Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

moyaalitu aynn genelde kız istio erkekler valla bnde isterim çok guzel kıyafetleri var kokos yapardım kızı mı
Bi benim eşimmi erkek bebek isteyen :) ilk kızım olacağını öğrendiğimizde dediği şey olsun belki çuku sonradan çıkar ve 9 ay boyunca o ümitle yaşadı heheh

Adet olamamak çook kötü Moralim bozuluyo bu işe artık sanki bi daha adet olmicakmışım gibi geliyo bu ne yaa 66 gün olmuş yuh. Acaba doktoru mu arasam ilaç verilir mi ki opu sonrası. Rahim kalınlığı da iyi niye olmuyorum anlamadım gitti..

Canimsin yaaaa, aramıza hoşgeldin fıstık hiç dert etme kendine bu rakamları, benim yaşım 38, hormonlar bozuk, rahim kanalında tıkanıklık çıktı, 2,5 cm miyomum vardı, berbat bi beslenme düzeniyle yok olmuş yumurtalar vardı. Tüp bebek bile yapamazsın hamile kalman imkânsız dendi, 4 aydır korunmuyorum, 2 kez kimyasal gebelik atlattım, hala normal yoldan gebe kalabilecegime inaniyorum. İnanç ve yüksek moral çok önemli, takil bize kuzum, ama asla yılmak yok, moralini bozma sakin, her şey güzel olacak, inan bana

Çok çok geçmiş olsun canım benim.Ne güzel bebişine kocaman bir adım daha yaklaştın.Dinlen biraz görüşürüz.
Saol birtanemmmm, o bebik bi gelse, bak nasil costuracam topigimizi , bi basarsam, başardım diyebilsem, su an sessiz beklemedeyim ama ben başarırsam herkes başarır buna inanıyorum tatlim.çünkü ben umutsuz vakaydim inşallah benden önce sizlerden güzel haberleri alırım ...

Kuzuuuuum, hareket güzel ama sayı biraz düşük, şimdi dooooru aktara gidiyorsun su kahverengi kecibiynuzundan alıp sabah akşam kaynatıp çay gibi iciriyorsun eşine, bak 1 ay için nasıl firliyor değerler, gelip bana tesekkur edeceksinnn ben eşime 1 ay icirip teste yolladim sayı ml de 51 milyon, toplamda 125 milyon çıktı, Dr bile çok iyi demiş, gor bak nasıl artacak

inşallah canım buarada monte bişe sorcam sana , nüfus müdürlüğünden nüfus kaydı alacam ya hani eşimde ayrı alması gerekli .. ben onun yerine de alsam olurmu ?
Oluyor galiba cnm, biz de şehir değiştirdik bu ara eşim gidip ikimizinkini de alacak, oluyor demişti bana ama çok da emin degilim

Benimde öyle olacak galiba, bugün 31. gün gelen giden yok

Tüp istemiyordum ama bir iki ay sonra tüp deniycem galiba, yaş iyice geçmeden şansımı deneyeyim, sonra ihtimal azalacak

bende arı sütü almayı planlıyorum İTÜ nün BEEO 40 gr 170 tl, pahalı geldi bana, eğriçayırın 30gr arısütü+10 gr bal 120 tl, takviyelerdi, çaylardı, otlardı, ceviz incir bal derken..........

Tüp istemiyordum ama bir iki ay sonra tüp deniycem galiba, yaş iyice geçmeden şansımı deneyeyim, sonra ihtimal azalacak
canım benim,, fsh düşük olduğunda tüp yaptıramadım şimdide imkanım var hormon düşmüyor... bence sende hormonun düştüğü ay hemen tüpü yaptırman olsun.. çünkü zaman alan bir süreç zaten...

benim doktor bir önceki ay ki sonucum 16 iken hemen tüpe başlattı beni, adetin 2. günü gitmiştim hormon testleri yapar diye yapmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…