çok zengin olmayı gerçekten çok isterdim..biz elimizdekilere hep çalışarak sahip olduk, o sebeple de yıllarımızı harcadık resmen.. çok param olsun ve tüm dünyayı gezeyim çok isterdim..önce avrupaaa, sonra hindistan,nepal...oooo bu liste hiç bitmez...Bazen cok zengin olmayı bazen cok ünlü olmayı bazende önemli bi buluş yapan biri olmayı isterdim diyorum.bunları sizde.istediğiniz oluyormu.küçük seylerle mutlu olmak zor yaniki.hayatı anlamak yorumlamak ve dibine kadar yasamak için cok sey bilmek görmek hissetmek gerek galiba
et canım, farklı ve sürükleyici bi film..şimdi bahsetmeyeyim konusundan spoiler vermiş olurum...Bunu NOT edeyim ne anlatıyor.
bukadar olur bende aynı şeyi yazdımmmmmm montecim.. gezmek en sevdiğim şeyyy diyeçok zengin olmayı gerçekten çok isterdim..biz elimizdekilere hep çalışarak sahip olduk, o sebeple de yıllarımızı harcadık resmen.. çok param olsun ve tüm dünyayı gezeyim çok isterdim..önce avrupaaa, sonra hindistan,nepal...oooo bu liste hiç bitmez...
sanırım izledim canım ben bunu ..bu arada kızlar ben pek öyle sansasyon yapmış vizyon filmleri izlemiyorum, sanki herkes gidip izlemiş ve tek mevzu o olmuş gibi geliyor üzerinden biraz zaman geçince izlemeyi seviyorum,yorumlar bitmiş,konu soğumuş olmalı...
ANESTEZİ filmini izledin mi şekerim? eski bi film,2007 yapımı j. alba filmi, öneririm izlemeni, oldukça sürükleyici :)
korku filmiiii, bayılırım izledim sanki ama oldukça eski bi seri diye hatırlıyorum...evet canım o konuyu daha sonra anlatırız kayınvalide eş ve tanışma konumuzu...canım en sevdiğim şey gezmekkk ama burda kısıtlı olur diğimi ama anlatmak olmaz yaşamak lazım :) neyse ben bi film yazim tercihim paranormal activtyama tek izlemek daha etkili
okuma tatlım kötü şeyler bak başka konular açtık, artık uzaklaşacağız o konulardan...yeni sohbet konuları açalım,bunaldık hepimiz bu ara...bende cok kötü seyler okudugum ıcın gun boyu psikolojım alt ust oluyo
bende tadını alana kadar canım.. hevesim geçerse otele geçerim..herşeyin tadına bakmak lazım..korku filmiiii, bayılırım izledim sanki ama oldukça eski bi seri diye hatırlıyorum...
bu arada karavan fikri çook güzel lakin ben akrep kadınıyım, biraz lüksü seviyorum..çadırdır,karavandır pek benim tarzım değil..ben otellerde falan olmalıyım,doğa değil de azıcık salon kadınıyım sanırım :)
evet ıyı düşünmüşsüün farklı seylerden konusalımokuma tatlım kötü şeyler bak başka konular açtık, artık uzaklaşacağız o konulardan...yeni sohbet konuları açalım,bunaldık hepimiz bu ara...
evet eski ama beni etkileyen film yakın zamanda olmadı izliyorum ama sadece eh güzel diyorum kalıyor okadarkorku filmiiii, bayılırım izledim sanki ama oldukça eski bi seri diye hatırlıyorum...
bu arada karavan fikri çook güzel lakin ben akrep kadınıyım, biraz lüksü seviyorum..çadırdır,karavandır pek benim tarzım değil..ben otellerde falan olmalıyım,doğa değil de azıcık salon kadınıyım sanırım :)
Monte seni Meral ediyorum tipini yani bi fotoğraf koysan yada anlat kendini ama cok pozitşfsinokuma tatlım kötü şeyler bak başka konular açtık, artık uzaklaşacağız o konulardan...yeni sohbet konuları açalım,bunaldık hepimiz bu ara...
canım şimdi çıkıyorum yarın atayım mı özelden foto sana :)M
Monte seni Meral ediyorum tipini yani bi fotoğraf koysan yada anlat kendini ama cok pozitşfsin
koş eve canm grsrzkızlarcım hala ofisteyim ben,eşim geliyormuş şimdi kaçayım evde yemek hazırlayım gelmeye çalışırım yine yorgunluktan sızmasam sohbet şahane oldu haaa, bırakıp kalkmak çook zor oluyorrr
oo süpper bol bol öneride bulunalım o halde birbrimize ben de bayılıyorum,korku,gerilimmm,hastasıyımbu arada korku fılmıne bayılırım ruhumda azcık mazoşistlık vardr hem izlerm hem korkarım gecede lavaboya gıderken eşimi uyandrrm hatta ama vazgecemıorm da suan tavsıyenız nedır uzun zamandr izlemıyorum film
canım ekmeğe döküp yeniliyor sanırım,ayyy ben kaçtım adam ağaç olacak aşağıda :)kızlar bu arda son saglıkk sorumu sorayım doktrm bana d vıt eksıklıgınden ampul verdi ekmekle ye dedi ac mı tokmuydu unuttm sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?