Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

zencefil emzirme döneminde öneriliyor sütü de arttırıyor, az tüketilirse zararı olmayabilir, zaten yapıyorsundur ya ballı, limonlu ılık su, zencefilli şekerler pastil yerine

ooo aman Allah korusun araştırıp içmek lazım o halde...öksürük için keyiboynuzu pekmezi kuzum,hem bebişe de kan olur...

hıımmmmm ne yapılmalı ki? bi düşünelim..sürpriz yapacaksan erken gidip evi çiçek balon böcek,mum ,şampanya vs süsleyebilir,seksi atıştırmalıklar hazırlayabilirsin..yok hediye alacaksan düşünmek gerek

montecim yazın doğurmak ta zor emzirmek te, en iyisi senin doğduğun aylar bence, akrep ve yay burçları çok ta uyumlu oluyor, ben seviyorum ama kısmet tabe :)

montecim yazın doğurmak ta zor emzirmek te, en iyisi senin doğduğun aylar bence, akrep ve yay burçları çok ta uyumlu oluyor, ben seviyorum ama kısmet tabe :)
ayy akrep kaçacak nasılsa kova olsa bari şubat gibi doğsun tam bahara denk gelir,yazında yüzdürürüm veledi :)

öyleymiş tatlım yaaa,bi arkadaşım ağustosta doğurmuştu bebeği tutarken sıcaktan her yeri isilik yara olmuştu,bırakıp kaçmak istiyorum diye ağlamıştı yavrum

Yaa işin kötü yanı o bugün izin almışş Ondan önce eve gitme ihtimalim yok gibi büyük ihtimal evde olucak.. Hediye de almayı yasaklamıştı bana biraz abartıyorum madden hediye konusunu çünkü Çiçek mi göndersem kızzz hahahahahahaha

o halde giderken biyerlerden alabilirsin keyifli özel atıştırmalıklar ve içecek bir şey...

no_name_ aynn cnm valla çokdikkat etmeye cçalışıyorum ama su dort gundur hayatımkkaydı resmen birden kaptim sifayi
biliyorum canım yaa, havalar da çok dengesiz herkes hasta..ama sen 2 canlısın 2 kat dikkat etmen gerekiyor..geçer inşallah atlatırsın bir an önce

no_name_ yemek yiyebidldgm zmn duzelicem heralde bisey yiyemiyorum günlerdir ilk defa dün yoğurt havuç fln yedim ufak ufak onu bile yiyemiyodum ekmek yemekten bıktım da hakana simit aldrdim gece karnim aciknca agliyodum ne dicem diye yiyemiyodm çünkü

canım yaaa geçecek bu günler,az kaldı... evet,yersen toparlarsın , şimdi bünyen de zayıf düşmüştür

Bende film seyretmek istiyorum. Film seyretmeyi çok seviyorum. Bu film isimleri not aldim. En kısa zamanda seyredeceğim. Bende uyumsuz filmini tavsiye ederim.

Tatlım ben yabancı kaldım ama bugünün anlam ve önemi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…