Anladım arkadasim
Sende umut çok yüksek hamile de kalabilmissin inşallah tez vakitte güzel haber alırsın
Bu arada yanlış anlamadim dimi 10 yıl korundunuz dimi ???
ne kadar uzun bir süre !!!! nasıl o kadar korunmaya karar verdiniz sanırım evlendiğin de 28 yaşındaydın !!!
şuanda ben 28 yaşındayım 88 doğumluyum
2013 de evlendim normal şartlar da eğer sıkıntı olmasaydı bu yaz korunmayı bırakacaktık 3 yıl korunmayı planladık hep
ama 2014 yazında daha 1 yıllık evliyken durumları öğrendim ki o zamana kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum yasmin. doktor hemen bıraktırdı .
çocuk yapın dedi ama biz dinlemedik .. bu defa hapsız korunmaya devam ettik ki o zamanlar amh 0,90 - 1,20 aralığındaydı..
2015 kasım gibi baktık olmicak hadi başlayalım dedik ara ara amh tahlili yaptırdım ve düşüşe geçtiğini gördüm ..
eşimde de sayı ve hız ve morf. sıkıntıydo onu da bliyorduk hem eşim hem ben kasım sonundan beri
gelsin proxeed , gitsin biosteron
gelsin arı sütü gitsin inofolic combi
keçiboynuzu vs vs
şeklinde çalışmalara başladık :):):)
arkadaşım ben bir eczacı tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ (MAVİ KAPSÜL) olana başladım doktora sordum sonra
kullanabilirsin zararı yok dedi ..
zaten içinde folik asit 400 mcg... ve inozitol var.. insülin direncini kırmaya yardımcı bir etken madde var
ben tatlı düşkünüyüm
kullandığımdan beri tatlı aramıyorum çok şükür
ki şeker herşeyin olduğu gibi yumurtalıklarında bir numaralı düşmanı uzak durmak lazım
Anladım arkadasim
Sende umut çok yüksek hamile de kalabilmissin inşallah tez vakitte güzel haber alırsın
Bu arada yanlış anlamadim dimi 10 yıl korundunuz dimi ???
ne kadar uzun bir süre !!!! nasıl o kadar korunmaya karar verdiniz sanırım evlendiğin de 28 yaşındaydın !!!
şuanda ben 28 yaşındayım 88 doğumluyum
2013 de evlendim normal şartlar da eğer sıkıntı olmasaydı bu yaz korunmayı bırakacaktık 3 yıl korunmayı planladık hep
ama 2014 yazında daha 1 yıllık evliyken durumları öğrendim ki o zamana kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum yasmin. doktor hemen bıraktırdı .
çocuk yapın dedi ama biz dinlemedik .. bu defa hapsız korunmaya devam ettik ki o zamanlar amh 0,90 - 1,20 aralığındaydı..
2015 kasım gibi baktık olmicak hadi başlayalım dedik ara ara amh tahlili yaptırdım ve düşüşe geçtiğini gördüm ..
eşimde de sayı ve hız ve morf. sıkıntıydo onu da bliyorduk hem eşim hem ben kasım sonundan beri
gelsin proxeed , gitsin biosteron
gelsin arı sütü gitsin inofolic combi
keçiboynuzu vs vs
şeklinde çalışmalara başladık :):):)
arkadaşım ben bir eczacı tavsiyesi ile İNOFOLİC COMBİ (MAVİ KAPSÜL) olana başladım doktora sordum sonra
kullanabilirsin zararı yok dedi ..
zaten içinde folik asit 400 mcg... ve inozitol var.. insülin direncini kırmaya yardımcı bir etken madde var
ben tatlı düşkünüyüm
kullandığımdan beri tatlı aramıyorum çok şükür
ki şeker herşeyin olduğu gibi yumurtalıklarında bir numaralı düşmanı uzak durmak lazım
olsun,neticede gelmiş yamonte bu mesajın diğerinden sonra geldi benim sayfama bunu daha yeni okudum, nette bir gariplik var...
nasıl yani canım tekrar mı hsg çekileyim diyorsun???arkadaşlar ben bu hsg yi geçen yıl çocuk düşünmeden önce yaptırmıştm..
temkinli olabilmek için
aklıma şu geliyor !!!!
doktoruma diyeyimki
doktorcum ben bu hsg sıvısını fiyatı ne kadar sa dışardan alayım sende içeri enjekte et aynen hsg çeker gibi !!!!!!!
kendi demişti bana hsg den sonra ilk 2 ay gebelik daha kolay oluşur diye
acaba yapar mı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yani ne bileyimmmmm.....madem faydalıymış yapsın yaaaa
Ben bu ilacı pko lulara veriyorlar diye duymuştum sanki ... Bu bilgi çok iyi oldu, bende de hipoglisemi olurdu yıllardır, çikolata ve şekeri çok tüketirdim, tükettikçe daha da düşerdi şekerim, endokrine gittim şeker yüklemesi yapıldı ama anlamlı bulmadı doktor, en son karatay diyeti yapmıştım, bir o süreçte şekerim düşmedi, sonrasında iyice azalttım tatlıyı, adetten 7 gün önce nutellasıydı, kare çikolatasıydı deli gibi yerdim.
