- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
maşallah maşallahhhınsallahh cnm ıkı aylık olduk nerdeyse 8+4 üz bakalım
tığ alayım bare bebek patgıı öreym cua gunu hamiş bi arkım e davetlıyım hanı sıze bahsedıodm adetının bttgı gun hamıle kalmıs tı ve benıde ruyasnda görmustu ona gtcem ıkı ugras ögrenrmm patik örerım ama erkek bebek patıgıı ııhhh burayaa yazıorm erkek bebek bnmkisiPimpirigim benim, bebeğine kanalize ol artık, sağlıklı o, merak etme bebisim
biz yurt dışından aldık siteyi bilmiyorum ama çok ucuza geldi 50 mg 100 tablet 50 tl. puritan s pride diye bir aydan önce ulaştı, postaneden teslim alırken doktor reçetesi istediler sadece, her gece 1,5 tablet içiyorum ama galiba regl uzattı benim bu ay...evet napalım artık inşallah bu ay bebişler bizimle olur
ama çok masraflı 2 ayda 1400 tl ilaç parası vermişiz
biosteron 153,5 olmuş dün aldım
Tamam Bernacim sadece mutsuz olmanı istemiyorum, nasıl istersen öyle olsun..tam tersi ben hiç bişey okumuyorum dıyebılırım canımı sıkan kendı kendıme lasınıyorum ben bu evde her gunde bıyerlere cıkıp gıdemıosun tabı mecbur evde kurup üretıorm
sunun surasında rısklı dönemden cıkmaya 1 ay kaldımaşallah maşallahhh
Yelek te ör annesi :) doğum ne zaman görünüyor hesaplayıcılarda?tığ alayım bare bebek patgıı öreym cua gunu hamiş bi arkım e davetlıyım hanı sıze bahsedıodm adetının bttgı gun hamıle kalmıs tı ve benıde ruyasnda görmustu ona gtcem ıkı ugras ögrenrmm patik örerım ama erkek bebek patıgıı ııhhh burayaa yazıorm erkek bebek bnmkisi
biz yurt dışından aldık siteyi bilmiyorum ama çok ucuza geldi 50 mg 100 tablet 50 tl. puritan s pride diye bir aydan önce ulaştı, postaneden teslim alırken doktor reçetesi istediler sadece, her gece 1,5 tablet içiyorum ama galiba regl uzattı benim bu ay...
eylüll sonu gbı dedı doktormda yada ortalarrı allah nasıp ederse ben örgü bılmıorm ögrencem ınsallahYelek te ör annesi :) doğum ne zaman görünüyor hesaplayıcılarda?
Ben de her sabah arı sütü polen, kürler karışımlar hepsini yapmaya çalışıyorum. a bizim sağ yumurtalığımızda sayı düşük olduğu için mi amh düşük çıkıyor. Sol iyi yumurtlama var. Martta ben tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum hatta bu yönde karar verdim. Hayırlısı artık rabbime bıraktım ben bizi.BENDE SOLDAN YUMURTLUYORUM. hemde solda 2 adet çikolata kistim olmasına rağmen
sağ tarafta arada 1-2 tane antral folikül çıkıyor o kadar ...
amayaa arkadaşım çok güzel yanıtlar vermişsin
doktorum aynen senin dediğin gibi amh + fsh+ usg şeklinde değerlendirdi
ve kesinlikle acele et dedi.
ayrıca çok tatlı bir doktor bitkisel takviyelere karşı ego su yok
kullanabilirsin diyor
bir hastası incir bir hastası soğan kürü yapmış dene istersen bile dedi
benim amacım seni bebek sahibi yapabilmek bu yolda asla seni engellemem ama bana söyle kullanmadan önce
netice de neyin iyi geldiğini bilelim dedi
bende arı sütünün 1 ampulünü gösterdim muayene de
değişik buldu inşallah fayda eder bizde tavsye ederiz hastalara dedi ..
kendisi de tüp bebek uzmanı zaten
Aslında 2014 yılında bu durumlar ortaya çıktığında ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ve bıraktım
..bıraktım ama çocuk istemedik doktor ısrar ede ede bu yıl ekim Kasım gibi başladık çalışmalara
Zaten çikolata Kistim var sol overde iki tane ...arada basit kistlerim de oluştu
Derken işte bu ay anca 2. Çatlama iğnesini yaptım ama tutmadı
Fsh LH falan hep normaldir
Ilk defa bugün 9 çıktı ikisi de ona da bozuldum amh zaten düşük
Fsh daki yuksekligi biosteron a bağladım ama Dr olmaz dedi
Senin hormon değerlerin ne şekilde arkadaşım sıkıntı ne ..neden tup bebeğe gittiniz ...
