- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
Haklısın canım bir bırakabilsek, beynimizden bu fikri atabilsek kendiliğinden gelecek, ben de böyle bir vaka biliyorum 6 senedir regl görmeyen biri, idrar yolu enfeksiyonu diye ürolojiye başvuruyor, hatta şeker hastası endokrinin de takibinde, ultrason yapılıyor, kimse gebelikten bahsetmiyor, 4 hafta sonra doğum yapıyor, doktorlara kızıyordu. Ben herhalde kadıncağız biliyor sandılar dedim ama şaibeli bir durum........Canım bugün arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittik orada bi çocuk annesine kucağına al beni dedi kadında dikişlerim var seni nasıl alayım dedim sezeryan yapmış öyle ayaküstü muhabbet ettik 15 sene çocuğu olmamış bi dünya tedavi görmüş kaç kere tüp bebek yaptığımızı bilmiyorum dedi sonra olmuyo diye sallamışlar artık kadın bi bakıyor hamile peşine bi daha hamile kalmış ve ben menopoza girmiştim 5 yıldır hiç adet olmuyordum dedi asansörde bi kadınla daha konuştuk 40 yaşında doğurmuş bebeğini çocuk şuan 5 yaşında ve oda menopoza girdim diye korunmamış supriz bebek olmuş demekki neymiş olay kafada bitiyor hacıı hahah bundan sonra stresi atıyoruz düşünmeyi atıyoruz vur patlasın çal oynasın beaa
:) :) :) geçen forumlarda okurken biri 35 yaşında 45 fsh ile iki ay içinde hamiş kaldığını bu değeri hiç sallamadığını hatta doktorun yanında giden yakınına 'nasıl benim çocuğum olamazsa hastanızın da olamaz' dediğini daha sonradan öğrendiğini yazmış. Ama işte fsh ota .... yükselebilir, belki tıkanıklık vardı ondan yükseldi, sonra açıldı...inş. canm ... fsh efendi kendini ne sanıyorki ben onu sallamıyorum artık.. nasıl olsa düşecek .. elime
canım hani şey gibi fsh diye bişeyin varlığını unutmak gerekli mesela evdesin yada uğraşın yok aklına gelir durur.. fark etmesende strese girersin öle bişey. sana örnek verim.. bikaç ay yüksek çıktı benim.. sonra doktor yumurtan çatlıyor yüksek olsada dedi.. amaaannnn ben nasıl mutlu anlatamam.. sonra dr.u o üç harfli şeyi (fsh:)unuttum .. sonraki ay bi kan verim dedim fsh 4 sonraki ay 9 çıktı .. yani gerçekten STRESSS dicem klasik olcak .. ama kanıtlı bende tescilli yane.. şeye benziyor düşünürsün birini yoğun olarak oda bi müddet sonra seni düşünmeye başlar.. enerji çekiyor:) :) :) geçen forumlarda okurken biri 35 yaşında 45 fsh ile iki ay içinde hamiş kaldığını bu değeri hiç sallamadığını hatta doktorun yanında giden yakınına 'nasıl benim çocuğum olamazsa hastanızın da olamaz' dediğini daha sonradan öğrendiğini yazmış. Ama işte fsh ota .... yükselebilir, belki tıkanıklık vardı ondan yükseldi, sonra açıldı...
yaaa bu kadar olur aynı şeyi düşünüyoruz...kendim zooteknist olduğumdan ve köylerde çok fazla gezdiğimden galiba..eşimde bende tavuğa karşıyız sankiBenim oda midemi bulandırıyor hemde çokkk. Köy tavuklarının da yemediği bişey yok düşünürseniz. Birkaç şeye şahit oldum ne köy ne de market zorla yiyiyorum yani. Etin yerini hiçbişey tutmaz brnim menüde.
Ama yumurtayı severim hergün yiyiyorum.
eşimle sevgiliyken izlemiştik sinemadaŞimdi bana musade film izleyeyim apocalipto ... Supper bi film, izlemiştim yıllar önce, tekrar izleyecegim moptum hepinizi.. Sabah gorusuruz insallah
yaaa bir gösteren olsa bu örgü tığ işini çok istiyorum gerçekten ama öyle nette video izleyerek öğrenilebilecek gibi değilben bu aralarr tıg örrgü işine merak sarmıs bulunmaktayım malum kac zamandr komşu konseyıne oturmaya gıdıyorum mıllet catır çutur örüyor bende ögrenmek ıstıorm bakalım hobı edıncem kendıme bırde ona el atayım dedm
not ettim izliycem kesin :))bu arada kızlar ben pek öyle sansasyon yapmış vizyon filmleri izlemiyorum, sanki herkes gidip izlemiş ve tek mevzu o olmuş gibi geliyor üzerinden biraz zaman geçince izlemeyi seviyorum,yorumlar bitmiş,konu soğumuş olmalı...
