- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Canım bende ilk klomenden sonra kist olmuştu doktor banada d.kontrol hapı verdi sonra ben tekrar test yapılacakmı dedim hap hormonlarını etkiler yanıltıcı olur kendiliğinden adet olunca tekrar yapıcaz demişti int. Bak istersen hormon sonuçlarını etkileyen şeyler yaz çıkıyor zatenValla bilmiyorum doktor verdi doğum kontrol hapini iciyorum faydasi olur diye kimsede bişey demeyince kullandım vardır bir bilDigi diye bilmiyorum artk ne olacak çünkü bir önceki doktorum bana 2 sene çocuk düşünme dedi rahim ağzı yaramaz vardı bu doktorum hiç alakası yok onunla dedi işte bi sürü şeyler nasıl olur Mart ayında hasta olunca tekrar hormon testi yapınca görecegim Rabbim hiç birimizin kucağıni boş birakmasin
. 30 yaşındayım çok sağolun bana moral oldunuz. Haklısın ama benim sınavım biraz zorlu sanırım keşke bu hayatta tek problemim olsa sonuna kadar savaşırım ama o kadar çok sorunum var ki rabbim bari bu yönden sınama diyorum bazenÖncelikle Aramıza hoşgeldin canım
Yaşını bilmiyorum ama değerlerin çok kötü gelmedi bana bizimkilerin yanında. Stresten uzak durmaya ve ümitsizliğe kapılmamak çalış bu çok önemli ayrıca dualarını eksik etme rabbim isterse olur bizler de bu şekilde veriyoruz sınavımızı bitkisel kürlere ağırlık verebilirsin.Allahın izniyle hepimiz kaderimizde varsa yaşayacağız bu mutluluğu inşallah.
Aslında 2014 yılında bu durumlar ortaya çıktığında ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ve bıraktım
..bıraktım ama çocuk istemedik doktor ısrar ede ede bu yıl ekim Kasım gibi başladık çalışmalara
Zaten çikolata Kistim var sol overde iki tane ...arada basit kistlerim de oluştu
Derken işte bu ay anca 2. Çatlama iğnesini yaptım ama tutmadı
Fsh LH falan hep normaldir
Ilk defa bugün 9 çıktı ikisi de ona da bozuldum amh zaten düşük
Fsh daki yuksekligi biosteron a bağladım ama Dr olmaz dedi
Senin hormon değerlerin ne şekilde arkadaşım sıkıntı ne ..neden tup bebeğe gittiniz ...
Allah cumlemizin yardımcısı olsun
Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlada kavuştursun hepimizi
Doktorum çikolata kistini hiç problem yapmıyor anlayamadim. .Biosteron fsh düşürüyor diye biliyoruz, fsh lh e2 hepsi aydan aya değişebiliyor. Fsh 9 olması pek sorun değil bence, daha yüksek değerlerle bile doğal yoldan hamile kalanlar var. Çikolata kisti sizin için daha önemli bu durumda sanırım.
Selam arkadaşımhu hu gece kusları kımse yokmu ?
Sakin bu gece :) Isıttın mı ayaklarını?hu hu gece kusları kımse yokmu ?
oohoo yapmazmıyızz bu topıktee neler yaptık kac aydr fsh problemım vardı yasıım genc olmama ragmen fsh sınırdaydı fazla yuksek degıldı ama yıne de sorun ettıler 9.75 idi ıkı ay klomen kullandım ve yumurta takıbı yaptrdım bunun yanısır a bır dunyaa sey yıyıp ıctım sıgarayı bıraktım sonra ıkı ay klomen sonunda bıktım doktorumu degstrdım baska doktra gttm rahım fılmı cektrp ılacları bıraktrdı uc ay kendın dene dedı öle de oldu ıkıncı ayda hamıle kaldm hayıt suyu ıcıodm bal tarcın karısımı yedım bırde ovulasyon testı yaptrdmSelam arkadaşım
Hayırlı olsun bebis
Senin bir problem varmıydi nasıl hamile kaldın özel birsey yaptinmi
ahh nerdee ısıtmak ne mmumkun aksam bı suratım kızardı atesım cıktı sandım yatmıstım kalktım smdıı aclık oyunlarım basladı bu saatte mutfakda bırseyler kemırdımm ayaklar hala buzSakin bu gece :) Isıttın mı ayaklarını?
Üzülme arkadaşım, benim amh burdaki en düşük amh dir belki, 0.06 benim bile umudum var. Tabi ki sonuç verir. Önemli olan folikül sayısı her zaman. Değerlerin iyi, yaş da önemli tabi. Amh ye takılma :)Arkadaşlar Merhaba;
Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Ve hiç tanımadığım halde her birinize dua ediyorum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..no_name_ sana çok teşekkür ediyorum vesile olduğun için herkese pozitif enerji saçtığın için.. Burada o kadar güzel dayanışmanız var ki..
