Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bu aralar okadar karamsarım ki. İsyan değil ama olsa artık diyorum her ay olmadıgını görünce artık umudumda kalmıyo sanki hiç olmayacak artık diyorum. İçim çok tuhaf bian delirecek durumunda olsun artık ya diyorum sonra geçiyo ama arada vuruyo böyle işte...

10 gün sonra kontrole çağırdı, bakalım ne diyecek? Ama bu kanama devam ederse ovulasyon kaçabilir gibi, hem antibiyotik vs kullanıyorum zararı olmasın bebise? Özlüyoruz seni daha sık gel lütfen

Canim hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynı ben hiç amh baktirmadim, biliyorum ki çok düşük, ama hiç takmiyorum kafaya, eminim bunlarin hepsi geçici
haklısın amh ı takmaya hiç gerek yokmuş okudukça zıttırı pıttırı bişey olduğuna karar verdim bende, ama monte senin amh ının çok ta düşük olmadığını düşünüyorum yine de...

Kaan beyi tanımama sen vesile oldun G gulbil10 çok teşekkür ederim inşallah Kaan bey de bizim evlat sahibi olmamıza vesile olur. Kaan bey İlk görüşmede biraz soğuk geldi ama benim çocuk sahibi olmadan önce kist ameliyatı olmama çok kızdı. Ben de pişmanım ama demekki hayırlısı böyleymiş geçmişe dönemiyoruz ne yazık ki.. Bir ortak noktamız daha var "10"

amayaa sen böyle toplu yanıtlar veriyorsun ya çok şirin birşey, bir kitabın özeti gibi geliyor bana :)

rica ederim canım. vesile olduysam ne mutlu bana. inşallah kaan bey de evlat sahibi olmana vesile olur. evet kaan bey bana da biraz soğuk geldi. ama benim için önemli olan tedavisi. bende erken yumurta yetmezliği var. kaan beyin zor guruptaki hastalarından biriyim. durumun benim kadar kötü değildir, buna emin ol. iki tüp bebek tedavim oldu. birinde foliküller boş çıktı, diğerinde hiç gelişme olmadı. tedavim iptal oldu. bunda da bir hayır vardır. pes etmeden yola devam edeceğiz.
kist ameliyatı olmasaymışsın iyiymiş ama olan olmuş. artık geleceğe bakalım. bu topikte ekstradan bir ortak noktamın daha olduğu biri var. rabbim inşallah umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Yaşım 38 bebeğim o sebeple hiiic yaptirmam ben o moral bozucu testi

Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?

Nasılsın canım bulantıların daha iyimi??
gectı bnm bulantılarım bu seferde dıorm ki neden bulantım yok aksamları bulantı oluo bende yada ben öyle hıssedıyorum tam emın degılım hep bi şüphe bir panık atak halındeyım ne dıyecegım bak ben dun kan verdım gebelıkte seker gustr vs seyler ıcın baktılar bugun sonuclarımı aldım hepsi çok şükür normal cıktı allah korusun bnm en buyuk korkum anı kalp durması öle bı sorun olsa aksılık olurmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…