Allah cumlemizin yardımcısı olsun
Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlada kavuştursun hepimizi
çikolata kistim benimde var. ufak bişey ama var.ilk opuda içi boşaltılmıştı,halen aynı duruyor. sizinkini ameliyat etmemesi gayet iyi, sanırım 4,5 cm den sonrasını ancak ameliyatla alıyorlar. fsh ım yüksek. ekim 2015 19 olmuş.bu tedaviye başladığımda 7,68 di.takviyelerden galiba. amh 0,74, yaşım 33. folikül vardı ancak büyüme kalitesiz oldu tedavide iptal oldu...sanırım istanbulda devam edicem tedaviye...Doktorum çikolata kistini hiç problem yapmıyor anlayamadim. .
Aslında kendisi medicalpark hastanesinin tüp bebek doktoru yani uzmanlığı tüp bebek ama normal hasta da bakıp takip ediyor ilk etapta normal hasta olarak gitmiştim arkadaşım da kendisinde normal hasta olarak doğum yaptı ..
Neyse yani doktor bu işin içinden göbeğinden bir doktor ..çikolata kistini hoc dert etmiyor yumurta çatlayip atıldiktan sonra kistin zararı olmaz diyor ...
Bende anlamadım
Zaten ameliyata çok karşı rezervin zaten az birde ben o yumurtaliga bıçak vuramam tamamen yok edebiliriz diyor
Adet olamamak çook kötüMoralim bozuluyo bu işe artık sanki bi daha adet olmicakmışım gibi geliyo bu ne yaa 66 gün olmuş yuh. Acaba doktoru mu arasam ilaç verilir mi ki opu sonrası. Rahim kalınlığı da iyi niye olmuyorum anlamadım gitti..
Herşeyden kaçmak istiyorum, çalıştığım yerden, yaşadığım ilden, şöyle güney taraflarda denize bakan bir evde oturup sahile karşı çay içmek, deniz kenarında uzun yürüyüşler yapmak istiyorum, ne zaman bu moda gelsem iş yerinde bir olumsuzluk oluyor ve ben var olan işime şükür ederek tamamlıyorum süreci...
Monteciğim, dün acaba antidepresan falan mı başlasam diye düşündüm, başvuranlar gelir bağırır çağırır ama ben sinir bozucu bir şekilde gülümserim boşverin sallayın falan derim diye düşündüm :)
haklısın amh ı takmaya hiç gerek yokmuş okudukça zıttırı pıttırı bişey olduğuna karar verdim bende, ama monte senin amh ının çok ta düşük olmadığını düşünüyorum yine de...
Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?
aynen canım 3. ayı da atlattın mı tamamdır bu işsunun surasında rısklı dönemden cıkmaya 1 ay kaldı
aynenn cnm ınsallahaynen canım 3. ayı da atlattın mı tamamdır bu iş
Ben de her sabah arı sütü polen, kürler karışımlar hepsini yapmaya çalışıyorum. a bizim sağ yumurtalığımızda sayı düşük olduğu için mi amh düşük çıkıyor. Sol iyi yumurtlama var. Martta ben tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyorum hatta bu yönde karar verdim. Hayırlısı artık rabbime bıraktım ben bizi.
Suppersin kuzum ben de tam bu mevzuya takılacaktım rahatlattın beni Allah razı olsun sendennnnçikolata kistim benimde var. ufak bişey ama var.ilk opuda içi boşaltılmıştı,halen aynı duruyor. sizinkini ameliyat etmemesi gayet iyi, sanırım 4,5 cm den sonrasını ancak ameliyatla alıyorlar. fsh ım yüksek. ekim 2015 19 olmuş.bu tedaviye başladığımda 7,68 di.takviyelerden galiba. amh 0,74, yaşım 33. folikül vardı ancak büyüme kalitesiz oldu tedavide iptal oldu...sanırım istanbulda devam edicem tedaviye...
canımcım yaaa ara mutlaka dr.u.bende bu sefer regli olamamaktan ve o kalitesiz büyüyen saçma sapan umurtalarımın kist yapmasından korkuyorum
iş yerimde müfettiş var, daha da kalacak gibiler....kahveyi bırakmıştım ancak tedavi iptal olunca ilk işim sade bir Türk kahvesi içmek oldu, yoksa kendime gelemiyordum,moralim gerçekten bozuktu...o uzak sahil kasabasına beraber mi gitsek
antidepresan ın prolaktin üzerinde olumsuz etkisi var...güçlü bir kadınsın gördüğüm kadarıyla illa profesyonel yardım almak istersen bunu ilaçla değil direkt psikolog ile konuşarak yapmanı naçizane tavsiye ederim... ha biri seni dinlesin istersende yaz bu Ankaralı hemşehrine....
zıttırı pıttırıtuttum bu lafı
tatlişkomm polip, miyom alınmalı...birde 2-2,5 cm.bebişin tutunmasını etkileyecek herşeyi dr ortadan kaldırmış çok şükür.