Gelelim hikayeme,
2010 yılından beri sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti vardı. Hemen ameliyat olmamı önerdiler ben ise sürekli kontrole giderek takip ettim. Sol taraftaki kist büyüme yapınca bir sene önce ameliyat oldum. Ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi doktorum. Ameliyat sonrası da ilaç vermedi çocuk düşündüğümüz için. 6 ay sonra başka bir doktora muayene oldum ve hormon testleri yaptırdım. Acı gerçekle işte o zaman tanıştım. Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44, Prolaktin 27.36 çıktı. Doktor yaptığı muayenede 5 adet folikül gördü ve klomen verdi yumurtalar istediği ölçüye gelince de çatlatma iğnesi yaptı ama o ay da gebelik oluşmadı. Ve ben biraz kendi haline bıraktım. Bir ay soğan suyu yaptım. Sonra hayıt ve testere dişli aslan pençesi içtim. Son bir ay hiç bir kür uygulamadan adetimin ikinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68 çıktı. G gulbil10 sayesinde Dr. Kaan BOZKURT u öğrendim araştırdım ve cumartesi görüşmeye gittik. Kist ameliyatı olduğum için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor dedi tahlil sonuçlarının fena olmadığını bir de amh ya baktırmamı söyledi adetli olmadığım için muayene etmedi. İşte bugün amh sonucum çıkmış asıl yıkımı bugün yaşadım ameliyat öncesi 3.51 olan amh ameliyat sonrasında 0.26 ya düşmüştü. Diğer tahlil sonuçları fena değil ama bu amh ile tüp bebek tedavisi sonuç verir mi bilmiyorum. Öğrendiğimden beri dünya başıma yıkıldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
Krem falan sür öyle giy çorap belki işe yarar? Belki de hormonlarla alakalıdır adet olunca da üşür ya ayaklarımız.ahh nerdee ısıtmak ne mmumkun aksam bı suratım kızardı atesım cıktı sandım yatmıstım kalktım smdıı aclık oyunlarım basladı bu saatte mutfakda bırseyler kemırdımm ayaklar hala buz
bı yerde okudum ayklarınız her zamankınden fazla üşüyorsa erkek bebiş demekmiş ve cogu kjişidede tutmuss buKrem falan sür öyle giy çorap belki işe yarar? Belki de hormonlarla alakalıdır adet olunca da üşür ya ayaklarımız.
Sağlıklı olsun nolursa olsun ama bu sene genelde erkekmiş bebekler hep öyle yazıyolar :)bı yerde okudum ayklarınız her zamankınden fazla üşüyorsa erkek bebiş demekmiş ve cogu kjişidede tutmuss bu
aynennn cnm banada hep erkek dıolar gören dırek erkek dıo ruylarnda gören bıle var esımın sülalesındede kız yok hep erkekk zaten malum kromozomlardann amann saglıklı olsunda zaten allahn ıznıyle hıc farketmezSağlıklı olsun nolursa olsun ama bu sene genelde erkekmiş bebekler hep öyle yazıyolar :)
Kaçıncı haftada söylüyolardı cinsiyeti? Merak ediyosundur yine de :) Güzel heyecanlar babası ne istiyo bu arada?aynennn cnm banada hep erkek dıolar gören dırek erkek dıo ruylarnda gören bıle var esımın sülalesındede kız yok hep erkekk zaten malum kromozomlardann amann saglıklı olsunda zaten allahn ıznıyle hıc farketmez
Benimde amh 0.11 hiç onu düşünmüyorum bile fsh 33 düşündüğüm bu onu düşürsem sanki hamile kalcam gibi geliyor.hıı bu arada forumda 0.01 ile hamile kalan bi sürü insan okudum hiç üzme kendini su akar yolunu bulurArkadaşlar Merhaba;
Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Ve hiç tanımadığım halde her birinize dua ediyorum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..no_name_ sana çok teşekkür ediyorum vesile olduğun için herkese pozitif enerji saçtığın için.. Burada o kadar güzel dayanışmanız var ki..
Gelelim hikayeme,
2010 yılından beri sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti vardı. Hemen ameliyat olmamı önerdiler ben ise sürekli kontrole giderek takip ettim. Sol taraftaki kist büyüme yapınca bir sene önce ameliyat oldum. Ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi doktorum. Ameliyat sonrası da ilaç vermedi çocuk düşündüğümüz için. 6 ay sonra başka bir doktora muayene oldum ve hormon testleri yaptırdım. Acı gerçekle işte o zaman tanıştım. Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44, Prolaktin 27.36 çıktı. Doktor yaptığı muayenede 5 adet folikül gördü ve klomen verdi yumurtalar istediği ölçüye gelince de çatlatma iğnesi yaptı ama o ay da gebelik oluşmadı. Ve ben biraz kendi haline bıraktım. Bir ay soğan suyu yaptım. Sonra hayıt ve testere dişli aslan pençesi içtim. Son bir ay hiç bir kür uygulamadan adetimin ikinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68 çıktı. G gulbil10 sayesinde Dr. Kaan BOZKURT u öğrendim araştırdım ve cumartesi görüşmeye gittik. Kist ameliyatı olduğum için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor dedi tahlil sonuçlarının fena olmadığını bir de amh ya baktırmamı söyledi adetli olmadığım için muayene etmedi. İşte bugün amh sonucum çıkmış asıl yıkımı bugün yaşadım ameliyat öncesi 3.51 olan amh ameliyat sonrasında 0.26 ya düşmüştü. Diğer tahlil sonuçları fena değil ama bu amh ile tüp bebek tedavisi sonuç verir mi bilmiyorum. Öğrendiğimden beri dünya başıma yıkıldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
Erkekler hep kız istiyo nedense benim eşim de öyle :) Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canım.moyaalitu cnm esmn ailesinde hiç kız çocuğu yok kız a hasretler çokistiyo kkız ama erkek hissediyorum ben oda bu fikre alıştı yinede çok mutlu sağlıklı olduktan sonra önem vermiyo oda heralde 13-15 hafta arasında belli oluyo cinsiyeti bana herkes erkek dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?