Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ayrılığı kesinleştirdin o zaman, oh be bahar da gelmiş, bebik te gelir en kısa zamanda hayırlısıyla
kafamda bitirdim lakin patron zorlayacak gibi..bakalım , ay sonu olmaz ayın 5 i olur ama bitti benim için..kesin kendime vakit ayıracağım bu ay korunacağım ve sporuma başlayıp tüm gün kendime vakit yaratacağım,stresten uzak, sevdiğim şeylere yönleneceğim tatlımmm

nasılsın ağrı sızı varmı kuşum... son dönemeci gördün hadi bakalım darısı başıma diyorum
iyiyim canım oturunca baskı oluyor biraz ama iyiyim çok şükür...inşallah artık başıma başka bir şey çıkmaz,sıkıldım vallahi inşallah en kısa zamanda güzel haberleri veririz birbirimize

Monte birşey merak ediyorum, senin ultrason tahlillerinde 2. ve 3. günlerde kaç folikül görüyorlardı?
tatlım ilk dr diyeyim artık gerçi 2. ydi o, adet günü önce üstten ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi,folikül falan demedi, fakat ertesi gün fsh ı görünce tüp bebek bile yapamazsın menopoza giriyorsun dedi, 1 ay kürlerle boğuşup 2. doktora gittiğimde fsh 10,21 olmuştu ve 5 adet folikül gördü, ne menopozu unut onu, bebeğin olacak her şey yolunda dedi, en son geçen hafta adetin 3.günü gittiğimde dr a folikül gördünüz mü diye sordum,sen bu kadar takılma her şeye,folikül var,yumurtan gelişiyor,çatlıyor,hamile kalıyorsun bunları kafana takma diye kızınca bir daha üsteleyemedim kaç tane diye

iyiyim canım oturunca baskı oluyor biraz ama iyiyim çok şükür...inşallah artık başıma başka bir şey çıkmaz,sıkıldım vallahi inşallah en kısa zamanda güzel haberleri veririz birbirimize
aman aman maşallahhh...inşallah inşallah sen ver bizde artık peşinden....şu iştende ayrılırsan azıcık stresin azalır keyfin artar...

Monte birşey merak ediyorum, senin ultrason tahlillerinde 2. ve 3. günlerde kaç folikül görüyorlardı?
ilk ekim gibi gittim doktora, daha 4 aydır korunmuyorum ve doktorlarla boğuşuyorum bu arada öncesi yok yani... 10 yıl korunmanın üstünden korunmayı bırakınca hemen olur sandım yanılmışım

Son düzenleme:
aman aman maşallahhh...inşallah inşallah sen ver bizde artık peşinden....şu iştende ayrılırsan azıcık stresin azalır keyfin artar...
evet tatlım baharın tadını çıkarmak istiyorum, kapalı ortamda çalışmak istemiyorum, açık havada yürüyüşler yapayım,gezeyim, sebze yemekleri pişireyim falan..arkadaşlarımla buluşayım.... off of...

Ben de iki ay daha olmaz ise hiç istemesem de tüp bebek için başvuracağım, bugün regl 2. günü, dün akşam bal, tarçın, çörek otu yağı, tarçın, karabiberi karıştırdım, 12 günlük yaptım, ancak dalmışım metal kaşıkla karıştırmışım, hep unutuyorum ya, sabah ballı karışım yedim, zeytinyağında beklemiş iki incir yedim, hayıt kapsülü içtim, bırakayım diyordum hayıtı ama başarılı olanlar 3 ay sürekli almış ters etki yapmamış, son gittiğim doktorda bana fsh hormonu yüklediği halde hayıt için alsan da olur almasan da demişti, folbiol, bebe aspirini öğlen, coenzim omega 3 akşam, dhea 75 mg gece, bu ay kısmet olursa sıkı ovü takibi ve çalışma da planlıyorum tabii evde herşey yolunda gider hastalık, küslük durumları olmaz ise:)

ilk ekim gibi gittim doktora, daha 4 aydır korunmuyorum ve doktorlarla boğuşuyorum bu arada öncesi yok yani... 10 yıl korunmanın üstünden korunmayı bırakınca hemen olur sandım yanılmışım
öncesi olarak sormadım da, ama sen zaten iki hamişlik geçirdin, diğer iki ayda folikül bakılması olmadı o zaman...

kıyamam yaa,küsme artık bir şey olsa bile, kendine de dikkat et hasta da olma inşallah... ben bu ay ara vereyim istiyorum iyice bi iyileşeyim,şu an ilişkiye girecek gücü göremiyorum kendimde ağrım az da olsa var, ben de tekrar kürlere başlayacağım ama martta korunmayacağım

zencefil yerine tarçın yazmışım, bir de buğday çimi ve ısırgan tohumu da yiyorum az az, tiksinç şeyler

öncesi olarak sormadım da, ama sen zaten iki hamişlik geçirdin, diğer iki ayda folikül bakılması olmadı o zaman...
olmadı canım,gitmedim ki dr a, aralık ve ocakta doktora gitmedim,en son 30 kasımda hsg çekildim, onun sonucunu bile 15 şubatta götürdüm

Ben küsmüyorum, çok hızlı ve basit şeylerden sorun çıkıyor, ortam aşırı gerilebiliyor, öfke kontrolü yok, süreci engellemek te mümkün olmayabiliyor :)

Anladım arkadasim
Sende umut çok yüksek hamile de kalabilmissin inşallah tez vakitte güzel haber alırsın

Bu arada yanlış anlamadim dimi 10 yıl korundunuz dimi ???

ne kadar uzun bir süre !!!! nasıl o kadar korunmaya karar verdiniz sanırım evlendiğin de 28 yaşındaydın !!!

şuanda ben 28 yaşındayım 88 doğumluyum
2013 de evlendim normal şartlar da eğer sıkıntı olmasaydı bu yaz korunmayı bırakacaktık 3 yıl korunmayı planladık hep
ama 2014 yazında daha 1 yıllık evliyken durumları öğrendim ki o zamana kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum yasmin. doktor hemen bıraktırdı .
çocuk yapın dedi ama biz dinlemedik .. bu defa hapsız korunmaya devam ettik ki o zamanlar amh 0,90 - 1,20 aralığındaydı..
2015 kasım gibi baktık olmicak hadi başlayalım dedik ara ara amh tahlili yaptırdım ve düşüşe geçtiğini gördüm ..

eşimde de sayı ve hız ve morf. sıkıntıydo onu da bliyorduk hem eşim hem ben kasım sonundan beri

gelsin proxeed , gitsin biosteron
gelsin arı sütü gitsin inofolic combi
keçiboynuzu vs vs
şeklinde çalışmalara başladık :):):)

canım hoş geldin :) folik asiti sorcaktım bugün doktora unuttum bak heyecandan yine :) yumurtalıklar için test yapacak ya başlasammı acaba dostinexle zararı olurmu ki

arkadaşım ben bir eczacı tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ (MAVİ KAPSÜL) olana başladım doktora sordum sonra
kullanabilirsin zararı yok dedi ..

zaten içinde folik asit 400 mcg... ve inozitol var.. insülin direncini kırmaya yardımcı bir etken madde var
ben tatlı düşkünüyüm
kullandığımdan beri tatlı aramıyorum çok şükür

ki şeker herşeyin olduğu gibi yumurtalıklarında bir numaralı düşmanı uzak durmak lazım

monte bu mesajın diğerinden sonra geldi benim sayfama bunu daha yeni okudum, nette bir gariplik var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…