Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

merhaba canım. 15 şubatta bal polene başladım.2 ay tüketeceğim. başka bir forumda bir arkadaşım ilk tedavisinde arı sütü bal polensiz elde edilen yumurtaların sayısını yazmış,sonra 1-2- ay kadar bal polen kullanıyor,yürüyüş yapıyor,besinlerine dikkat ediyor,2. tedavide yumurta sayısı neredeyse 2ye katlanmış,sadece sayı değil kaliteleri de çok iyiymiş. 9 yumurta toplanmış,9u da döllenmiş ve 1. kalite olmuş. kullanmaya başlamadan doktoruna sormuş,doktoru bir faydası olmaz ama istiyosan kullan demiş. sayıların ve kalitenin arttığını görünce doktor da şaşırmış sen naptın ne yedin diye:)

ben de doktoruma sordum,bir zararı olur mu diye. ben doktorun olarak iç faydasını görürsün diyemem ama tedaviye bir zararı olmaz dedi. o yüzden ben de başladım. belki bir etkisi olmayacak ama en azından denemedim demem. bir zararı yok nasılsa vücuda.

gelirim canım :) çok sağol:)

aaaaaaaaaaaaa kıyamamamm normalmiymiş peki bu doktoruna danış istersen

aaaaaaaaaaaaa kıyamamamm normalmiymiş peki bu doktoruna danış istersen
dr a danışmadım da internette okuyorum,normalmiş canım..çoğu kişi atlatmış aynı şeyleri..zaten önümüzdeki çarşamba kontrol var dr da, daha bebek olmadan şimdiden bıktırmayayım adamı :) gidince sorarım olmazsa :)

dogru dogru hadı bakalım ınsallah hayırlı haberlerle dönersn nıye koruma verdı doktor

anesteziden sanırım bir de ameliyat atlatıyorsun tabi,rahmin iyileşmesi gerekiyor,ondan sanırım
hımm olsun marttaa çalısmalara kaldgnz yerden devam edersınız ben ilkk hsg nın ertesı günü ki ilşkiden tırsmıştım baya o acı gelmşti hep aklıma sende ıns tırsmazsn

dogru dogru hadı bakalım ınsallah hayırlı haberlerle dönersn nıye koruma verdı doktor
ben mayısa kadar süre veriyorum kendime,b ay korunacağım, spor ve beslenmeme dikkat edip nisanda da aynı şekilde kürler,spor beslenme,kampa sokacağım kendimi,nisanda da olmazsa mayısta falan aşılama yaptırırım belki,şu an hiç bilemiyorum..ama an itibariyle bebek falan istemiyorum biraz uzaklaşmak istiyorum mevzudan çok sıkıldım çünkü

gün gectıkce sıkıcı oluyo maalesef hak verıyorum sana işten ayrıldıgın zaman sinemaya gt eglen gez dolaş bence senın kürlerede ıhtıyacın yok

hımm olsun marttaa çalısmalara kaldgnz yerden devam edersınız ben ilkk hsg nın ertesı günü ki ilşkiden tırsmıştım baya o acı gelmşti hep aklıma sende ıns tırsmazsn
cnm hsgden sonra ben de korunmamıştım hatırlarsan, ama bu daha farklı,bıçak kesiği var sonuçta...

arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim. çok açıklayıcı ve tek tek yazmışsın:)

ben de bizim durumumuzda olanlara genetik inceleme yapılmadığını duymuştum.tüp bebek öncesi histereskopi yaptırdım,rahim filmi çektirdim,temiz çıktı. eşim 2 defa sperm testi verdi,değerleri gayet iyi,varikosel yok,bu yüzden de başka hiçbir test yapılmadı.

bana doğal tüp bebek önerdi doktorum,salı günü görüşüp kesin olarak ne yapabiliriz anlatacak.fazla hormon yüklediler,bunlar da kaliteyi daha da bozabilirmiş,o yüzden doğal deneyecekler sanırım.

arı sütü bal polene başladım 10 gün önce,2 ay tüketeceğim bunu.ayrıca akupunktur doktorum gıda testi yapacak,tüketmemem gereken besinleri belirleyecek ve birlikte çalıştığı eczaneden de bitkisel kür ve çaylar hazırlayacaklar yumurta kalitesini arttırmak için. bazı günler akupunktur yerine hacamat yaparız dedi doktor.size gıda testi ve hacamat yapılmış mıydı akupunktur merkezinde? siz ne zamandır gidiyorsunuz akupunktura ve ilk tedaviden sonra sayısal olarak bir değişme gördünüz mü?

dhea için baya bir kişiden olumsuz yazılar okudum,o yüzden emin değilim ama diğer söylediklerinizi tüketmeyi düşünüyorum.

gün gectıkce sıkıcı oluyo maalesef hak verıyorum sana işten ayrıldıgın zaman sinemaya gt eglen gez dolaş bence senın kürlerede ıhtıyacın yok
öyle yapacam inşallah canım sporu çok severim zaten biraz kas yapımı güçlendireyim, bol bol gezip farklı ot yemekleri yapayım kendime... yüzeyim biraz... filmler izleyeceğim... 2 ay bana mola..kürlerden de hayıt ,incir ve arı sütüne devam edeceğim

aynenn cnm en ıyısı kendıne vakit ayır

tabiki canım benim rahim içini kesip miyom çıkardı,rahim kanalındaki et parçasını aldı ya...
biliyorum cnm da kesik falan olarak düşünmedm aklıma getrmeım yanı aslında ben sen amelıyata grcegın sabah yazdım google dan baktım anlayamadm pekte iyi ama cok şükür atlattın bitti

biliyorum cnm da kesik falan olarak düşünmedm aklıma getrmeım yanı aslında ben sen amelıyata grcegın sabah yazdım google dan baktım anlayamadm pekte iyi ama cok şükür atlattın bitti
öyle canım yaa, sıkıntılıydı oldukça neyseki geçti gitti..miyomumu nasıl beslediysem 2,5 cm miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…