Merhaba nane limon fsh kaç? Benim 28 di sonraki ay 12 ye düştü ilk muayenede altı ikinci de 7 folikül görüldü aynı durumdayız
Maşallah maşallah ne güzel :) günaydın bu arada.hu hu kımse yokmu kan sonuclarımı aldım cok sukur hersey normal cıktı sadece d vıtamını bıraz eksik
saol cnm sanada gunaydınnnMaşallah maşallah ne güzel :) günaydın bu arada.
Senin fsh bana göre iyi yine benim yaş 30 eylülde fsh 7 aralıkta 28 ocakta 13 ama benim lh ve e2 de yüksek e2 100 altı olmadı hiç amh de 0,61 ben de sanırım artık tüp düşünmeye başlayacağım ama ilginç gelen benim her ay soldan yumurtam gelişip çatlıyor en son 22 mm de çatlamıştı. Antral folikül sayımda 6 fsh 28 çıktığı ay, 7 de 13 çıktığı ay. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç?MerhabaUmay_ilahe temmuz ayındaki sonuçlar; Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44
Bu ayki sonuçlar; Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68
Aslında bu sonuçların fena olmadığını söyledi doktor ama amh değeri düşük çıkınca moralim bozuldu. Bakalım adette gideceğim muayenede belli olacak. İnşallah folikül görülür ve tedaviye cevap verirler..
ben her zaman öyleyım vallaa anlamıorm bazen cekılmez oluo sogukluk genelde adete yakın böyle olurdum ben ama pek farketmıomus ayaklarm hep soguk cunkubrnh senin durumundayım bende.. sabahtan beri donuyorum bende ne ellerimi ne ayaklarımı ısıtamıyorum, kaloriferleri yakmıyorlar hava iyi diye, klimayı açıyoruz, ama ısınamıyorum hasta olucam sanırım.
Canim hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynıHoşbuldumno_name_ .. Aslında sessiz sedasız takılıyordum peşinize. 2 kez kimyasal gebelik geçirmek bile vücudun hamile kalabilmesine işaret ve bence bu ameliyattan sonra normal yolla hamile kalacaksın. Eşimin de en sevdiği sözdür "her şey güzel olacak" .. Teşekkür ederim ilgine samimiyetine..
aynnn cnm rahatları artıkkk persemmbe kontrolum var onuda atlatrsam rahat nefes alcm
Cylodan sonr genellikle 4 gün sonra yaa yedi gün içinde olursunhmm anladım canım teşkür ederim.. buarada bende temizlik yapıyorum canım halılar kirlenmişti bende kaldırdım kurtuldum
Caniiim hoşgeldin, nasilsinnn? Ne var ne yok ???Cylodan sonr genellikle 4 gün sonra yaa yedi gün içinde olursun
Ben hiç.birsey yapmıyorum ikinci cocuğu istemiyorum.sizi takip ediyorum. Senin hamiş kalmanızı cok istiyorum kalacağına eminim.senin kızın olur gibi geliyo nedense.kazara hamile kalırsam yazarım ne tedavi ne bitkisel bişey Allah sağlık versin cocuğumı eşime bana aileme sizlere öpüyorum mutlu haberler bekliyorumCaniiim hoşgeldin, nasilsinnn? Ne var ne yok ???
Senin fsh bana göre iyi yine benim yaş 30 eylülde fsh 7 aralıkta 28 ocakta 13 ama benim lh ve e2 de yüksek e2 100 altı olmadı hiç amh de 0,61 ben de sanırım artık tüp düşünmeye başlayacağım ama ilginç gelen benim her ay soldan yumurtam gelişip çatlıyor en son 22 mm de çatlamıştı. Antral folikül sayımda 6 fsh 28 çıktığı ay, 7 de 13 çıktığı ay. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç?
Canim neden öyle oldu ? Seni üzen ve sıkıntılı bir dönemde misin? Bebisine kardeş istiyordun oysa... İnsallH kendiliğinden gelir bebisin, gerçekten çok zor bi surecmis, ben de çok Yoruldum, habire bir şey çıkıyor karşımaBen hiç.birsey yapmıyorum ikinci cocuğu istemiyorum.sizi takip ediyorum. Senin hamiş kalmanızı cok istiyorum kalacağına eminim.senin kızın olur gibi geliyo nedense.kazara hamile kalırsam yazarım ne tedavi ne bitkisel bişey Allah sağlık versin cocuğumı eşime bana aileme sizlere öpüyorum mutlu haberler bekliyorum
Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsunnnnn....Kızlar Merhaba,
Abim kaza geçirdi.. Beyin kanaması geçirdi.. 2 haftadır hastanedeyim.. Yazamıyorum sizlere... Durumu çok kritik.. Bu arada 2 gün önce regli oldum.. Sizlerden bol bol dua bekliyoruz...
