- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
aynen canım bizim zaten hormonlarımız hassas üstüne bide başka şeylere üzülüyoruz bide bebek düşünüyoruz bide stres yapıyoruz derken noluyo ... o hormonlar sabit kalırmı... yani beynimizi biz yönetiyoruz aslında...haklısın stresim yüksekti bu ara o geciktiriyor
benim doktor bir önceki ay ki sonucum 16 iken hemen tüpe başlattı beni, adetin 2. günü gitmiştim hormon testleri yapar diye yapmamıştı.[/QUO
bikaç güne belli olur canım benim hocam prof. adam net. aşırı tecrübeli.. güveniyorum kendisine .. zaten buraya yazcam bilgilendircem durumumu...
bende yönetim istifa etmiş :) yerine de kimse gelmemiş, stres yok diyorum ama işte olsun trafikte olsun bomba gibi oluyorum, ah bir regl olsam pamuk gibi olurum da...aynen canım bizim zaten hormonlarımız hassas üstüne bide başka şeylere üzülüyoruz bide bebek düşünüyoruz bide stres yapıyoruz derken noluyo ... o hormonlar sabit kalırmı... yani beynimizi biz yönetiyoruz aslında...
CANIM BENİ DE GÖTÜR ORAYA HATTA BU TOPİKTEKİ ARKADAŞLARIDA GÖTÜR ... BELLİ Mİ OLUR HORMONLARIMIZ NORMAL OLARAK DÖNERİZ :)Herşeyden kaçmak istiyorum, çalıştığım yerden, yaşadığım ilden, şöyle güney taraflarda denize bakan bir evde oturup sahile karşı çay içmek, deniz kenarında uzun yürüyüşler yapmak istiyorum, ne zaman bu moda gelsem iş yerinde bir olumsuzluk oluyor ve ben var olan işime şükür ederek tamamlıyorum süreci...
bende yönetim istifa etmiş :) yerine de kimse gelmemiş, stres yok diyorum ama işte olsun trafikte olsun bomba gibi oluyorum, ah bir regl olsam pamuk gibi olurum da...[/QU
bende öleydim canım ama stres yapan kişiden en yakınımda olsa uzak duruyorum sanada tavsiye ederim.. relax
bende öleydim canım ama stres yapan kişiden en yakınımda olsa uzak duruyorum sanada tavsiye ederim.. relax ohhh misssHerşeyden kaçmak istiyorum, çalıştığım yerden, yaşadığım ilden, şöyle güney taraflarda denize bakan bir evde oturup sahile karşı çay içmek, deniz kenarında uzun yürüyüşler yapmak istiyorum, ne zaman bu moda gelsem iş yerinde bir olumsuzluk oluyor ve ben var olan işime şükür ederek tamamlıyorum süreci...
Ah canım nerde o imkan ben şikayet biriminde çalışıyorum ne yazık ki burada sürekli stres altındayım, geçebileceğim bir yer de yok, torpille oluyor bizde herşey, eşimde stres topu, trafikte biri ona korna çalsın kopuyor, benim kalbim çarpmaya başlıyor ama onu sakinleştirmekle uğraşıyorum. Aman siz bana bakmayın sadece regl olamadığım için böyleyim...bende öleydim canım ama stres yapan kişiden en yakınımda olsa uzak duruyorum sanada tavsiye ederim.. relax ohhh misss
O günü hatırlıyorum tatlim, ben doğru yaptığını düşünüyorum, kadın kesinlikle hazır olmalı, stresten arınmış, hormonlar düzene girmiş olmalı diye düşünüyorumtamam canım bakalım ne diyecek, benim ki de prof ve en iyilerden biriydi, aslında adamın bilgisine güveniyorum, sadece ben de aşırı acele etti, önce takviyeleri kullan iki ay sonra gel deseydi, bir de çok kar kıştı, ben yine ona devam ederdim, bir de eşim oranın trafiğini çok problem etti, aslında eşim beni çok acele ettirdi, dedim ki takviyelere yeni başladık bir iki ay sonra gidelim, kar kış kıyamet, illa randevu al, bir gidelim, hemen tüp yapacak değiliz, oturur konuşuruz demişti, sonra telefonla doktorun söylediklerini ona söylediğimde hemen yaptır demişti, ben kendimi çok kötü hissettim.
