Geçmiş olsun canım ya araban mı var derdin var, bende 5 yıldır yok, olması mı iyi olmaması mı kararsızım, kırmızı olurdu herhalde boyası çıkıyor genelde, kasko vardı di mi?Günaydın kızçelerrrrrDuydumki başka konulardan konuşuyomuşuzzzz hemen geldimm Ama benim konum biraz can sıkıcı arabama sürtmüşlerrr Çok sinirliyim. Dün işyerinin sokağında park halindeydim 3-4 bina yukarda benim binanın.. Akşam çıkarken arkam boşalmıştı..geri vitese alıyorum ötüyo araba Allah Allah noluyo falan dedim heralde kaldırımı görüyo ya da sensöre bişey takıldı.. Eşim iş gezisinde 5 gündür annemlere gidiyorum akşamları.. Gittim indim arabadan bir de ne göreyimmm park sensörüm tamponun içine kaçmış arabamın köşesi bi karış genişliğinde sürtünme çiziği Bi de kaçmış pislik yaaa.. sabah geldim tüm sokağı baştan başa turladım.. ve tam dün parkettiğim yerin karşısında bi arabanın tam benim sürtük kısmıma denk gelicek şekilde hasar gördüm.. Hemen plakasını ve hasarını çektim ama benim aracım kırmızı, kırmızı bi iz göremedim yani emin olamadım sizce napmalıyım ???
Valla 3,5 yıldır aracıma ilk defa hasar alıyorum kaskom var ama hep hasarsızlık indirimim var ucuz oluyo o sebeple %40 civarında..ama kardeşimden biliyorum böyle ufak hasarlar için kaskoyu bozdurunca hasarsızlığım bozuluyo, gelecek sigorta döneminde ve sonraki dönemlerde misliyle zarara giriyosun o yüzden kullanmak istemiyorum.. Ben acaba bu aracın sahibini bulmalımıyım ya da gidip ben de ona mı sürtsem hahahahahaGeçmiş olsun canım ya araban mı var derdin var, bende 5 yıldır yok, olması mı iyi olmaması mı kararsızım, kırmızı olurdu herhalde boyası çıkıyor genelde, kasko vardı di mi?
hemen senden başlayayım canım cevaplamaya, mutlaka bi kamera vardır,bizimde başımıza geldi 2 ay önce kamera kayıtlarını alıp polise verdik, sürten bulundu ve hasarı ödemek zorunda kaldı,bölgedeki kameraları araştır derim...Valla 3,5 yıldır aracıma ilk defa hasar alıyorum kaskom var ama hep hasarsızlık indirimim var ucuz oluyo o sebeple %40 civarında..ama kardeşimden biliyorum böyle ufak hasarlar için kaskoyu bozdurunca hasarsızlığım bozuluyo, gelecek sigorta döneminde ve sonraki dönemlerde misliyle zarara giriyosun o yüzden kullanmak istemiyorum.. Ben acaba bu aracın sahibini bulmalımıyım ya da gidip ben de ona mı sürtsem hahahahaha
oyyy canımm yabancı dizi dedin can evimden vurdun,Günaydın arkadaşlar, akşam ki yazışmaları sırayla okuyup yanıt yazdığım için yasak bölgeye (fsh....) yeniden girmişim gibi oldu ama anlamışsınızdır zaten. Konular süper tam kafa dağıtmalık. Eskiden çok film izlerdim ama artık yabancı dizilerin hastasıyım, daha kısa olmaları da tercih sebebi, filmlerin başı var sonları yok bende, hatta eşim alay eder, bu filmin sonunu biliyor musun diye sorar çoğu yoktur :) Montenin söylediklerini bende beğenmiştim. Esaretin bedelini herkes izlemiştir top filmim, Gattaca, Sil Baştan...........
cannnım geldim ama kaçırdım seni, gecikmeden gelmonteeeeeeeeeeee nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
canım yaaa çok iyi yapmışsın dağıtalım kafaları,saplandık kaldık aynı konulara :)Günaydın kızçelerrrrrDuydumki başka konulardan konuşuyomuşuzzzz hemen geldimm Ama benim konum biraz can sıkıcı arabama sürtmüşlerrr Çok sinirliyim. Dün işyerinin sokağında park halindeydim 3-4 bina yukarda benim binanın.. Akşam çıkarken arkam boşalmıştı..geri vitese alıyorum ötüyo araba Allah Allah noluyo falan dedim heralde kaldırımı görüyo ya da sensöre bişey takıldı.. Eşim iş gezisinde 5 gündür annemlere gidiyorum akşamları.. Gittim indim arabadan bir de ne göreyimmm park sensörüm tamponun içine kaçmış arabamın köşesi bi karış genişliğinde sürtünme çiziği Bi de kaçmış pislik yaaa.. sabah geldim tüm sokağı baştan başa turladım.. ve tam dün parkettiğim yerin karşısında bi arabanın tam benim sürtük kısmıma denk gelicek şekilde hasar gördüm.. Hemen plakasını ve hasarını çektim ama benim aracım kırmızı, kırmızı bi iz göremedim yani emin olamadım sizce napmalıyım ???
