Yarın da evdeyim bebisim, ay sonu inşallah, sonra evden çalışacağım inşallah...o zaman gece kuşu olurz insallahno_name_ hürremim biz bu kk da ne zaman gece kusu gbı dolancaz işten bu ay sonumu ayrılıosun izin alsaydın kız gtme ıkı gun
ayy hadı ınsallah ıyı posta koyduysan ısyerınee bundan snraa tek işin sen olYarın da evdeyim bebisim, ay sonu inşallah, sonra evden çalışacağım inşallah...o zaman gece kuşu olurz insallah
Koydum da bakalım ne halt edecekler, sen bi ameliyata gir cık konusuruz dedi büyük patron da, ben de konuşacak bir şey yok, bitti artık dedimayy hadı ınsallah ıyı posta koyduysan ısyerınee bundan snraa tek işin sen ol
ay bunlarda yakana yapıstı gelıp parcalıcam valla sanki kar dan pay verıolar tövbe yaKoydum da bakalım ne halt edecekler, sen bi ameliyata gir cık konusuruz dedi büyük patron da, ben de konuşacak bir şey yok, bitti artık dedim
hım benim de garibime giden hani önce fsh istenir yüksekse amh a da bakılır diye düşünmüştüm, ben de böyle olmuştu, amh ne kadar aralıklarla böyle oldu?
Ben gibi eşeği bulamayacakları için yapistilar kuzumay bunlarda yakana yapıstı gelıp parcalıcam valla sanki kar dan pay verıolar tövbe ya
est cnm yaaa daha cok ararllarr bnm felsefem dunyaya bır kere gelıyoruz zamanında her seyı yasamamız gerektgını düşünüormBen gibi eşeği bulamayacakları için yapistilar kuzum
canım benim dr umda 25 mg dan
benim dr umda günde 25 mg da 3 tane aynı anda demişti. ben öyle kullandım...fsh ta düşme oldu...işte melatonin koenzim ve arısütü falan da var tabiii...tedaviniz hangi aşamada acaba..
dr ları eğer bebek istiyorsak hepimize aynı şeyi söylüyorlar,"acele et".arkadaşım ben bu durumu 2014 ağustosta öğrendim sadece bitkisel destek falan yaptım doktorum çocuk için acele et dedi ama ben bekledim ... 3 ay da bir standart kontroller falan yaptırdım sadece
2015 kasımda da takiplere başladım... yumurta takibi + çatlatma iğnesi dışında birşey yapmadık şimdiye kadar
çatlatma iğnesi bu ay 2. defa oldum tutmadı..
2 ay daha tutmazsa femara+çatlatma iğnesi tedavisine başlıcaz ..
ben doktordan yavaş ilermesini istiyorum
bu arada 2 tane çikolata kistim var sol over de 2,5 cm + 1,5 cm şekinde..
hsg çektirdim 2015 şubatta tüpler açık ..
eşimde sayı ve morfoloji düşük onun içinde 2 aydır proxeed plus kullanıyor nisan başı tahlil yapılacak
sayı 10 milyon morf. %1 di varikosel yok .
