ihtiyar delikanlı-oldboy izlemem mi kaç kere izledim hem de... şeytanı gördüm, client, vb bir çok film izledim hepsi aşağı yukarı aynı konularda intikam filmi ama kurgular çok iyiben izlemedim onu:)
uzak doğu deyince konusu çok değişik ihtiyar delikanlı var gerçi mide isteyen bir film ama afganistanı anlatan kandaharı tavsiye ederim ama acıklı bunlar uyarmadı demeyin :)
canım merhaba, biz dünden beri bu konulardan uzaklaşma kararı aldık,stres çok olumsuz etkiliyor ve farklı konularda yazışma kararı aldık...sorunu bilemediğim için cevaplayamadım lakin biz biraz kafamızı boşaltalım dedik,aylardır hormonlar,kürler derken çok bunaldık bukonulardan.. belki tüp bebek forumunda yardımcı olabilecek birileri vardır tatlım.. Rabbim hiçbirimizi bebişsiz bırakmasın inşallah,tez zamanda kucağımıza alalım bebişlericevap verecek kimse yok sanırım
günaydın şeker, dikkat et kendine,grip olma sakın,geçmiş olsun çokgunaydın kızlarrr bıraz halsizim bogazlarım şişti
saol cnm yaa valla bende anlamadım dun aksam su ve soda ıctım dısardaydı dolapda falan degıldı aama havalar soguk onlarda soguktu heralde onu içtikten snra bogazlarm agrımaya basladıı sonrada kendımı dayak yemıs gbı halsız hıssetım yattım kalkmadm sımdıde halsizm teyzosuuuuuuuuuuuuugünaydın şeker, dikkat et kendine,grip olma sakın,geçmiş olsun çok
canım merhaba, biz dünden beri bu konulardan uzaklaşma kararı aldık,stres çok olumsuz etkiliyor ve farklı konularda yazışma kararı aldık...sorunu bilemediğim için cevaplayamadım lakin biz biraz kafamızı boşaltalım dedik,aylardır hormonlar,kürler derken çok bunaldık bukonulardan.. belki tüp bebek forumunda yardımcı olabilecek birileri vardır tatlım.. Rabbim hiçbirimizi bebişsiz bırakmasın inşallah,tez zamanda kucağımıza alalım bebişleri
bu arada teyzosuu bızz sana dun anlatamadık bebikimizi gödükk kocaman olmuss kafasıda kocamandı cok sasırdım doktra dedım hattaa 7. aya kaddar bebeklerın kafası büyük olurmuss minicik omuzlaı ve kolları vardı görsen dk da 170 kere atıodu kalbı martın 11 ınde ıkılı tarama testlerımızz var ınsllahgünaydın şeker, dikkat et kendine,grip olma sakın,geçmiş olsun çok
merhaba canım çok yerinde bir karar olmuş...azıcık ara vermek...çoğu zaman ancak yüksek doz iğnelerle 2-3 yumurta toplanıp teki yada 2 si orta kaliteli oluyor.benimde öyle oldu nitekim.2 tüp bebek negatif 3. dede yumurta gelişimi düzensiz kalitesiz oldu ve ne yazık ki iptal oldu.merhaba arkadaşlar. benim de fsh ım yüksek. 2 aşılama,2 tüp bebek yapıldı olmadı. tüp bebeğin 2 tedavisinde de 2 yumurta toplanabildi ve sadece biri döllenebildi,orta kaliteydi. 11 gün önce 2. negatifimi öğrendim. mayıs ayında bir sene olacak bu tedavilere başlayalı. yorulduğum için hormon almaktan,iğnelerden 2-3 ay kendimize zaman vereceğiz. bu arada yumurta kalitesi için arı sütü bal polene başladım. akupunkturla hamile kalanları yumurtaların kalitelendiğini duydum,okudum. akupunktura başlamayı düşünüyorum. 2-3 ay beslenme,spor,akupunktur,kürlerle yumurta kalitemi arttırmayı düşünüyorum. daha sonra devam edeceğim.
bu arada 2. negatiften sonra doktorum bu kadar yüksek doza rağmen hep 2 yumurta toplanıyor,bu defa doğal tüp bebek tedavisi önerdi yani adetliyken kendi ürettiğim yumurtalarla tedavi yapılacak. bizim gibi rezervi az olanlara yüksek doz iğneler yumurta kalitesini daha çok bozuyormuş.
sizler bu doğal tüp bebek tedavisini duydunuz mu,yaptıran var mı?
yumurta kalitesi için besinlerle takviye yaptınız mı?
