Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben izlemedim onu:)
uzak doğu deyince konusu çok değişik ihtiyar delikanlı var gerçi mide isteyen bir film ama afganistanı anlatan kandaharı tavsiye ederim ama acıklı bunlar uyarmadı demeyin :)
ihtiyar delikanlı-oldboy izlemem mi kaç kere izledim hem de... şeytanı gördüm, client, vb bir çok film izledim hepsi aşağı yukarı aynı konularda intikam filmi ama kurgular çok iyi

cevap verecek kimse yok sanırım
canım merhaba, biz dünden beri bu konulardan uzaklaşma kararı aldık,stres çok olumsuz etkiliyor ve farklı konularda yazışma kararı aldık...sorunu bilemediğim için cevaplayamadım lakin biz biraz kafamızı boşaltalım dedik,aylardır hormonlar,kürler derken çok bunaldık bukonulardan.. belki tüp bebek forumunda yardımcı olabilecek birileri vardır tatlım.. Rabbim hiçbirimizi bebişsiz bırakmasın inşallah,tez zamanda kucağımıza alalım bebişleri

günaydın şeker, dikkat et kendine,grip olma sakın,geçmiş olsun çok
saol cnm yaa valla bende anlamadım dun aksam su ve soda ıctım dısardaydı dolapda falan degıldı aama havalar soguk onlarda soguktu heralde onu içtikten snra bogazlarm agrımaya basladıı sonrada kendımı dayak yemıs gbı halsız hıssetım yattım kalkmadm sımdıde halsizm teyzosuuuuuuuuuuuuu

yukarıda yazmıştım yaşadıklarımı,sorunumu. yüksek fsh a inat başlığı olduğu için sizlerin deneyimleri vardır diye buraya yazmak istedim.

doğru söylüyorsun,stres etkiliyor ama işte bizler gibi yeni yazanlar da deneyimleri duymak okumak istiyor:)

günaydın şeker, dikkat et kendine,grip olma sakın,geçmiş olsun çok
bu arada teyzosuu bızz sana dun anlatamadık bebikimizi gödükk kocaman olmuss kafasıda kocamandı cok sasırdım doktra dedım hattaa 7. aya kaddar bebeklerın kafası büyük olurmuss minicik omuzlaı ve kolları vardı görsen dk da 170 kere atıodu kalbı martın 11 ınde ıkılı tarama testlerımızz var ınsllah

merhaba canım çok yerinde bir karar olmuş...azıcık ara vermek...çoğu zaman ancak yüksek doz iğnelerle 2-3 yumurta toplanıp teki yada 2 si orta kaliteli oluyor.benimde öyle oldu nitekim.2 tüp bebek negatif 3. dede yumurta gelişimi düzensiz kalitesiz oldu ve ne yazık ki iptal oldu.
moyaalitu arkadaşımız akapunktura gidiyor.
bende doğal siklus yada işte az doz ile daha kaliteli yumurta elde edilebileceğini düşünüyorum işin açığı.arı süütü bal polen sürekli kullan.hiç belli olmaz bu yaptıklarınla doğal yoldanda ebelik olabilir.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın seninde hiçbirimizinde...stres atmaya gene gelllll :))

aynen..birebir görmem lazım..hani bir iki defa yapıp bozmak lazım...yoksa çok eğlenceli geliyor bana örgü işleri..
banada cok eglencelı gelıo ugras yanııı yenı seyler yapıosn bitrdikce yapasın gelıo falan şöyle alt komsum falan bılse işime gelirdi inip çıkıp sorardım

banada cok eglencelı gelıo ugras yanııı yenı seyler yapıosn bitrdikce yapasın gelıo falan şöyle alt komsum falan bılse işime gelirdi inip çıkıp sorardım
evet yaa yeni yeni şeyler..boyunluk atkı falan...hele bebişlere yelek patik evet evet biri olmalı gösterecek

oy maşallah bebişimize, teyzesine çekecek desene benim de kafam hep kocamandı :) sağlıkla gelsin kucağına inşallah tatlım

sıcak şeyler iç canım,ıhlamur falan içilir mi bilmiyorum hamilelikte ama, ballı süt falan iiç,hem vitamin olsun bebikimize