Valla bilmiyorum doktor verdi doğum kontrol hapini iciyorum faydasi olur diye kimsede bişey demeyince kullandım vardır bir bilDigi diye bilmiyorum artk ne olacak çünkü bir önceki doktorum bana 2 sene çocuk düşünme dedi rahim ağzı yaramaz vardı bu doktorum hiç alakası yok onunla dedi işte bi sürü şeyler nasıl olur Mart ayında hasta olunca tekrar hormon testi yapınca görecegim Rabbim hiç birimizin kucağıni boş birakmasinDoktor. Kontrol hapı ile baskılama oluyormuymus bence hiç başlama zaten başımıza ne geldiyse o hormon haplarından geldi tabi yinede senin düşüncen ama ben olsam kullanmazdım
Bende d vitamininin önemli olduğunu duydum dr.lar pek önem vermiyor ama faydalı olduğuna inanıyorum ve yükseltmek için her ay bir tane kullanmaya başladım üç ayda 12,18 olan değerim 59,04 e yükseldi bayağı farketti anlayacağınız.Canan Karatay doğurganlık için birebir etkili olduğunu söyledi. Amh etkisini bilemiyorum ama vardır bir etkisi mutlaka. Denemeye değer...Başka bir topikte biri d vitamini eksikliğinin amh sonuçlarını etkileyebildiğini yazmış ve bir bağlantı paylaşmış http://www.irenbe.com.tr/yazi.html?yazi_id=950
Merhaba arkadaşlar, son iki aydır kabusum oldu fsh haziran ayında iki yıl bitecek evleneli evlendiğimizden beri çocuk istedik fakat olmadı bütün testlerimiz normaldi hep sebepsiz dendi. Daha sonra eşim de varikosel olduğu için sperm sayısı düşmüş ameliyat dendi, o ay benim testlerim fsh 7,4 e2 145 çıkmıştı (daha önceki testlerde fsh 8,4, 9,58 gibi değerler de normaldi)ancak o ay kistim vardı e2 ondan yüksekti. Eşim ameliyat oldu ben de o ay kist için d.k hapı kullandım kistim gitti mi diye kontrolleri yaptırayım derken fsh testi de yaptırdım ve ben şok!!! Fsh 28 lh 26 çıktı. Hemen santral folikül sayımı yaptırdım 4 sol 2 sağ toplam altı çıktı o ay yumurta takibi ve 21. Gün test yaptırdım yumurtam 21 mm de çatladı. Derken bi umutla beklerken tekrar kırmızılar sonra tekrar folikül sayımı 5 sol 2 sağ, fsh testi sonuç: 12,79 lh 13,79 e2 100 bu ay tekrar 11. Gün yumurta takibi yumurtam 18 mm olmuştu iki gün sonra çatlar dedi dr bu ay da tekrar bi umut ama iki yıldır yorgunum beklemekten... Yumurtam aylık çatlıyor ama anlamadığım neden gebelik olmuyor? Sizin de yumurta kendi kendine çatlıyor mu bunu anlamıyorum. Bizim doğal yoldan hamile kalma şansınız yok mu? O kadar çok üzgünüm ki bu hayatta kendimi yapayalnız hissediyorum sanki bebeğim hiç olmayacak gibi, kuru dal gibiyim iki aydır sizi takip ediyorum, umut edityorum...umarım hepimizin bebekleri gelir bi gün...
Çok çok geçmiş olsun canım benim.Ne güzel bebişine kocaman bir adım daha yaklaştın.Dinlen biraz görüşürüz.Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
Üst üste giyme bebişim öyle hiç ısınmaz.bir çorap üstüne terlik giy ev boylarının altları korumasız ve ayak içinde zararlı. Tavsiye ederim.kız bnm ayagımda suann ıkı corap bır patıkk bırde ev botu var ama ısınmıo nedensee soguktr normalde dahada beter oldu suann tum vuct donuo ayrıca ıstanbuldada hava miss yanı
evet ev botlarının altı cok ınce bnmkıde ıncecık bır tabanÜst üste giyme bebişim öyle hiç ısınmaz.bir çorap üstüne terlik giy ev boylarının altları korumasız ve ayak içinde zararlı. Tavsiye ederim.
Aslında 2014 yılında bu durumlar ortaya çıktığında ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ve bıraktımdr ları eğer bebek istiyorsak hepimize aynı şeyi söylüyorlar,"acele et".
anlıyorum dr konrtolündesiniz sonuçta...inşallah şifa bulur bir an önce evladınıza kavuşursunuz.ben 3 prof dolaştım.devlet hastanesindekini saymıyorum bile...aşılamanın bende işe yaramayacağını direk tüp bebek tedavisi olmam gerektiği söylendi.2 tüp bebek negatif birde cumartesi iptal olan tedavim var...benimde durumum bu,Allah şifa versin,tez vakitte hayırlı evlatlar versin..
kızlar eşimin spermiogram sonuçları..
4 ay önce yapılmıştı dr iyi demişti ama sayı düşük geldi bana acaba ondan mı olmuyo bebiş diyorum
hareketler normal sanırım dr o yüzden mi takılmadı acaba
sizede sorayım dedim bi :) kafama takılıyo sürekli
hiç anlamadığım için sizede bi sorayım dedim:) dr da o yüzden üstünde durmadı demek ki ..teşekkür ederim canımSayı biraz düşük ama ileri hareketli Sperm fena değil arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?