- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Allah korusun canım sanmıyorum neden öyle bişey olsun tüm tetkiklerin iyiykengectı bnm bulantılarım bu seferde dıorm ki neden bulantım yok aksamları bulantı oluo bende yada ben öyle hıssedıyorum tam emın degılım hep bi şüphe bir panık atak halındeyım ne dıyecegım bak ben dun kan verdım gebelıkte seker gustr vs seyler ıcın baktılar bugun sonuclarımı aldım hepsi çok şükür normal cıktı allah korusun bnm en buyuk korkum anı kalp durması öle bı sorun olsa aksılık olurmuydu
ah be güzelim ben gebeliğimde hiç böyle şeyler düşünmemiştim yahu nerden çıkarıyorsun bunları, ben bebeğe müzik dinletsem mi acaba, normal doğum için egzersizler, sağlıklı beslenme derdindeydim... bir de akşam 9 olsa da uyusam derdim, çook uykum gelirdi ilk 3 ay...gectı bnm bulantılarım bu seferde dıorm ki neden bulantım yok aksamları bulantı oluo bende yada ben öyle hıssedıyorum tam emın degılım hep bi şüphe bir panık atak halındeyım ne dıyecegım bak ben dun kan verdım gebelıkte seker gustr vs seyler ıcın baktılar bugun sonuclarımı aldım hepsi çok şükür normal cıktı allah korusun bnm en buyuk korkum anı kalp durması öle bı sorun olsa aksılık olurmuydu
Kuzum olumsuz şeyler düşünme lütfen... Dr A gidince için rahatlargectı bnm bulantılarım bu seferde dıorm ki neden bulantım yok aksamları bulantı oluo bende yada ben öyle hıssedıyorum tam emın degılım hep bi şüphe bir panık atak halındeyım ne dıyecegım bak ben dun kan verdım gebelıkte seker gustr vs seyler ıcın baktılar bugun sonuclarımı aldım hepsi çok şükür normal cıktı allah korusun bnm en buyuk korkum anı kalp durması öle bı sorun olsa aksılık olurmuydu
Can'ım psikolojik olarak o kadar sıkıntıya soktum ki kendimi tek çare tüp bebek diye düşünmeye başladım haziranda iki yıl bitecek Bebek isteyeli. Soldan yunurtluyorum ben de hep. Sağda folikül sayım iki ayda da 2ydi. Ve hiç sağdan yumurtlamadım. Niye bilmiyorum ama artık doğal yoldan umudum kalmadı. Benden sonra evlenen herkes bebeğini kucağına aldı ve etraftan gelen tepkiler cahilce yorumlar beni çok üzüyor.Ben de 28 yaşındayım. Temmuz ayında yapılmıştı 5 adet folikül görüldü. klomen kullandım büyüdü ve çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı. Sonrada hiç takip yaptırmadım ilk ve son oldu. Evet senin folikül sayın güzel inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olursun..
bnm bu hallerım bıtmıcek heralde mıllett bebişine patık örüo bende cekımsermm hepAllah korusun canım sanmıyorum neden öyle bişey olsun tüm tetkiklerin iyiykenRahat olmaya çalış güzel sağlıklı beslen, zaten evdesin kendini yorma bi sıkıntı olmaz inşallah :)
ben en ıyısıı evı doktrn yakınlarına tasıycam en sonundaKuzum olumsuz şeyler düşünme lütfen... Dr A gidince için rahatlar
bnm tam tersı gunduz uykum var hele dün o kadr cok uyudum ki eşim şaşırdııı o kadr uyumama sımdı o uykumda yok gbı bugunnah be güzelim ben gebeliğimde hiç böyle şeyler düşünmemiştim yahu nerden çıkarıyorsun bunları, ben bebeğe müzik dinletsem mi acaba, normal doğum için egzersizler, sağlıklı beslenme derdindeydim... bir de akşam 9 olsa da uyusam derdim, çook uykum gelirdi ilk 3 ay...
