Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Süppper olmuş bu fikir montecim hepsi harika özellikle 3 numero tam benlikkkk

Canim sen de ekle listenin altına konularını, atlamayin kizlarr, konu oluşturalım bol bol
ben bu aralarr tıg örrgü işine merak sarmıs bulunmaktayım malum kac zamandr komşu konseyıne oturmaya gıdıyorum mıllet catır çutur örüyor bende ögrenmek ıstıorm bakalım hobı edıncem kendıme bırde ona el atayım dedm

Supper hem bebise ciciler orersin

Bernus the others (diğerleri) çok güzel film, gerilim, eski ama ben çok severim izle bence... 6. His ve davetsizi de öneririm.. AA bi de 39. Dosya, korkudur

Merhaba kızlar,
Montecim benim bat 11.3.2016 olarak değiştirir misin lütfen biliyorsun bu ay iki kere regl oldum

Benim oda midemi bulandırıyor hemde çokkk. Köy tavuklarının da yemediği bişey yok düşünürseniz. Birkaç şeye şahit oldum ne köy ne de market zorla yiyiyorum yani. Etin yerini hiçbişey tutmaz brnim menüde.
Ama yumurtayı severim hergün yiyiyorum.

kız bu konu nerden cıktı

İyi düşündün canım ben varım tam gün olamam burada ama girdikçe dahil olurum. Uzaklaşmak (fikren) iyi olur dr.larda hamişlerde bunu öneriyor.
Harikasın tatlım

hımmmmmm napıosn gece kusu sende bnm gbı gececsn
Bu saate kaldım girip bakim dedim 20 sayfa birikmiş dünde yoktum.Bakmaya çalışıyorum işte böle alakasız sıradan gidiyorum işte.
Sen nasılsın yeğenimiz nasıl iyi bak üzmeyin birbirinizi. Maşallah sende uyku olmuyor.Brn bir ay hamiş oldum uyuyaaa uyuyaaa bi kaldım valla.

ben gunduz uyuyorm cnm bu aralar sımdıde uykum var ama anlamadm dırenıyorm yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…