canım ace plus selenyum için neler okudun? fiyatı da pek uygunmuş,ilgimi çekti
kullanıcı yorumları değildi eğer o anlamda sorduysan montecim, ama büyüme, gelişme diyor, antioksidan diyor...A (ß-karoten), C, E vitaminleri ve Selenyum maya (Se) etkili bir “Antioksidan” olarak serbest radikalleri nötralize ederler. ACE PLUS SELENYUM oksidan etkiyi ortadan kaldırarak hücre membran yapısını korur ve hücre fonksiyonlarını aktive eder. Böylece genel olarak performans artmasına katkıda bulunur.
ß-Karoten vücutta A vitaminine dönüşerek görme, büyüme, gelişme, epitel dokuların yapımı ve farklılaşmasında etkili olur ve bağışıklık sistemi ile üreme için gereklidir.
C vitamini, dokuların rejenerasyonu, zararlı çevresel etkilere karşı direncin güçlendirilmesi, vücutta otonomik işlevleri düzenlemede rol oynar, kortizon sentezini kolaylaştırır ve kolesterolün safra asitlerine dönüşmesi için gereklidir.
E vitamini, antioksidan etkisinin yanı sıra immün sistem stimulanıdır. Lipid peroksidasyonunu önler, kapiller, mitokondriyal ve lizozomal membranları stabilize eder. Hücresel yapıyı korur, eritrositlerin direncini artırır. Zararlı çevresel etkilere karşı vücudu korur. Trombosit agregasyonunu önler.
Selenyum maya, hücre içinde sitozal ve mitokondriyal glutatyon enziminin antioksidan etkisinin oluşmasında önemli rol oynar. Ayrıca trombosit hemostazında ve kardiyovasküler hastalıklarda koruyucu rol oynar. Büyüme ve gelişmenin sağlanması, hamilelik, emzirme, menopoz, yaşlanma, hava kirliliği gibi durumlarda ACE PLUS SELENYUM ihtiyacı artar.
A (ß-karoten), C, E vitaminleri ve Selenyum maya (Se) etkili bir “Antioksidan” olarak serbest radikalleri nötralize ederler. ACE PLUS SELENYUM oksidan etkiyi ortadan kaldırarak hücre membran yapısını korur ve hücre fonksiyonlarını aktive eder. Böylece genel olarak performans artmasına katkıda bulunur.
ß-Karoten vücutta A vitaminine dönüşerek görme, büyüme, gelişme, epitel dokuların yapımı ve farklılaşmasında etkili olur ve bağışıklık sistemi ile üreme için gereklidir.
C vitamini, dokuların rejenerasyonu, zararlı çevresel etkilere karşı direncin güçlendirilmesi, vücutta otonomik işlevleri düzenlemede rol oynar, kortizon sentezini kolaylaştırır ve kolesterolün safra asitlerine dönüşmesi için gereklidir.
E vitamini, antioksidan etkisinin yanı sıra immün sistem stimulanıdır. Lipid peroksidasyonunu önler, kapiller, mitokondriyal ve lizozomal membranları stabilize eder. Hücresel yapıyı korur, eritrositlerin direncini artırır. Zararlı çevresel etkilere karşı vücudu korur. Trombosit agregasyonunu önler.
Selenyum maya, hücre içinde sitozal ve mitokondriyal glutatyon enziminin antioksidan etkisinin oluşmasında önemli rol oynar. Ayrıca trombosit hemostazında ve kardiyovasküler hastalıklarda koruyucu rol oynar. Büyüme ve gelişmenin sağlanması, hamilelik, emzirme, menopoz, yaşlanma, hava kirliliği gibi durumlarda ACE PLUS SELENYUM ihtiyacı artar.
evet canım kullanıcı yorumu sanmıştım,peki gıdalradan almak gördüğüm kadarıyla mümkün..illa takviye almak zorunda mıyız ki??? çünkü mesela ben her gün mutlaka 2 yumurta yerim... yulaf yerim? biraz da çekirdek çıtlasak,tamam gibi sankikullanıcı yorumları değildi eğer o anlamda sorduysan montecim, ama büyüme, gelişme diyor, antioksidan diyor...
iki yumurta mı...süpersin diyorum başka bişey bilmiyorum...yok yok sen alma ace plus falan zatenevet canım kullanıcı yorumu sanmıştım,peki gıdalradan almak gördüğüm kadarıyla mümkün..illa takviye almak zorunda mıyız ki??? çünkü mesela ben her gün mutlaka 2 yumurta yerim... yulaf yerim? biraz da çekirdek çıtlasak,tamam gibi sanki
:)))))) yaaaaiki yumurta mı...süpersin diyorum başka bişey bilmiyorum...yok yok sen alma ace plus falan zaten
ooo geçmiş olsun tatlım,çıkmıştır inşallah,çıkmaz da oKızlar gece uyku tutmadı, dön dön 4 gibi uyumuşumdur herhalde. Bi gürültüyle uyandık bomba patladı sandım, korka korka mutfağa gittik, nar suyu patlamış. 2 günde 1 taze sıkılmış nar alıyorum. Dışarda unutmuşum nasıl oldu anlamadım. Mutfak duvarlar yerler komple nar suyu
Güne nar silerek başladım 2 saat. Adet olayım diye nar suyu içiyorum mutfak bile patladı ben hala adet olamadım
Geçen gün 2 gün üst üste almışız biri dışarda kalmış işte unutmuşum. Hayatta olmayacak şey yani sinirlerim bozuldu. Dün de temizlik yeni yapıldı bi deooo geçmiş olsun tatlım,çıkmıştır inşallah,çıkmaz da o((((
geçmiş olsun ya tüh, en sevmediğim lekedir kendileri...Kızlar gece uyku tutmadı, dön dön 4 gibi uyumuşumdur herhalde. Bi gürültüyle uyandık bomba patladı sandım, korka korka mutfağa gittik, nar suyu patlamış. 2 günde 1 taze sıkılmış nar suyu alıyorum. Dışarda unutmuşum nasıl oldu anlamadım. Mutfak duvarlar yerler komple nar suyu
Güne nar silerek başladım 2 saat. Adet olayım diye nar suyu içiyorum mutfak bile patladı ben hala adet olamadım
Sorma canım yaa bi de salonla mutfak arası geçiş var Allahtan o tarafa koymamışım bütün eşyalar beyaz. Delirirdim herhaldegeçmiş olsun ya tüh, en sevmediğim lekedir kendileri...
