Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Neden oldu acaba, gebelik de yok demiştın, üstüne gorme falan desek? Kist mi var acaba ? Ama doktora gitmiştir baktı mi alttan? Baksa kist var derdi
karnımdan baktı canım ama idrara sıkışık gelmen gerekiyodu dedi boş olduğu için tam olarak bakamadım demişti ama olsa anlardı heralde dimi

Anlardı tabi ki çıkıyo hemen yok demek. Bence bi daha test yap sen. Yalnız benim doktorum da muayene etmeden ihtiyacınız varsa yapın önce diyor hep. İlk kez duydum idrara sıkışık muayeneyi.

karnımdan baktı canım ama idrara sıkışık gelmen gerekiyodu dedi boş olduğu için tam olarak bakamadım demişti ama olsa anlardı heralde dimi
Niye karından baktı sen mi istedin cnm? O zaman farklı demek sıkışık gerekiyor, hiç karından bakıldığını duymamıştım hamilelik dışında.

Anlardı tabi ki çıkıyo hemen yok demek. Bence bi daha test yap sen. Yalnız benim doktorum da muayene etmeden ihtiyacınız varsa yapın önce diyor hep. İlk kez duydum idrara sıkışık muayeneyi.
karnımdan baktı sadece onun için dedi sanırım canım .yerleşme olsa pembe veya kahverengi gelirdi bildiğin kırmızı kan geldi birde yoğundu 2 gündür onun için ümidim yok canım

Niye karından baktı sen mi istedin cnm? O zaman farklı demek sıkışık gerekiyor, hiç karından bakıldığını duymamıştım hamilelik dışında.
adet döneminde gittiğim zaman karından bakıyor hep , birde vajinismus geçmişim var muaynede zorlandığımı biliyor oyüzdende olabilir bilmiyorumki canım

adet döneminde gittiğim zaman karından bakıyor hep , birde vajinismus geçmişim var muaynede zorlandığımı biliyor oyüzdende olabilir bilmiyorumki canım
Ondan demekki tatlim, sen cekiniyorsun diye öyle bakmıştır, şüpheli bi durum gorseydi söylerdi ama, stres yaptın belkide, o yüzden kısa durmuş olabilir, stres de azaltır regli

Ondan demekki tatlim, sen cekiniyorsun diye öyle bakmıştır, şüpheli bi durum gorseydi söylerdi ama, stres yaptın belkide, o yüzden kısa durmuş olabilir, stres de azaltır regli
evet canım bu ay çok stresliydim gerçekten çok ümitlendiğim için oldu hep ,inşallah ondandır sadece

İnşallah arkadaşım.. Sorunlarımız aynı istediğimiz şey de aynı o yüzden birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. Yaptığımız bitkisel kürleri, doktorların uyguladığı tedavileri paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz.

O zaman son sorun da ortadan kalktığına göre sıra geldi bebişi beklemeye

Çok haklısın moyaalitu Ah bizi mutsuz eden insanları hayatımızdan bir çıkarabilsek ah keşke.. Ben de şimdilik kimseye söylemedim tedavim başladığı zaman söylerim diye düşünüyorum ama şimdiden sorularla nasıl bunalacağımı tahmin edebiliyorum..
Evet buradaki hamile arkadaşları görmek çok güzel umut oluyorlar bize.. Allahım hayırlısıyla bize de o duyguyu yaşatsın burada umut hikayelerimizi biz de anlatalım..

Canım bal tarcin corekotu kürü yapanların geneli kız bebek doğurmuş bilgine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…