çok güzel açıklamışssın tatlım. o kitap gerçekten çok güzel... dur akşam bi kaç sayfasının resmini atıyım sizeBenzer durumlardayız, benim de Mayıs'ta 1 yılım dolacak ve 1 negatifim var. Geçen ay mini tüp bebekle 1 opu oldum ve 1 orta kalite embriyom donduruldu. Akupunkturun çok faydası olduğuna inanıyorum. Eski stresli ağlayıp üzülen halim gitti daha pozitif ve rahatım artık. Akupunkturda toplam 15 seans haftada 3 kez 20şer dk çok minik iğneler batırılıyor ilgili bölgelere düşük akım elektrik veriliyor. Transfer aşamasında da gidiliyor mutlaka. Benim bahsettiğiniz mini tüp bebek veya ilaçsız tüp bebek yöntemiyle havuz yaparak embriyo biriktirme niyetim var Allah kısmet ederse. İğnelerle zaten 2 yumurta gelişmişti şimdi fsh de yükseldi zaten bu yöntemden başka çarem de yok :)
Arısütü bal kullanıyorum her sabah aç karna, akşam da arada polen içiyorum 1 bardak suyla.
Dhea, coq10-omega3, d vitamini, melatonin, folik asit öneriyorlar bizim durumumuzdakilere siz de kullanabilirsiniz değerlerinize baktırdıktan sonra.
Hayıt ve testere dişli aslan pençesi içiyorum sabah akşam. Yalnız bunu yumurtlamadan adet sonuna kadar yapıyorum. Adet olunca bırakıyoruz. Siyah çay kahve türü kafein içeren her şeyi bıraktım, adaçayı içiyorum canım istediğinde. Organik doğal ve mevsiminde sebze meyve yemek çoook önemli buna çok dikkat ediyorum. Zita West in doğurganlık ve gebe kalma rehberi kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.
Bizim gibi az yumurtası ve embriyosu olanlarda genetik inceleme tavsiye edilmiyor.
Tedavinizden önce yapılmadıysa mutlaka rahim filmi, histeroskopi ve rahime çizik atma operasyonu, eşinizin sperm dna hasarı ve kromozom analizi, sizin kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testlerinizi (trombofili paneli) yaptırarak tedavinize devam etmenizi öneririm. Doktorlar 3-4 negatiften sonra istiyorlar bunları ancak ben bizim o kadar bekleme zamanımızın olmadığını düşünüyorum, baştan yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Hepsinden ötesi stressiz rahat huzurlu mutlu bir hayat sürmeniz, bunları başaran ve benzer değerlerle doğal yoldan hamilelik haberi alınan çoook insan var. Biz de bu başlıktaki arkadaşlar olarak bu yolu izlemeye karar verdik bu nedenle :)
yat canım yaa, üşüttün belkide dinlendir kendini...kızzllar bu saatte kadar yattım yarı uykulu yarı uyanık hiç halim yok bacaklarım belim hep agrıo göz kapaklarım kapanıo iştahım sıfır
heralde cnm valla dayakk yemiş gibiyim hiç biyerım tutmuo bacaklarım kollarımyat canım yaa, üşüttün belkide dinlendir kendini...
dr una bir sor istersen vitamin takviyesi falan verir belki?heralde cnm valla dayakk yemiş gibiyim hiç biyerım tutmuo bacaklarım kollarım
d-evit 3 verdidr una bir sor istersen vitamin takviyesi falan verir belki?
o iyi gelir aslında,bağışıklık sistemini güçlendirir, gir battaniyenin altına sıcak tut kendini canımd-evit 3 verdi
evet canım ara verdim bu ay bi kendime çeki düzen vereyim aldığım şu kilolarımı atayım, sporuma başlayayım ay başından itibaren, bi nefes alayım... bi kafam rahatlasın... hatta önümüzdeki hafta kontrole gidip dr a bana 2-3 ay müsade et,sonra görüşürüz diyeceğim, dağıldım gittim,psikolojimi toparlayıp tam kanalize olayım şu bebiş işine.ha bide ben regl oldum bugün :)))))) müfettişler vardı denetim falan filan.... bi ara gözüm seyiriyodu artık. o kadar saçma şeyler soruyolar ki, bi de sistemden gösteriyorum 3-4 yıl önceki evrakları istiyolar.... genç, sistemden anlayan müfettiş istiyorum ben ya, anlatamıyorum vallahiiiii.... ya anlatmak yoruyo he:))))
no_name_ sen de bu ay ara vercekmişsin... azcık okudum ama hepsini okuyamadım tabi.
