dhea hormonuna mı baktırdın? ben 75 mg gece yatmadan içiyorum, biraz depresifim ama iş yerimde çok yoğun ve olumsuz, evde de stres var belki ilaçla ilgisi yoktur, belki ondandır ama ruh halim karıştı bu ayCanım dhea günde 3 tane içtim bende üç ay kadar son tahlilde yüksek çıktı ayrıca fazlası kullanma yapıyor uyarim bende hafif oldu çünki hemen kestim.
Ace plus ne için kullanılıyor?
kist yapıyor herhalde bu durumu, ama çok komiksin ya
canımcım evet sınırda ama birşeyler diyebilemk için hem ultrason hem de amh sonucu lazım. e2 çok yüksek muhtemelen kist olabilir.dr usg ile baktımı...bakmışsa antral folikül hakkında o diyebilir bişeyler..ya da kist hakkında...
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. İlk gittiğimde ultrasonla bakmıştı ama bişey demedi. İnfertilite polikliniğine gidersem ordaki doktor bişeyler söyler heralde. Tedavi verir mi? Bu ay sizce yumurtam olur mu, ilaçla adet olmuştum.sekerpancari arkadaşımıza katılıyorum canım adetliyken e2 nin 50 civarı seyri isteniyor, biraz yüksek seninki, ona da kistten yükselmiş olabilir diyorlar,e2 yükselince de fsh ı baskılayıp düşürebiliyor...ama bizimkiler sadece öngörü, önemli olan doktorunun ne söylediği, o normal dediyse vardır bildiği
Bende öyle bir etki yapmadı kıllanma dışında çarpıntım oldu bırakınca geçti.Dr.danış istersen ama çok bilgileri olduğunu sanmıyorum.dhea hormonuna mı baktırdın? ben 75 mg gece yatmadan içiyorum, biraz depresifim ama iş yerimde çok yoğun ve olumsuz, evde de stres var belki ilaçla ilgisi yoktur, belki ondandır ama ruh halim karıştı bu ay
bana devlet hastanesindeki uzman doktor menapoz yaşın bellidir değişmez demişti ama ben sağlıklı yaşam ile ötelenebileceği kanaatindeyim, uygulayabilir miyim bilmiyorum tabii :)Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. İlk gittiğimde ultrasonla bakmıştı ama bişey demedi. İnfertilite polikliniğine gidersem ordaki doktor bişeyler söyler heralde. Tedavi verir mi? Bu ay sizce yumurtam olur mu, ilaçla adet olmuştum.
Bi de aklıma bişey geldi, eğer hamile kalmayı başarırsak, doğumdan sonra bu hormonlar normale döner mi?
Atmasın en son gittiğim dr.bu durumlarda tedaviyle 5-10 yıl uzatılabildiğini kişiye göre değişebileceğini söyledi.bana devlet hastanesindeki uzman doktor menapoz yaşın bellidir değişmez demişti ama ben sağlıklı yaşam ile ötelenebileceği kanaatindeyim, uygulayabilir miyim bilmiyorum tabii :)
tanısal histereskopiydi canım,birşey görse o an alacaktı.yaaa zaten yumurta kalitem dışında herşey iyi gitti.,rahim en son 9,7 milim olmuştu,eğer toplanıp transfer olabilseydi belkide tutardı..ama gerçekten bu kadar takviyeye rağmen yumurta kalitemde sıkıntı var..aşamadığımız.yoksa benim tek yumurta oluyor zamanında da çatlıyor ama kalitesi düşük olduğundan embriyo oluşmuyor..bunu diğer tedavide nasıl aşarız bilmiyorum..
evet evet ace plus selenyum.
tüp bebekte kimyasal dahil hiç gebelik oluşmadı ne yazık ki..amh ım 0,74 bu arada.amh ile fsh ve ultrason görüntüsü bende zıt birbirine.
o zaman keyfine diyelim...nasıl istersen öyle olsun...hiç belli olmaz bu işler.Allah ın takdiri....tatlım doktorum korun demişti ne olur ne olmaz diye... ama ben laf dinlemez,her an her şey olabilir..belki tek ilişki yapabilirim bu ay
no_name_ canım nasıl oldun dün yoktum soramadım durumunu. Bende bşraz keyifsizim eşimin işleri sebebiyle pek bişey yapmak istemiyorum ama güçlü görünmeye çalışıyorum. Yine herşey üstüste geliyor buda beni sıkıyor.Yani hayatımda yolunda giden bişey yok.
