- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
çok sevindim emeklerinin karşılığını almana, 2 broke girls ben demiştim, resmen kafa dağıtmalık, bir de biraz açık saçık gelebilir ama blue mountain state var, ben aslında ER izlemeye başlamıştım gerçekten sağlam dizi ama baktım ki geriliyorum kalbim çarpıyor, e benim stresten uzaklaşmam lazım dedim, o arayışta bu dizilere sardırdımKızlar bu konulara girmek istemiyorum konuşmak istemediğiniz için ama fsh 39 dan 12 ye düşmüş benim, 4 de antral folikül görüldü adetin 3.günü. Yani benim için bu bir mucize bilmek isteyen olur diye paylaşmak istedim uzatmadan.
Hayırlısı olsun canım, gönlünce olsun her şey inşallahkızlarrr selamlarrrr
yazamadım yine çok yoğun VEEEE bugün müdüre işten ayrılacağımı söyledim.az sonrada yönetim kurulu başkanına söylicem...çok gerginim....
arkadaşım çekilen hsg için doktor bana 2 yıl geçerli olur demişti,Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğinden 15 yaşında bir kizim var sonra olmadi 7 yıl falan önce hsg çekilmişti bişey çıkmamıştı açıktı yani kanallar bu evliligmde 2 yıl oldu olmuyor deli olucam isin kötü tarafı esimin ilk evliliği benimle yani çocuğu yoktekrar hsg ye gerek varmı bilmiyorum ama ben doktora dedim hsg bakalım yeniden diye
Canım ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum ama öyle bişey varsa 1 ay ertelesemmi acaba??gibigibiyim canım günaydın sonuç öyle olmuş ama femera bir daha ki aya etki gösterirse bir daha ki ay olumlu gelişme olabilir diye düşündüm
benim de oturmaktan kasık ağrılarım çok olurdu, hamişlerin arada dolaşması şart, hamiş olmayanların da şart aslında :)Kızlar merhaba bu aralar o kadar yoğun ve yorgunum ki okusam bile yazamıyorumokulda çok dersim var ve öğrenciler çok yoruyor meslek lisesi bir de erkek lisesi olunca matematik ogretmeni olmak işkence gibi bir de bu hafta toplantılar var bugün oturmaktan kasiklarima ağrılar girdi akşam u buçukta ancak gelebildim eve... Yarın da nobetciyim akşama yine toplantı okuldaki arkadaşın 6 haftalik bebeği düştü ona da çok çok üzüldüm şimdilik bende durumlar böyle bulantı tam gaz devam ama bişeyler yiyebiliyorum çok şükür :)
hsg adetten bir hafta sonra çekiliyor, hsg özellikle tüp tıkanıklığı olanlar için çok iyi bir şey, ben çektirilmesi taraftarıyım ama sen bilirsinCanım ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum ama öyle bişey varsa 1 ay ertelesemmi acaba??
G gulbil10 canım gobenin dizi önerileri,sormuşsun:Kızlar benim favorilerim bu diziler aklıma gelen.Kesin içlerinde bildikleriniz vardır zaten.
1-The Closer (Çok iyi bir polisiye diziydi,Brenda'ya bayılıyordum.Çalışma şekli ve çikolata bağımlılığını kendime benzetiyordum :)
2-Medium ( Bu da korku-gerilim dizisiydi,bayağa takip ettim)
3-Ghost Whisperer ( Mediuma benzeyen bir diziydi,bu da zamanında bayağa tutulmuştu)
4-The Mentalist ( Patrick Jane...Çok sürükleyici bir dizi.Adamın dikkat ettiği şeyler,nerelerden neler çıkardığı ve üslubu çok eğlenceli.Şimdi tekrarı yayınlanıyor,onları bile seyrediyorum.)
5-Criminal Minds ( Suçlu psikolojisi ile ilgilenen bir dizi,bu da çok iyi,zaten hala devam ediyor.
