eveeeeeeet bebikler bezden pişik olmaz mı, en hassas ve narin yerlerim artık ped kullanmaktan pişik olabilir endişesindeyimhahaha ayy pişik diyo yaa hiç güleceğim yoktu hahahahaBenim 27 si canım ama yine karnımda inceden bi ağrı var sabahtan beri yine erken mi gelecek nedir anlamadım kendimi hazırlıyorum moralim bozulmasın diyerekten
Canım belki de çabuk onarım falan sağlıyodur rahimde gördüğün operasyonla ilgilidir bi araştıralım onukızlar yaaa, dr bana dimag 365 diye bi magnezyum vermiş, kullanan var mı bunu? ne işe yarar ki? magnezyum eksikliği mi saptadı bende acabaaa
gunaydın cnm bugun ıkıncı regl tarhm az önce farkettımGünaydın annişkoooo
soruşturdum canım strese, sinir sistemine çok iyi geliyormuş, ayyy çok hoşuma gitti bu iş :ĞP ayrıcaaa:Canım belki de çabuk onarım falan sağlıyodur rahimde gördüğün operasyonla ilgilidir bi araştıralım onu
Yani tam 2 aylıksınnngunaydın cnm bugun ıkıncı regl tarhm az önce farkettım
evet cnm cok şükür yarın randevum var ınsallah ordan da guzel haberlerle dönermYani tam 2 aylıksınnnmaşallahh maşallahhhh
Canım ben bi ara haftada 5 gün 2 km yüzüyodum.. ve inanılmaz kramplar yaşıyodum o zaman spor hocam magnezyum ve potasyum eksikliğinden demişti ve günde 2 adet muz ve 2 adet maden suyu içmemi önermişti.. hemen başlamıştım ne kramp kaldı ne kas çekilmesi.. şimdi de en az günde 1er tane içer yerim bunlardan çok faydasını gördümsoruşturdum canım strese, sinir sistemine çok iyi geliyormuş, ayyy çok hoşuma gitti bu iş :ĞP ayrıcaaa:
""""""""mide-bağırsak bölgesinde, idrar yollarında, baldırlarda kramplar, kalp ritminde bozukluklar, boyunda ve omuzlarda kasılmalar veya sinirlilik, ellerde uyuşukluk ve karıncalanma, migren, dikkat azlığı, gürültüye karşı hassasiyet magnezyum eksikliğinin işaretleridir.
hayati önem taşıyan 11 mineralden birisi olan ve doğal sağlık kaynağı olarak nitelendirilen magnezyumun, başta stres olmak üzere çok sayıda hastalığa karşı iyi gelir.özellikle migrene karşı iyidir ve kalbi korur. astım ve alerjik nezleyi hafifletir. ayrıca cildi düzgünleştirir, saçı güzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir.
magnezyumun fazlasının zararı olmadığını çünkü fazlasını sorun yaratmadan vücuttan atılır....
iyi canım sevdim ben bunu...fshe2 canım dün antidepresen mı alsak diyorduk ya, bi magnezyumu araştır bence, sinir sistemine çok iyi geliyormuş
İnşallah canımevet cnm cok şükür yarın randevum var ınsallah ordan da guzel haberlerle dönerm
ben size yazayım kullandıklarımı....ocak ayının başından beri kullanıyorum...ay ne bileyim işte ...
kendimce birşeyler uyduruyorum :)
peki aranızda yada tanıdığınız Q10 kullanarak fayda gören birileri varmı
alayım diyorum ama emin olamadım
şimdi ben de histeroskopiyi okuyorum da , miyomun gebeliğe olumsuz etkisi olmadığını sanıyorduk, rahim içi miyom tekrarlayan düşüklere sebep oluyormuş ve gebeliği engelliyormuş, o sebeple benimkini aldı demek ki, benim tam rahim içinde ve rahim duvarına yapışıktı, ilk gördüğü an alınmalı demişti de ben oralı olmamıştım hatırlarsanız...ben size yazayım kullandıklarımı....ocak ayının başından beri kullanıyorum...
dhea (günde 3)
koenzim q10+omega 3
melatonin
arı sütü bal polen
kısa bir süre (agnucaston)
ace plus (izmirdeki Kaan hoca öneriyor)
ben faydasını gördüm diyebilirim, fsh düştü 7,68 falan oldu.sonraki ay histereskopi oldum,rahim güzel miyom polip yok dedi.tek derdimiz yumurta kalitesi dedi,o da kaliteli olmadı ve 3. tedavim iptal oldu ne yazık ki..
ben size yazayım kullandıklarımı....ocak ayının başından beri kullanıyorum...
dhea (günde 3)
koenzim q10+omega 3
melatonin
arı sütü bal polen
kısa bir süre (agnucaston)
ace plus (izmirdeki Kaan hoca öneriyor)
ben faydasını gördüm diyebilirim, fsh düştü 7,68 falan oldu.sonraki ay histereskopi oldum,rahim güzel miyom polip yok dedi.tek derdimiz yumurta kalitesi dedi,o da kaliteli olmadı ve 3. tedavim iptal oldu ne yazık ki..
teşekkür ederim canım ..günaydınnnn
çooook geçmiş olsuunnn
canım teşekkür ederim..gelmiş dimi bahar...etek giydim valla ben bugün
canım herkez yazsa fikir olur aslında ben yazim , mesela bi 5 göründü benim bi 3 göründü, yani her ay değişkenlik gsteriyor ama hocanın sölediği bana kızım ultrasonun çok güzel oldu... bende ozaman ahmı çöpe atalım demekki önemli değil dedim :) .. HAYIR DEDİ ULTRASON AMH FSH ÜÇÜ DEĞERLENDİRİLİR DEDİ... AMA ŞUDA VARKİ AMH TAM SAĞLIKLI ÖLÇÜM OLMAYABİLİYOR BİLEMEYİZ DEDİ.... bu anlamda bizlerde o ay ultrason önemli yani canım ..Monte birşey merak ediyorum, senin ultrason tahlillerinde 2. ve 3. günlerde kaç folikül görüyorlardı?
senmi yazdın canım bilemedim yazılar karışmış ama .. teşekkür ederim grip kötü vallahi...Aman pek güzel hatun kısmına eteği elbiseyi pek yakıştırıyorum
montecim süpersin valla bana da doktor ultrasonda hep güzel dedi... hatta hayret etti fsh ile zıttı yani...olcak az kaldıtatlım ilk dr diyeyim artık gerçi 2. ydi o, adet günü önce üstten ultrasonla baktı bi sıkıntı yok dedi,folikül falan demedi, fakat ertesi gün fsh ı görünce tüp bebek bile yapamazsın menopoza giriyorsun dedi, 1 ay kürlerle boğuşup 2. doktora gittiğimde fsh 10,21 olmuştu ve 5 adet folikül gördü, ne menopozu unut onu, bebeğin olacak her şey yolunda dedi, en son geçen hafta adetin 3.günü gittiğimde dr a folikül gördünüz mü diye sordum,sen bu kadar takılma her şeye,folikül var,yumurtan gelişiyor,çatlıyor,hamile kalıyorsun bunları kafana takma diye kızınca bir daha üsteleyemedim kaç tane diye
inşallah canım yaaa, vallahi mevzuya yaklaşıyor muyum, yoksa yerimde mi sayıyorum bilemiyorum... habire bir şey çıkıyor karşıma... umarım bu sondur artıkmontecim süpersin valla bana da doktor ultrasonda hep güzel dedi... hatta hayret etti fsh ile zıttı yani...olcak az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?