tanısal histereskopiydi canım,birşey görse o an alacaktı.yaaa zaten yumurta kalitem dışında herşey iyi gitti.,rahim en son 9,7 milim olmuştu,eğer toplanıp transfer olabilseydi belkide tutardı..ama gerçekten bu kadar takviyeye rağmen yumurta kalitemde sıkıntı var..aşamadığımız.yoksa benim tek yumurta oluyor zamanında da çatlıyor ama kalitesi düşük olduğundan embriyo oluşmuyor..bunu diğer tedavide nasıl aşarız bilmiyorum..şimdi ben de histeroskopiyi okuyorum da , miyomun gebeliğe olumsuz etkisi olmadığını sanıyorduk, rahim içi miyom tekrarlayan düşüklere sebep oluyormuş ve gebeliği engelliyormuş, o sebeple benimkini aldı demek ki, benim tam rahim içinde ve rahim duvarına yapışıktı, ilk gördüğü an alınmalı demişti de ben oralı olmamıştım hatırlarsanız...
sana neden histeroskopi yapmıştı? tanısal histeroskopi miydi? yoksa narkoz ile ameliyat mıydı canım?
evet evet ace plus selenyum.bende ;
dhea günde 2
sabah arısütü eğriçayır
öğlen inofolic combi..
ace plus ... selenyum dimi arkadaşım ...
ben yumurtam kalitelimi bilmiyorum
hiç tüp bebek ya da gebelik olmadı henüz
kimyasalda sebep ne acaba o da yumi kalitesizliğinden mi oluyor ki, belki benimde yumi kalitesiz ve vücut atıyordur.. ben de bu ay şu kaliteli yumi geliştirme çalışmalarına başlamak istiyorum aslında...tanısal histereskopiydi canım,birşey görse o an alacaktı.yaaa zaten yumurta kalitem dışında herşey iyi gitti.,rahim en son 9,7 milim olmuştu,eğer toplanıp transfer olabilseydi belkide tutardı..ama gerçekten bu kadar takviyeye rağmen yumurta kalitemde sıkıntı var..aşamadığımız.yoksa benim tek yumurta oluyor zamanında da çatlıyor ama kalitesi düşük olduğundan embriyo oluşmuyor..bunu diğer tedavide nasıl aşarız bilmiyorum..
evet evet ace plus selenyum.
tüp bebekte kimyasal dahil hiç gebelik oluşmadı ne yazık ki..amh ım 0,74 bu arada.amh ile fsh ve ultrason görüntüsü bende zıt birbirine.
canımcım evet sınırda ama birşeyler diyebilemk için hem ultrason hem de amh sonucu lazım. e2 çok yüksek muhtemelen kist olabilir.dr usg ile baktımı...bakmışsa antral folikül hakkında o diyebilir bişeyler..ya da kist hakkında...Merhaba kızlar, çok yoğun işler giremiyorum topiğe, ben dün sonuçlarımı aldım, asistan doktor tedavi vermedi, infertilite polikliniğine yönlendirdi, ne zamana randevu alırım bilmiyorum. Benim adetli değilken yaptırdığım fsh 132 idi, yeni sonucuma göre 8.7 çıktı. Doktor sınırdasın dedi, sizlerin yorumunu bekliyorum. Daha yeni yeni öğreniyorum bu konuları.
Diğerleri şöyle LH 2.31 Prolaktin 17.45 Progesteron 0.2 TSH 1.7143 Estradiol 246 Sizce bu sonuçlar nasıl, adetlerim çok düzensiz ve olmuyorum. Bu ay tarlusalla oldum ya yumurtam olur mu sizce, bebek için şansım var mı tedavi görmeden.
Herkes iyidir umarım, kusura bakmayın, çok yoğunum geçmişi okuyamadım.
Merhaba kızlar, çok yoğun işler giremiyorum topiğe, ben dün sonuçlarımı aldım, asistan doktor tedavi vermedi, infertilite polikliniğine yönlendirdi, ne zamana randevu alırım bilmiyorum. Benim adetli değilken yaptırdığım fsh 132 idi, yeni sonucuma göre 8.7 çıktı. Doktor sınırdasın dedi, sizlerin yorumunu bekliyorum. Daha yeni yeni öğreniyorum bu konuları.