çikolata kistleri direkt yumurta dokusuyla benzer...ve alınması rezerve ciddi anlamda zarar veriyor. o yüzden 4,5 -5 cm i geçmedikçe aslında dr lar almıyor ama işte bazı dr lar...
amayaa dan özenip sayfayı doldurdum...seviyorum sizi
Yo aksine iyi hissediyorum. Yani hep tek çocuk istiyordum zaten. Öyle gaza gelmiştim şimdi o psikolojiden kurtuldum.akışına bıraktım ikinci cocuk olmazsa hiç problem olmaz.Sadece sağlık olsun Allah çocupuma sağlık versin.isteyen herkesin olur inşallah.Canim neden öyle oldu ? Seni üzen ve sıkıntılı bir dönemde misin? Bebisine kardeş istiyordun oysa... İnsallH kendiliğinden gelir bebisin, gerçekten çok zor bi surecmis, ben de çok Yoruldum, habire bir şey çıkıyor karşımainşallah her şey güzel olur,güzel dileklerin için çok saol tatlim
eşim netten baktı türkiyeye gönderen bu marka da vardı sanırım, reçeteyi doktordan aldım, sipariş verdiğimiz ilacın tam adını yazdırdık doktora puritan's pride dhea 50 mg şeklinde, nüfus cüzdanı fotokopisi istediler bir de... aslında ben dhea bulamamıştım ilk etapta o yüzden sipariş vermiştik...aaaaaaaaaaa
arkadaşım lütfen bana da söyle reçeteyi nasıl yaptın ne şekilde oldu ..
ben istanbul da oturuyorum
acaba buradaki postaneler de sorarlarmı
şekerpancarım çok beğendim özetini :)çikolata kistim benimde var. ufak bişey ama var.ilk opuda içi boşaltılmıştı,halen aynı duruyor. sizinkini ameliyat etmemesi gayet iyi, sanırım 4,5 cm den sonrasını ancak ameliyatla alıyorlar. fsh ım yüksek. ekim 2015 19 olmuş.bu tedaviye başladığımda 7,68 di.takviyelerden galiba. amh 0,74, yaşım 33. folikül vardı ancak büyüme kalitesiz oldu tedavide iptal oldu...sanırım istanbulda devam edicem tedaviye...
canımcım yaaa ara mutlaka dr.u.bende bu sefer regli olamamaktan ve o kalitesiz büyüyen saçma sapan umurtalarımın kist yapmasından korkuyorum
iş yerimde müfettiş var, daha da kalacak gibiler....kahveyi bırakmıştım ancak tedavi iptal olunca ilk işim sade bir Türk kahvesi içmek oldu, yoksa kendime gelemiyordum,moralim gerçekten bozuktu...o uzak sahil kasabasına beraber mi gitsek
antidepresan ın prolaktin üzerinde olumsuz etkisi var...güçlü bir kadınsın gördüğüm kadarıyla illa profesyonel yardım almak istersen bunu ilaçla değil direkt psikolog ile konuşarak yapmanı naçizane tavsiye ederim... ha biri seni dinlesin istersende yaz bu Ankaralı hemşehrine....
zıttırı pıttırıtuttum bu lafı
tatlişkomm polip, miyom alınmalı...birde 2-2,5 cm.bebişin tutunmasını etkileyecek herşeyi dr ortadan kaldırmış çok şükür.
çikolata kistleri direkt yumurta dokusuyla benzer...ve alınması rezerve ciddi anlamda zarar veriyor. o yüzden 4,5 -5 cm i geçmedikçe aslında dr lar almıyor ama işte bazı dr lar...
amayaa dan özenip sayfayı doldurdum...seviyorum sizi
Tamam kuzum cook saol rahatlattiniz benino_name_ canım çikolata kistleri 5 cm olmadan alınması iyi değil .. Nedenine gelince, o ameliyattan sonra bir geçici menapoz dönemi geçiriyosun 6-8 ay kadar hormon iğnesiyle doktor seni manapoza sokuyo o zaten çok sıkıntılı bi süreç, ayrıca çikolata kistlerini yeniden oluşma olasılığı nerdeyse %90 kısacası boşuna ameliyat olmuş oluyosun, ve de daha yeni öğrendiğim bişey varki yumurtalıklara direk müdahale olmasıyla alakalı olarak rezervlerde ciddi azalmaya neden oluyomuş.. O sebeple küçük çikolata kistlerinin alınmasının yararından çok zararı oluyo.. ama dediğim gibi bu sadece çikolata kistiyle ilgili bişey
aynen ya bende bebişi büyütürken çok zorlanmamdan dolayı pek istemiyordum ikinciyi, eşim çok istiyordu, ama olamayacağını öğrenince bir gaza geldim, ikiz olsun, tüp yapalım falan demeye başladım, nasıl bir psikoloji, birincide iki ileri bir geri saçmalayıp durmuş biri olarak ikiz istemem anormal yani...Yo aksine iyi hissediyorum. Yani hep tek çocuk istiyordum zaten. Öyle gaza gelmiştim şimdi o psikolojiden kurtuldum.akışına bıraktım ikinci cocuk olmazsa hiç problem olmaz.Sadece sağlık olsun Allah çocupuma sağlık versin.isteyen herkesin olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?