Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

haklısın stresim yüksekti bu ara o geciktiriyor
aynen canım bizim zaten hormonlarımız hassas üstüne bide başka şeylere üzülüyoruz bide bebek düşünüyoruz bide stres yapıyoruz derken noluyo ... o hormonlar sabit kalırmı... yani beynimizi biz yönetiyoruz aslında...

Herşeyden kaçmak istiyorum, çalıştığım yerden, yaşadığım ilden, şöyle güney taraflarda denize bakan bir evde oturup sahile karşı çay içmek, deniz kenarında uzun yürüyüşler yapmak istiyorum, ne zaman bu moda gelsem iş yerinde bir olumsuzluk oluyor ve ben var olan işime şükür ederek tamamlıyorum süreci...

bende yönetim istifa etmiş :) yerine de kimse gelmemiş, stres yok diyorum ama işte olsun trafikte olsun bomba gibi oluyorum, ah bir regl olsam pamuk gibi olurum da...

CANIM BENİ DE GÖTÜR ORAYA HATTA BU TOPİKTEKİ ARKADAŞLARIDA GÖTÜR ... BELLİ Mİ OLUR HORMONLARIMIZ NORMAL OLARAK DÖNERİZ :)

bende öleydim canım ama stres yapan kişiden en yakınımda olsa uzak duruyorum sanada tavsiye ederim.. relax ohhh misss

tamam canım bakalım ne diyecek, benim ki de prof ve en iyilerden biriydi, aslında adamın bilgisine güveniyorum, sadece ben de aşırı acele etti, önce takviyeleri kullan iki ay sonra gel deseydi, bir de çok kar kıştı, ben yine ona devam ederdim, bir de eşim oranın trafiğini çok problem etti, aslında eşim beni çok acele ettirdi, dedim ki takviyelere yeni başladık bir iki ay sonra gidelim, kar kış kıyamet, illa randevu al, bir gidelim, hemen tüp yapacak değiliz, oturur konuşuruz demişti, sonra telefonla doktorun söylediklerini ona söylediğimde hemen yaptır demişti, ben kendimi çok kötü hissettim.

bende öleydim canım ama stres yapan kişiden en yakınımda olsa uzak duruyorum sanada tavsiye ederim.. relax ohhh misss
Ah canım nerde o imkan ben şikayet biriminde çalışıyorum ne yazık ki burada sürekli stres altındayım, geçebileceğim bir yer de yok, torpille oluyor bizde herşey, eşimde stres topu, trafikte biri ona korna çalsın kopuyor, benim kalbim çarpmaya başlıyor ama onu sakinleştirmekle uğraşıyorum. Aman siz bana bakmayın sadece regl olamadığım için böyleyim...

O günü hatırlıyorum tatlim, ben doğru yaptığını düşünüyorum, kadın kesinlikle hazır olmalı, stresten arınmış, hormonlar düzene girmiş olmalı diye düşünüyorum

O günü hatırlıyorum tatlim, ben doğru yaptığını düşünüyorum, kadın kesinlikle hazır olmalı, stresten arınmış, hormonlar düzene girmiş olmalı diye düşünüyorum
Monteciğim, dün acaba antidepresan falan mı başlasam diye düşündüm, başvuranlar gelir bağırır çağırır ama ben sinir bozucu bir şekilde gülümserim boşverin sallayın falan derim diye düşündüm :)

aslında o ay çok mutlu ve umutluydum ben ama işte zorlamasaydı beni ben hazır olunca zaten gereğini yapardım.

Yok kuzum ya, o da çözüm değil, cook kullandım, pr..ac şurubu su niyetine dikerdim kafama o ilaçlar da hormonları çok bozuyor, tek tedavi kendi beynimizi kullanmak

merhaba kızlar.geçen ay fsh 19la tüpe başladık ama hiç yumurta gelişmedi.32. gün oldu adetim gelmedi benim de.sanırım söktürücü kullanacağım.fsh düşürmek için kürler yapıyorum.keşke bir ilacı falan olsaydı.sizler neler yapıyorsunuz...

Bildiğin şeyler aslında hayıt, aslan pençesi, stresten uzak durma...

Üzülme arkadaşım, benim amh burdaki en düşük amh dir belki, 0.06 benim bile umudum var. Tabi ki sonuç verir. Önemli olan folikül sayısı her zaman. Değerlerin iyi, yaş da önemli tabi. Amh ye takılma :)

Teşekkür ederim moyaalitu inşallah muayenede folikül görülür. Yaşım 28. Allah yardımcımız olsun..

Teşekkür ederim 3 34ebrari34 Keşke amh ya baktırmasaydım moral bozukluğundan başka bir şey olmadı. Evet başarı hikayelerini okudukça mutlu oluyor insan darısı başımıza olsun inşallah.

Hoşbuldum no_name_ .. Aslında sessiz sedasız takılıyordum peşinize. 2 kez kimyasal gebelik geçirmek bile vücudun hamile kalabilmesine işaret ve bence bu ameliyattan sonra normal yolla hamile kalacaksın. Eşimin de en sevdiği sözdür "her şey güzel olacak" .. Teşekkür ederim ilgine samimiyetine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…