ben zararlı diye tavuk hiç yemiyorum et yediğimde de pişmanlık duyuyorum, sebze meyve yemişler 3 ay boyunca hamiş kalanlar ya ben de onların takvimine uymaya çalışıyorum, yumurtayı bende çok severim.:)))))) yaaaaalmayayım o halde, yumurta ve tavuk eti bağımlısıyım ben, her gün yemezsem olmuyor, bi de yoğurt aa bi de z.yağı, bi de zeytin daha da var da yazmayayım artık... yumurta denince canım istemeye başlıyor oysa sabah yedim :)
bi de vişne lekesi var ki,o daha beter sanırımgeçmiş olsun ya tüh, en sevmediğim lekedir kendileri...
evet mümkün mertebe köy tavuğu yemeye çalışıyorum canan hocanın tavsiyesi ile,yumurta ve tavuk hep köyden geliyor,eti çok sert ve pişmesi çok zaman alıyor ama alıştım gittim..nerde o market tavukları yumuşacıkben zararlı diye tavuk hiç yemiyorum et yediğimde de pişmanlık duyuyorum, sebze meyve yemişler 3 ay boyunca hamiş kalanlar ya ben de onların takvimine uymaya çalışıyorum, yumurtayı bende çok severim.
Kızlar bu işlere ilk girdiğimde Dr Murat Berksoy'a gitmiştim. Tüp bebek aile hekimi. Bizim gibilere çok çare olmuş, niye gitmedim bilmiyorum Ender Saraç daha sıcak gelmişti nedense. Devam etmedim ama pişmanım şimdi. Okuduklarıma göre hayvansal her şeyi yasaklıyo yoğurt dışında.ben zararlı diye tavuk hiç yemiyorum et yediğimde de pişmanlık duyuyorum, sebze meyve yemişler 3 ay boyunca hamiş kalanlar ya ben de onların takvimine uymaya çalışıyorum, yumurtayı bende çok severim.
Yapma yav..çok geçmiş olsun içindeki asit birikmesinden olabilir galiba...yaaa aslında suyundan ziyade şimdi nar zamanı yesen kase kase :))Kızlar gece uyku tutmadı, dön dön 4 gibi uyumuşumdur herhalde. Bi gürültüyle uyandık bomba patladı sandım, korka korka mutfağa gittik, nar suyu patlamış. 2 günde 1 taze sıkılmış nar suyu alıyorum. Dışarda unutmuşum nasıl oldu anlamadım. Mutfak duvarlar yerler komple nar suyu
ama ben yapamam yumurtasız ve tavuksuz :) şaka bi yana , biliyorum çok tüketilmesini doğru bulmuyor uzmanlarKızlar bu işlere ilk girdiğimde Dr Murat Berksoy'a gitmiştim. Tüp bebek aile hekimi. Bizim gibilere çok çare olmuş, niye gitmedim bilmiyorum Ender Saraç daha sıcak gelmişti nedense. Devam etmedim ama pişmanım şimdi. Okuduklarıma göre hayvansal her şeyi yasaklıyo yoğurt dışında.
bende çok severim yumurta, zeytin, z.yağı ....ohoooo liste uzun...yalnız tavuk etiyle ilgim alakam yok...bir bağ kuramadık kendisiyle:)))))) yaaaaalmayayım o halde, yumurta ve tavuk eti bağımlısıyım ben, her gün yemezsem olmuyor, bi de yoğurt aa bi de z.yağı, bi de zeytin daha da var da yazmayayım artık... yumurta denince canım istemeye başlıyor oysa sabah yedim :)
ama protein kaynaklı beslenmede lazım mutlaka+ bakliyat tabiikiben zararlı diye tavuk hiç yemiyorum et yediğimde de pişmanlık duyuyorum, sebze meyve yemişler 3 ay boyunca hamiş kalanlar ya ben de onların takvimine uymaya çalışıyorum, yumurtayı bende çok severim.
Onu da yiyorum ama bugünden sonra uzun bi süre nar görmek istemiyorumYapma yav..çok geçmiş olsun içindeki asit birikmesinden olabilir galiba...yaaa aslında suyundan ziyade şimdi nar zamanı yesen kase kase :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?