kaliteye arttırmaya yönelik çalışmalarınız oldu mu?
embriyolarınız genetik incelemeye gitti mi?
teşekkürler şimdiden.
bahar zamanı ....çok geçmiş olsunnnn...dikkat et kendine...gunaydın kızlarrr bıraz halsizim bogazlarım şişti
aynenn bende öyle dedım valla bravo dedm baktm hıcbısey anlamadm bendebahar zamanı ....çok geçmiş olsunnnn...dikkat et kendine...
ben videodan falan örgü öğrenemem onu çok iyi anladım..arkadaşına bravoo
aynen..birebir görmem lazım..hani bir iki defa yapıp bozmak lazım...yoksa çok eğlenceli geliyor bana örgü işleri..aynenn bende öyle dedım valla bravo dedm baktm hıcbısey anlamadm bende
banada cok eglencelı gelıo ugras yanııı yenı seyler yapıosn bitrdikce yapasın gelıo falan şöyle alt komsum falan bılse işime gelirdi inip çıkıp sorardımaynen..birebir görmem lazım..hani bir iki defa yapıp bozmak lazım...yoksa çok eğlenceli geliyor bana örgü işleri..
evet yaa yeni yeni şeyler..boyunluk atkı falan...hele bebişlere yelek patikbanada cok eglencelı gelıo ugras yanııı yenı seyler yapıosn bitrdikce yapasın gelıo falan şöyle alt komsum falan bılse işime gelirdi inip çıkıp sorardım
Geçmiş olsun canım, hava soğuk hastayız hava sıcak yine hastayız, bağışıklığımız düşük toplum olarak...gunaydın kızlarrr bıraz halsizim bogazlarım şişti
oy maşallah bebişimize, teyzesine çekecek desene benim de kafam hep kocamandı :) sağlıkla gelsin kucağına inşallah tatlımbu arada teyzosuu bızz sana dun anlatamadık bebikimizi gödükk kocaman olmuss kafasıda kocamandı cok sasırdım doktra dedım hattaa 7. aya kaddar bebeklerın kafası büyük olurmuss minicik omuzlaı ve kolları vardı görsen dk da 170 kere atıodu kalbı martın 11 ınde ıkılı tarama testlerımızz var ınsllah
sıcak şeyler iç canım,ıhlamur falan içilir mi bilmiyorum hamilelikte ama, ballı süt falan iiç,hem vitamin olsun bebikimizesaol cnm yaa valla bende anlamadım dun aksam su ve soda ıctım dısardaydı dolapda falan degıldı aama havalar soguk onlarda soguktu heralde onu içtikten snra bogazlarm agrımaya basladıı sonrada kendımı dayak yemıs gbı halsız hıssetım yattım kalkmadm sımdıde halsizm teyzosuuuuuuuuuuuuu
merhaba arkadaşlar. benim de fsh ım yüksek. 2 aşılama,2 tüp bebek yapıldı olmadı. tüp bebeğin 2 tedavisinde de 2 yumurta toplanabildi ve sadece biri döllenebildi,orta kaliteydi. 11 gün önce 2. negatifimi öğrendim. mayıs ayında bir sene olacak bu tedavilere başlayalı. yorulduğum için hormon almaktan,iğnelerden 2-3 ay kendimize zaman vereceğiz. bu arada yumurta kalitesi için arı sütü bal polene başladım. akupunkturla hamile kalanları yumurtaların kalitelendiğini duydum,okudum. akupunktura başlamayı düşünüyorum. 2-3 ay beslenme,spor,akupunktur,kürlerle yumurta kalitemi arttırmayı düşünüyorum. daha sonra devam edeceğim.
bu arada 2. negatiften sonra doktorum bu kadar yüksek doza rağmen hep 2 yumurta toplanıyor,bu defa doğal tüp bebek tedavisi önerdi yani adetliyken kendi ürettiğim yumurtalarla tedavi yapılacak. bizim gibi rezervi az olanlara yüksek doz iğneler yumurta kalitesini daha çok bozuyormuş.
sizler bu doğal tüp bebek tedavisini duydunuz mu,yaptıran var mı?
yumurta kalitesi için besinlerle takviye yaptınız mı?
kaliteye arttırmaya yönelik çalışmalarınız oldu mu?
embriyolarınız genetik incelemeye gitti mi?
teşekkürler şimdiden.
