Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tamam o halde canim sevindim, hayırlısı olsun inşallah

Ben durumu öğreneli 2 ay oldu ve 2 yıl olcak Bebek isteyeli o yüzden bu durumu da öğrenince acele etmek istiyorum artık ama benim de çok karışık okul tatil olana kadar bekleyelim diyor eşim dayanamıyorum beklemek istemiyorum. Bizim durum sanırım aynı benim de sol 4,5 arası değişiyor ama sağ fiks 2. Hiç değişmiyor çatlamıyor da senin yumurta büyüme ve çatlama da sorun var mı?

kızlar su hazır ton balıkları hakkında ne düşünüosnuz bn cokk sevıormm tüketrrmde yararını zararını bılenınız varmı

Suppersin kuzum ben de tam bu mevzuya takılacaktım rahatlattın beni Allah razı olsun sendennnn
cümlemizden canım...sen güzelce dinlen tatlişkom..takılmak falan yok..rahatlamak var..kanaman bitincede korunman gerekmez sanmıyorum...kontrole gidince sorarsın ama...

Evet aynen gaza geldim. Ama benim bebiş daha yeni iki yasını bitirdi.düşün ve asla ikinciyi istemeyen ben.biara manyağa bağlamıştım ama gecti.akışına bıraktım su akar yolunu bulur sağlık olsun.diyorum simdi

Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?
nane limon arkadaşımız kist ameliyatı olmuş kist ameliyatı sonrası rezervi düşmüş. miyom ameliyatının rezervi etkileyeceğini sanmıyorum. ama kist ameliyatı rezervi etkiliyor.

bende çok seviyorum ton balığını. ama konserve ürün sonuçta alabilirsen sen mutlaka taze balık tüket, istanbuldasın ne de olsa
evet taze balık alabılme sansım var önceden esım balık halinden alırdı sımdı işten gucten gıdemıo maalesef heryerdende balık alınmıo bu ton balıgıda kolayımaa kacıo arada

Sordum canım opudan sonra 15-20 günü bulabilir endişe etmeyin dedi.

Arkadaşlar çok şükür regl oldum, rahatladım, baş ağrısı, üşüme dondum bugün yahu, listemiz epey gerilerde kal
Nihayet geldi benim regl, rahatladım, dondum sabahtan beri...

Arkadaşlar çok şükür regl oldum, rahatladım, baş ağrısı, üşüme dondum bugün yahu, listemiz epey gerilerde kal

Nihayet geldi benim regl, rahatladım, dondum sabahtan beri...

Oh süpermiş :)
Darısı başıma sabah akşam hayıt yapıp içiyorum 1 haftadır beklemeye devam

BENİM YUMURTAM normalde çatlıyor ..
ama doktor takip etmek için 3. defa olacak bu ay çatlatma iğnesi yapıyor ..
zaten çatlaması gereken normalde 1 yumurta değilmi ?
ama benim de sağda büyüme olmuyor antral olarak kalıyor

eşimin proxeed süreci nisan da bitecek 3 ay kullanmış olacak eğer onun tahlili yeterli çıkarsa nisan sonundaki adette
femara + çatlatma iğnesi yapacak doktor

şuanda ilaçsız sadece iğne ile hamilelik elde etmeye çalışıyoruz

Benimde aynı sağdaki antral folikül olarak kalıyor soldaki 22 mmde çatlıyor benim dr hiçbir tedavi yapmadan direk tüp bebek merkezine git diyor anlamıyorum hiçbir tedavi görmedim daha sadece bir kez klomen kullandım onu da ilk 6 aylık evliyken. Neden hiçbir şey denemek istemiyorlar anlamıyorum. Hiç iyi bir dr a denk gelmedim

Yumurta takibi yapıldığında benim de sol yumurtalığımın daha iyi olduğunu söylemişti doktor. O kadar iyi anlıyorum ki seni Umay_ilahe ben de 3.5 yıllık evliyim gelen sorular hiç bitmiyor. Çocuk istemiyor musunuz, evleneli baya da oldu, e artık hadi.. gibi yorumlar çok can sıkıyor. Aileler değil ama çevre çok baskıcı.. Bu dış etkenler de hamile kalmamızı etkiliyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…