Diğerleri şöyle LH 2.31 Prolaktin 17.45 Progesteron 0.2 TSH 1.7143 Estradiol 246 Sizce bu sonuçlar nasıl, adetlerim çok düzensiz ve olmuyorum. Bu ay tarlusalla oldum ya yumurtam olur mu sizce, bebek için şansım var mı tedavi görmeden.
Herkes iyidir umarım, kusura bakmayın, çok yoğunum geçmişi okuyamadım.
canımcım yumurtadanda olabilir evet.ve hatta bir adım ötesinde kuvvetli bir bağışıklık sistemine sahip olabilirsin ve vücudun embriyoyu kabul etmiyor olabilir.ama bunlar seninle ilgili çok ütopik şeyler.öncelikle yeni histereskopi oldun...bundan sonraki denemelerinde inşallah bebiş tutunacak.öyle miyoma falanda değil direkt rahme.o yüzden hani yumurta kalitesi ile ilgili incir havuç vs olabilir.arı sütününde kaliteli olanları eğriçayır vs kullanmanı öneririm.kimyasalda sebep ne acaba o da yumi kalitesizliğinden mi oluyor ki, belki benimde yumi kalitesiz ve vücut atıyordur.. ben de bu ay şu kaliteli yumi geliştirme çalışmalarına başlamak istiyorum aslında...
evet canım aynen öyle yapacağım ayvalıktan z.yağı, nazilliden kuru incir getirttim, bu ay acayip hazırlanacağım, bu sefer arı sütünü de eğriçayır alayım, ama sanki bu ayı atlamam iyi olacak gibi geliyor ya, yine de kararsızım... ovulasyon 4 gün sonra, kanamam kesildi gibi, belki değerlendiririm ama acım olursa bu ayı es geçerim diye düşünüyorum, çok kararsızımcanımcım yumurtadanda olabilir evet.ve hatta bir adım ötesinde kuvvetli bir bağışıklık sistemine sahip olabilirsin ve vücudun embriyoyu kabul etmiyor olabilir.ama bunlar seninle ilgili çok ütopik şeyler.öncelikle yeni histereskopi oldun...bundan sonraki denemelerinde inşallah bebiş tutunacak.öyle miyoma falanda değil direkt rahme.o yüzden hani yumurta kalitesi ile ilgili incir havuç vs olabilir.arı sütününde kaliteli olanları eğriçayır vs kullanmanı öneririm.
canım kanaman tam kesilirse bir deneme yaparsın baktın acıyor pas geçersin....hani çokta plan yapma..ama pas geçmek istiyorsanda pas geç yani.dr un bişey demişmiydi bu konuda,ben tam hatırlamıyorum ama.evet canım aynen öyle yapacağım ayvalıktan z.yağı, nazilliden kuru incir getirttim, bu ay acayip hazırlanacağım, bu sefer arı sütünü de eğriçayır alayım, ama sanki bu ayı atlamam iyi olacak gibi geliyor ya, yine de kararsızım... ovulasyon 4 gün sonra, kanamam kesildi gibi, belki değerlendiririm ama acım olursa bu ayı es geçerim diye düşünüyorum, çok kararsızım
tatlım doktorum korun demişti ne olur ne olmaz diye... ama ben laf dinlemez,her an her şey olabilir..belki tek ilişki yapabilirim bu aycanım kanaman tam kesilirse bir deneme yaparsın baktın acıyor pas geçersin....hani çokta plan yapma..ama pas geçmek istiyorsanda pas geç yani.dr un bişey demişmiydi bu konuda,ben tam hatırlamıyorum ama.
ooo en iyi yerden incir...ye canım şifa olur inşallah.
kızlar yaaa, dr bana dimag 365 diye bi magnezyum vermiş, kullanan var mı bunu? ne işe yarar ki? magnezyum eksikliği mi saptadı bende acabaaa
kist yapıyor herhalde bu durumu, ama çok komiksin yaolmadı ben artık 15 günde bir falan regl olayım hatta regm hiç bitmesin hep regl olayımtööbe tööbe yaa bu nedir böyle sinirim bozuldu
canım iyiyim çok şükür,iş başı yaptım bugün, yakalayamıyorum pek seni... inşallah işler yoluna girer ve keyfin gelir canım benim,sıkma canını hiçbir şeye, her şey gelip geçiyor,önemli olan sağlık,gerisi boş....no_name_ canım nasıl oldun dün yoktum soramadım durumunu. Bende bşraz keyifsizim eşimin işleri sebebiyle pek bişey yapmak istemiyorum ama güçlü görünmeye çalışıyorum. Yine herşey üstüste geliyor buda beni sıkıyor.Yani hayatımda yolunda giden bişey yok.
