karnımdan baktı canım ama idrara sıkışık gelmen gerekiyodu dedi boş olduğu için tam olarak bakamadım demişti ama olsa anlardı heralde dimiNeden oldu acaba, gebelik de yok demiştın, üstüne gorme falan desek? Kist mi var acaba ? Ama doktora gitmiştir baktı mi alttan? Baksa kist var derdi
Anlardı tabi ki çıkıyo hemen yok demek. Bence bi daha test yap sen. Yalnız benim doktorum da muayene etmeden ihtiyacınız varsa yapın önce diyor hep. İlk kez duydum idrara sıkışık muayeneyi.evet adetimin olacağı gün yaptım negatifti canımdr bugün ultrasonla bakmıştı yumurtalıklar için ,ama idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş boş olduğu için tam görünmüyor demişti foliküller için kist olsa anlarmıydı acaba ultrasonda
Niye karından baktı sen mi istedin cnm? O zaman farklı demek sıkışık gerekiyor, hiç karından bakıldığını duymamıştım hamilelik dışında.karnımdan baktı canım ama idrara sıkışık gelmen gerekiyodu dedi boş olduğu için tam olarak bakamadım demişti ama olsa anlardı heralde dimi
karnımdan baktı sadece onun için dedi sanırım canım .yerleşme olsa pembe veya kahverengi gelirdi bildiğin kırmızı kan geldi birde yoğundu 2 gündür onun için ümidim yok canımAnlardı tabi ki çıkıyo hemen yok demek. Bence bi daha test yap sen. Yalnız benim doktorum da muayene etmeden ihtiyacınız varsa yapın önce diyor hep. İlk kez duydum idrara sıkışık muayeneyi.
adet döneminde gittiğim zaman karından bakıyor hep , birde vajinismus geçmişim var muaynede zorlandığımı biliyor oyüzdende olabilir bilmiyorumki canımNiye karından baktı sen mi istedin cnm? O zaman farklı demek sıkışık gerekiyor, hiç karından bakıldığını duymamıştım hamilelik dışında.
Ondan demekki tatlim, sen cekiniyorsun diye öyle bakmıştır, şüpheli bi durum gorseydi söylerdi ama, stres yaptın belkide, o yüzden kısa durmuş olabilir, stres de azaltır regliadet döneminde gittiğim zaman karından bakıyor hep , birde vajinismus geçmişim var muaynede zorlandığımı biliyor oyüzdende olabilir bilmiyorumki canım
evet canım bu ay çok stresliydim gerçekten çok ümitlendiğim için oldu hep ,inşallah ondandır sadeceOndan demekki tatlim, sen cekiniyorsun diye öyle bakmıştır, şüpheli bi durum gorseydi söylerdi ama, stres yaptın belkide, o yüzden kısa durmuş olabilir, stres de azaltır regli
Teşekkür ederim bi araştırayım Kaan beyiİzmir yakın sayılır, Kaan Bozkurt'a gidebilirsiniz bence.
Yani durumlarımız birbirine o kadar yakın ki birimiz hamile kalsak diğerimize umut olacak. Birbirimizi en iyi biz anlarız benimle aynı dönem evlenen iki arkadaşım daha hamile kalamıyordu bir yıl sonunda ikisi de hamile oldu doğum yaptı ben de hala bir şey yok ve yapayalnız kaldım hissetmiştim derdimle buraya yazınca rahatladım. İnsan ancak kendiyle aynı şeyleri yaşayanlarla aynı dili konuşırmuş
Çok saol cnm, ben 2 kimyasal gebelik atlatınca rahim kanalını tıkayan bi parça gördü Dr onu alırken miyomu da alalım ileride önümüze çıkmasın dedi, miyomun olduğu yer de çok onemliymis, benimkini sıkıntı gördü Dr, belki üzerine yerleşmeye çalışıyor ve tutunamiyor dedi
Kızlar çevreyi aileyi arkadaşları hepsini boşverin. İnsanlar çok düşüncesiz en yakınındakiler bile anlayışsız olabiliyo. Sizi kim mutsuz hissettirirse onunla görüşmeyin stres huzursuzluk yaşamamak bu süreçte her şeyden önemli. Ben büyük bir hata yaptım ve benzer tecrübesi olduğu ve eski doktorumun tanıdığı olduğu için kimseye söylemesini istemediğimi rica ederek yengeme bahsettim tüp bebek yaptığımızdan sağolsun bütün sülaleye duyurmuş, her gören arayan bebek noldu oldu mu diye sorup duruyor. Hatta en yakın arkadaşım bu kadar zorluk yaşadığımı bilmesine rağmen ne arayıp soruyor nasılsın nasıl gidiyor diyor, bi de üstüne durmadan aylardır yeni doğan bebeğinin fotoğraflarını seslerini videolarını gönderip duruyor. Daha ötesi tüp bebeğe yönlendirildiğimi söylediğimde kendilerinin ilk bebek istedikleri gece hamile kaldığını çok şaşırdıklarını ballandıra ballandıra anlatmıştı. İnsan arkadaşının mutluluğunu istemez mi tabi ki çok mutluyum şanslı olduğu için ama her şey karşılıklı, madem benim bu hassas dönemimde beni düşünmüyor kendimi kötü hissedebileceğim şeyleri patavatsızca yapıp duruyorlar, ben de hiçbiriyle görüşmüyorum. Akupunktur doktorum da huzurlu hissedeceğim ne varsa yapmamı ve tüp bebek işini unutmamı söylüyor hep.
Burdaki hamile arkadaşlarım sakın ha yanlış anlamasınlar her pozitifte kendim pozitif almış gibi seviniyorum. Umut oluyorsunuz bize, belki haftalar aylar sonra yaşayabileceklerimizi tecrübe ettiriyorsunuz. Siz de geçtiniz benzer yollardan kötü niyetle söylemediğimi bilirsiniz. Negatiflerde iptallerde de kendim yaşamış gibi üzülüyorum bazen ağlıyorum bile. Yaşamayan bilemez bu duyguları çünkü. Sonuç olarak çevreyi aileyi arkadaşları gerekirse silin geçici bir süre hayatınızdan.
ben o tür sorulara artık " bir çiftin çocuğu yoksa 2 sebebi olabilir, ilki istememeleri, ikincisi olmaması... ikisi de çift dışında kimseyi ilgilendirmez" diyorum susuyolar....
Canım bal tarcin corekotu kürü yapanların geneli kız bebek doğurmuş bilgine :)tığ alayım bare bebek patgıı öreym cua gunu hamiş bi arkım e davetlıyım hanı sıze bahsedıodm adetının bttgı gun hamıle kalmıs tı ve benıde ruyasnda görmustu ona gtcem ıkı ugras ögrenrmm patik örerım ama erkek bebek patıgıı ııhhh burayaa yazıorm erkek bebek bnmkisi
hımm hadı bakalım en fazla bırbucuk ay sonra ögrencez ınsallahCanım bal tarcin corekotu kürü yapanların geneli kız bebek doğurmuş bilgine :)
kaan beye uzak olduğum için gidemedim ama 0,01 amh ile hamile kalan hastasını tanıyorum.fsh önemsemiyor.bir çok vitamin takviye veriyor.yakınsanız gitmenizi tavsiye ederim...Teşekkür ederim bi araştırayım Kaan beyi
çooook geçmiş olsuunnngünaydın canlarım.. ben grip olmuşum , havalar değişiyor artık dikkat edin kendinize
günaydın arkadaşlarmelisyasemen geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?