Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Geçmiş olsun canım ya araban mı var derdin var, bende 5 yıldır yok, olması mı iyi olmaması mı kararsızım, kırmızı olurdu herhalde boyası çıkıyor genelde, kasko vardı di mi?

Geçmiş olsun canım ya araban mı var derdin var, bende 5 yıldır yok, olması mı iyi olmaması mı kararsızım, kırmızı olurdu herhalde boyası çıkıyor genelde, kasko vardı di mi?
Valla 3,5 yıldır aracıma ilk defa hasar alıyorum kaskom var ama hep hasarsızlık indirimim var ucuz oluyo o sebeple %40 civarında..ama kardeşimden biliyorum böyle ufak hasarlar için kaskoyu bozdurunca hasarsızlığım bozuluyo, gelecek sigorta döneminde ve sonraki dönemlerde misliyle zarara giriyosun o yüzden kullanmak istemiyorum.. Ben acaba bu aracın sahibini bulmalımıyım ya da gidip ben de ona mı sürtsem hahahahaha

hemen senden başlayayım canım cevaplamaya, mutlaka bi kamera vardır,bizimde başımıza geldi 2 ay önce kamera kayıtlarını alıp polise verdik, sürten bulundu ve hasarı ödemek zorunda kaldı,bölgedeki kameraları araştır derim...

oyyy canımm yabancı dizi dedin can evimden vurdun,

game of thrones, vikings, breaking bad, narcos, prison break, başkkkaaaa, aklıma gelmedi, ah dr.house, hannibal favori dizilerimmm, şimdi yeni arayıştayım diziler için...yeniden başlamak istiyorum

KIZLARRRR,HAYDİ KONU EKLEYİN BAKİİM LİSTEMİZİN ALTINA, HER GÜN Bİ KONUYU KONUŞUP TARTIŞIP KAFAMIZI DAĞITALIM?

1-filmler ve film önerileri
2-hobiler - vakit geçirmemizi sağlayacak işler/el işi-puzzle vs her türlü öneri
3-kendimde eksik gördüğüm yönlerim, kişisel gelişim üzerine yapılabilecekler....
4-ev dekorasyonu,ev taşıma hakkındaki önerilerrrr
5-en çok görmek istediğiniz ülke ya da şehir ?

canım yaaa çok iyi yapmışsın dağıtalım kafaları,saplandık kaldık aynı konulara :)

kızlar film zevkim biraz garip benim,mesela güney koreliler acayip güzel intikam filmleri yapıyorlar, konular bizim toplum için biraz ağır olabilir ama adamlar son yıllarda çook başarılılar, kesinlikle tavsiye ederim...bu arada iran sineması da çok başarılı ilerliyor, güzel filmler çıkıyor...

iran demişken,sorayayı taşlamak filmini izlemeyen kaldı mı ki aramızda öneririm mutlaka

canım çok çok geçmiş olsun yaaaa..çok üzüldüm gerçekten..birde kaçmış...yani işte kırmızı iz olurdu diye düşünüyorum ama.o olması ihtimalide çok yüksek...bence mutlaka o aracın sahibiyle görüş derim...o sokakta hiç kamera yokmu peki.. ya da bir gören falan...

saol canım :) kamera olayını çözücem

merhaba arkadaşlar. benim de fsh ım yüksek. 2 aşılama,2 tüp bebek yapıldı olmadı. tüp bebeğin 2 tedavisinde de 2 yumurta toplanabildi ve sadece biri döllenebildi,orta kaliteydi. 11 gün önce 2. negatifimi öğrendim. mayıs ayında bir sene olacak bu tedavilere başlayalı. yorulduğum için hormon almaktan,iğnelerden 2-3 ay kendimize zaman vereceğiz. bu arada yumurta kalitesi için arı sütü bal polene başladım. akupunkturla hamile kalanları yumurtaların kalitelendiğini duydum,okudum. akupunktura başlamayı düşünüyorum. 2-3 ay beslenme,spor,akupunktur,kürlerle yumurta kalitemi arttırmayı düşünüyorum. daha sonra devam edeceğim.

bu arada 2. negatiften sonra doktorum bu kadar yüksek doza rağmen hep 2 yumurta toplanıyor,bu defa doğal tüp bebek tedavisi önerdi yani adetliyken kendi ürettiğim yumurtalarla tedavi yapılacak. bizim gibi rezervi az olanlara yüksek doz iğneler yumurta kalitesini daha çok bozuyormuş.

sizler bu doğal tüp bebek tedavisini duydunuz mu,yaptıran var mı?
yumurta kalitesi için besinlerle takviye yaptınız mı?
kaliteye arttırmaya yönelik çalışmalarınız oldu mu?
embriyolarınız genetik incelemeye gitti mi?

teşekkürler şimdiden.

Çok sağol canım.. İnşallah kamera vardır bi araştırıcam :)

Teşekkür ederim canım. Senin dediğin gibi yapayım. Ama gerçekten çok korkmuştum bana direk menapoz deyince hiç böyle bişey beklemiyodum nasıl doktorsa dediğin gibi... İnşallah düzene koyarız canım hemen de bebişlerimiz olsun...

ben izlemedim onu:)
uzak doğu deyince konusu çok değişik ihtiyar delikanlı var gerçi mide isteyen bir film ama afganistanı anlatan kandaharı tavsiye ederim ama acıklı bunlar uyarmadı demeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…