Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım benim yarın aldırıyorum eşime hemen :) pekmezini içiriyordum ama etkisi yok sanırım onun
bugün dr da tekrar spermiogram testi istedi eşimden tüpbebek merkezine yönlendirdi daha detaylı bakılıyomuş orda

Tamam tatlim çok saol, bakalım neler bekliyor bundan sonra beni... Hep bi ekşın

Evet no_name_ çikolata kisti ameliyatı oldum hem de 2 yumurtalıkta da vardı, G gulbil10 gibigibiyim arkadaşlarımızın söylediği gibi çikolata kisti ameliyatında direk yumurtalığa müdahale edildiği için rezervi azaltıyor. Ama benim sol taraftaki kist baya büyümüştü görüştüğüm doktorların ortak fikri ameliyattı. miyom varken hamile kalan bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadaşım var. Hem miyom ameliyatı rezervi etkilemiyor yani hiç takma kafana..

Pekmezi de için yavrum ben ikisini de aynı anda uyguladim, çok ise yariyor

Tatlimmm biz iyiyiz boşver temizliği falan 3 canlisin sen !

Yani durumlarımız birbirine o kadar yakın ki birimiz hamile kalsak diğerimize umut olacak. Birbirimizi en iyi biz anlarız benimle aynı dönem evlenen iki arkadaşım daha hamile kalamıyordu bir yıl sonunda ikisi de hamile oldu doğum yaptı ben de hala bir şey yok ve yapayalnız kaldım hissetmiştim derdimle buraya yazınca rahatladım. İnsan ancak kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla aynı dili konuşırmuş

Çok saol cnm, ben 2 kimyasal gebelik atlatınca rahim kanalını tıkayan bi parça gördü Dr onu alırken miyomu da alalım ileride önümüze çıkmasın dedi, miyomun olduğu yer de çok onemliymis, benimkini sıkıntı gördü Dr, belki üzerine yerleşmeye çalışıyor ve tutunamiyor dedi

10 gün sonra kontrole çağırdı, bakalım ne diyecek? Ama bu kanama devam ederse ovulasyon kaçabilir gibi, hem antibiyotik vs kullanıyorum zararı olmasın bebise? Özlüyoruz seni daha sık gel lütfen
ya ilk anlarda iken kullanılanların yapılanların aslında bir zararı olacağını düşünmüyorum.... öyle olsa doğal yolla gebe kalınan tüm gebeliklerde Allah göstermesin ama bir hasar olurdu mutlaka... bir çoğu anlamıoyr bile gebe kaldığını dimi????
zararı olacağını aslaaaa düşünmüyorum.

hatta sana şöyle bir örnek vereyim. drun teki bi defa "Allah insanı öyle mükemmel yaratmış ki; anne aşırıya kaçmadığı sürece karnındaki bebeğine zarar veremiyo. düşünebiliyormusun bebeği sarmalayan keseye yediklerinin sadece yararlı kısımları gidiyor, sigara dumanı dolmuyor..." demişti... hatta işte en önemli etken stres olduğundan hamilelerde günde 4-5 sigaraya izin verilir.... çünkü o duman ve zararı bebeğe ulaşamıyor demişti. ama hamile kalmadan içme!!!! diye de eklemişti hamile kalma da etkili ancak bırakma stresindense 1-2 nefes veya 1-2 sigara daha az zararlı diye..... yine aynı şekilde doğal gebe kalan takip yapmayanlar ilaç da kullanıyo, alkol de alıyo....

O da doğru, haklisin cnm, bi yerde duymuştum özellikle ilk 3 ay Allah korurmuş bebeği, kadınlar özellikle eskiden kaç ay sonra öğreniyorlardı gebe kaldıklarını tamamdır bu ay kanama kesilirse kacirmayayim

ARKADAŞIM ben doktorum dan şükür çok memnunum
inşallah bebeğimin vesilesi olur
istanbuldaysan hemen gel benim dr a

