Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

no_name_ yok cnm kesinlikle ilaç içmek istemiyorum ztn kaç gundur o yüzden çile cekiyoru m öncedende iilaç icmezdm ztn ama dinledgmde iki günde geçerdi bu sefer öyle olmadı maalesef

Canım ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum ama öyle bişey varsa 1 ay ertelesemmi acaba??
canım hsgden sonra bazı doktorlar korunma veriyor bazıları vermiyor..ben korunmadım ama benim kanamam vardı hatırlarsan o yüzden ovulasyon kaçtı, kanamaya denk gelince ilişki olmadı..şans işte

tatlım günaydın, sopranos a yeni başladık, 1.sezon 3.bölümde mi ne kaldım... siz feet under ı izlemedim araştıracağım dexteri de sevmedik başlayıp bıraktım
Bende dexter a karşı baştan öyleydim hatta eşim falan bir numara derdi öyle de değilmiş diye diye baktım müptelası olmuşum. Hatta ilk bölümü izleyip bırakıp bir 6 ay sonra tekrar başlamışlığım vardır o acayip bir dizi

no_name_ yok cnm kesinlikle ilaç içmek istemiyorum ztn kaç gundur o yüzden çile cekiyoru m öncedende iilaç icmezdm ztn ama dinledgmde iki günde geçerdi bu sefer öyle olmadı maalesef
yavrum belki hamilelikte kullanılan bağışıklık sistemini arttırıcı bi sandoz gibi falan hafif bir şey verir diye düşünerek ilaç demiştim,yoksa ben de ağrı kesici bile içmem,ağrıdan çatlasam da....ama belki bulantılarını kesip iştahını arttıracak bir formül vardır

bern araştırıp genelde 1 sezon alıyorum,olmadı bir şands daha vereyim dexter a, ilk sezonu vardı evde

fshe2 gunaydin cnm hic yoktan iyiyim ama hala yatiyorm bu seferde oksuruk basladi bogazm temizlenmeye calisiyo heealde

kızlar bu ay korunuyorum yaa,nasıl mutluyum,nasıl huzurluyum anlatamam...ovulasyon yok,gebelik yokkk,ohhh misss....

ama dün itibariyle kürlere başladım 2 ay kürlerle devam sonra mayısta korunmayacağım,bi de sporumu yapıp biraz kilo verirsem şahane olacak...

Sen böyle mis mis yazınca içim açıldı montecim, baharı hissettim...

no_name_ bulantıcçok olursa diye bi ilac verdi eşime demiş daha doğrusu ama almadm boğazların için zencefil çayı tarfi verdi bide korkudan onu bile icmedm internet te kötü şeyler yazıyordu adet söktürücü özelliği varmış ve bilinçsiz kullnmda dusuge sebep oluyomus

neye tatlım????
Yıldönümü beybi bikaç seksi gecelik dışında hiçbişey almadım yapmadım.. Aslında biz hediye almama kararı almıştık böyle günlerde.. O yüzden bişey almadım ama sürpriz yapma yasağı yok güzel bişey yapabilirimmmm güzel fikirlerinizleee

Bernuş geçmiş olsun canım doktor bi öneride bulunmadı mı bazen gebeliği etkilemeyen ilaçlar veriyolar durum çok ağırsa özellikle enfeksiyon varsa??
İlk 3 ay verilmiyor canım ya inşallah geçer tabii de brnh hatmi çiçeği öksürüğe çok iyi geliyor kızımda işe yaramıştı, bitki çayları da pek önerilmiyor ıhlamur dışında ama bir sor istersen doktoruna

Bence en güzel hediyeyi almışsın hatta hediye paketi o :)

Sen böyle mis mis yazınca içim açıldı montecim, baharı hissettim...
:)))) canımsın, bahar geldi vallahiii, hatta bu sene son 80 yılın en sıcak yazı olacakmış ben de yazdan nefret ederim, kısmetse mayısta veya haziranda hamile kalsam yazı rahat atlatırım ama ağustos hamişliğin 6.7.ayına gelseydi ben kesin komalık olurdum hem karnım şiş,hem sıcağa tahammülü olmayan biri olarak..Allah bilip de vermedi demek ki bana şu ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…