zencefil emzirme döneminde öneriliyor sütü de arttırıyor, az tüketilirse zararı olmayabilir, zaten yapıyorsundur ya ballı, limonlu ılık su, zencefilli şekerler pastil yerineno_name_ bulantıcçok olursa diye bi ilac verdi eşime demiş daha doğrusu ama almadm boğazların için zencefil çayı tarfi verdi bide korkudan onu bile icmedm internet te kötü şeyler yazıyordu adet söktürücü özelliği varmış ve bilinçsiz kullnmda dusuge sebep oluyomus
ooo aman Allah korusun araştırıp içmek lazım o halde...öksürük için keyiboynuzu pekmezi kuzum,hem bebişe de kan olur...no_name_ bulantıcçok olursa diye bi ilac verdi eşime demiş daha doğrusu ama almadm boğazların için zencefil çayı tarfi verdi bide korkudan onu bile icmedm internet te kötü şeyler yazıyordu adet söktürücü özelliği varmış ve bilinçsiz kullnmda dusuge sebep oluyomus
hıımmmmm ne yapılmalı ki? bi düşünelim..sürpriz yapacaksan erken gidip evi çiçek balon böcek,mum ,şampanya vs süsleyebilir,seksi atıştırmalıklar hazırlayabilirsin..yok hediye alacaksan düşünmek gerekYıldönümü beybibikaç seksi gecelik dışında hiçbişey almadım yapmadım.. Aslında biz hediye almama kararı almıştık böyle günlerde.. O yüzden bişey almadım ama sürpriz yapma yasağı yok güzel bişey yapabilirimmmm güzel fikirlerinizleee
montecim yazın doğurmak ta zor emzirmek te, en iyisi senin doğduğun aylar bence, akrep ve yay burçları çok ta uyumlu oluyor, ben seviyorum ama kısmet tabe :):)))) canımsın, bahar geldi vallahiii, hatta bu sene son 80 yılın en sıcak yazı olacakmış ben de yazdan nefret ederim, kısmetse mayısta veya haziranda hamile kalsam yazı rahat atlatırım ama ağustos hamişliğin 6.7.ayına gelseydi ben kesin komalık olurdum hem karnım şiş,hem sıcağa tahammülü olmayan biri olarak..Allah bilip de vermedi demek ki bana şu ana kadar
içme tehlikeliyse tatlım belki gözünden kaçmıştır doktorun bilemedim ki..ilk aylar riskli, sen bildiğinden şaşma o haldeno_name_ halbuki zencefil de doktor önerdi ama bir fincan ictm dahada icmedm
ayy akrep kaçacak nasılsa kova olsa bari şubat gibi doğsun tam bahara denk gelir,yazında yüzdürürüm veledi :)montecim yazın doğurmak ta zor emzirmek te, en iyisi senin doğduğun aylar bence, akrep ve yay burçları çok ta uyumlu oluyor, ben seviyorum ama kısmet tabe :)
öyleymiş tatlım yaaa,bi arkadaşım ağustosta doğurmuştu bebeği tutarken sıcaktan her yeri isilik yara olmuştu,bırakıp kaçmak istiyorum diye ağlamıştı yavrummontecim yazın doğurmak ta zor emzirmek te, en iyisi senin doğduğun aylar bence, akrep ve yay burçları çok ta uyumlu oluyor, ben seviyorum ama kısmet tabe :)
Yaa işin kötü yanı o bugün izin almışşhıımmmmm ne yapılmalı ki? bi düşünelim..sürpriz yapacaksan erken gidip evi çiçek balon böcek,mum ,şampanya vs süsleyebilir,seksi atıştırmalıklar hazırlayabilirsin..yok hediye alacaksan düşünmek gerek
Bence en güzel hediyeyi almışsın hatta hediye paketi o :)
o halde giderken biyerlerden alabilirsin keyifli özel atıştırmalıklar ve içecek bir şey...Yaa işin kötü yanı o bugün izin almışşOndan önce eve gitme ihtimalim yok gibi büyük ihtimal evde olucak.. Hediye de almayı yasaklamıştı bana biraz abartıyorum madden hediye konusunu çünkü Çiçek mi göndersem kızzz hahahahahahaha
biliyorum canım yaa, havalar da çok dengesiz herkes hasta..ama sen 2 canlısın 2 kat dikkat etmen gerekiyor..geçer inşallah atlatırsın bir an önceno_name_ aynn cnm valla çokdikkat etmeye cçalışıyorum ama su dort gundur hayatımkkaydı resmen birden kaptim sifayi
aynen ben öyle yapiim o kesin bişeyler hazırlamıştır bari altta kalmamış olurumo halde giderken biyerlerden alabilirsin keyifli özel atıştırmalıklar ve içecek bir şey...
canım yaaa geçecek bu günler,az kaldı... evet,yersen toparlarsın , şimdi bünyen de zayıf düşmüştürno_name_ yemek yiyebidldgm zmn duzelicem heralde bisey yiyemiyorum günlerdir ilk defa dün yoğurt havuç fln yedim ufak ufak onu bile yiyemiyodum ekmek yemekten bıktım da hakana simit aldrdim gece karnim aciknca agliyodum ne dicem diye yiyemiyodm çünkü
Bende film seyretmek istiyorum. Film seyretmeyi çok seviyorum. Bu film isimleri not aldim. En kısa zamanda seyredeceğim. Bende uyumsuz filmini tavsiye ederim.G gulbil10 canım gobenin dizi önerileri,sormuşsun:
1-The Closer (Çok iyi bir polisiye diziydi,Brenda'ya bayılıyordum.Çalışma şekli ve çikolata bağımlılığını kendime benzetiyordum :)
2-Medium ( Bu da korku-gerilim dizisiydi,bayağa takip ettim)
3-Ghost Whisperer ( Mediuma benzeyen bir diziydi,bu da zamanında bayağa tutulmuştu)
4-The Mentalist ( Patrick Jane...Çok sürükleyici bir dizi.Adamın dikkat ettiği şeyler,nerelerden neler çıkardığı ve üslubu çok eğlenceli.Şimdi tekrarı yayınlanıyor,onları bile seyrediyorum.)
5-Criminal Minds ( Suçlu psikolojisi ile ilgilenen bir dizi,bu da çok iyi,zaten hala devam ediyor.
6-The 100 (Yeni dizilerden,2 sezonunu 3 günde filan bitirdim,başından kalkamadım.)
yabancı dizi hastası olarak hepsine işten ayrılır ayrılmaz başlayacağım
Tatlım ben yabancı kaldım ama bugünün anlam ve önemi ne?Yaa işin kötü yanı o bugün izin almışşOndan önce eve gitme ihtimalim yok gibi büyük ihtimal evde olucak.. Hediye de almayı yasaklamıştı bana biraz abartıyorum madden hediye konusunu çünkü Çiçek mi göndersem kızzz hahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?