Tamam o halde canim sevindim, hayırlısı olsun inşallahYo aksine iyi hissediyorum. Yani hep tek çocuk istiyordum zaten. Öyle gaza gelmiştim şimdi o psikolojiden kurtuldum.akışına bıraktım ikinci cocuk olmazsa hiç problem olmaz.Sadece sağlık olsun Allah çocupuma sağlık versin.isteyen herkesin olur inşallah.
Ben durumu öğreneli 2 ay oldu ve 2 yıl olcak Bebek isteyeli o yüzden bu durumu da öğrenince acele etmek istiyorum artık ama benim de çok karışık okul tatil olana kadar bekleyelim diyor eşim dayanamıyorum beklemek istemiyorum. Bizim durum sanırım aynı benim de sol 4,5 arası değişiyor ama sağ fiks 2. Hiç değişmiyor çatlamıyor da senin yumurta büyüme ve çatlama da sorun var mı?sol da 3-4 antral çıkıyor benim de
ama çiko kistim de var tabi
bizim tüp bebeğe başlama şansımız maddi olarak en erken ekim-kasım ..
inşallah senden güzel haberler duyarız arkadaşım bizimde o zamana kadar olmazsa sanırım düşünürüz
biz çalışmalara başlayalı 3 ay oldu
ama durumları bileli 1,5 yıl oluyor
ben bekledim
sende canını sıkma az kaldı bebişe kavusmanaTamam o halde canim sevindim, hayırlısı olsun inşallah
cümlemizden canım...sen güzelce dinlen tatlişkom..takılmak falan yok..rahatlamak var..kanaman bitincede korunman gerekmez sanmıyorum...kontrole gidince sorarsın ama...Suppersin kuzum ben de tam bu mevzuya takılacaktım rahatlattın beni Allah razı olsun sendennnn
Evet aynen gaza geldim. Ama benim bebiş daha yeni iki yasını bitirdi.düşün ve asla ikinciyi istemeyen ben.biara manyağa bağlamıştım ama gecti.akışına bıraktım su akar yolunu bulur sağlık olsun.diyorum simdiaynen ya bende bebişi büyütürken çok zorlanmamdan dolayı pek istemiyordum ikinciyi, eşim çok istiyordu, ama olamayacağını öğrenince bir gaza geldim, ikiz olsun, tüp yapalım falan demeye başladım, nasıl bir psikoloji, birincide iki ileri bir geri saçmalayıp durmuş biri olarak ikiz istemem anormal yani...
bende çok seviyorum ton balığını. ama konserve ürün sonuçta alabilirsen sen mutlaka taze balık tüket, istanbuldasın ne de olsakızlar su hazır ton balıkları hakkında ne düşünüosnuz bn cokk sevıormm tüketrrmde yararını zararını bılenınız varmı
nane limon arkadaşımız kist ameliyatı olmuş kist ameliyatı sonrası rezervi düşmüş. miyom ameliyatının rezervi etkileyeceğini sanmıyorum. ama kist ameliyatı rezervi etkiliyor.Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?
evet taze balık alabılme sansım var önceden esım balık halinden alırdı sımdı işten gucten gıdemıo maalesef heryerdende balık alınmıo bu ton balıgıda kolayımaa kacıo aradabende çok seviyorum ton balığını. ama konserve ürün sonuçta alabilirsen sen mutlaka taze balık tüket, istanbuldasın ne de olsa
Tamam tatlim çok saol, bakalım neler bekliyor bundan sonra beni... Hep bi ekşınnane limon arkadaşımız kist ameliyatı olmuş kist ameliyatı sonrası rezervi düşmüş. miyom ameliyatının rezervi etkileyeceğini sanmıyorum. ama kist ameliyatı rezervi etkiliyor.
çikolata kistim benimde var. ufak bişey ama var.ilk opuda içi boşaltılmıştı,halen aynı duruyor. sizinkini ameliyat etmemesi gayet iyi, sanırım 4,5 cm den sonrasını ancak ameliyatla alıyorlar. fsh ım yüksek. ekim 2015 19 olmuş.bu tedaviye başladığımda 7,68 di.takviyelerden galiba. amh 0,74, yaşım 33. folikül vardı ancak büyüme kalitesiz oldu tedavide iptal oldu...sanırım istanbulda devam edicem tedaviye...
canımcım yaaa ara mutlaka dr.u.bende bu sefer regli olamamaktan ve o kalitesiz büyüyen saçma sapan umurtalarımın kist yapmasından korkuyorum
iş yerimde müfettiş var, daha da kalacak gibiler....kahveyi bırakmıştım ancak tedavi iptal olunca ilk işim sade bir Türk kahvesi içmek oldu, yoksa kendime gelemiyordum,moralim gerçekten bozuktu...o uzak sahil kasabasına beraber mi gitsek
antidepresan ın prolaktin üzerinde olumsuz etkisi var...güçlü bir kadınsın gördüğüm kadarıyla illa profesyonel yardım almak istersen bunu ilaçla değil direkt psikolog ile konuşarak yapmanı naçizane tavsiye ederim... ha biri seni dinlesin istersende yaz bu Ankaralı hemşehrine....
zıttırı pıttırıtuttum bu lafı
tatlişkomm polip, miyom alınmalı...birde 2-2,5 cm.bebişin tutunmasını etkileyecek herşeyi dr ortadan kaldırmış çok şükür.
