10 gün sonra kontrole çağırdı, bakalım ne diyecek? Ama bu kanama devam ederse ovulasyon kaçabilir gibi, hem antibiyotik vs kullanıyorum zararı olmasın bebise? Özlüyoruz seni daha sık gel lütfenRabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsunnnnn....
irenbe kaan hocanın hastanesi G gulbil10 un doktoru.... kesinlikle bizim gruptaki en başarılı doktor. adam zaten bilmem kaç ay takviye kullandırıyo. değerlerine göre ve kişiye özel tedavi şekli var....
ohhhh gelmiş geçmiş olsun şekerimmm
fsh, amh ve usg görüntüsü kesinlikle birlikte değerlendirilmeli.... usg de folikül görünmüyorsa fsh düşük olması çok da mühim değil, gerçekten bir sorun vardır.....yada amh yüksektir ama fsh yüksek ise muhtemelen kalitesel bir sorun yaşanacak yada tutunma olmayacaktır..... her üçü de birlikte değerlendirilmeli!!!!
eğer usg de folikül sayısı az ise bakmak istemiş olabilir....
şeker pancarımmmmmne güzel bi rahatla bakalım, bi birleşin kocanla da takviyelere devam eder, hatta tedavi iin gün sayarken kavuşursun belki belli mi olur :)))))
kesinlikle doğru şeyler kullanıyorsun bence :)
d.k. hapı özellikle tedavi öncesi durumlarda regl gecikmesi yada erken gelmesi gibi durumlarla karşılaşmamak için kullanılıyor. sakın bırakma.... bu dönemlerde zaten yumurtanın baskılanması lazım. ve evet d.k. hapı ile baskılanma olur, hatta doğum kontrol haplarının çalışma prensibi budur.... Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhh
sayıdan ziyade ne kadarı sağlıklı önemli olan odur. o yüzden takılmamış doktor, zaten sayı da takılacak kadar düşük değil tatlım
bence de çok kaliteli bir marka... hatta bu ay kapsül almıştım... kesinlikle aynı değil, diğer ürünlerle de arasında dağlar kadar fark var. bende tedaviye başlamadan önceki 2 ay kullanıcam.
ilki harika bir doktordasın, ikincisi benim 0,2 amh ile doğal yolla gebe kalan arkadaşım var.... kesinlikle umutsuz olduğunu düşünme.....
karışımdan ziyade, o bahsi geçen arı sütü varya şu resimleri atılan, hem içimi kolay lezzetli hemde çok faydalı diye düşünüyorum...
e2 nin 100 üstü olması problem gibi geldi bana... birde e2 yüksek ise fsh ı baskılıyor ve düşük çıkıyor diye de biliyorum. dolayısıyla kalitesel bir sorun oluştuğu için de gebelik oluşamıyor diye düşündüm.
o sızı hafif hafif bir hafta kadar devam ediyor, kanama da.... dr bana kanama kesilince devam demişti.... korunma tavsiye etmedi aklında olsun :) özledim mi nemüfettişlerimiz var yan odadalar, ben gizli gizli sizi okudum iyi mi öpüyom hepinizi.... gelemememe kızmayın emi..... bi gelcem liste de monte gebe, pancerim gebe, toprak, gulbin ....vs. hepiniz gebe.... yanlış topiğe geldiğimi sancam
Caniiim çok saol, inşallah gelsin artık bebislerimiz, karamsar olma lütfen sen de, zorlu bir yoldayiz, geçecek hepsi, eminimno_name_ çok geçmiş olsunn :) en kısa zamanda bebiş bekliyoruz senden. :)
İnşallah geçer ya.Caniiim çok saol, inşallah gelsin artık bebislerimiz, karamsar olma lütfen sen de, zorlu bir yoldayiz, geçecek hepsi, eminim
haklısın amh ı takmaya hiç gerek yokmuş okudukça zıttırı pıttırı bişey olduğuna karar verdim bende, ama monte senin amh ının çok ta düşük olmadığını düşünüyorum yine de...Canim hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynıben hiç amh baktirmadim, biliyorum ki çok düşük, ama hiç takmiyorum kafaya, eminim bunlarin hepsi geçici
nane limon amh yı dert etme. önemli olan usg de folikül görülmesi. bu topikte yumurtalık kanseri atlatıp ikiz doğuran birinin hikayesini okudum. rabbim yeterki ol desin. kaan beyi tercih etmene sevindim. kesinlikle çok doğru tercih. inşallah kaan bey evlat sahibi olmana vesile olur.
amayaa sen böyle toplu yanıtlar veriyorsun ya çok şirin birşey, bir kitabın özeti gibi geliyor bana :)Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsunnnnn....
irenbe kaan hocanın hastanesi G gulbil10 un doktoru.... kesinlikle bizim gruptaki en başarılı doktor. adam zaten bilmem kaç ay takviye kullandırıyo. değerlerine göre ve kişiye özel tedavi şekli var....
ohhhh gelmiş geçmiş olsun şekerimmm
fsh, amh ve usg görüntüsü kesinlikle birlikte değerlendirilmeli.... usg de folikül görünmüyorsa fsh düşük olması çok da mühim değil, gerçekten bir sorun vardır.....yada amh yüksektir ama fsh yüksek ise muhtemelen kalitesel bir sorun yaşanacak yada tutunma olmayacaktır..... her üçü de birlikte değerlendirilmeli!!!!
eğer usg de folikül sayısı az ise bakmak istemiş olabilir....