irenbe kaan hocanın hastanesi G gulbil10 un doktoru.... kesinlikle bizim gruptaki en başarılı doktor. adam zaten bilmem kaç ay takviye kullandırıyo. değerlerine göre ve kişiye özel tedavi şekli var....Başka bir topikte biri d vitamini eksikliğinin amh sonuçlarını etkileyebildiğini yazmış ve bir bağlantı paylaşmış http://www.irenbe.com.tr/yazi.html?yazi_id=950
ohhhh gelmiş geçmiş olsun şekerimmmCanlar çıktım ben eve girdim şimdi, kafam hala güzel bi dinleneyim , gelirim. Çok sukur sorunsuz atlattım, allah hepinizden razı olsun
fsh, amh ve usg görüntüsü kesinlikle birlikte değerlendirilmeli.... usg de folikül görünmüyorsa fsh düşük olması çok da mühim değil, gerçekten bir sorun vardır.....yada amh yüksektir ama fsh yüksek ise muhtemelen kalitesel bir sorun yaşanacak yada tutunma olmayacaktır..... her üçü de birlikte değerlendirilmeli!!!!merhaba arakdaşlar,
bende 1,5 yıldır amh değerimin düşük oldupunu biliyorum amh : 0,35 lerde idi fsh ise hep tahlil yaptırdığımda 5,5 değerlerde çıkardı
bugün adetin 3. günü ilk defa FSH değerim 9,40 LH 9,52 çıkmış.. E2 : 51
9 çok yüksek değil ama sanırım sınırda bir fsh değeri
sizce?
eğer usg de folikül sayısı az ise bakmak istemiş olabilir....10 un altı iyi diye biliyorum, hatta 15 altı bile iyi bence, fsh yüksek olmadığı halde amh mı baktılar size?
şeker pancarımmmmmişte benim monte mmm kendini unutmuş genede bana yazar....tatlımm mart ın ilk haftası da ben söyleyeceğim ayrılacağımı...zaten yeni bir kente taşınıyoruz eşimin işi dolayısıyla..eşimle kavuşucaz inşallah..tebdili mekanda feralık vardır derler...birde böyle deneyelim bakalım.. yiyip içip gezmek miiiii,daha önce hiç yapmadım ama alışabilirim sanıyorum...
inşallah daha iyisindir...anestezi etkisi sade kahve ile daha çabuk atılırmış tavsiye ederim....
kesinlikle doğru şeyler kullanıyorsun bence :)BEN YÜKSELBE SEBEBİNİ biosteron DHEA ya bağlıyorum 90 gündür kullanıyorum
doktor günde 3 demişti ama ben günde 2 tablet kullanıyorum
40 gündür de inofolic kombi
arada eğriçayır arısütü
herşey çok maliyetli
d.k. hapı özellikle tedavi öncesi durumlarda regl gecikmesi yada erken gelmesi gibi durumlarla karşılaşmamak için kullanılıyor. sakın bırakma.... bu dönemlerde zaten yumurtanın baskılanması lazım. ve evet d.k. hapı ile baskılanma olur, hatta doğum kontrol haplarının çalışma prensibi budur.... Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhhValla bilmiyorum doktor verdi doğum kontrol hapini iciyorum faydasi olur diye kimsede bişey demeyince kullandım vardır bir bilDigi diye bilmiyorum artk ne olacak çünkü bir önceki doktorum bana 2 sene çocuk düşünme dedi rahim ağzı yaramaz vardı bu doktorum hiç alakası yok onunla dedi işte bi sürü şeyler nasıl olur Mart ayında hasta olunca tekrar hormon testi yapınca görecegim Rabbim hiç birimizin kucağıni boş birakmasin
sayıdan ziyade ne kadarı sağlıklı önemli olan odur. o yüzden takılmamış doktor, zaten sayı da takılacak kadar düşük değil tatlımkızlar eşimin spermiogram sonuçları..
