Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Saol birtanem, sen ne durumdasin ? Reglin ne durumda?
hiç istemesemde geldi kendileri hiç özletmez kendini sağolsun :) 2. günümdeyim bugün dr gidecektik doluymuş yarına kaldı bakalım ne tedavi önerecek hsg sonucunuda göstermemiştim daha inşallah bi sorun çıkmaz canım ,birde alttan bakmaz inşallah akıntım varken utanıyorum erkek dr bide

Hayırlısı be kuzuuu, alttan baksın ama, evet özellikle hastayken kötü oluyor ama daha doğru verilere ulaşıyorlar sanki canim

canım kalın çorabın varsa soba var demiştin ısıt onda öyle giy benim ayaklar hep buz gibi olur :) bu şekilde ısıtıyorum sende dene istersen inşallah işine yarar
kız bnm ayagımda suann ıkı corap bır patıkk bırde ev botu var ama ısınmıo nedensee soguktr normalde dahada beter oldu suann tum vuct donuo ayrıca ıstanbuldada hava miss yanı

Canımmm vajinal bakmadan folikülleri göremezkiii

Bana da doktorum erken menopoz demisti sadece folik asit kullanmami soyledi 1 ay sonra hamile kaldm ama 2.cocugun olmama ihtimali varmis. Simdi daha bebegimi kucagima almadim ama dogumdan sonra onerdigin kurleri deniycm :)
Ooo su an hamilesin yanı ? Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlim.sen bi bebisini kucakla, onu besle büyüt, onun tadını yasa tatlim, nasipten öte gecilmiyor

Evet kuzum su an 3 aylik hamileyim. Aynen oyle nasipten oteye gecilmiyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin insaallah herkes o duyguyu tatsin :) aminn
Canimsin, şimdiden 2. Bebis stresine girme lütfen, hayatının en güzel döneminin tadını çıkar lütfen o günler de gelir elbet, ama o gün bugün değil, mis kokulu meleğine ve sana sağlık versin Rabbim

doktor mu önermişti dhea yı? kaç aydır kullanıyorsun? yumurta sayı ve kalitesinde artış oldu mu? en yüksek fsh amh yaş kaçtı acaba?
evet canım doktor önermişti.. geçen yılda vermişti 1 kutu kullanmıştım.. bu yılda kullandım 2 yada 3 ay önce yani.. canım ilacı her iki kullanmamda da ilk ay olumlu olmadı.....dediğim gibi ilk aydan sonra olumlu etkileri oldu bende...benim en yüksek fsh 38 en düşükte 4 ... yani benim fsh çok oynuyor ...yaşım genç .. hatta doktora geçen gün sordum düzelirmiyim dedim.. düzelen oluyormuş dedim.. olur tabi dedi...yumurtalarını besle dedi...adetliyken benim yumurta sayım 2 ay önce 5 idi. geçen ay 3 idi.. her ay değişiyor canım ..

yanıt için teşekkür ederim, umarım çok gecikmez..
rica ederim canım benim.. adetinin gecikmesi normal canım kendimden biliyorum... sonuçta durumumuz belli yani.. yapacağımız tek şey sağlam beslenmek...kalan yumurtalardan en kaliteli olanınıda yakalarsa dr.lar tüp bebek için uğraşıyoruz canım .. ben bu ay başlicam canım işte .. cylo ilacım bitti dün ....adet olunca .. kan tahlili yapılcak .. fsh düşmüşse eğer tüp yapılcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…