Yaaaa kızlar peki miyom ameliyatı olmak da mi hataydı? Sorun ne ? Ameliyat ile ilgili?
miyom erimez, kist erir... ameliyata o sebeple gerek yoktur.... miyom da da yer önemlidir.... eğer rahimin dışındaysa önemsizdir, rahimin dışında ama rahme baskı yapıyorsa alınmalıdır, rahimin içindeyse kesin alınmalıdır.... rahim dışındaki miyomlar doğumla atılabilir... ancak baskı yapanlar düşüğe, rahim içindekiler ise gebe kalmaya engel olmaya sebep olabilir

Kızlar çevreyi aileyi arkadaşları hepsini boşverin. İnsanlar çok düşüncesiz en yakınındakiler bile anlayışsız olabiliyo. Sizi kim mutsuz hissettirirse onunla görüşmeyin stres huzursuzluk yaşamamak bu süreçte her şeyden önemli. Ben büyük bir hata yaptım ve benzer tecrübesi olduğu ve eski doktorumun tanıdığı olduğu için kimseye söylemesini istemediğimi rica ederek yengeme bahsettim tüp bebek yaptığımızdan sağolsun bütün sülaleye duyurmuş, her gören arayan bebek noldu oldu mu diye sorup duruyor. Hatta en yakın arkadaşım bu kadar zorluk yaşadığımı bilmesine rağmen ne arayıp soruyor nasılsın nasıl gidiyor diyor, bi de üstüne durmadan aylardır yeni doğan bebeğinin fotoğraflarını seslerini videolarını gönderip duruyor. Daha ötesi tüp bebeğe yönlendirildiğimi söylediğimde kendilerinin ilk bebek istedikleri gece hamile kaldığını çok şaşırdıklarını ballandıra ballandıra anlatmıştı. İnsan arkadaşının mutluluğunu istemez mi tabi ki çok mutluyum şanslı olduğu için ama her şey karşılıklı, madem benim bu hassas dönemimde beni düşünmüyor kendimi kötü hissedebileceğim şeyleri patavatsızca yapıp duruyorlar, ben de hiçbiriyle görüşmüyorum. Akupunktur doktorum da huzurlu hissedeceğim ne varsa yapmamı ve tüp bebek işini unutmamı söylüyor hep.

Burdaki hamile arkadaşlarım sakın ha yanlış anlamasınlar her pozitifte kendim pozitif almış gibi seviniyorum. Umut oluyorsunuz bize, belki haftalar aylar sonra yaşayabileceklerimizi tecrübe ettiriyorsunuz. Siz de geçtiniz benzer yollardan kötü niyetle söylemediğimi bilirsiniz. Negatiflerde iptallerde de kendim yaşamış gibi üzülüyorum bazen ağlıyorum bile. Yaşamayan bilemez bu duyguları çünkü. Sonuç olarak çevreyi aileyi arkadaşları gerekirse silin geçici bir süre hayatınızdan.

evet napalım artık inşallah bu ay bebişler bizimle olur
ama çok masraflı 2 ayda 1400 tl ilaç parası vermişiz
biosteron 153,5 olmuş dün aldım
oha yaaaa... 153 mü olmuş.... ben bi ay arısütü falan aldığım da alt alata yazmıştım hatta... sadece takviyelere 720 tl verdim.... benim şimdiye kadar 4 tüp bebek tedavim var, sonuncusu kimyasal, diğerleri direkt negatif. bir miyom ameliyatım bir iptal tedavim de var.... yaniiiiii raporlu oldu 3 tedavim buna rağmen 20 bin tl yi aştı.... saraçoğluna verdiğim, aktarlara verdiğim, hastanelere verdiğimmmm araba alırmışım lan

poooffffffffffffffffffff

allah yardımcımız olsunnn

ben o tür sorulara artık " bir çiftin çocuğu yoksa 2 sebebi olabilir, ilki istememeleri, ikincisi olmaması... ikisi de çift dışında kimseyi ilgilendirmez" diyorum susuyolar....

:) iyi olmana sevindim cnm. 3 can ama bir de eşim 4 cana temizlik yemek lazım.. tek yediğim meyve bu aralar gerçi.. mutfağa giremiyorum :/
bırak yapma kız boşver.... ölmez açlıktan eşin... hatta sana da o yapsın bi zahmet... şimdiye kadar sen ona yaptın... sevgi neydi sevgi emekti hayat neydi .... hayat müşterekti...... YALAN!!!! büyük yalan!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…