4 ay önce yapılmıştı dr iyi demişti ama sayı düşük geldi bana acaba ondan mı olmuyo bebiş diyorum
hareketler normal sanırım dr o yüzden mi takılmadı acaba
sizede sorayım dedim bi :) kafama takılıyo sürekli
bence de çok kaliteli bir marka... hatta bu ay kapsül almıştım... kesinlikle aynı değil, diğer ürünlerle de arasında dağlar kadar fark var. bende tedaviye başlamadan önceki 2 ay kullanıcam.Arkadaslar ben bu arisutunu kullanıyorum
Biraz fiyatlı ama piyasa da gerçek arı sütü yok bu firma güvenilir bir sürü sertifikasi car ayrıca bal i da number one .. tavsiye ederim
Sitesinde fiyat 120 tl ama 6 kutu alimlarda falan yardimci oluyorlar telefon açıp konusabilirsiniz hastalarına tavsiye eden doktorlar varmış
Tüpler steril vaziyette çok sağlıklı piyasa mali olmadigindan çok eminim markanın balı da harika
Tüpler i kırarak fincan a döküyorum öyle içiyorum
Şifa olur inşallah
Eki Görüntüle 1780384 Eki Görüntüle 1780389 Eki Görüntüle 1780389
ilki harika bir doktordasın, ikincisi benim 0,2 amh ile doğal yolla gebe kalan arkadaşım var.... kesinlikle umutsuz olduğunu düşünme.....Arkadaşlar Merhaba;
Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Ve hiç tanımadığım halde her birinize dua ediyorum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..no_name_ sana çok teşekkür ediyorum vesile olduğun için herkese pozitif enerji saçtığın için.. Burada o kadar güzel dayanışmanız var ki..
Gelelim hikayeme,
2010 yılından beri sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti vardı. Hemen ameliyat olmamı önerdiler ben ise sürekli kontrole giderek takip ettim. Sol taraftaki kist büyüme yapınca bir sene önce ameliyat oldum. Ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi doktorum. Ameliyat sonrası da ilaç vermedi çocuk düşündüğümüz için. 6 ay sonra başka bir doktora muayene oldum ve hormon testleri yaptırdım. Acı gerçekle işte o zaman tanıştım. Fsh 12 , Lh 6.2 , E2 44, Prolaktin 27.36 çıktı. Doktor yaptığı muayenede 5 adet folikül gördü ve klomen verdi yumurtalar istediği ölçüye gelince de çatlatma iğnesi yaptı ama o ay da gebelik oluşmadı. Ve ben biraz kendi haline bıraktım. Bir ay soğan suyu yaptım. Sonra hayıt ve testere dişli aslan pençesi içtim. Son bir ay hiç bir kür uygulamadan adetimin ikinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 9.42, Lh 6.18, E2 40.68 çıktı. G gulbil10 sayesinde Dr. Kaan BOZKURT u öğrendim araştırdım ve cumartesi görüşmeye gittik. Kist ameliyatı olduğum için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor dedi tahlil sonuçlarının fena olmadığını bir de amh ya baktırmamı söyledi adetli olmadığım için muayene etmedi. İşte bugün amh sonucum çıkmış asıl yıkımı bugün yaşadım ameliyat öncesi 3.51 olan amh ameliyat sonrasında 0.26 ya düşmüştü. Diğer tahlil sonuçları fena değil ama bu amh ile tüp bebek tedavisi sonuç verir mi bilmiyorum. Öğrendiğimden beri dünya başıma yıkıldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
karışımdan ziyade, o bahsi geçen arı sütü varya şu resimleri atılan, hem içimi kolay lezzetli hemde çok faydalı diye düşünüyorum...bende arı sütü almayı planlıyorum İTÜ nün BEEO 40 gr 170 tl, pahalı geldi bana, eğriçayırın 30gr arısütü+10 gr bal 120 tl, takviyelerdi, çaylardı, otlardı, ceviz incir bal derken..........
e2 nin 100 üstü olması problem gibi geldi bana... birde e2 yüksek ise fsh ı baskılıyor ve düşük çıkıyor diye de biliyorum. dolayısıyla kalitesel bir sorun oluştuğu için de gebelik oluşamıyor diye düşündüm.Senin fsh bana göre iyi yine benim yaş 30 eylülde fsh 7 aralıkta 28 ocakta 13 ama benim lh ve e2 de yüksek e2 100 altı olmadı hiç amh de 0,61 ben de sanırım artık tüp düşünmeye başlayacağım ama ilginç gelen benim her ay soldan yumurtam gelişip çatlıyor en son 22 mm de çatlamıştı. Antral folikül sayımda 6 fsh 28 çıktığı ay, 7 de 13 çıktığı ay. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç?
o sızı hafif hafif bir hafta kadar devam ediyor, kanama da.... dr bana kanama kesilince devam demişti.... korunma tavsiye etmedi aklında olsun :) özledim mi neKızlar dün sanırım narkoz etkisi ile daha iyiydim, bugün biraz agrim var, sızıntı şeklinde de kanamam var... İlaçlara devam. Bu ay mecbur korunacagim, haftaya kontrole kadar iliski olmayacak sanırım.. Histeroskopi olan arkadaşlar, ne kadar korunma verdi Dr size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?