- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
tmm çektireyim o zaman :)Hımm bilemedim ki ama çektirsen daha iyi olur
canım hsgden sonra bazı doktorlar korunma veriyor bazıları vermiyor..ben korunmadım ama benim kanamam vardı hatırlarsan o yüzden ovulasyon kaçtı, kanamaya denk gelince ilişki olmadı..şans işteCanım ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum ama öyle bişey varsa 1 ay ertelesemmi acaba??
Bende dexter a karşı baştan öyleydim hatta eşim falan bir numara derdi öyle de değilmiş diye diye baktım müptelası olmuşum. Hatta ilk bölümü izleyip bırakıp bir 6 ay sonra tekrar başlamışlığım vardır o acayip bir dizitatlım günaydın, sopranos a yeni başladık, 1.sezon 3.bölümde mi ne kaldım... siz feet under ı izlemedim araştıracağım dexteri de sevmedik başlayıp bıraktım
Ama antibiyotik falan kullanılmıyomu bi zararı olmuyo mu acaba ??canım hsgden sonra bazı doktorlar korunma veriyor bazıları vermiyor..ben korunmadım ama benim kanamam vardı hatırlarsan o yüzden ovulasyon kaçtı, kanamaya denk gelince ilişki olmadı..şans işte
yavrum belki hamilelikte kullanılan bağışıklık sistemini arttırıcı bi sandoz gibi falan hafif bir şey verir diye düşünerek ilaç demiştim,yoksa ben de ağrı kesici bile içmem,ağrıdan çatlasam da....ama belki bulantılarını kesip iştahını arttıracak bir formül vardırno_name_ yok cnm kesinlikle ilaç içmek istemiyorum ztn kaç gundur o yüzden çile cekiyoru m öncedende iilaç icmezdm ztn ama dinledgmde iki günde geçerdi bu sefer öyle olmadı maalesef
bern araştırıp genelde 1 sezon alıyorum,olmadı bir şands daha vereyim dexter a, ilk sezonu vardı evdeBende dexter a karşı baştan öyleydim hatta eşim falan bir numara derdi öyle de değilmiş diye diye baktım müptelası olmuşum. Hatta ilk bölümü izleyip bırakıp bir 6 ay sonra tekrar başlamışlığım vardır o acayip bir dizi
olmuyor canım , korkma,bize korunma dedi doktorlarAma antibiyotik falan kullanılmıyomu bi zararı olmuyo mu acaba ??
Süper o zamanolmuyor canım , korkma,bize korunma dedi doktorlar
neye tatlım????e hani kızlarr bana fikir vermedinizzzz ??? Napcam ben yaa bi el atın şu işe???
Bernuş geçmiş olsun canım doktor bi öneride bulunmadı mı bazen gebeliği etkilemeyen ilaçlar veriyolar durum çok ağırsa özellikle enfeksiyon varsa??fshe2 gunaydin cnm hic yoktan iyiyim ama hala yatiyorm bu seferde oksuruk basladi bogazm temizlenmeye calisiyo heealde
Sen böyle mis mis yazınca içim açıldı montecim, baharı hissettim...kızlar bu ay korunuyorum yaa,nasıl mutluyum,nasıl huzurluyum anlatamam...ovulasyon yok,gebelik yokkk,ohhh misss....
ama dün itibariyle kürlere başladım 2 ay kürlerle devam sonra mayısta korunmayacağım,bi de sporumu yapıp biraz kilo verirsem şahane olacak...
Yıldönümü beybineye tatlım????
İlk 3 ay verilmiyor canım ya inşallah geçer tabii deBernuş geçmiş olsun canım doktor bi öneride bulunmadı mı bazen gebeliği etkilemeyen ilaçlar veriyolar durum çok ağırsa özellikle enfeksiyon varsa??
Bence en güzel hediyeyi almışsın hatta hediye paketi o :)Yıldönümü beybibikaç seksi gecelik dışında hiçbişey almadım yapmadım.. Aslında biz hediye almama kararı almıştık böyle günlerde.. O yüzden bişey almadım ama sürpriz yapma yasağı yok güzel bişey yapabilirimmmm güzel fikirlerinizleee
:)))) canımsın, bahar geldi vallahiii, hatta bu sene son 80 yılın en sıcak yazı olacakmış ben de yazdan nefret ederim, kısmetse mayısta veya haziranda hamile kalsam yazı rahat atlatırım ama ağustos hamişliğin 6.7.ayına gelseydi ben kesin komalık olurdum hem karnım şiş,hem sıcağa tahammülü olmayan biri olarak..Allah bilip de vermedi demek ki bana şu ana kadarSen böyle mis mis yazınca içim açıldı montecim, baharı hissettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?