Bir kitap özeti gibi çok güzel ve net olmuş eline sağlıkBenzer durumlardayız, benim de Mayıs'ta 1 yılım dolacak ve 1 negatifim var. Geçen ay mini tüp bebekle 1 opu oldum ve 1 orta kalite embriyom donduruldu. Akupunkturun çok faydası olduğuna inanıyorum. Eski stresli ağlayıp üzülen halim gitti daha pozitif ve rahatım artık. Akupunkturda toplam 15 seans haftada 3 kez 20şer dk çok minik iğneler batırılıyor ilgili bölgelere düşük akım elektrik veriliyor. Transfer aşamasında da gidiliyor mutlaka. Benim bahsettiğiniz mini tüp bebek veya ilaçsız tüp bebek yöntemiyle havuz yaparak embriyo biriktirme niyetim var Allah kısmet ederse. İğnelerle zaten 2 yumurta gelişmişti şimdi fsh de yükseldi zaten bu yöntemden başka çarem de yok :)
Arısütü bal kullanıyorum her sabah aç karna, akşam da arada polen içiyorum 1 bardak suyla.
Dhea, coq10-omega3, d vitamini, melatonin, folik asit öneriyorlar bizim durumumuzdakilere siz de kullanabilirsiniz değerlerinize baktırdıktan sonra.
Hayıt ve testere dişli aslan pençesi içiyorum sabah akşam. Yalnız bunu yumurtlamadan adet sonuna kadar yapıyorum. Adet olunca bırakıyoruz. Siyah çay kahve türü kafein içeren her şeyi bıraktım, adaçayı içiyorum canım istediğinde. Organik doğal ve mevsiminde sebze meyve yemek çoook önemli buna çok dikkat ediyorum. Zita West in doğurganlık ve gebe kalma rehberi kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.
Bizim gibi az yumurtası ve embriyosu olanlarda genetik inceleme tavsiye edilmiyor.
Tedavinizden önce yapılmadıysa mutlaka rahim filmi, histeroskopi ve rahime çizik atma operasyonu, eşinizin sperm dna hasarı ve kromozom analizi, sizin kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testlerinizi (trombofili paneli) yaptırarak tedavinize devam etmenizi öneririm. Doktorlar 3-4 negatiften sonra istiyorlar bunları ancak ben bizim o kadar bekleme zamanımızın olmadığını düşünüyorum, baştan yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Hepsinden ötesi stressiz rahat huzurlu mutlu bir hayat sürmeniz, bunları başaran ve benzer değerlerle doğal yoldan hamilelik haberi alınan çoook insan var. Biz de bu başlıktaki arkadaşlar olarak bu yolu izlemeye karar verdik bu nedenle :)
benim fsh pek bi dalgalı, genelde 20 üstü dolanıyodu. en son 2 ay önce ölçtürdüm 5,62 çıkmıştı ama e2 93 falandı galiba.... yani e2 yükseldiği için baskılamış muhtemelen.... amh deee sanırım 2 yıldan fazla zaman önce yaptırmıştım 0,79 du tatlım...senin fsh ve amh kaç
ah be tatlım telefonum günde 10 defa alarm çalıyo, biosteron satai, arısütü saati...ırt saati zırt saati diye; nası atıyım kafamdan... ki ben bu konuya pek de fazla takılmayan biriyim, hayat görüşü olarak... olursa da olmazsa daa başım üstüne diyen biriyim.... ikisinin de hayrına inanan ve her çakilenin bir mükafatının kesinlikle olduğunu düşünen biriyim. yani mesela çocuğum yok diye ağladığımı pek bilmem, tedavi sonralarında da sonucu alınca içimin bile burkulmadığı çok olmuştur. hatta bazen belki de istemiyorumdur diye düşündüğüm bile oluyoCanım bugün arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittik orada bi çocuk annesine kucağına al beni dedi kadında dikişlerim var seni nasıl alayım dedim sezeryan yapmış öyle ayaküstü muhabbet ettik 15 sene çocuğu olmamış bi dünya tedavi görmüş kaç kere tüp bebek yaptığımızı bilmiyorum dedi sonra olmuyo diye sallamışlar artık kadın bi bakıyor hamile peşine bi daha hamile kalmış ve ben menopoza girmiştim 5 yıldır hiç adet olmuyordum dedi asansörde bi kadınla daha konuştuk 40 yaşında doğurmuş bebeğini çocuk şuan 5 yaşında ve oda menopoza girdim diye korunmamış supriz bebek olmuş demekki neymiş olay kafada bitiyor hacıı hahah bundan sonra stresi atıyoruz düşünmeyi atıyoruz vur patlasın çal oynasın beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?