6-The 100 (Yeni dizilerden,2 sezonunu 3 günde filan bitirdim,başından kalkamadım.)
Eki Görüntüle 1785580 Eki Görüntüle 1785581 Eki Görüntüle 1785582 Eki Görüntüle 1785583 Eki Görüntüle 1785584 Eki Görüntüle 1785585
süppersin hayırlı olsun şimdiden tatlım,ben de patron gelsin de kurtulayım diye beklemedeyimkızlarrr selamlarrrr
yazamadım yine çok yoğun VEEEE bugün müdüre işten ayrılacağımı söyledim.az sonrada yönetim kurulu başkanına söylicem...çok gerginim....
Aynen canım bende öyle bişeyden şüphelenmediler ama ben şüpheleniyorum çünkü kürtaj geçirenlerde olabiliyomuşş bi çektireyim de içim rahat etsin diye düşündüm.. Ama biliyosun hsg çekilen ay korunmak gerekiyo .. Şimdi sen femara etkili olur bu ay da dedinya acaba bu ay bi çalışma yapsam yine de olmazsa öbür aya mı çekilsem hsg dedimhsg adetten bir hafta sonra çekiliyor, hsg özellikle tüp tıkanıklığı olanlar için çok iyi bir şey, ben çektirilmesi taraftarıyım ama sen bilirsin
canııım bi ilaç falan mı istesen ki doktordan...çorba ve sulu şeyler almaya bak, aç bırakma kendinikızlar hala yatiyorum ben napiosunuz
hahahaha :) haklısın tatlım ama benim gibilere elin iyisi,evin delisi deniyor sanırım,bakma eğlenceli olduğuma pek severim gerilim,suç,dram,psikolojik film ve dizileriSenin gibi eğlenceli hatun nasıl komedi izlemez
Bu arada cumartesi akupunktur günümdü, benim doktorum da şeker gibi böyle tatlı tatlı konuşur diğer benzer hastalardan tecrübelerini anlatır falan hem akupunktura gitmiş oluyorum hem psikoloğa sanki :)
Neyse arada kitap film de tavsiye ediyo bize eşimle, eşim de türk dizilerini izlememe sinir olur. Paramparça kördüğüm falan izliyorum ben denk gelirse benimki demez mi evde hep bağırtı gürültü oluyo bayılıyo abuk sabuk acı dizilerine diye. Rezil etti beni doktor da köy ağa dizisi hastası sandı eşim abartınca, çok kızdı sonra.
Dediğine göre film dizi de olsa izlediklerimiz, sonuçta beyin tarafından uyaran olarak algılandığından kendimiz yaşamış gibi hormon salgılarmış beynimiz. Sakın ha acı, dram, korku, heyecan içeren bişeyler izleyip stres hormonu salgılatma kendine dedi. Aşk filmi komedi belgesel sakin huzurlu ne bulursan o serbest dedi.
Benden söylemesi kızlar, seviyorsunuz ama tavsiye etmiyor benim doktor ona göre..
tatlım günaydın, sopranos a yeni başladık, 1.sezon 3.bölümde mi ne kaldım... siz feet under ı izlemedim araştıracağım dexteri de sevmedik başlayıp bıraktımno_name_ günaydın canım, sen izlemişsindir ama six feet under, dexter, the sopranos top dizilerimdendir. Diğer arkadaşlara da eğlenceli californication, firefly öneririm. Bir de human planet ve frozen planet var muhteşem ötesi belgeseller...
Hımm bilemedim ki ama çektirsen daha iyi olurAynen canım bende öyle bişeyden şüphelenmediler ama ben şüpheleniyorum çünkü kürtaj geçirenlerde olabiliyomuşş bi çektireyim de içim rahat etsin diye düşündüm.. Ama biliyosun hsg çekilen ay korunmak gerekiyo .. Şimdi sen femara etkili olur bu ay da dedinya acaba bu ay bi çalışma yapsam yine de olmazsa öbür aya mı çekilsem hsg dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?