Benzer durumlardayız, benim de Mayıs'ta 1 yılım dolacak ve 1 negatifim var. Geçen ay mini tüp bebekle 1 opu oldum ve 1 orta kalite embriyom donduruldu. Akupunkturun çok faydası olduğuna inanıyorum. Eski stresli ağlayıp üzülen halim gitti daha pozitif ve rahatım artık. Akupunkturda toplam 15 seans haftada 3 kez 20şer dk çok minik iğneler batırılıyor ilgili bölgelere düşük akım elektrik veriliyor. Transfer aşamasında da gidiliyor mutlaka. Benim bahsettiğiniz mini tüp bebek veya ilaçsız tüp bebek yöntemiyle havuz yaparak embriyo biriktirme niyetim var Allah kısmet ederse. İğnelerle zaten 2 yumurta gelişmişti şimdi fsh de yükseldi zaten bu yöntemden başka çarem de yok :)
Arısütü bal kullanıyorum her sabah aç karna, akşam da arada polen içiyorum 1 bardak suyla.
Dhea, coq10-omega3, d vitamini, melatonin, folik asit öneriyorlar bizim durumumuzdakilere siz de kullanabilirsiniz değerlerinize baktırdıktan sonra.
Hayıt ve testere dişli aslan pençesi içiyorum sabah akşam. Yalnız bunu yumurtlamadan adet sonuna kadar yapıyorum. Adet olunca bırakıyoruz. Siyah çay kahve türü kafein içeren her şeyi bıraktım, adaçayı içiyorum canım istediğinde. Organik doğal ve mevsiminde sebze meyve yemek çoook önemli buna çok dikkat ediyorum. Zita West in doğurganlık ve gebe kalma rehberi kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.
Bizim gibi az yumurtası ve embriyosu olanlarda genetik inceleme tavsiye edilmiyor.
Tedavinizden önce yapılmadıysa mutlaka rahim filmi, histeroskopi ve rahime çizik atma operasyonu, eşinizin sperm dna hasarı ve kromozom analizi, sizin kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testlerinizi (trombofili paneli) yaptırarak tedavinize devam etmenizi öneririm. Doktorlar 3-4 negatiften sonra istiyorlar bunları ancak ben bizim o kadar bekleme zamanımızın olmadığını düşünüyorum, baştan yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Hepsinden ötesi stressiz rahat huzurlu mutlu bir hayat sürmeniz, bunları başaran ve benzer değerlerle doğal yoldan hamilelik haberi alınan çoook insan var. Biz de bu başlıktaki arkadaşlar olarak bu yolu izlemeye karar verdik bu nedenle :)

Son düzenleme:
Bir kitap özeti gibi çok güzel ve net olmuş eline sağlık

senin fsh ve amh kaç
benim fsh pek bi dalgalı, genelde 20 üstü dolanıyodu. en son 2 ay önce ölçtürdüm 5,62 çıkmıştı ama e2 93 falandı galiba.... yani e2 yükseldiği için baskılamış muhtemelen.... amh deee sanırım 2 yıldan fazla zaman önce yaptırmıştım 0,79 du tatlım...

ah be tatlım telefonum günde 10 defa alarm çalıyo, biosteron satai, arısütü saati...ırt saati zırt saati diye; nası atıyım kafamdan... ki ben bu konuya pek de fazla takılmayan biriyim, hayat görüşü olarak... olursa da olmazsa daa başım üstüne diyen biriyim.... ikisinin de hayrına inanan ve her çakilenin bir mükafatının kesinlikle olduğunu düşünen biriyim. yani mesela çocuğum yok diye ağladığımı pek bilmem, tedavi sonralarında da sonucu alınca içimin bile burkulmadığı çok olmuştur. hatta bazen belki de istemiyorumdur diye düşündüğüm bile oluyo çocukları çok seviyorum ve istiyorum elbette, ancak şu an gerçekten iyi bi eşe sahibim, mutluyum, huzurum yerinde, kv ile falan derdim tasam yok...falan falan falan.... yani yokluğunu çok da hissetmiyorum. beni sinir eden daha çok meraklı 3. tekil kişiler oluyo. onlara da cevap veriyorum. çocuk düşünmüyomusun diyenlere siz düşünerek mi yaptınız, bildiğim düşünce gücüyle olmuyo diyorum yada işte çocuk yok mu var ama saklıyoruz kıyamıyorum sevdirmeye falan dediğim oluyo

ha bide ben regl oldum bugün :)))))) müfettişler vardı denetim falan filan.... bi ara gözüm seyiriyodu artık. o kadar saçma şeyler soruyolar ki, bi de sistemden gösteriyorum 3-4 yıl önceki evrakları istiyolar.... genç, sistemden anlayan müfettiş istiyorum ben ya, anlatamıyorum vallahiiiii.... ya anlatmak yoruyo he:))))

no_name_ sen de bu ay ara vercekmişsin... azcık okudum ama hepsini okuyamadım tabi.

hepinizi öpüyorum

ay tipini sevdiğim ne güzel küsüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…