Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba nane limon fsh kaç? Benim 28 di sonraki ay 12 ye düştü ilk muayenede altı ikinci de 7 folikül görüldü aynı durumdayız

Merhaba Umay_ilahe temmuz ayındaki sonuçlar; Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44
Bu ayki sonuçlar; Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68
Aslında bu sonuçların fena olmadığını söyledi doktor ama amh değeri düşük çıkınca moralim bozuldu. Bakalım adette gideceğim muayenede belli olacak. İnşallah folikül görülür ve tedaviye cevap verirler..

Senin fsh bana göre iyi yine benim yaş 30 eylülde fsh 7 aralıkta 28 ocakta 13 ama benim lh ve e2 de yüksek e2 100 altı olmadı hiç amh de 0,61 ben de sanırım artık tüp düşünmeye başlayacağım ama ilginç gelen benim her ay soldan yumurtam gelişip çatlıyor en son 22 mm de çatlamıştı. Antral folikül sayımda 6 fsh 28 çıktığı ay, 7 de 13 çıktığı ay. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç?

brnh senin durumundayım bende.. sabahtan beri donuyorum bende ne ellerimi ne ayaklarımı ısıtamıyorum, kaloriferleri yakmıyorlar hava iyi diye, klimayı açıyoruz, ama ısınamıyorum hasta olucam sanırım.

ben her zaman öyleyım vallaa anlamıorm bazen cekılmez oluo sogukluk genelde adete yakın böyle olurdum ben ama pek farketmıomus ayaklarm hep soguk cunku

nane limon amh yı dert etme. önemli olan usg de folikül görülmesi. bu topikte yumurtalık kanseri atlatıp ikiz doğuran birinin hikayesini okudum. rabbim yeterki ol desin. kaan beyi tercih etmene sevindim. kesinlikle çok doğru tercih. inşallah kaan bey evlat sahibi olmana vesile olur.

Canim hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynı ben hiç amh baktirmadim, biliyorum ki çok düşük, ama hiç takmiyorum kafaya, eminim bunlarin hepsi geçici

Kızlar dün sanırım narkoz etkisi ile daha iyiydim, bugün biraz agrim var, sızıntı şeklinde de kanamam var... İlaçlara devam. Bu ay mecbur korunacagim, haftaya kontrole kadar iliski olmayacak sanırım.. Histeroskopi olan arkadaşlar, ne kadar korunma verdi Dr size?

Caniiim hoşgeldin, nasilsinnn? Ne var ne yok ???
Ben hiç.birsey yapmıyorum ikinci cocuğu istemiyorum.sizi takip ediyorum. Senin hamiş kalmanızı cok istiyorum kalacağına eminim.senin kızın olur gibi geliyo nedense.kazara hamile kalırsam yazarım ne tedavi ne bitkisel bişey Allah sağlık versin cocuğumı eşime bana aileme sizlere öpüyorum mutlu haberler bekliyorum

Ben de 28 yaşındayım. Temmuz ayında yapılmıştı 5 adet folikül görüldü. klomen kullandım büyüdü ve çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı. Sonrada hiç takip yaptırmadım ilk ve son oldu. Evet senin folikül sayın güzel inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olursun..

Canim neden öyle oldu ? Seni üzen ve sıkıntılı bir dönemde misin? Bebisine kardeş istiyordun oysa... İnsallH kendiliğinden gelir bebisin, gerçekten çok zor bi surecmis, ben de çok Yoruldum, habire bir şey çıkıyor karşıma inşallah her şey güzel olur,güzel dileklerin için çok saol tatlim

Kızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...
Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsunnnnn....
Başka bir topikte biri d vitamini eksikliğinin amh sonuçlarını etkileyebildiğini yazmış ve bir bağlantı paylaşmış http://www.irenbe.com.tr/yazi.html?yazi_id=950
irenbe kaan hocanın hastanesi G gulbil10 un doktoru.... kesinlikle bizim gruptaki en başarılı doktor. adam zaten bilmem kaç ay takviye kullandırıyo. değerlerine göre ve kişiye özel tedavi şekli var....

Canlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
ohhhh gelmiş geçmiş olsun şekerimmm

fsh, amh ve usg görüntüsü kesinlikle birlikte değerlendirilmeli.... usg de folikül görünmüyorsa fsh düşük olması çok da mühim değil, gerçekten bir sorun vardır.....yada amh yüksektir ama fsh yüksek ise muhtemelen kalitesel bir sorun yaşanacak yada tutunma olmayacaktır..... her üçü de birlikte değerlendirilmeli!!!!

10 un altı iyi diye biliyorum, hatta 15 altı bile iyi bence, fsh yüksek olmadığı halde amh mı baktılar size?
eğer usg de folikül sayısı az ise bakmak istemiş olabilir....

şeker pancarımmmmm ne güzel bi rahatla bakalım, bi birleşin kocanla da takviyelere devam eder, hatta tedavi iin gün sayarken kavuşursun belki belli mi olur :)))))

kesinlikle doğru şeyler kullanıyorsun bence :)

d.k. hapı özellikle tedavi öncesi durumlarda regl gecikmesi yada erken gelmesi gibi durumlarla karşılaşmamak için kullanılıyor. sakın bırakma.... bu dönemlerde zaten yumurtanın baskılanması lazım. ve evet d.k. hapı ile baskılanma olur, hatta doğum kontrol haplarının çalışma prensibi budur.... Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhh

sayıdan ziyade ne kadarı sağlıklı önemli olan odur. o yüzden takılmamış doktor, zaten sayı da takılacak kadar düşük değil tatlım

bence de çok kaliteli bir marka... hatta bu ay kapsül almıştım... kesinlikle aynı değil, diğer ürünlerle de arasında dağlar kadar fark var. bende tedaviye başlamadan önceki 2 ay kullanıcam.

ilki harika bir doktordasın, ikincisi benim 0,2 amh ile doğal yolla gebe kalan arkadaşım var.... kesinlikle umutsuz olduğunu düşünme.....

bende arı sütü almayı planlıyorum İTÜ nün BEEO 40 gr 170 tl, pahalı geldi bana, eğriçayırın 30gr arısütü+10 gr bal 120 tl, takviyelerdi, çaylardı, otlardı, ceviz incir bal derken..........
karışımdan ziyade, o bahsi geçen arı sütü varya şu resimleri atılan, hem içimi kolay lezzetli hemde çok faydalı diye düşünüyorum...

e2 nin 100 üstü olması problem gibi geldi bana... birde e2 yüksek ise fsh ı baskılıyor ve düşük çıkıyor diye de biliyorum. dolayısıyla kalitesel bir sorun oluştuğu için de gebelik oluşamıyor diye düşündüm.

o sızı hafif hafif bir hafta kadar devam ediyor, kanama da.... dr bana kanama kesilince devam demişti.... korunma tavsiye etmedi aklında olsun :) özledim mi ne müfettişlerimiz var yan odadalar, ben gizli gizli sizi okudum iyi mi öpüyom hepinizi.... gelemememe kızmayın emi..... bi gelcem liste de monte gebe, pancerim gebe, toprak, gulbin ....vs. hepiniz gebe.... yanlış topiğe geldiğimi sancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…