Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

evet canım istemedik çocuk yapmak uzun süre tabi başımıza bunların geleceğini bilememişiz o zaman... inşallah hepimiz tez vakitte o güzel haberleri verelim birbirimize.. benim yaştan dolayı dez avantajım var, tüp bebek düşünmüyoruz o sebeple elimzden geleni yapalım,gelirse gelsin modundayız.. dr umda sağolsun umutlu benden,ama 4 aydır bir başarı elde edemedik, 2 kimyasal gebelik atlatmak üzdü haliyle, bu kadar yaklaşıp ellerinden kaçması iyi olmuyor, bu durumda dr da yapacak bir şey bulamıyor sanırım, yumurta takibi,gelişmesi, çatlaması ve döllenmesiyle ilgili sıkıntı görmüyor.. en son kromozom testi yaptıracağız bakalım ne çıkacak sonuç

Ben bu ilacı pko lulara veriyorlar diye duymuştum sanki ... Bu bilgi çok iyi oldu, bende de hipoglisemi olurdu yıllardır, çikolata ve şekeri çok tüketirdim, tükettikçe daha da düşerdi şekerim, endokrine gittim şeker yüklemesi yapıldı ama anlamlı bulmadı doktor, en son karatay diyeti yapmıştım, bir o süreçte şekerim düşmedi, sonrasında iyice azalttım tatlıyı, adetten 7 gün önce nutellasıydı, kare çikolatasıydı deli gibi yerdim.

arkadaşlar ben bu hsg yi geçen yıl çocuk düşünmeden önce yaptırmıştm..
temkinli olabilmek için

aklıma şu geliyor !!!!

doktoruma diyeyimki
doktorcum ben bu hsg sıvısını fiyatı ne kadar sa dışardan alayım sende içeri enjekte et aynen hsg çeker gibi !!!!!!!
kendi demişti bana hsg den sonra ilk 2 ay gebelik daha kolay oluşur diye

acaba yapar mı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yani ne bileyimmmmm.....madem faydalıymış yapsın yaaaa

nasıl yani canım tekrar mı hsg çekileyim diyorsun???

bende araştırmalarım sonucu şekerin çok zararlı olduğunu öğrendm ..

kola yı bıraktım en fazla hafta da 1 bardak içiyorum ki her akşam içerdim.
ve inofolik combi sayesinde tatlı dan uzak duruyorum
al canım kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim
ben kapsül olanı aldım combi adı .. gnde 1 tane öğlende içiyorum

bana çok mantıklı gelmedi kuzum, ben de hsg çekildim ama bak olmayınca olmuyor, o yapışıklık falan varsa açıldığı için kolay oluyor diyorlardır,bi daha bi daha vücuduna neden ilaç yükletesin ki...

nasıl yani canım tekrar mı hsg çekileyim diyorsun???
yok hsg çekmesin ...

sadece ilacı içeri enjekte etsin muayenehanede ..

hani gebeliği kolaylaştırıyor madem..
ben dışardan ilacı kendi paramla alayım ...getireyim doktor yapsın..

böyle manyak bir fikir geldi

hsg çekilmiştim bida para vermeyeyim

dediğim gibi bana mantıklı gelmedi cnm, zaten çekilmişsin tüpler açıksa,yapışıklık falan da yoksa bu ihtiyacın olan bi tedavi değil..sorun neden kaynaklıysa onun üzerine gidilmeli

yarasın şifa olsun...kaliteli yumurta embriyo en sonunda sana bebek olsun inşallahh...ama herşeyden önce sağlık olsun

evet yaaa baharın tadını çıkarmak.. o kadar yoğun ve stresliyimki bu iş yerimde (üstüne birde müfettişer tuz biber oldu zaten) doğduğum ay nisan ı ilk defa heyecanla bekliyorum...hiç olmazsa bir toparlanmak istiyorum...sıkılırsamda iş bakarım yeni yerimde :)

dediğim gibi bana mantıklı gelmedi cnm, zaten çekilmişsin tüpler açıksa,yapışıklık falan da yoksa bu ihtiyacın olan bi tedavi değil..sorun neden kaynaklıysa onun üzerine gidilmeli

ay ne bileyim işte ...
kendimce birşeyler uyduruyorum :)

peki aranızda yada tanıdığınız Q10 kullanarak fayda gören birileri varmı
alayım diyorum ama emin olamadım

ay ne bileyim işte ...
kendimce birşeyler uyduruyorum :)

peki aranızda yada tanıdığınız Q10 kullanarak fayda gören birileri varmı
alayım diyorum ama emin olamadım
bizim kızlardan kullanan var, tüp bebek tedavisinde mutlaka veriyor sanırım dr... bana hiç ilaç vermiyor,ben şimdilik kürlerle ilerlemeye çalışıyorum

olmadı ben artık 15 günde bir falan regl olayım hatta regm hiç bitmesin hep regl olayım tööbe tööbe yaa bu nedir böyle sinirim bozuldu
erken mi yine kuzum? kaçında bekliyorduk seninkini? bu ay benimde ilk defa 7 gün sürdü, pazar akşamı hafifledi,pzt ameliyat derken yine kanama...yaklaşık 10 gündür kanama devam , petle gezmekten pişik olacağım yahu

hahaha ayy pişik diyo yaa hiç güleceğim yoktu hahahaha Benim 27 si canım ama yine karnımda inceden bi ağrı var sabahtan beri yine erken mi gelecek nedir anlamadım kendimi hazırlıyorum moralim bozulmasın diyerekten

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
no_name_ .............................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ......................................................................................................................?????????????
toprak-35 ...............................................................................................................?????????????
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

fshe2 toprak-35 kızlar yeni regl tarihlerinize ne yazıyoruz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…