canım çok çok geçmiş olsun yaaaa..çok üzüldüm gerçekten..birde kaçmış...yani işte kırmızı iz olurdu diye düşünüyorum ama.o olması ihtimalide çok yüksek...bence mutlaka o aracın sahibiyle görüş derim...o sokakta hiç kamera yokmu peki.. ya da bir gören falan...Günaydın kızçelerrrrrDuydumki başka konulardan konuşuyomuşuzzzz hemen geldimm Ama benim konum biraz can sıkıcı arabama sürtmüşlerrr Çok sinirliyim. Dün işyerinin sokağında park halindeydim 3-4 bina yukarda benim binanın.. Akşam çıkarken arkam boşalmıştı..geri vitese alıyorum ötüyo araba Allah Allah noluyo falan dedim heralde kaldırımı görüyo ya da sensöre bişey takıldı.. Eşim iş gezisinde 5 gündür annemlere gidiyorum akşamları.. Gittim indim arabadan bir de ne göreyimmm park sensörüm tamponun içine kaçmış arabamın köşesi bi karış genişliğinde sürtünme çiziği Bi de kaçmış pislik yaaa.. sabah geldim tüm sokağı baştan başa turladım.. ve tam dün parkettiğim yerin karşısında bi arabanın tam benim sürtük kısmıma denk gelicek şekilde hasar gördüm.. Hemen plakasını ve hasarını çektim ama benim aracım kırmızı, kırmızı bi iz göremedim yani emin olamadım sizce napmalıyım ???
saol canım :) kamera olayını çözücemhemen senden başlayayım canım cevaplamaya, mutlaka bi kamera vardır,bizimde başımıza geldi 2 ay önce kamera kayıtlarını alıp polise verdik, sürten bulundu ve hasarı ödemek zorunda kaldı,bölgedeki kameraları araştır derim...
çöz tatlıım illaki vadır,her yerde var kameralar artıksaol canım :) kamera olayını çözücem
Çok sağol canım.. İnşallah kamera vardır bi araştırıcam :)canım çok çok geçmiş olsun yaaaa..çok üzüldüm gerçekten..birde kaçmış...yani işte kırmızı iz olurdu diye düşünüyorum ama.o olması ihtimalide çok yüksek...bence mutlaka o aracın sahibiyle görüş derim...o sokakta hiç kamera yokmu peki.. ya da bir gören falan...
Teşekkür ederim canım. Senin dediğin gibi yapayım. Ama gerçekten çok korkmuştum bana direk menapoz deyince hiç böyle bişey beklemiyodum nasıl doktorsa dediğin gibi... İnşallah düzene koyarız canım hemen de bebişlerimiz olsun...canım dediğim gibi sen ünv. hastanesinin tüp bebek bölümüne git... benim fsh en yüksek 38 olduğunda bile,,,, ve iki ,üç kez buna yakın değerler çıktığında bile bana koca devlet hastanesinin koca profesörü bile menepoz değerinde demedi de,!! senin adetsizken 1 kez yapılan fsh değerine bakıpta nasıl menepozdasın der yaaa!!!! onun kesin aklında tıp bilgisne ait şeyler kalmamış... sabah sitede sorun vardı yazamadım doğru düzgün... sen mutlaka adetliyken tahlil yaptır canım ... ama adetin gecikirse hemen dedğim yere git ki durumun netlik kazansın...
saol canım :) kamera olayını çözücem[/QUOT
Çok sağol canım.. İnşallah kamera vardır bi araştırıcam :)[/QUOTE
Geçmiş olsun canım.
bnm arkadasım vıdeo ızlemıs ögrenmıs nasıl kavramıss anlamıs degılımyaaa bir gösteren olsa bu örgü tığ işini çok istiyorum gerçekten ama öyle nette video izleyerek öğrenilebilecek gibi değil
ben izlemedim onu:)kızlar film zevkim biraz garip benim,mesela güney koreliler acayip güzel intikam filmleri yapıyorlar, konular bizim toplum için biraz ağır olabilir ama adamlar son yıllarda çook başarılılar, kesinlikle tavsiye ederim...bu arada iran sineması da çok başarılı ilerliyor, güzel filmler çıkıyor...
iran demişken,sorayayı taşlamak filmini izlemeyen kaldı mı ki aramızdaöneririm mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?