bu aralar umarım bebiş iyidir bugun kan verdım testler ıcın yarın sonuclarm cıkcak persembe gunude kontrolum var inşallah guzel habrlerle dönerzÇok sukur bebeğim yaa, atlattım, bitti, gittisen nasılsın fistigimmm
Süpersin tatlım, çok seviyorum seni.;( amaaan gülüm ya hayatı tiye almak gerek bazen hakkaten, gülüp güldürmeyi seviyorum, sen hep gül inşallah ve hepimiz en güzel mujdelerimizi paylaşalım insallah
Ben de seni coook seviyorum, hepinizi o kadar çok seviyorum mi, kardeş olsak bu kadar sevemezdim sanırımSüpersin tatlım, çok seviyorum seni.İnşallah hepimiz güleriz. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herekese o duyguyu yaşatsın.
Ahh kuzum hayır olsun inşallah, rahat ol lütfen her şey çok güzel olacak, hiç endişelenme senbende ıyıyım cnm korkulu ruyalarmm hariç tedırgınıım nedense bu aralar umarım bebiş iyidir bugun kan verdım testler ıcın yarın sonuclarm cıkcak persembe gunude kontrolum var inşallah guzel habrlerle dönerz
Bu sorunu yanitlayabilmek o kadar çok isterdim ki, ama onun için önce hamis olmam gerekben cok üşüyorum ya kac gundur donuyorum resmen ısınmıyorummm ayaklarımın altı morg gbı aynı ne yapsam ısıtamıyorummm nasıl başa cıkcam bunla gebelıkle alakası varmı bu üşümenin heryerm üşüo ellerım de buz gbi
hım benim de garibime giden hani önce fsh istenir yüksekse amh a da bakılır diye düşünmüştüm, ben de böyle olmuştu, amh ne kadar aralıklarla böyle oldu?evet arakdaşım
fsh ve amh aynı anda bakılmıştı zaten
ilk amh değerim 0,90 dı
sonra 0,75
sonra 0,35
yaklaşık 5-6 aydır amh baktırmıyorum
ama amh lar böyle çıkarken fsh 5,5 - 4,5 - 3,5 civarındaydı herp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?