Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

prenses arkadaşım ,
sen ne gibi bir tedavi uyguluyorsun ?
Tatlim hoşgeldiniz tekrar aramiza 1o yillik evlilikte hep korunduk,sandım ki istediğimiz zaman hemen olur, öyle değilmiş, 4 ay önce bıraktım korunmayı ve FSH ile tanıştım, 23,6 ve e2 de 21,4 mu neydi, Dr değerlerin kötü bu değerlerle bebek sahibi olamzsin menopozsun dedi, 1 ay kurlerle boğuşup Dr degistirdim FSH 10,21 e2 de 37 oldu yeni Dr um hiç takılıyor bu değerlere, folikul var diyor, bu arada 2 kez kimyasal gebelik atlattım, tutunamadı bebis, dün de histeroskopi ile miyom ve rahim kanalında bulunan bi parça alındı, tedavi uygulanıyor Dr, yumurtanın var, catliyor, dolleniyor, kendin hamile kalacaksınız diyor, durumun özeti bu cnm aaa ayrıca yaşım da 38 . sıkıntılı bi hastayım

Be
Benimki tam rahim içinde rahim duvarindaymis cnm, 2,5 cm mis

bırak yapma kız boşver.... ölmez açlıktan eşin... hatta sana da o yapsın bi zahmet... şimdiye kadar sen ona yaptın... sevgi neydi sevgi emekti hayat neydi .... hayat müşterekti...... YALAN!!!! büyük yalan!!!!
Haha 2 gün evi toplamadim beyfendi krize girdi sevmezmiş dağınıklığı bilmem ne. Bağrındi durdu. Halsizim diyorum anlamıyor. Sonra doktora gittim ikiz haberini aldım :) sonra o akşam dedim vicdanın sızladı mi hiç ikiz olduğunu öğrenince dedin mi keşke bişi demeseydim diye. Evet sızladı mutlu oldun mu dedi :))) hayır anasının evi çok mükemmel sanki 2 gün dağınıklık çekemedi beyfendi. Haftasonu temizlik yapmıştım bir de yarın yaparım isteyen kendi de yapabilir :)))

t
Pekmezi de için yavrum ben ikisini de aynı anda uyguladim, çok ise yariyor
tamam canım, eşim kür flan yok bundan sonra önce tıp diyo bugün hastaneden çıkınca :) ama zorlada olsa içirecem artık .teşekkür ederim tatlım
doktordaydık bugün sorunumuz ne tam olarak diye sordum prolaktinden kaynaklı dedi ama çokta engel olacak yükseklikte değil dedi geçen verdiği dostinex ten 4 tane kalmıştı kürlere başlayınca bırakmıştım ama doktora diyemedim tabi kürden bıraktığımı :) adet dönemine denk geldi zararı vardır diye kullanmadım dedim artık onlarıda bitir prolaktin için test yaptırcaz tekrar dedi diğer değerler normalmiş
14 martta gün verdi yumurtalıklar için test istedi amh testi sanırım eşimin sonuçlarınıda değerlendirecek ozaman ,
eşiminde benimde çok engel bi durum yok sanırım ama nasib olmadı işte 1 senedir hayırlısı artık ne diyeyim ...

Ben inofolic ve bal tarcın çörek otu üçlüsüne borçluyum ikizleri bence. Ona inanıyorum bu folik asiti bir deneyin kızlar. Kesinlikle yumurtaların kalitesini etkiliyor.
İnş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aliriz sağlıklı bir şekilde . Hep duamdasiniz

canım hoş geldin :) folik asiti sorcaktım bugün doktora unuttum bak heyecandan yine :) yumurtalıklar için test yapacak ya başlasammı acaba dostinexle zararı olurmu ki

canım benim geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanırsın..

kızlar adetim 2 günde kesildi neden olabilir ki? bugün doktorada demedim gelir diye ama hala bişey yok biraz önce baktım beyaz akıntı geldi peçeteye bitmiş sanırım hiç böyle olmazdı

kızlar adetim 2 günde kesildi neden olabilir ki? bugün doktorada demedim gelir diye ama hala bişey yok biraz önce baktım beyaz akıntı geldi peçeteye bitmiş sanırım hiç böyle olmazdı
Kist olabilir folikül kisti adet geciktirebilir veya çok azaltabilirmiş hormon salgılarsa. Hamilelik de olabilir ihtimal var mı test yapmış mıydın cnm?

Kist olabilir folikül kisti adet geciktirebilir veya çok azaltabilirmiş hormon salgılarsa. Hamilelik de olabilir ihtimal var mı test yapmış mıydın cnm?
evet adetimin olacağı gün yaptım negatifti canım dr bugün ultrasonla bakmıştı yumurtalıklar için ,ama idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş boş olduğu için tam görünmüyor demişti foliküller için kist olsa anlarmıydı acaba ultrasonda

Neden oldu acaba, gebelik de yok demiştın, üstüne gorme falan desek? Kist mi var acaba ? Ama doktora gitmiştir baktı mi alttan? Baksa kist var derdi

Üstten mi baktı? Keşke vajinal baksaydi, o zaman kesin görürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…