Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba kızlar, çok yoğun işler giremiyorum topiğe, ben dün sonuçlarımı aldım, asistan doktor tedavi vermedi, infertilite polikliniğine yönlendirdi, ne zamana randevu alırım bilmiyorum. Benim adetli değilken yaptırdığım fsh 132 idi, yeni sonucuma göre 8.7 çıktı. Doktor sınırdasın dedi, sizlerin yorumunu bekliyorum. Daha yeni yeni öğreniyorum bu konuları.
Diğerleri şöyle LH 2.31 Prolaktin 17.45 Progesteron 0.2 TSH 1.7143 Estradiol 246 Sizce bu sonuçlar nasıl, adetlerim çok düzensiz ve olmuyorum. Bu ay tarlusalla oldum ya yumurtam olur mu sizce, bebek için şansım var mı tedavi görmeden.

Herkes iyidir umarım, kusura bakmayın, çok yoğunum geçmişi okuyamadım.

tanısal histereskopiydi canım,birşey görse o an alacaktı.yaaa zaten yumurta kalitem dışında herşey iyi gitti.,rahim en son 9,7 milim olmuştu,eğer toplanıp transfer olabilseydi belkide tutardı..ama gerçekten bu kadar takviyeye rağmen yumurta kalitemde sıkıntı var..aşamadığımız.yoksa benim tek yumurta oluyor zamanında da çatlıyor ama kalitesi düşük olduğundan embriyo oluşmuyor..bunu diğer tedavide nasıl aşarız bilmiyorum..

bende ;

dhea günde 2
sabah arısütü eğriçayır
öğlen inofolic combi..

ace plus ... selenyum dimi arkadaşım ...

ben yumurtam kalitelimi bilmiyorum
hiç tüp bebek ya da gebelik olmadı henüz
evet evet ace plus selenyum.
tüp bebekte kimyasal dahil hiç gebelik oluşmadı ne yazık ki..amh ım 0,74 bu arada.amh ile fsh ve ultrason görüntüsü bende zıt birbirine.

kimyasalda sebep ne acaba o da yumi kalitesizliğinden mi oluyor ki, belki benimde yumi kalitesiz ve vücut atıyordur.. ben de bu ay şu kaliteli yumi geliştirme çalışmalarına başlamak istiyorum aslında...

canımcım evet sınırda ama birşeyler diyebilemk için hem ultrason hem de amh sonucu lazım. e2 çok yüksek muhtemelen kist olabilir.dr usg ile baktımı...bakmışsa antral folikül hakkında o diyebilir bişeyler..ya da kist hakkında...

sekerpancari arkadaşımıza katılıyorum canım adetliyken e2 nin 50 civarı seyri isteniyor, biraz yüksek seninki, ona da kistten yükselmiş olabilir diyorlar,e2 yükselince de fsh ı baskılayıp düşürebiliyor...ama bizimkiler sadece öngörü, önemli olan doktorunun ne söylediği, o normal dediyse vardır bildiği

kimyasalda sebep ne acaba o da yumi kalitesizliğinden mi oluyor ki, belki benimde yumi kalitesiz ve vücut atıyordur.. ben de bu ay şu kaliteli yumi geliştirme çalışmalarına başlamak istiyorum aslında...
canımcım yumurtadanda olabilir evet.ve hatta bir adım ötesinde kuvvetli bir bağışıklık sistemine sahip olabilirsin ve vücudun embriyoyu kabul etmiyor olabilir.ama bunlar seninle ilgili çok ütopik şeyler.öncelikle yeni histereskopi oldun...bundan sonraki denemelerinde inşallah bebiş tutunacak.öyle miyoma falanda değil direkt rahme.o yüzden hani yumurta kalitesi ile ilgili incir havuç vs olabilir.arı sütününde kaliteli olanları eğriçayır vs kullanmanı öneririm.

evet canım aynen öyle yapacağım ayvalıktan z.yağı, nazilliden kuru incir getirttim, bu ay acayip hazırlanacağım, bu sefer arı sütünü de eğriçayır alayım, ama sanki bu ayı atlamam iyi olacak gibi geliyor ya, yine de kararsızım... ovulasyon 4 gün sonra, kanamam kesildi gibi, belki değerlendiririm ama acım olursa bu ayı es geçerim diye düşünüyorum, çok kararsızım

canım kanaman tam kesilirse bir deneme yaparsın baktın acıyor pas geçersin....hani çokta plan yapma..ama pas geçmek istiyorsanda pas geç yani.dr un bişey demişmiydi bu konuda,ben tam hatırlamıyorum ama.
ooo en iyi yerden incir...ye canım şifa olur inşallah.

tatlım doktorum korun demişti ne olur ne olmaz diye... ama ben laf dinlemez,her an her şey olabilir..belki tek ilişki yapabilirim bu ay

kızlar yaaa, dr bana dimag 365 diye bi magnezyum vermiş, kullanan var mı bunu? ne işe yarar ki? magnezyum eksikliği mi saptadı bende acabaaa
no_name_ canım nasıl oldun dün yoktum soramadım durumunu. Bende bşraz keyifsizim eşimin işleri sebebiyle pek bişey yapmak istemiyorum ama güçlü görünmeye çalışıyorum. Yine herşey üstüste geliyor buda beni sıkıyor.Yani hayatımda yolunda giden bişey yok.
Neyse başını ağrıtmış olmayayım halimize şükürler olsun yinede.Allah beterinden korusun inşallah. Öpüyorum seni.

canım iyiyim çok şükür,iş başı yaptım bugün, yakalayamıyorum pek seni... inşallah işler yoluna girer ve keyfin gelir canım benim,sıkma canını hiçbir şeye, her şey gelip geçiyor,önemli olan sağlık,gerisi boş....

pufffff yaaaaa, 25 mart yazalım napalımmmmm

Canım dhea günde 3 tane içtim bende üç ay kadar son tahlilde yüksek çıktı ayrıca fazlası kullanma yapıyor uyarim bende hafif oldu çünki hemen kestim.
Ace plus ne için kullanılıyor?

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
no_name_ .............................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................?????????????
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR

:) olabilir tabi neden olmasın, ben hamişken ikinci trimesterde vermişti doktor kalsiyum magnezyum, bacak ağrısı krampı falan kalmıyor onu içince...

benim de öyle bir beş görünmüştü, 7 ay sonra 3 göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…