Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah korusun canım sanmıyorum neden öyle bişey olsun tüm tetkiklerin iyiyken Rahat olmaya çalış güzel sağlıklı beslen, zaten evdesin kendini yorma bi sıkıntı olmaz inşallah :)

ah be güzelim ben gebeliğimde hiç böyle şeyler düşünmemiştim yahu nerden çıkarıyorsun bunları, ben bebeğe müzik dinletsem mi acaba, normal doğum için egzersizler, sağlıklı beslenme derdindeydim... bir de akşam 9 olsa da uyusam derdim, çook uykum gelirdi ilk 3 ay...

Kuzum olumsuz şeyler düşünme lütfen... Dr A gidince için rahatlar

Can'ım psikolojik olarak o kadar sıkıntıya soktum ki kendimi tek çare tüp bebek diye düşünmeye başladım haziranda iki yıl bitecek Bebek isteyeli. Soldan yunurtluyorum ben de hep. Sağda folikül sayım iki ayda da 2ydi. Ve hiç sağdan yumurtlamadım. Niye bilmiyorum ama artık doğal yoldan umudum kalmadı. Benden sonra evlenen herkes bebeğini kucağına aldı ve etraftan gelen tepkiler cahilce yorumlar beni çok üzüyor.

Allah korusun canım sanmıyorum neden öyle bişey olsun tüm tetkiklerin iyiyken Rahat olmaya çalış güzel sağlıklı beslen, zaten evdesin kendini yorma bi sıkıntı olmaz inşallah :)
bnm bu hallerım bıtmıcek heralde mıllett bebişine patık örüo bende cekımsermm hep

bnm tam tersı gunduz uykum var hele dün o kadr cok uyudum ki eşim şaşırdııı o kadr uyumama sımdı o uykumda yok gbı bugunn

Normal canım annelik zaten hep evham pimpirik değilmidir biz de anamızdan öyle görmedik mi
normaldede ztn panıgım cok sımdı beter oldum sayılır heralde yavas yavas gunler aylar gectıkce alıscam smdı fiziki acıdanda belirtim olmadgı ıcın anlayamıorm bısey

BENDE SOLDAN YUMURTLUYORUM. hemde solda 2 adet çikolata kistim olmasına rağmen
sağ tarafta arada 1-2 tane antral folikül çıkıyor o kadar ...

amayaa arkadaşım çok güzel yanıtlar vermişsin

doktorum aynen senin dediğin gibi amh + fsh+ usg şeklinde değerlendirdi
ve kesinlikle acele et dedi.
ayrıca çok tatlı bir doktor bitkisel takviyelere karşı ego su yok
kullanabilirsin diyor
bir hastası incir bir hastası soğan kürü yapmış dene istersen bile dedi

benim amacım seni bebek sahibi yapabilmek bu yolda asla seni engellemem ama bana söyle kullanmadan önce
netice de neyin iyi geldiğini bilelim dedi
bende arı sütünün 1 ampulünü gösterdim muayene de
değişik buldu inşallah fayda eder bizde tavsye ederiz hastalara dedi ..

kendisi de tüp bebek uzmanı zaten

bu arada kızlar bu sabah 1 ampul D vitamini ekmeğe döküp yedim
bu 2. ay oldu ..
yarın da yeni kutu arisütüne başlıyorum 20 tane var 20 sabah içicem inşallah

eşim proxeed de 2. ayı bitirmek üzere
ona da 1 ampul D vitamini aldım yarın içiricem

bnm tam tersı gunduz uykum var hele dün o kadr cok uyudum ki eşim şaşırdııı o kadr uyumama sımdı o uykumda yok gbı bugunn
Bernacım çıkıp temiz hava alsan yürüyüş yapsan, ben çalıştığım için gündüz uyuyamazdım, ama akşam yemeklerinden sonra 45 dk koşu bandında yürürdüm, çok iyi geliyordu bana...

normaldede ztn panıgım cok sımdı beter oldum sayılır heralde yavas yavas gunler aylar gectıkce alıscam smdı fiziki acıdanda belirtim olmadgı ıcın anlayamıorm bısey
aynen canım en zor zamanlar bilemiyosun neler olduğunu ondan bu panik inşallah geçicek yakında

iyi yapmışsın bende alıcam en kısa zamanda, gelsin takviyeler :)

Sana katılıyorum cnm brnh bernusum çok mu KK da topik okuyup olumsuz düşünce oluşturuyorsun acaba cnm, bi hobi mi Bulsan kendine bebeğim, hep Olumsuzu çağırıyorsun, yapma bunu lütfen... Ben bile şimdiden özel müzik CD leri oluşturuyorum gelecek bebisime dinletmek için ya da filmler listeliyorum hamis kalınca izlemek icin

tam tersi ben hiç bişey okumuyorum dıyebılırım canımı sıkan kendı kendıme lasınıyorum ben bu evde her gunde bıyerlere cıkıp gıdemıosun tabı mecbur evde kurup üretıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…