Bi benim eşimmi erkek bebek isteyen :) ilk kızım olacağını öğrendiğimizde dediği şey olsun belki çuku sonradan çıkar ve 9 ay boyunca o ümitle yaşadı hehehmoyaalitu aynn genelde kız istio erkekler valla bnde isterim çok guzel kıyafetleri var kokos yapardım kızı mı
Canimsin yaaaa, aramıza hoşgeldin fıstıkArkadaşlar Merhaba;
Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Ve hiç tanımadığım halde her birinize dua ediyorum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..no_name_ sana çok teşekkür ediyorum vesile olduğun için herkese pozitif enerji saçtığın için.. Burada o kadar güzel dayanışmanız var ki..
Gelelim hikayeme,
2010 yılından beri sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti vardı. Hemen ameliyat olmamı önerdiler ben ise sürekli kontrole giderek takip ettim. Sol taraftaki kist büyüme yapınca bir sene önce ameliyat oldum. Ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi doktorum. Ameliyat sonrası da ilaç vermedi çocuk düşündüğümüz için. 6 ay sonra başka bir doktora muayene oldum ve hormon testleri yaptırdım. Acı gerçekle işte o zaman tanıştım. Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44, Prolaktin 27.36 çıktı. Doktor yaptığı muayenede 5 adet folikül gördü ve klomen verdi yumurtalar istediği ölçüye gelince de çatlatma iğnesi yaptı ama o ay da gebelik oluşmadı. Ve ben biraz kendi haline bıraktım. Bir ay soğan suyu yaptım. Sonra hayıt ve testere dişli aslan pençesi içtim. Son bir ay hiç bir kür uygulamadan adetimin ikinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68 çıktı. @gulbil10 sayesinde Dr. Kaan BOZKURT u öğrendim araştırdım ve cumartesi görüşmeye gittik. Kist ameliyatı olduğum için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor dedi tahlil sonuçlarının fena olmadığını bir de amh ya baktırmamı söyledi adetli olmadığım için muayene etmedi. İşte bugün amh sonucum çıkmış asıl yıkımı bugün yaşadım ameliyat öncesi 3.51 olan amh ameliyat sonrasında 0.26 ya düşmüştü. Diğer tahlil sonuçları fena değil ama bu amh ile tüp bebek tedavisi sonuç verir mi bilmiyorum. Öğrendiğimden beri dünya başıma yıkıldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
Saol birtanemmmm, o bebik bi gelse, bak nasil costuracam topigimizi , bi basarsam, başardım diyebilsem, su an sessiz beklemedeyim ama ben başarırsam herkes başarır buna inanıyorum tatlim.çünkü ben umutsuz vakaydimÇok çok geçmiş olsun canım benim.Ne güzel bebişine kocaman bir adım daha yaklaştın.Dinlen biraz görüşürüz.
Kuzuuuuum, hareket güzel ama sayı biraz düşük, şimdi dooooru aktara gidiyorsun su kahverengi kecibiynuzundan alıp sabah akşam kaynatıp çay gibi iciriyorsun eşine, bak 1 ay için nasıl firliyor değerler, gelip bana tesekkur edeceksinnnkızlar eşimin spermiogram sonuçları..
4 ay önce yapılmıştı dr iyi demişti ama sayı düşük geldi bana acaba ondan mı olmuyo bebiş diyorum
hareketler normal sanırım dr o yüzden mi takılmadı acaba
sizede sorayım dedim bi :) kafama takılıyo sürekli
Hiç kullanmadim cnm ama hemen olursun sanırım...canlarım benim cylo biteli 2 gün oldu nezaman adet olcam ben şimdi..
inşallah canım buarada monte bişe sorcam sana , nüfus müdürlüğünden nüfus kaydı alacam ya hani eşimde ayrı alması gerekli .. ben onun yerine de alsam olurmu ?Hiç kullanmadim cnm ama hemen olursun sanırım...
Oluyor galiba cnm, biz de şehir değiştirdik bu ara eşim gidip ikimizinkini de alacak, oluyor demişti bana ama çok da emin degiliminşallah canım buarada monte bişe sorcam sana , nüfus müdürlüğünden nüfus kaydı alacam ya hani eşimde ayrı alması gerekli .. ben onun yerine de alsam olurmu ?