hepinizi öpüyorum
ay tipini sevdiğim ne güzel küsüyo
dün aldım kutunun içinde bir ampul var sasırdım bana haftada 1 tane 3 kere kullancamı söyledi megerse bır tane oluomus onun ııcınde bulmaktada zorlandık cunkü üretimi durmuso iyi gelir aslında,bağışıklık sistemini güçlendirir, gir battaniyenin altına sıcak tut kendini canım
damlaları da var onların damla olmaz mı ki??dün aldım kutunun içinde bir ampul var sasırdım bana haftada 1 tane 3 kere kullancamı söyledi megerse bır tane oluomus onun ııcınde bulmaktada zorlandık cunkü üretimi durmus
bılmıorm kı eczacı tanıdıgımız var ona sordkk bakalım haftaya getrmeye calıscam dedı üretimi durmus bunların bulamazsak arayıp dıcem baska desın onu alayımdamlaları da var onların damla olmaz mı ki??
ampul zor bulunuyor diye biliyorum ben de ama damlalar var her yerde suya damlatıp içiliyor... sana oldukça yüksek doz vermiş sanki ayda 1 ampul falan demiyor muydu bizim kızlar? demekki başta depo doldurmak için öyle verdi...ya da hamişlikte daha fazla gereksinim de olabilirbılmıorm kı eczacı tanıdıgımız var ona sordkk bakalım haftaya getrmeye calıscam dedı üretimi durmus bunların bulamazsak arayıp dıcem baska desın onu alayım
bılmıorm ki haftada bır tane dedı ekmegın üstüne kır dedı 3 hafta kullan dedı sonra baska vıtamınlere gecıcez dedıampul zor bulunuyor diye biliyorum ben de ama damlalar var her yerde suya damlatıp içiliyor... sana oldukça yüksek doz vermiş sanki ayda 1 ampul falan demiyor muydu bizim kızlar? demekki başta depo doldurmak için öyle verdi
evet canım budur, demekki, o şekilde kullanılacak,vardır bi bildiği doktorunbuydu galıba bana verdgı ınternete yazdım adınıda kutusunu hatrladgm kadaryla bız aldık dün esıme verdım onu gt tekrar göster dıye
aynenn cnm öle verdı bakalım d vıt düşük bnm 30 ve uzerı olması lazım bnmkisi 9 kusurevet canım budur, demekki, o şekilde kullanılacak,vardır bi bildiği doktorun
hemen dolar depolar,meraklanma sen..bi ara ben de ölçtüreceğim bakalım, yaklaşık 2 aydır falan hemen hemen her güneşli günde öğle güneşinde en az 20 dk güneşlenmeye çalışıyorum ama bakalım sonuç ne çıkacak.... o da önemli bi vitaminaynenn cnm öle verdı bakalım d vıt düşük bnm 30 ve uzerı olması lazım bnmkisi 9 kusur
aynenn önemlı maalesef ben güneşten baya uzak kaldımhemen dolar depolar,meraklanma sen..bi ara ben de ölçtüreceğim bakalım, yaklaşık 2 aydır falan hemen hemen her güneşli günde öğle güneşinde en az 20 dk güneşlenmeye çalışıyorum ama bakalım sonuç ne çıkacak.... o da önemli bi vitamin
eşini gelince bi sorgula bakalım, ne yaptın sen gece bana deay benı gece uykumda birimi dövdü ne oldu anlamadım bu agrılarım nedir lavaboya bile yarı baygın gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?