Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

arkadaşım ben bu durumu 2014 ağustosta öğrendim sadece bitkisel destek falan yaptım doktorum çocuk için acele et dedi ama ben bekledim ... 3 ay da bir standart kontroller falan yaptırdım sadece

2015 kasımda da takiplere başladım... yumurta takibi + çatlatma iğnesi dışında birşey yapmadık şimdiye kadar
çatlatma iğnesi bu ay 2. defa oldum tutmadı..

2 ay daha tutmazsa femara+çatlatma iğnesi tedavisine başlıcaz ..
ben doktordan yavaş ilermesini istiyorum

bu arada 2 tane çikolata kistim var sol over de 2,5 cm + 1,5 cm şekinde..
hsg çektirdim 2015 şubatta tüpler açık ..

eşimde sayı ve morfoloji düşük onun içinde 2 aydır proxeed plus kullanıyor nisan başı tahlil yapılacak
sayı 10 milyon morf. %1 di varikosel yok .

dr ları eğer bebek istiyorsak hepimize aynı şeyi söylüyorlar,"acele et".
anlıyorum dr konrtolündesiniz sonuçta...inşallah şifa bulur bir an önce evladınıza kavuşursunuz.ben 3 prof dolaştım.devlet hastanesindekini saymıyorum bile...aşılamanın bende işe yaramayacağını direk tüp bebek tedavisi olmam gerektiği söylendi.2 tüp bebek negatif birde cumartesi iptal olan tedavim var...benimde durumum bu,Allah şifa versin,tez vakitte hayırlı evlatlar versin..

Doktor. Kontrol hapı ile baskılama oluyormuymus bence hiç başlama zaten başımıza ne geldiyse o hormon haplarından geldi tabi yinede senin düşüncen ama ben olsam kullanmazdım
Valla bilmiyorum doktor verdi doğum kontrol hapini iciyorum faydasi olur diye kimsede bişey demeyince kullandım vardır bir bilDigi diye bilmiyorum artk ne olacak çünkü bir önceki doktorum bana 2 sene çocuk düşünme dedi rahim ağzı yaramaz vardı bu doktorum hiç alakası yok onunla dedi işte bi sürü şeyler nasıl olur Mart ayında hasta olunca tekrar hormon testi yapınca görecegim Rabbim hiç birimizin kucağıni boş birakmasin

Başka bir topikte biri d vitamini eksikliğinin amh sonuçlarını etkileyebildiğini yazmış ve bir bağlantı paylaşmış http://www.irenbe.com.tr/yazi.html?yazi_id=950
Bende d vitamininin önemli olduğunu duydum dr.lar pek önem vermiyor ama faydalı olduğuna inanıyorum ve yükseltmek için her ay bir tane kullanmaya başladım üç ayda 12,18 olan değerim 59,04 e yükseldi bayağı farketti anlayacağınız.Canan Karatay doğurganlık için birebir etkili olduğunu söyledi. Amh etkisini bilemiyorum ama vardır bir etkisi mutlaka. Denemeye değer...

Canim allah en kisa zamanda versin inşallah bende de aynı yumurta çatliyor ama hamile kalamiyorum fsh bu ay ayda 15.8 çıktı bide e2 de 100 falan di sanırım bu ay d,k hapı kullanıyorum ve testere dişli aslnapencesi ve fsh yükselince de rahim duvarı incelirmis onun içinde nar suyu içiyorum şifa allahtan

kız bnm ayagımda suann ıkı corap bır patıkk bırde ev botu var ama ısınmıo nedensee soguktr normalde dahada beter oldu suann tum vuct donuo ayrıca ıstanbuldada hava miss yanı
Üst üste giyme bebişim öyle hiç ısınmaz.bir çorap üstüne terlik giy ev boylarının altları korumasız ve ayak içinde zararlı. Tavsiye ederim.

kızlar eşimin spermiogram sonuçları..
4 ay önce yapılmıştı dr iyi demişti ama sayı düşük geldi bana acaba ondan mı olmuyo bebiş diyorum
hareketler normal sanırım dr o yüzden mi takılmadı acaba
sizede sorayım dedim bi :) kafama takılıyo sürekli

Eklentiler

• snapshot-003.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
Aslında 2014 yılında bu durumlar ortaya çıktığında ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ve bıraktım
..bıraktım ama çocuk istemedik doktor ısrar ede ede bu yıl ekim Kasım gibi başladık çalışmalara

Zaten çikolata Kistim var sol overde iki tane ...arada basit kistlerim de oluştu
Derken işte bu ay anca 2. Çatlama iğnesini yaptım ama tutmadı

Fsh LH falan hep normaldir
Ilk defa bugün 9 çıktı ikisi de ona da bozuldum amh zaten düşük

Fsh daki yuksekligi biosteron a bağladım ama Dr olmaz dedi

Senin hormon değerlerin ne şekilde arkadaşım sıkıntı ne ..neden tup bebeğe gittiniz ...

Allah cumlemizin yardımcısı olsun
Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlada kavuştursun hepimizi

Sayı biraz düşük ama ileri hareketli Sperm fena değil arkadasim

Arkadaslar ben bu arisutunu kullanıyorum
Biraz fiyatlı ama piyasa da gerçek arı sütü yok bu firma güvenilir bir sürü sertifikasi car ayrıca bal i da number one .. tavsiye ederim
Sitesinde fiyat 120 tl ama 6 kutu alimlarda falan yardimci oluyorlar telefon açıp konusabilirsiniz hastalarına tavsiye eden doktorlar varmış

Tüpler steril vaziyette çok sağlıklı piyasa mali olmadigindan çok eminim markanın balı da harika

Tüpler i kırarak fincan a döküyorum öyle içiyorum

Şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…