Tatlim hoşgeldiniz tekrar aramizaprenses arkadaşım ,
sen ne gibi bir tedavi uyguluyorsun ?
Benimki tam rahim içinde rahim duvarindaymis cnm, 2,5 cm mismiyom erimez, kist erir... ameliyata o sebeple gerek yoktur.... miyom da da yer önemlidir.... eğer rahimin dışındaysa önemsizdir, rahimin dışında ama rahme baskı yapıyorsa alınmalıdır, rahimin içindeyse kesin alınmalıdır.... rahim dışındaki miyomlar doğumla atılabilir... ancak baskı yapanlar düşüğe, rahim içindekiler ise gebe kalmaya engel olmaya sebep olabilir
Haha 2 gün evi toplamadim beyfendi krize girdi sevmezmiş dağınıklığı bilmem ne. Bağrındi durdu. Halsizim diyorum anlamıyor. Sonra doktora gittim ikiz haberini aldım :) sonra o akşam dedim vicdanın sızladı mi hiç ikiz olduğunu öğrenince dedin mi keşke bişi demeseydim diye. Evet sızladı mutlu oldun mu dedi :))) hayır anasının evi çok mükemmel sanki 2 gün dağınıklık çekemedi beyfendi. Haftasonu temizlik yapmıştım bir de yarın yaparım isteyen kendi de yapabilir :)))bırak yapma kız boşver.... ölmez açlıktan eşin... hatta sana da o yapsın bi zahmet... şimdiye kadar sen ona yaptın... sevgi neydi sevgi emektihayat neydi .... hayat müşterekti...... YALAN!!!! büyük yalan!!!!
tamam canım, eşim kür flan yok bundan sonra önce tıp diyo bugün hastaneden çıkınca :) ama zorlada olsa içirecem artık .teşekkür ederim tatlımPekmezi de için yavrum ben ikisini de aynı anda uyguladim, çok ise yariyor
canım hoş geldin :) folik asiti sorcaktım bugün doktora unuttum bak heyecandan yine :) yumurtalıklar için test yapacak ya başlasammı acaba dostinexle zararı olurmu kiBen inofolic ve bal tarcın çörek otu üçlüsüne borçluyum ikizleri bence. Ona inanıyorum bu folik asiti bir deneyin kızlar. Kesinlikle yumurtaların kalitesini etkiliyor.
İnş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aliriz sağlıklı bir şekilde . Hep duamdasiniz
canım benim geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanırsın..Kızlar dün sanırım narkoz etkisi ile daha iyiydim, bugün biraz agrim var, sızıntı şeklinde de kanamam var... İlaçlara devam. Bu ay mecbur korunacagim, haftaya kontrole kadar iliski olmayacak sanırım.. Histeroskopi olan arkadaşlar, ne kadar korunma verdi Dr size?
inşallah canımcım yaaaa olaydım bi...Cylodan sonr genellikle 4 gün sonra yaa yedi gün içinde olursun
Tatlim hoşgeldiniz tekrar aramiza1o yillik evlilikte hep korunduk,sandım ki istediğimiz zaman hemen olur, öyle değilmiş, 4 ay önce bıraktım korunmayı ve FSH ile tanıştım, 23,6 ve e2 de 21,4 mu neydi, Dr değerlerin kötü bu değerlerle bebek sahibi olamzsin menopozsun dedi, 1 ay kurlerle boğuşup Dr degistirdim FSH 10,21 e2 de 37 oldu yeni Dr um hiç takılıyor bu değerlere, folikul var diyor, bu arada 2 kez kimyasal gebelik atlattım, tutunamadı bebis, dün de histeroskopi ile miyom ve rahim kanalında bulunan bi parça alındı, tedavi uygulanıyor Dr, yumurtanın var, catliyor, dolleniyor, kendin hamile kalacaksınız diyor, durumun özeti bu cnm aaa ayrıca yaşım da 38 . sıkıntılı bi hastayım [/QUOT
Cnm hiç bilmiyorum ama doktoruna sor inofolic i :) şifa olur inşcanım hoş geldin :) folik asiti sorcaktım bugün doktora unuttum bak heyecandan yine :) yumurtalıklar için test yapacak ya başlasammı acaba dostinexle zararı olurmu ki
Kist olabilir folikül kisti adet geciktirebilir veya çok azaltabilirmiş hormon salgılarsa. Hamilelik de olabilir ihtimal var mı test yapmış mıydın cnm?kızlar adetim 2 günde kesildi neden olabilir ki? bugün doktorada demedim gelir diye ama hala bişey yok biraz önce baktım beyaz akıntı geldi peçeteye bitmiş sanırım hiç böyle olmazdı
evet adetimin olacağı gün yaptım negatifti canımKist olabilir folikül kisti adet geciktirebilir veya çok azaltabilirmiş hormon salgılarsa. Hamilelik de olabilir ihtimal var mı test yapmış mıydın cnm?
Çok saol cnm şimdi dHa iyiyim, yarın ise gideceğim umarimcanım benim geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanırsın..
Neden oldu acaba, gebelik de yok demiştın, üstüne gorme falan desek? Kist mi var acaba ? Ama doktora gitmiştir baktı mi alttan? Baksa kist var derdikızlar adetim 2 günde kesildi neden olabilir ki? bugün doktorada demedim gelir diye ama hala bişey yok biraz önce baktım beyaz akıntı geldi peçeteye bitmiş sanırım hiç böyle olmazdı
Üstten mi baktı? Keşke vajinal baksaydi, o zaman kesin görürdüevet adetimin olacağı gün yaptım negatifti canımdr bugün ultrasonla bakmıştı yumurtalıklar için ,ama idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş boş olduğu için tam görünmüyor demişti foliküller için kist olsa anlarmıydı acaba ultrasonda
Evet bebisim olumluyuz çok sukur, yilmak yokpozitif düşüneliiiiiimmmm montecimmm... olacak allahın izniyle az kaldı inanarak başaracaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?