Neyse başını ağrıtmış olmayayım halimize şükürler olsun yinede.Allah beterinden korusun inşallah. Öpüyorum seni.
Canım dhea günde 3 tane içtim bende üç ay kadar son tahlilde yüksek çıktı ayrıca fazlası kullanma yapıyor uyarim bende hafif oldu çünki hemen kestim.
Ace plus ne için kullanılıyor?
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. İlk gittiğimde ultrasonla bakmıştı ama bişey demedi. İnfertilite polikliniğine gidersem ordaki doktor bişeyler söyler heralde. Tedavi verir mi? Bu ay sizce yumurtam olur mu, ilaçla adet olmuştum.
Bi de aklıma bişey geldi, eğer hamile kalmayı başarırsak, doğumdan sonra bu hormonlar normale döner mi?
Bende öyle bir etki yapmadı kıllanma dışında çarpıntım oldu bırakınca geçti.Dr.danış istersen ama çok bilgileri olduğunu sanmıyorum.
pufffff yaaaaa, 25 mart yazalım napalımmmmm
beklenen adet tarihin nedir cnm?liste nedir arkadaşlar
beni de yazzzınnnnn
ben gnc den aldım COQ10+OMEGA 3 158 TL kampanyalı fiyatı idi, normalde 220 tl çok sık kampanya yapıyorlar bilginize..ARKADAŞIM bildiğin ya da kullandığın iyi olduğunu duyduğun Q10 takviyesi söylermisin..
yada kim biliyorsa yazabilirmisiniz arkadaşlar
solgar var , başka ne olabilir sizce
16 mart 2015 kısmetsebeklenen adet tarihin nedir cnm?
teşekkür ederim arkadaşımmmben gnc den aldım COQ10+OMEGA 3 158 TL kampanyalı fiyatı idi, normalde 220 tl çok sık kampanya yapıyorlar bilginize..
solgar ve gnc kesinlikle tavsiye ederim.ARKADAŞIM bildiğin ya da kullandığın iyi olduğunu duyduğun Q10 takviyesi söylermisin..
yada kim biliyorsa yazabilirmisiniz arkadaşlar
solgar var , başka ne olabilir sizce
Bir de eşim yurt dışında daha ucuz diyordu, istersen sipariş verelim dedi ama ben istemedim ben bir ay bitti takviyelerde bir ay daha kullanayım sonra doktora gideceğim... Ace plus alayım bende okudum iyi şeyler yazıyor içeriğinde, arı sütü de almam lazım bakalım... Dr Kaan arı sütü demiyor hastalarına herhalde di mi? :)teşekkür ederim arkadaşımmm
CANIM ONU YAZMAMIZIN SEBEBİ REGL TARİHİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN..BENİM Bİ TEDAVİM YOK AMA HİSTEROSKOPİDEN SONRA NE ZAMAN REGL OLURUM BELLİ DEĞİL, O SEBEPLE YANİ, BU AYDAN SONRA BENİM DE TARİH OLACAK ORADAno_name_ cim
bende bir tedavi sürecindeyim aslında ama tüp bebek değil
ilaç + çatlatma iğnesi şeklinde
mayıs a kadar olmazda yumurta büyütücü ilaçlara geçicez
belki önemlidir yazayım dedim
canım ace plus selenyum için neler okudun? fiyatı da pek uygunmuş,ilgimi çektiBir de eşim yurt dışında daha ucuz diyordu, istersen sipariş verelim dedi ama ben istemedim ben bir ay bitti takviyelerde bir ay daha kullanayım sonra doktora gideceğim... Ace plus alayım bende okudum iyi şeyler yazıyor içeriğinde, arı sütü de almam lazım bakalım... Dr Kaan arı sütü demiyor hastalarına herhalde di mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?