Neyse başını ağrıtmış olmayayım halimize şükürler olsun yinede.Allah beterinden korusun inşallah. Öpüyorum seni.
pufffff yaaaaa, 25 mart yazalım napalımmmmmEGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
no_name_ .............................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ......................................................................................................................?????????????
toprak-35 ...............................................................................................................?????????????
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
sekerpancari ..........................................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
fshe2 toprak-35 kızlar yeni regl tarihlerinize ne yazıyoruz???
oyyy kıyamam ben sana, çok şükür ki hala adet görebiliyoruz, gün gelecek bu günleri mum ile arayacağız bebişşşpufffff yaaaaa, 25 mart yazalım napalımmmmm
Canım dhea günde 3 tane içtim bende üç ay kadar son tahlilde yüksek çıktı ayrıca fazlası kullanma yapıyor uyarim bende hafif oldu çünki hemen kestim.ben size yazayım kullandıklarımı....ocak ayının başından beri kullanıyorum...
dhea (günde 3)
koenzim q10+omega 3
melatonin
arı sütü bal polen
kısa bir süre (agnucaston)
ace plus (izmirdeki Kaan hoca öneriyor)
ben faydasını gördüm diyebilirim, fsh düştü 7,68 falan oldu.sonraki ay histereskopi oldum,rahim güzel miyom polip yok dedi.tek derdimiz yumurta kalitesi dedi,o da kaliteli olmadı ve 3. tedavim iptal oldu ne yazık ki..
:) olabilir tabi neden olmasın, ben hamişken ikinci trimesterde vermişti doktor kalsiyum magnezyum, bacak ağrısı krampı falan kalmıyor onu içince...soruşturdum canım strese, sinir sistemine çok iyi geliyormuş, ayyy çok hoşuma gitti bu iş :ĞP ayrıcaaa:
""""""""mide-bağırsak bölgesinde, idrar yollarında, baldırlarda kramplar, kalp ritminde bozukluklar, boyunda ve omuzlarda kasılmalar veya sinirlilik, ellerde uyuşukluk ve karıncalanma, migren, dikkat azlığı, gürültüye karşı hassasiyet magnezyum eksikliğinin işaretleridir.
hayati önem taşıyan 11 mineralden birisi olan ve doğal sağlık kaynağı olarak nitelendirilen magnezyumun, başta stres olmak üzere çok sayıda hastalığa karşı iyi gelir.özellikle migrene karşı iyidir ve kalbi korur. astım ve alerjik nezleyi hafifletir. ayrıca cildi düzgünleştirir, saçı güzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir.
magnezyumun fazlasının zararı olmadığını çünkü fazlasını sorun yaratmadan vücuttan atılır....
iyi canım sevdim ben bunu...fshe2 canım dün antidepresen mı alsak diyorduk ya, bi magnezyumu araştır bence, sinir sistemine çok iyi geliyormuş
hem sinirlere hem de her şeye faydası varmış şekerim,içelim güzelleşelim:) olabilir tabi neden olmasın, ben hamişken ikinci trimesterde vermişti doktor kalsiyum magnezyum, bacak ağrısı krampı falan kalmıyor onu içince...
benim de öyle bir beş görünmüştü, 7 ay sonra 3 göründücanım herkez yazsa fikir olur aslında ben yazim , mesela bi 5 göründü benim bi 3 göründü, yani her ay değişkenlik gsteriyor ama hocanın sölediği bana kızım ultrasonun çok güzel oldu... bende ozaman ahmı çöpe atalım demekki önemli değil dedim :) .. HAYIR DEDİ ULTRASON AMH FSH ÜÇÜ DEĞERLENDİRİLİR DEDİ... AMA ŞUDA VARKİ AMH TAM SAĞLIKLI ÖLÇÜM OLMAYABİLİYOR BİLEMEYİZ DEDİ.... bu anlamda bizlerde o ay ultrason önemli yani canım ..
çok haklısın bu ay kafayı kırmış durumdayım isyanlardayım, bu dhea beni manyak yaptı valla onun suçu :)oyyy kıyamam ben sana, çok şükür ki hala adet görebiliyoruz, gün gelecek bu günleri mum ile arayacağız bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?