Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

çok güzel açıklamışssın tatlım. o kitap gerçekten çok güzel... dur akşam bi kaç sayfasının resmini atıyım size

kızzllar bu saatte kadar yattım yarı uykulu yarı uyanık hiç halim yok bacaklarım belim hep agrıo göz kapaklarım kapanıo iştahım sıfır

evet canım ara verdim bu ay bi kendime çeki düzen vereyim aldığım şu kilolarımı atayım, sporuma başlayayım ay başından itibaren, bi nefes alayım... bi kafam rahatlasın... hatta önümüzdeki hafta kontrole gidip dr a bana 2-3 ay müsade et,sonra görüşürüz diyeceğim, dağıldım gittim,psikolojimi toparlayıp tam kanalize olayım şu bebiş işine.

o iyi gelir aslında,bağışıklık sistemini güçlendirir, gir battaniyenin altına sıcak tut kendini canım
dün aldım kutunun içinde bir ampul var sasırdım bana haftada 1 tane 3 kere kullancamı söyledi megerse bır tane oluomus onun ııcınde bulmaktada zorlandık cunkü üretimi durmus

dün aldım kutunun içinde bir ampul var sasırdım bana haftada 1 tane 3 kere kullancamı söyledi megerse bır tane oluomus onun ııcınde bulmaktada zorlandık cunkü üretimi durmus
damlaları da var onların damla olmaz mı ki??

bılmıorm kı eczacı tanıdıgımız var ona sordkk bakalım haftaya getrmeye calıscam dedı üretimi durmus bunların bulamazsak arayıp dıcem baska desın onu alayım
ampul zor bulunuyor diye biliyorum ben de ama damlalar var her yerde suya damlatıp içiliyor... sana oldukça yüksek doz vermiş sanki ayda 1 ampul falan demiyor muydu bizim kızlar? demekki başta depo doldurmak için öyle verdi...ya da hamişlikte daha fazla gereksinim de olabilir

ampul zor bulunuyor diye biliyorum ben de ama damlalar var her yerde suya damlatıp içiliyor... sana oldukça yüksek doz vermiş sanki ayda 1 ampul falan demiyor muydu bizim kızlar? demekki başta depo doldurmak için öyle verdi
bılmıorm ki haftada bır tane dedı ekmegın üstüne kır dedı 3 hafta kullan dedı sonra baska vıtamınlere gecıcez dedı

buydu galıba bana verdgı ınternete yazdım adınıda kutusunu hatrladgm kadaryla bız aldık dün esıme verdım onu gt tekrar göster dıye

Eklentiler

• d.webp
    6 KB · Görüntüleme: 31
buydu galıba bana verdgı ınternete yazdım adınıda kutusunu hatrladgm kadaryla bız aldık dün esıme verdım onu gt tekrar göster dıye
evet canım budur, demekki, o şekilde kullanılacak,vardır bi bildiği doktorun

aynenn cnm öle verdı bakalım d vıt düşük bnm 30 ve uzerı olması lazım bnmkisi 9 kusur
hemen dolar depolar,meraklanma sen..bi ara ben de ölçtüreceğim bakalım, yaklaşık 2 aydır falan hemen hemen her güneşli günde öğle güneşinde en az 20 dk güneşlenmeye çalışıyorum ama bakalım sonuç ne çıkacak.... o da önemli bi vitamin

aynenn önemlı maalesef ben güneşten baya uzak kaldım

ay benı gece uykumda birimi dövdü ne oldu anlamadım bu agrılarım nedir lavaboya bile yarı baygın gıdıyorum

ay benı gece uykumda birimi dövdü ne oldu anlamadım bu agrılarım nedir lavaboya bile yarı baygın gıdıyorum
eşini gelince bi sorgula bakalım, ne yaptın sen gece bana de ben de feciyim, sanırım anestezide takılan hortumlar hem nefes borumu hem çenemi feci hırpalamış boğazım ağrıyor,nefes darlığı yaşıyorum, çok kötü hissediyorum bu ara..çenem düşecek sanki ağrıdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…