bana çok mantıklı gelmedi kuzum, ben de hsg çekildim ama bak olmayınca olmuyor, o yapışıklık falan varsa açıldığı için kolay oluyor diyorlardır,bi daha bi daha vücuduna neden ilaç yükletesin ki...arkadaşlar ben bu hsg yi geçen yıl çocuk düşünmeden önce yaptırmıştm..
temkinli olabilmek için
aklıma şu geliyor !!!!
doktoruma diyeyimki
doktorcum ben bu hsg sıvısını fiyatı ne kadar sa dışardan alayım sende içeri enjekte et aynen hsg çeker gibi !!!!!!!
kendi demişti bana hsg den sonra ilk 2 ay gebelik daha kolay oluşur diye
acaba yapar mı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yani ne bileyimmmmm.....madem faydalıymış yapsın yaaaa
yok hsg çekmesin ...nasıl yani canım tekrar mı hsg çekileyim diyorsun???
dediğim gibi bana mantıklı gelmedi cnm, zaten çekilmişsin tüpler açıksa,yapışıklık falan da yoksa bu ihtiyacın olan bi tedavi değil..sorun neden kaynaklıysa onun üzerine gidilmeliyok hsg çekmesin ...
sadece ilacı içeri enjekte etsin muayenehanede ..
hani gebeliği kolaylaştırıyor madem..
ben dışardan ilacı kendi paramla alayım ...getireyim doktor yapsın..
böyle manyak bir fikir geldi
hsg çekilmiştim bida para vermeyeyim
yarasın şifa olsun...kaliteli yumurta embriyo en sonunda sana bebek olsun inşallahh...ama herşeyden önce sağlık olsunBen de iki ay daha olmaz ise hiç istemesem de tüp bebek için başvuracağım, bugün regl 2. günü, dün akşam bal, tarçın, çörek otu yağı, tarçın, karabiberi karıştırdım, 12 günlük yaptım, ancak dalmışım metal kaşıkla karıştırmışım, hep unutuyorum ya, sabah ballı karışım yedim, zeytinyağında beklemiş iki incir yedim, hayıt kapsülü içtim, bırakayım diyordum hayıtı ama başarılı olanlar 3 ay sürekli almış ters etki yapmamış, son gittiğim doktorda bana fsh hormonu yüklediği halde hayıt için alsan da olur almasan da demişti, folbiol, bebe aspirini öğlen, coenzim omega 3 akşam, dhea 75 mg gece, bu ay kısmet olursa sıkı ovü takibi ve çalışma da planlıyorum tabii evde herşey yolunda gider hastalık, küslük durumları olmaz ise:)
evet yaaa baharın tadını çıkarmak.. o kadar yoğun ve stresliyimki bu iş yerimde (üstüne birde müfettişer tuz biber oldu zaten) doğduğum ay nisan ı ilk defa heyecanla bekliyorum...hiç olmazsa bir toparlanmak istiyorum...sıkılırsamda iş bakarım yeni yerimde :)evet tatlım baharın tadını çıkarmak istiyorum, kapalı ortamda çalışmak istemiyorum, açık havada yürüyüşler yapayım,gezeyim, sebze yemekleri pişireyim falan..arkadaşlarımla buluşayım.... off of...
dediğim gibi bana mantıklı gelmedi cnm, zaten çekilmişsin tüpler açıksa,yapışıklık falan da yoksa bu ihtiyacın olan bi tedavi değil..sorun neden kaynaklıysa onun üzerine gidilmeli
bizim kızlardan kullanan var, tüp bebek tedavisinde mutlaka veriyor sanırım dr... bana hiç ilaç vermiyor,ben şimdilik kürlerle ilerlemeye çalışıyorumay ne bileyim işte ...
kendimce birşeyler uyduruyorum :)
peki aranızda yada tanıdığınız Q10 kullanarak fayda gören birileri varmı
alayım diyorum ama emin olamadım
bizim kızlardan kullanan var, tüp bebek tedavisinde mutlaka veriyor sanırım dr... bana hiç ilaç vermiyor,ben şimdilik kürlerle ilerlemeye çalışıyorum
erken mi yine kuzum? kaçında bekliyorduk seninkini? bu ay benimde ilk defa 7 gün sürdü, pazar akşamı hafifledi,pzt ameliyat derken yine kanama...yaklaşık 10 gündür kanama devam , petle gezmekten pişik olacağım yahuolmadı ben artık 15 günde bir falan regl olayım hatta regm hiç bitmesin hep regl olayımtööbe tööbe yaa bu nedir böyle sinirim bozuldu
hahaha ayy pişik diyo yaa hiç güleceğim yoktu hahahahaerken mi yine kuzum? kaçında bekliyorduk seninkini? bu ay benimde ilk defa 7 gün sürdü, pazar akşamı hafifledi,pzt ameliyat derken yine kanama...yaklaşık 10 gündür kanama devam , petle gezmekten pişik olacağım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?