şeker pancarımmmmmne güzel bi rahatla bakalım, bi birleşin kocanla da takviyelere devam eder, hatta tedavi iin gün sayarken kavuşursun belki belli mi olur :)))))
kesinlikle doğru şeyler kullanıyorsun bence :)
d.k. hapı özellikle tedavi öncesi durumlarda regl gecikmesi yada erken gelmesi gibi durumlarla karşılaşmamak için kullanılıyor. sakın bırakma.... bu dönemlerde zaten yumurtanın baskılanması lazım. ve evet d.k. hapı ile baskılanma olur, hatta doğum kontrol haplarının çalışma prensibi budur.... Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhh
sayıdan ziyade ne kadarı sağlıklı önemli olan odur. o yüzden takılmamış doktor, zaten sayı da takılacak kadar düşük değil tatlım
bence de çok kaliteli bir marka... hatta bu ay kapsül almıştım... kesinlikle aynı değil, diğer ürünlerle de arasında dağlar kadar fark var. bende tedaviye başlamadan önceki 2 ay kullanıcam.
ilki harika bir doktordasın, ikincisi benim 0,2 amh ile doğal yolla gebe kalan arkadaşım var.... kesinlikle umutsuz olduğunu düşünme.....
karışımdan ziyade, o bahsi geçen arı sütü varya şu resimleri atılan, hem içimi kolay lezzetli hemde çok faydalı diye düşünüyorum...
e2 nin 100 üstü olması problem gibi geldi bana... birde e2 yüksek ise fsh ı baskılıyor ve düşük çıkıyor diye de biliyorum. dolayısıyla kalitesel bir sorun oluştuğu için de gebelik oluşamıyor diye düşündüm.
o sızı hafif hafif bir hafta kadar devam ediyor, kanama da.... dr bana kanama kesilince devam demişti.... korunma tavsiye etmedi aklında olsun :) özledim mi nemüfettişlerimiz var yan odadalar, ben gizli gizli sizi okudum iyi mi öpüyom hepinizi.... gelemememe kızmayın emi..... bi gelcem liste de monte gebe, pancerim gebe, toprak, gulbin ....vs. hepiniz gebe.... yanlış topiğe geldiğimi sancam
topık cok fire verddi bu aralar herkes baska yerlere gtti anlasılan yoksa cevrımcılerr
rica ederim canım. vesile olduysam ne mutlu bana. inşallah kaan bey de evlat sahibi olmana vesile olur. evet kaan bey bana da biraz soğuk geldi. ama benim için önemli olan tedavisi. bende erken yumurta yetmezliği var. kaan beyin zor guruptaki hastalarından biriyim. durumun benim kadar kötü değildir, buna emin ol. iki tüp bebek tedavim oldu. birinde foliküller boş çıktı, diğerinde hiç gelişme olmadı. tedavim iptal oldu. bunda da bir hayır vardır. pes etmeden yola devam edeceğiz.Kaan beyi tanımama sen vesile oldun G gulbil10 çok teşekkür ederim inşallah Kaan bey de bizim evlat sahibi olmamıza vesile olur. Kaan bey İlk görüşmede biraz soğuk geldi ama benim çocuk sahibi olmadan önce kist ameliyatı olmama çok kızdı. Ben de pişmanım ama demekki hayırlısı böyleymiş geçmişe dönemiyoruz ne yazık ki.. Bir ortak noktamız daha var "10"
Yaşım 38 bebeğim o sebeple hiiic yaptirmam ben o moral bozucu testihaklısın amh ı takmaya hiç gerek yokmuş okudukça zıttırı pıttırı bişey olduğuna karar verdim bende, ama monte senin amh ının çok ta düşük olmadığını düşünüyorum yine de...
Burdayım canım herşey yolunda çok şükür.. Sizi de takip etmeye çalışıyorum ama çok şey kaçırdım bu ara nerden yakalıycağımı bilemiyorum
Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?rica ederim canım. vesile olduysam ne mutlu bana. inşallah kaan bey de evlat sahibi olmana vesile olur. evet kaan bey bana da biraz soğuk geldi. ama benim için önemli olan tedavisi. bende erken yumurta yetmezliği var. kaan beyin zor guruptaki hastalarından biriyim. durumun benim kadar kötü değildir, buna emin ol. iki tüp bebek tedavim oldu. birinde foliküller boş çıktı, diğerinde hiç gelişme olmadı. tedavim iptal oldu. bunda da bir hayır vardır. pes etmeden yola devam edeceğiz.
kist ameliyatı olmasaymışsın iyiymiş ama olan olmuş. artık geleceğe bakalım. bu topikte ekstradan bir ortak noktamın daha olduğu biri var. rabbim inşallah umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Benim bilgisayarımda hep açık duruyo site tatlım ama her zaman bakamıyorum yoksa buralardayım yani :)topık cok fire verddi bu aralar herkes baska yerlere gtti anlasılan yoksa cevrımcılerr
bende aymnnı sekılde bılgısayrdaann hep acıkBenim bilgisayarımda hep açık duruyo site tatlım ama her zaman bakamıyorum yoksa buralardayım yani :)
Nasılsın canım bulantıların daha iyimi??bende aymnnı sekılde bılgısayrdaann hep acık
hımm anladım cnm yat dınlenC
Canim telde hep açık bi uyuyup bi uyanıyorum buralardayim aslinda, film izliyorum
gectı bnm bulantılarım bu seferde dıorm ki neden bulantım yok aksamları bulantı oluo bende yada ben öyle hıssedıyorum tam emın degılım hep bi şüphe bir panık atak halındeyım ne dıyecegım bak ben dun kan verdım gebelıkte seker gustr vs seyler ıcın baktılar bugun sonuclarımı aldım hepsi çok şükür normal cıktı allah korusun bnm en buyuk korkum anı kalp durması öle bı sorun olsa aksılık olurmuyduNasılsın canım bulantıların daha iyimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?