Normal canım annelik zaten hep evham pimpirik değilmidir biz de anamızdan öyle görmedik mibnm bu hallerım bıtmıcek heralde mıllett bebişine patık örüo bende cekımsermm hep
normaldede ztn panıgım cok sımdı beter oldum sayılır heralde yavas yavas gunler aylar gectıkce alıscam smdı fiziki acıdanda belirtim olmadgı ıcın anlayamıorm bıseyNormal canım annelik zaten hep evham pimpirik değilmidir biz de anamızdan öyle görmedik mi
Can'ım psikolojik olarak o kadar sıkıntıya soktum ki kendimi tek çare tüp bebek diye düşünmeye başladım haziranda iki yıl bitecek Bebek isteyeli. Soldan yunurtluyorum ben de hep. Sağda folikül sayım iki ayda da 2ydi. Ve hiç sağdan yumurtlamadım. Niye bilmiyorum ama artık doğal yoldan umudum kalmadı. Benden sonra evlenen herkes bebeğini kucağına aldı ve etraftan gelen tepkiler cahilce yorumlar beni çok üzüyor.
Bernacım çıkıp temiz hava alsan yürüyüş yapsan, ben çalıştığım için gündüz uyuyamazdım, ama akşam yemeklerinden sonra 45 dk koşu bandında yürürdüm, çok iyi geliyordu bana...bnm tam tersı gunduz uykum var hele dün o kadr cok uyudum ki eşim şaşırdııı o kadr uyumama sımdı o uykumda yok gbı bugunn
aynen canım en zor zamanlar bilemiyosun neler olduğunu ondan bu panik inşallah geçicek yakındanormaldede ztn panıgım cok sımdı beter oldum sayılır heralde yavas yavas gunler aylar gectıkce alıscam smdı fiziki acıdanda belirtim olmadgı ıcın anlayamıorm bısey
ınsallahh cnm ıkı aylık olduk nerdeyse 8+4 üz bakalımaynen canım en zor zamanlar bilemiyosun neler olduğunu ondan bu panik inşallah geçicek yakında
yürüyüş yapıorm cnm bugun hava guzelldii esımle baya yürüdük geldıkBernacım çıkıp temiz hava alsan yürüyüş yapsan, ben çalıştığım için gündüz uyuyamazdım, ama akşam yemeklerinden sonra 45 dk koşu bandında yürürdüm, çok iyi geliyordu bana...
iyi yapmışsın bende alıcam en kısa zamanda, gelsin takviyeler :)bu arada kızlar bu sabah 1 ampul D vitamini ekmeğe döküp yedim
bu 2. ay oldu ..
yarın da yeni kutu arisütüne başlıyorum 20 tane var 20 sabah içicem inşallah
eşim proxeed de 2. ayı bitirmek üzere
ona da 1 ampul D vitamini aldım yarın içiricem
Sana katılıyorum cnmah be güzelim ben gebeliğimde hiç böyle şeyler düşünmemiştim yahu nerden çıkarıyorsun bunları, ben bebeğe müzik dinletsem mi acaba, normal doğum için egzersizler, sağlıklı beslenme derdindeydim... bir de akşam 9 olsa da uyusam derdim, çook uykum gelirdi ilk 3 ay...
iyi yapmışsın bende alıcam en kısa zamanda, gelsin takviyeler :)
tam tersi ben hiç bişey okumuyorum dıyebılırım canımı sıkan kendı kendıme lasınıyorum ben bu evde her gunde bıyerlere cıkıp gıdemıosun tabı mecbur evde kurup üretıormSana katılıyorum cnmbrnh bernusum çok mu KK da topik okuyup olumsuz düşünce oluşturuyorsun acaba cnm, bi hobi mi Bulsan kendine bebeğim, hep Olumsuzu çağırıyorsun, yapma bunu lütfen... Ben bile şimdiden özel müzik CD leri oluşturuyorum gelecek bebisime dinletmek için ya da filmler listeliyorum hamis kalınca izlemek icin
Pimpirigim benim, bebeğine kanalize ol artık, sağlıklı o, merak etme bebisimbnm bu hallerım bıtmıcek heralde mıllett bebişine patık örüo bende cekımsermm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?