çikolata kistleri direkt yumurta dokusuyla benzer...ve alınması rezerve ciddi anlamda zarar veriyor. o yüzden 4,5 -5 cm i geçmedikçe aslında dr lar almıyor ama işte bazı dr lar...
amayaa dan özenip sayfayı doldurdum...seviyorum sizi
Nihayet geldi benim regl, rahatladım, dondum sabahtan beri...EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
@yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
@toprak-35 ...............................................................................................................19.02.2016
fshe2 ......................................................................................................................25.02.2016
@Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
@arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
@gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
@asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
@melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
@Gobe..................................... ..................................................................................02.03.2016
@sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
@34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
no_name_ .............................................................................................. 09.03.2016
@semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
@nilperi16................................................................................................................?????????????
@rozbin........................................ ......................................................................... ?????????????
@computertchr........................................................................................................?????????????
@yakamoz007......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
@nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
rica ederim canım. vesile olduysam ne mutlu bana. inşallah kaan bey de evlat sahibi olmana vesile olur. evet kaan bey bana da biraz soğuk geldi. ama benim için önemli olan tedavisi. bende erken yumurta yetmezliği var. kaan beyin zor guruptaki hastalarından biriyim. durumun benim kadar kötü değildir, buna emin ol. iki tüp bebek tedavim oldu. birinde foliküller boş çıktı, diğerinde hiç gelişme olmadı. tedavim iptal oldu. bunda da bir hayır vardır. pes etmeden yola devam edeceğiz.
kist ameliyatı olmasaymışsın iyiymiş ama olan olmuş. artık geleceğe bakalım. bu topikte ekstradan bir ortak noktamın daha olduğu biri var. rabbim inşallah umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz.
İnşallah G gulbil10 Sanırım biraz soğuk duruyor ama dediğin gibi tedavisi bize iyi gelsin yeter. Benden de bir sürü kan tahlili istedi onları tamamlayıp ilk adetimde gelmemi söyledi. Bakalım muayene ettiğinde folikül görebilecek mi neler diyecek nasıl bir süreç beni bekliyor. Ben gittiğimizde muayene etmesini istemiştim ama taslak görmeden bir şey söyleyemem dedi.
Senin durumun şimdi nasıl?
Arkadaşlar çok şükür regl oldum, rahatladım, baş ağrısı, üşüme dondum bugün yahu, listemiz epey gerilerde kal
Nihayet geldi benim regl, rahatladım, dondum sabahtan beri...
Ben durumu öğreneli 2 ay oldu ve 2 yıl olcak Bebek isteyeli o yüzden bu durumu da öğrenince acele etmek istiyorum artık ama benim de çok karışık okul tatil olana kadar bekleyelim diyor eşim dayanamıyorum beklemek istemiyorum. Bizim durum sanırım aynı benim de sol 4,5 arası değişiyor ama sağ fiks 2. Hiç değişmiyor çatlamıyor da senin yumurta büyüme ve çatlama da sorun var mı?
Benimde aynı sağdaki antral folikül olarak kalıyor soldaki 22 mmde çatlıyor benim dr hiçbir tedavi yapmadan direk tüp bebek merkezine git diyor anlamıyorum hiçbir tedavi görmedim daha sadece bir kez klomen kullandım onu da ilk 6 aylık evliyken. Neden hiçbir şey denemek istemiyorlar anlamıyorum. Hiç iyi bir dr a denk gelmedimBENİM YUMURTAM normalde çatlıyor ..
ama doktor takip etmek için 3. defa olacak bu ay çatlatma iğnesi yapıyor ..
zaten çatlaması gereken normalde 1 yumurta değilmi ?
ama benim de sağda büyüme olmuyor antral olarak kalıyor
eşimin proxeed süreci nisan da bitecek 3 ay kullanmış olacak eğer onun tahlili yeterli çıkarsa nisan sonundaki adette
femara + çatlatma iğnesi yapacak doktor
şuanda ilaçsız sadece iğne ile hamilelik elde etmeye çalışıyoruz
Can'ım psikolojik olarak o kadar sıkıntıya soktum ki kendimi tek çare tüp bebek diye düşünmeye başladım haziranda iki yıl bitecek Bebek isteyeli. Soldan yunurtluyorum ben de hep. Sağda folikül sayım iki ayda da 2ydi. Ve hiç sağdan yumurtlamadım. Niye bilmiyorum ama artık doğal yoldan umudum kalmadı. Benden sonra evlenen herkes bebeğini kucağına aldı ve etraftan gelen tepkiler cahilce yorumlar beni çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?