ANESTEZİ filmini izledin mi şekerim? eski bi film,2007 yapımı j. alba filmi, öneririm izlemeni, oldukça sürükleyici :)
Ayyyyyyyyy ne güzel bayılıyorum böyle önceden malum olmuş şeylere, dejavu hissi... Benim kayınvalidem de iyidir ama senin ki süper kayınvalideymiş :)canım ben anlatim filmi napalım :) hayatımız film olmuşbenim görümcem yok .. kayınlarımda uzun yıllardır yurt dışındalar ..kayınvalidem de pek tatlı çok esprili görsen devamlı yemek yapar gönderir bide boncuğu var kedisi yedire yedire nasıl kilo aldırmış görmeniz lazım benden kilolu yani ... kayınvalidemde aşırı kilolu oyüzden yürüyemediğinden bana çoookk nadir gelir tonton ama benim bilmediğim şeyleri bilir hiç sıkılmam .. istiyorki yemeğimi hep kendi göndersin ... allah kalbime göre verdi canım ... buarada ben eşimi rüyamda gördüm nişanımız oluyordu su kenarında..15 gün sonra da tesadüf arkadaşımın çalıştığı fabrikaya gittim... orda tanıştık aşık oldu... nişanımda tesadüf oldu su kenarında oldu tamamen tesadüf.......
eyyy özgürlükkkk aynen canım .. ATATÜRKÜN BİZE EMANET ETTİĞİ BU GÜZEL ÜLKEYİ ,Laik ,demokratik, hür olarak yarınlara taşımak bizim EN YEGANE GÖREVİMİZDİR VATAN SEVGİSİ ANCAK BÖYLE DEVAM ETTİRİLİR... CEHALET EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR İNSANIN HEM KENDİSİNE HEM VATANINA ... BU ÜLKE ATATÜRKÜN İLKELERİYLE KAZANILDI .. NE KANLAR DÖKÜLDÜ VATAN AŞKI UĞRUNA .. DEMİŞTİ HANİ YİNE AYNISI OLACAK BÖLMEYE ÇALIŞILACAK DİYE.. VE AYNISI OLDU ... BU ÜLKEYİ NE İÇTEN NEDE DIŞTAN BÖLEMİCEKLER.. ATATÜRKÜN ASKERLERİ BİZLER YETERİZ ALLAHIN İZNİYLE....!!!!özgürlüğe olan inancımızın hiç bitmemesi dileğiyle Günaydınnnn
Ben hep çok şanslı biri olmayı isterdim, kedi gibi dört ayağımın üzerine düşeyim :)Bazen cok zengin olmayı bazen cok ünlü olmayı bazende önemli bi buluş yapan biri olmayı isterdim diyorum.bunları sizde.istediğiniz oluyormu.küçük seylerle mutlu olmak zor yaniki.hayatı anlamak yorumlamak ve dibine kadar yasamak için cok sey bilmek görmek hissetmek gerek galiba
eyyy özgürlükkkk aynen canım .. ATATÜRKÜN BİZE EMANET ETTİĞİ BU GÜZEL ÜLKEYİ ,Laik ,demokratik, hür olarak yarınlara taşımak bizim EN YEGANE GÖREVİMİZDİR VATAN SEVGİSİ ANCAK BÖYLE DEVAM ETTİRİLİR... CEHALET EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR İNSANIN HEM KENDİSİNE HEM VATANINA ... BU ÜLKE ATATÜRKÜN İLKELERİYLE KAZANILDI .. NE KANLAR DÖKÜLDÜ VATAN AŞKI UĞRUNA .. DEMİŞTİ HANİ YİNE AYNISI OLACAK BÖLMEYE ÇALIŞILACAK DİYE.. VE AYNISI OLDU ... BU ÜLKEYİ NE İÇTEN NEDE DIŞTAN BÖLEMİCEKLER.. ATATÜRKÜN ASKERLERİ BİZLER YETERİZ ALLAHIN İZNİYLE....!!!!
AYY tişekküüürr ederimmmm ama bende kadını hepp anlamaya çalıştım empati kurdum alttan çok aldım oda bu huyumu sevdi .. saygımı... o gündür bugündür gül gibi geçinip gidiyoruz.. ben çok açığım içimden geçeni söylerim kalbim çok açık şaşırıp kalır güler hattaAyyyyyyyyy ne güzel bayılıyorum böyle önceden malum olmuş şeylere, dejavu hissi... Benim kayınvalidem de iyidir ama senin ki süper kayınvalideymiş :)
benim bildiğim hamilelere standart günlük 3 damla başlanıyor artık, bir ampul 300 bin ünite olması lazım neden öyle vermiş anlamadım, kafanı karıştırmak istemem ama...kızlar bu arda son saglıkk sorumu sorayım doktrm bana d vıt eksıklıgınden ampul verdi ekmekle ye dedi ac mı tokmuydu unuttm sormayı
olma canım niye olcanki zateno yüzden diyorum ya hep bizlerde çoğalalım inşallah...bizim gibi iyi insanlarında çocukları olsun...mütevazi olamayacağım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?