Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar merhaba bu aralar o kadar yoğun ve yorgunum ki okusam bile yazamıyorum okulda çok dersim var ve öğrenciler çok yoruyor meslek lisesi bir de erkek lisesi olunca matematik ogretmeni olmak işkence gibi bir de bu hafta toplantılar var bugün oturmaktan kasiklarima ağrılar girdi akşam u buçukta ancak gelebildim eve... Yarın da nobetciyim akşama yine toplantı okuldaki arkadaşın 6 haftalik bebeği düştü ona da çok çok üzüldüm şimdilik bende durumlar böyle bulantı tam gaz devam ama bişeyler yiyebiliyorum çok şükür :)

çok sevindim emeklerinin karşılığını almana, 2 broke girls ben demiştim, resmen kafa dağıtmalık, bir de biraz açık saçık gelebilir ama blue mountain state var, ben aslında ER izlemeye başlamıştım gerçekten sağlam dizi ama baktım ki geriliyorum kalbim çarpıyor, e benim stresten uzaklaşmam lazım dedim, o arayışta bu dizilere sardırdım

günaydın arkadaşlar
iş yerindeki yoğunluktan ötürü birkaç gündür giremiyorum ...

ben dün itibarı ile Q10 kullanmaya başladım

bu durumda hergün 4 takviye almış oluyorum
Arısütü, biosteron , inofolic combi , Q10 şeklinde
eşimde proxeed e devam ediyor tam 2 ay bitti , dün itibarı ile evdeki eğriçayır keçibounuzunu içirmeye başladım ona da
havuç ta sıkıcam bu hafta
hayırlısı rabbimden ..

dün doktordaydım , gelişmeye çalışan yumurtalar var ama sonuç ne olur gidişata bakıcaz dedi,
perşembe bidaha çağırdı ... duruma göre eğer yumurtalar iyi gelişmişse çatlatma iğnesi verecek, sonra yine ilişki sonra yine bekle ki adet olasın

birde tabi eşimin bu durumdan psikolojik olarak etkilenmesi ve ilişkileri kaçırmamız söz konusu oluyor

arkadaşım çekilen hsg için doktor bana 2 yıl geçerli olur demişti,
sen yanlış anlamadıysam 7 yıl önce çekilmişsin, o nedenle tekrar etmende fayda var

Günaydın kızlarrrr montecim sağolsun haber vermiş zaten biliyosunuz kan testim negatif çıktı dün ama yıkılmadım ayaktayım Hala da regl olmadım en ufak belirtim bile yok çok ilginç bi şekilde.. Doktora gitmiycem dedim ama inşallah gitmek zorunda kalmam bu yüzden Galiba biraz büyük konuştum Neyse hepinizi seviyorum.. Bugün eşimle yıldönümümüzz.. Ve ben hiçbişey almadım yapmadım Tamam bikaç seksi gecelik almış olabilirimmm Ama onun dışında hiçbişey yok.. Sizce napabilirim bugün için fikirlerinizi bekliyorummm

benim de oturmaktan kasık ağrılarım çok olurdu, hamişlerin arada dolaşması şart, hamiş olmayanların da şart aslında :)

Canım ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum ama öyle bişey varsa 1 ay ertelesemmi acaba??
hsg adetten bir hafta sonra çekiliyor, hsg özellikle tüp tıkanıklığı olanlar için çok iyi bir şey, ben çektirilmesi taraftarıyım ama sen bilirsin

G gulbil10 canım gobenin dizi önerileri,sormuşsun:

1-The Closer (Çok iyi bir polisiye diziydi,Brenda'ya bayılıyordum.Çalışma şekli ve çikolata bağımlılığını kendime benzetiyordum :)
2-Medium ( Bu da korku-gerilim dizisiydi,bayağa takip ettim)
3-Ghost Whisperer ( Mediuma benzeyen bir diziydi,bu da zamanında bayağa tutulmuştu)
4-The Mentalist ( Patrick Jane...Çok sürükleyici bir dizi.Adamın dikkat ettiği şeyler,nerelerden neler çıkardığı ve üslubu çok eğlenceli.Şimdi tekrarı yayınlanıyor,onları bile seyrediyorum.)
5-Criminal Minds ( Suçlu psikolojisi ile ilgilenen bir dizi,bu da çok iyi,zaten hala devam ediyor.
6-The 100 (Yeni dizilerden,2 sezonunu 3 günde filan bitirdim,başından kalkamadım.)

yabancı dizi hastası olarak hepsine işten ayrılır ayrılmaz başlayacağım

kızlarrr selamlarrrr
yazamadım yine çok yoğun VEEEE bugün müdüre işten ayrılacağımı söyledim.az sonrada yönetim kurulu başkanına söylicem...çok gerginim....
süppersin hayırlı olsun şimdiden tatlım,ben de patron gelsin de kurtulayım diye beklemedeyim

hsg adetten bir hafta sonra çekiliyor, hsg özellikle tüp tıkanıklığı olanlar için çok iyi bir şey, ben çektirilmesi taraftarıyım ama sen bilirsin
Aynen canım bende öyle bişeyden şüphelenmediler ama ben şüpheleniyorum çünkü kürtaj geçirenlerde olabiliyomuşş bi çektireyim de içim rahat etsin diye düşündüm.. Ama biliyosun hsg çekilen ay korunmak gerekiyo .. Şimdi sen femara etkili olur bu ay da dedinya acaba bu ay bi çalışma yapsam yine de olmazsa öbür aya mı çekilsem hsg dedim

no_name_ günaydın canım, sen izlemişsindir ama six feet under, dexter, the sopranos top dizilerimdendir. Diğer arkadaşlara da eğlenceli californication, firefly öneririm. Bir de human planet ve frozen planet var muhteşem ötesi belgeseller...

hahahaha :) haklısın tatlım ama benim gibilere elin iyisi,evin delisi deniyor sanırım,bakma eğlenceli olduğuma pek severim gerilim,suç,dram,psikolojik film ve dizileri

tatlım günaydın, sopranos a yeni başladık, 1.sezon 3.bölümde mi ne kaldım... siz feet under ı izlemedim araştıracağım dexteri de sevmedik başlayıp bıraktım

Hımm bilemedim ki ama çektirsen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…