Benimde öyle olacak galiba, bugün 31. gün gelen giden yokevet canım doktor önermişti.. geçen yılda vermişti 1 kutu kullanmıştım.. bu yılda kullandım 2 yada 3 ay önce yani.. canım ilacı her iki kullanmamda da ilk ay olumlu olmadı.....dediğim gibi ilk aydan sonra olumlu etkileri oldu bende...benim en yüksek fsh 38 en düşükte 4 ... yani benim fsh çok oynuyor ...yaşım genç .. hatta doktora geçen gün sordum düzelirmiyim dedim.. düzelen oluyormuş dedim.. olur tabi dedi...yumurtalarını besle dedi...adetliyken benim yumurta sayım 2 ay önce 5 idi. geçen ay 3 idi.. her ay değişiyor canım ..
Tüp istemiyordum ama bir iki ay sonra tüp deniycem galiba, yaş iyice geçmeden şansımı deneyeyim, sonra ihtimal azalacakrica ederim canım benim.. adetinin gecikmesi normal canım kendimden biliyorum... sonuçta durumumuz belli yani.. yapacağımız tek şey sağlam beslenmek...kalan yumurtalardan en kaliteli olanınıda yakalarsa dr.lar tüp bebek için uğraşıyoruz canım .. ben bu ay başlicam canım işte .. cylo ilacım bitti dün ....adet olunca .. kan tahlili yapılcak .. fsh düşmüşse eğer tüp yapılcak..
bende arı sütü almayı planlıyorum İTÜ nün BEEO 40 gr 170 tl, pahalı geldi bana, eğriçayırın 30gr arısütü+10 gr bal 120 tl, takviyelerdi, çaylardı, otlardı, ceviz incir bal derken..........Arkadaslar ben bu arisutunu kullanıyorum
Biraz fiyatlı ama piyasa da gerçek arı sütü yok bu firma güvenilir bir sürü sertifikasi car ayrıca bal i da number one .. tavsiye ederim
Sitesinde fiyat 120 tl ama 6 kutu alimlarda falan yardimci oluyorlar telefon açıp konusabilirsiniz hastalarına tavsiye eden doktorlar varmış
Tüpler steril vaziyette çok sağlıklı piyasa mali olmadigindan çok eminim markanın balı da harika
Tüpler i kırarak fincan a döküyorum öyle içiyorum
Şifa olur inşallah
Eki Görüntüle 1780384 Eki Görüntüle 1780389 Eki Görüntüle 1780389
hmm anladım canım teşkür ederim.. buarada bende temizlik yapıyorum canım halılar kirlenmişti bende kaldırdım kurtuldumOluyor galiba cnm, biz de şehir değiştirdik bu ara eşim gidip ikimizinkini de alacak, oluyor demişti bana ama çok da emin degilim
hiiiiiiiiçççç dert etme canım ..adetin olursa olur de.. benim EMİM OLDUĞUM BİŞEY VAR, HORMONLARI STRES ETKİLİYOR...Benimde öyle olacak galiba, bugün 31. gün gelen giden yok
canım benim,, fsh düşük olduğunda tüp yaptıramadım şimdide imkanım var hormon düşmüyor... bence sende hormonun düştüğü ay hemen tüpü yaptırman olsun.. çünkü zaman alan bir süreç zaten...Tüp istemiyordum ama bir iki ay sonra tüp deniycem galiba, yaş iyice geçmeden şansımı deneyeyim, sonra ihtimal azalacak
haklısın stresim yüksekti bu ara o geciktiriyorhiiiiiiiiçççç dert etme canım ..adetin olursa olur de.. benim EMİM OLDUĞUM BİŞEY VAR, HORMONLARI STRES ETKİLİYOR...
benim doktor bir önceki ay ki sonucum 16 iken hemen tüpe başlattı beni, adetin 2. günü gitmiştim hormon testleri yapar diye yapmamıştı.canım benim,, fsh düşük olduğunda tüp yaptıramadım şimdide imkanım var hormon düşmüyor... bence sende hormonun düştüğü ay hemen tüpü yaptırman olsun.. çünkü zaman alan bir süreç zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?