Ayrılığı kesinleştirdin o zaman, oh be bahar da gelmiş, bebik te gelir en kısa zamanda hayırlısıylagünaydın fıstıklarrrrr, ofisteyim bugün geldim işimin başınason hafta burada olayım dedim
nasılsın ağrı sızı varmı kuşum... son dönemeci gördün hadi bakalım darısı başıma diyorumgünaydın fıstıklarrrrr, ofisteyim bugün geldim işimin başınason hafta burada olayım dedim
gelmiş dimi bahar...etek giydim valla ben bugünAyrılığı kesinleştirdin o zaman, oh be bahar da gelmiş, bebik te gelir en kısa zamanda hayırlısıyla
Aman pek güzel hatun kısmına eteği elbiseyi pek yakıştırıyorumgelmiş dimi bahar...etek giydim valla ben bugün
kafamda bitirdim lakin patron zorlayacak gibi..bakalım , ay sonu olmaz ayın 5 i olur ama bitti benim için..kesin kendime vakit ayıracağım bu ay korunacağım ve sporuma başlayıp tüm gün kendime vakit yaratacağım,stresten uzak, sevdiğim şeylere yönleneceğim tatlımmmAyrılığı kesinleştirdin o zaman, oh be bahar da gelmiş, bebik te gelir en kısa zamanda hayırlısıyla
iyiyim canım oturunca baskı oluyor biraz ama iyiyim çok şükür...inşallah artık başıma başka bir şey çıkmaz,sıkıldım vallahinasılsın ağrı sızı varmı kuşum... son dönemeci gördün hadi bakalım darısı başıma diyorum
tatlım ilk dr diyeyim artık gerçi 2. ydi o, adet günü önce üstten ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi,folikül falan demedi, fakat ertesi gün fsh ı görünce tüp bebek bile yapamazsın menopoza giriyorsun dedi, 1 ay kürlerle boğuşup 2. doktora gittiğimde fsh 10,21 olmuştu ve 5 adet folikül gördü, ne menopozu unut onu, bebeğin olacak her şey yolunda dedi, en son geçen hafta adetin 3.günü gittiğimde dr a folikül gördünüz mü diye sordum,sen bu kadar takılma her şeye,folikül var,yumurtan gelişiyor,çatlıyor,hamile kalıyorsun bunları kafana takma diye kızınca bir daha üsteleyemedim kaç tane diyeMonte birşey merak ediyorum, senin ultrason tahlillerinde 2. ve 3. günlerde kaç folikül görüyorlardı?
en sevdiğimmmmmAman pek güzel hatun kısmına eteği elbiseyi pek yakıştırıyorum
aman aman maşallahhh...inşallah inşallah sen ver bizde artık peşinden....şu iştende ayrılırsan azıcık stresin azalır keyfin artar...iyiyim canım oturunca baskı oluyor biraz ama iyiyim çok şükür...inşallah artık başıma başka bir şey çıkmaz,sıkıldım vallahiinşallah en kısa zamanda güzel haberleri veririz birbirimize
ilk ekim gibi gittim doktora, daha 4 aydır korunmuyorum ve doktorlarla boğuşuyorum bu aradaMonte birşey merak ediyorum, senin ultrason tahlillerinde 2. ve 3. günlerde kaç folikül görüyorlardı?
evet tatlım baharın tadını çıkarmak istiyorum, kapalı ortamda çalışmak istemiyorum, açık havada yürüyüşler yapayım,gezeyim, sebze yemekleri pişireyim falan..arkadaşlarımla buluşayım.... off of...aman aman maşallahhh...inşallah inşallah sen ver bizde artık peşinden....şu iştende ayrılırsan azıcık stresin azalır keyfin artar...