Monteciğim, dün acaba antidepresan falan mı başlasam diye düşündüm, başvuranlar gelir bağırır çağırır ama ben sinir bozucu bir şekilde gülümserim boşverin sallayın falan derim diye düşündüm :)O günü hatırlıyorum tatlim, ben doğru yaptığını düşünüyorum, kadın kesinlikle hazır olmalı, stresten arınmış, hormonlar düzene girmiş olmalı diye düşünüyorum
aslında o ay çok mutlu ve umutluydum ben ama işte zorlamasaydı beni ben hazır olunca zaten gereğini yapardım.O günü hatırlıyorum tatlim, ben doğru yaptığını düşünüyorum, kadın kesinlikle hazır olmalı, stresten arınmış, hormonlar düzene girmiş olmalı diye düşünüyorum
Yok kuzum ya, o da çözüm değil, cook kullandım, pr..ac şurubu su niyetine dikerdim kafamaMonteciğim, dün acaba antidepresan falan mı başlasam diye düşündüm, başvuranlar gelir bağırır çağırır ama ben sinir bozucu bir şekilde gülümserim boşverin sallayın falan derim diye düşündüm :)
Bildiğin şeyler aslında hayıt, aslan pençesi, stresten uzak durma...merhaba kızlar.geçen ay fsh 19la tüpe başladık ama hiç yumurta gelişmedi.32. gün oldu adetim gelmedi benim de.sanırım söktürücü kullanacağım.fsh düşürmek için kürler yapıyorum.keşke bir ilacı falan olsaydı.sizler neler yapıyorsunuz...
agnucaston var bir de hayıt içerikli...Bildiğin şeyler aslında hayıt, aslan pençesi, stresten uzak durma...
Üzülme arkadaşım, benim amh burdaki en düşük amh dir belki, 0.06 benim bile umudum var. Tabi ki sonuç verir. Önemli olan folikül sayısı her zaman. Değerlerin iyi, yaş da önemli tabi. Amh ye takılma :)
Merhaba nane limon fsh kaç? Benim 28 di sonraki ay 12 ye düştü ilk muayenede altı ikinci de 7 folikül görüldü aynı durumdayızTeşekkür ederimmoyaalitu inşallah muayenede folikül görülür. Yaşım 28. Allah yardımcımız olsun..
Teşekkür ederim 3 34ebrari34 Keşke amh ya baktırmasaydım moral bozukluğundan başka bir şey olmadı. Evet başarı hikayelerini okudukça mutlu oluyor insan darısı başımıza olsun inşallah.Benimde amh 0.11 hiç onu düşünmüyorum bile fsh 33 düşündüğüm bu onu düşürsem sanki hamile kalcam gibi geliyor.hıı bu arada forumda 0.01 ile hamile kalan bi sürü insan okudum hiç üzme kendini su akar yolunu bulur
Canimsin yaaaa, aramıza hoşgeldin fıstıkhiç dert etme kendine bu rakamları, benim yaşım 38, hormonlar bozuk, rahim kanalında tıkanıklık çıktı, 2,5 cm miyomum vardı, berbat bi beslenme düzeniyle yok olmuş yumurtalar vardı. Tüp bebek bile yapamazsın hamile kalman imkânsız dendi, 4 aydır korunmuyorum, 2 kez kimyasal gebelik atlattım, hala normal yoldan gebe kalabilecegime inaniyorum. İnanç ve yüksek moral çok önemli, takil bize kuzum, ama asla yılmak yok, moralini bozma sakin, her şey güzel olacak, inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?