öncesi olarak sormadım da, ama sen zaten iki hamişlik geçirdin, diğer iki ayda folikül bakılması olmadı o zaman...ilk ekim gibi gittim doktora, daha 4 aydır korunmuyorum ve doktorlarla boğuşuyorum bu aradaöncesi yok yani... 10 yıl korunmanın üstünden korunmayı bırakınca hemen olur sandım yanılmışım
kıyamam yaa,küsme artık bir şey olsa bile, kendine de dikkat et hasta da olma inşallah... ben bu ay ara vereyim istiyorum iyice bi iyileşeyim,şu an ilişkiye girecek gücü göremiyorum kendimde ağrım az da olsa var, ben de tekrar kürlere başlayacağım ama martta korunmayacağımBen de iki ay daha olmaz ise hiç istemesem de tüp bebek için başvuracağım, bugün regl 2. günü, dün akşam bal, tarçın, çörek otu yağı, tarçın, karabiberi karıştırdım, 12 günlük yaptım, ancak dalmışım metal kaşıkla karıştırmışım, hep unutuyorum ya, sabah ballı karışım yedim, zeytinyağında beklemiş iki incir yedim, hayıt kapsülü içtim, bırakayım diyordum hayıtı ama başarılı olanlar 3 ay sürekli almış ters etki yapmamış, son gittiğim doktorda bana fsh hormonu yüklediği halde hayıt için alsan da olur almasan da demişti, folbiol, bebe aspirini öğlen, coenzim omega 3 akşam, dhea 75 mg gece, bu ay kısmet olursa sıkı ovü takibi ve çalışma da planlıyorum tabii evde herşey yolunda gider hastalık, küslük durumları olmaz ise:)
zencefil yerine tarçın yazmışım, bir de buğday çimi ve ısırgan tohumu da yiyorum az az, tiksinç şeylerBen de iki ay daha olmaz ise hiç istemesem de tüp bebek için başvuracağım, bugün regl 2. günü, dün akşam bal, tarçın, çörek otu yağı, tarçın, karabiberi karıştırdım, 12 günlük yaptım, ancak dalmışım metal kaşıkla karıştırmışım, hep unutuyorum ya, sabah ballı karışım yedim, zeytinyağında beklemiş iki incir yedim, hayıt kapsülü içtim, bırakayım diyordum hayıtı ama başarılı olanlar 3 ay sürekli almış ters etki yapmamış, son gittiğim doktorda bana fsh hormonu yüklediği halde hayıt için alsan da olur almasan da demişti, folbiol, bebe aspirini öğlen, coenzim omega 3 akşam, dhea 75 mg gece, bu ay kısmet olursa sıkı ovü takibi ve çalışma da planlıyorum tabii evde herşey yolunda gider hastalık, küslük durumları olmaz ise:)
olmadı canım,gitmedim ki dr a, aralık ve ocakta doktora gitmedim,en son 30 kasımda hsg çekildim, onun sonucunu bile 15 şubatta götürdümöncesi olarak sormadım da, ama sen zaten iki hamişlik geçirdin, diğer iki ayda folikül bakılması olmadı o zaman...
Ben küsmüyorum, çok hızlı ve basit şeylerden sorun çıkıyor, ortam aşırı gerilebiliyor, öfke kontrolü yok, süreci engellemek te mümkün olmayabiliyor :)kıyamam yaa,küsme artık bir şey olsa bile, kendine de dikkat et hasta da olma inşallah... ben bu ay ara vereyim istiyorum iyice bi iyileşeyim,şu an ilişkiye girecek gücü göremiyorum kendimde ağrım az da olsa var, ben de tekrar kürlere başlayacağım ama martta korunmayacağım
Tatlim hoşgeldiniz tekrar aramiza1o yillik evlilikte hep korunduk,sandım ki istediğimiz zaman hemen olur, öyle değilmiş, 4 ay önce bıraktım korunmayı ve FSH ile tanıştım, 23,6 ve e2 de 21,4 mu neydi, Dr değerlerin kötü bu değerlerle bebek sahibi olamzsin menopozsun dedi, 1 ay kurlerle boğuşup Dr degistirdim FSH 10,21 e2 de 37 oldu yeni Dr um hiç takılıyor bu değerlere, folikul var diyor, bu arada 2 kez kimyasal gebelik atlattım, tutunamadı bebis, dün de histeroskopi ile miyom ve rahim kanalında bulunan bi parça alındı, tedavi uygulanıyor Dr, yumurtanın var, catliyor, dolleniyor, kendin hamile kalacaksınız diyor, durumun özeti bu cnm aaa ayrıca yaşım da 38 . sıkıntılı bi hastayım
canım hoş geldin :) folik asiti sorcaktım bugün doktora unuttum bak heyecandan yine :) yumurtalıklar için test yapacak ya başlasammı acaba dostinexle zararı olurmu ki
monte bu mesajın diğerinden sonra geldi benim sayfama bunu daha yeni okudum, nette bir gariplik var...tatlım ilk dr diyeyim artık gerçi 2. ydi o, adet günü önce üstten ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi,folikül falan demedi, fakat ertesi gün fsh ı görünce tüp bebek bile yapamazsın menopoza giriyorsun dedi, 1 ay kürlerle boğuşup 2. doktora gittiğimde fsh 10,21 olmuştu ve 5 adet folikül gördü, ne menopozu unut onu, bebeğin olacak her şey yolunda dedi, en son geçen hafta adetin 3.günü gittiğimde dr a folikül gördünüz mü diye sordum,sen bu kadar takılma her şeye,folikül var,yumurtan gelişiyor,çatlıyor,hamile kalıyorsun bunları kafana takma diye kızınca bir daha üsteleyemedim kaç tane diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?