yüksek fsh ve tiroid hastası olmama rağmen doğal yoldan hamile kaldım :)

Slm kizlar,
Benimde fsh yukses 130 malesef banda ayni sizler gibi kibrisa git donur olmalusin dediler.
Yasim 30 ve 2 sendir adet gormuyorum. Gitmedim doktor kalmdi.
4 sefer tup bebek dedik buda olmadi. Cook caresisizim.
Ama Allahtan umidimikesmicem, yuce Rabbim herseyin en iyisini bilendir.
Bende kibarlinin ilacini alip deniyecem. Sizden ricam ltfn dualarinizi eksik etmeyin.

öncelikle sizi tebrik ederim. Allah tamamini erdirsin saglikli bir bebek sahibi olursun insallah.

Selam arkadas allah yardimcin olsun

Güzel haberler duymak insani motive ediyor.

Güzel haberler duymak insani motive ediyor.

Kızlar asla moralinizi bozmayın allahım isterse olur ben hep öyle dua etmiştim ezanlarda özellikle sen ol dersen olur allahım hayırlısıylA bana nasip et boynumu eğik bırakma diye umarım sizlerinde olur dualarım sizlerle

sağlık sıhhatle kızını kollarının arasına al ömrün boyunca mutlu ol inş. arkadaşım demekki herşey bahanee olucak olduktan sonra oluyor çok sevindim senin adına

Bu tiroit yani tsh oluyo dimi kaç çıkmıştı sizin acaba? tsh yüksek olupta hamile kalınamıyo yani zor diye biliyorum ve benimde yüksek çıktı 4,56

Arkadaslar benim tiroit problemim yok tsh hormonum iyi ama amh 0.16 cikti ilac icmedende regli olmuyorum suan clyo kullaniyorum fsh 45 e dustu dr yumurtaliklarin ve rahmin kucuk erken menopz da dedi anliycaniz 30 yasinda bedbahtim.suan ni tup bebek merkezine gidiyorum dr umutsuz gerci suan kadar hicbiri umut vaat etmedi amabana yardim edin

fshzede

4 yıllık evliyim dr imkansız diyor direk donasyona yönlendriyrlar...ilaçsız adet olamıyorum napacağımı şaşırdım şu 4 yıla 20 yıl sığdırdım çok şey yaşadım birçok tedavi gördüm sonuç hep hüsran.. facebookta bir sayfa keşfettim bayadır takipteyim bi dr varmış fsh 83lerden 13 e düşürmüş bi bayanın hatta görüştümde kendisyle umuduma umut oldu bu dr iyileştirdiği bir çok hastaya şahit oldum (erkek hastalarda çok başarılı bir uzman olduğunu duydum)ayrıca bitkisel takviyeyle tedavi ediyor çok yararlı bilgiler var sayfanın linkini verıyorum

https://www...................../azo...=group_comment

ben bu sayfadan gelişmeleri yazıyor olacağım belki birimizin yüzünü güldürür....

şimdilik hoşçakalın.

umarım dileyen herkes sizin gibi hayırlısıyla alır beklediği harika haberleri
ben de fsh tsh lh normal ama 134 prolaktinle savaşmaktayım
bu siteden duydum ve hayıt macunu aldım ona çok ümit bağladım önce Allah sonra o vesilem olsun ve sağlıkla hayırla bebişler gelsin ve herkes de biz de uzun yıllar mutlu mesut yaşayalım diliyorum amin
hikayeniz umuduma umut kattı

Merhaba Kızlar

Bende geçtiğimiz cuma günü tanıştım bu fsh hormonu ile.27 çıktı benim bugüne kadar adet periyodu ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım .doktor erken menopoz dedi.Merak ettiğim fsh yüksek olan arkadaşların adet periyodunda sıkıntı varmı.Şimdiden teşekkürler herkese

25 nisanda yazmisim buraya ins bende bu güzel haberi alirim diye...meger 25 nisan son adet tarihimmis ilk bebegime..mayista güzel gaberi almistim cok şükür...simdi de ikinci bebeğime hamileyim elhamdülillah..2. Mucizem.burda okuduklarim bana umut olmustu, bende belki baskalarina umut olurum.yuksek fsh hipotiroid ve tek tüp sahibi olmama ragmen iki kez kendiligimden hamile kaldim Rabbimin izniyle.O ol deyince oluyor

merhaba web sayfasini tam olarak yazar misiniz?

Allah hayir etsin. Hayit hapi süper bisey bende normalde aliyorum bide vitamin d

Susira sadece hormon ignesinden dolayi biraktim. Hayirlisi. Hayit hapi fshi zaten düsürüyor canim

Allah hayir etsin. Hayit hapi süper bisey bende normalde aliyorum bide vitamin d

Susira sadece hormon ignesinden dolayi biraktim. Hayirlisi. Hayit hapi fshi zaten düsürüyor canim

Yazınızı heyecanla okudum Maş.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin..Böyle hikayeler çok moral oluyor çok sağolun.Benim fsh bu ay 14 östrojen düşük 1.tüp bebek denemen 1 yumurta oluştu diye iptal olmuştu 2.tüp bebek denemem bu ay oldu 2 yumurta oldu toplama yapıldı fakat boş çıktı ikiside.doktor donasyon yaptır dedi senin tüp bebek Şansın zaten 100/10 dedi ama bu yorumları okuyunca benim de olur diyorum adetlerim düzenli fsh en yüksek 18 çıkmıştı.şimdi Hayıt otu içiyorum benim de olur mu ya Rabbim bana isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle yakmasın bizleri...

Amin cnm. Canim donasyonda sen bebegin annesi olmuyorsun. Almanyada bile yasak. Dinimizcede hic uygun degil. Allah vermezse vermez. Bu onun bilecegi. Benimde olmuyor cocugum ama hayirlisini dilemek lazim.

Amin cnm. Canim donasyonda sen bebegin annesi olmuyorsun. Almanyada bile yasak. Dinimizcede hic uygun degil. Allah vermezse vermez. Bu onun bilecegi. Benimde olmuyor cocugum ama hayirlisini dilemek lazim.
Bende istemiyorum donasyonu zaten onun günahını bir ömür ve ahirette de çekmek var.Rabbim nefsimize uydurmasın yine de ama yaptırmayı düşünmüyorum.Sen kaç yıldır istiyorsun sen de sorun ne canım

Bende istemiyorum donasyonu zaten onun günahını bir ömür ve ahirette de çekmek var.Rabbim nefsimize uydurmasın yine de ama yaptırmayı düşünmüyorum.Sen kaç yıldır istiyorsun sen de sorun ne canım
Amh düsük canim. Yumurta rezervim xok az canim. Klomenle gecen ay birtane olmustu ama igneler kist yapmis bu ay. Tedaviyi böldük

Amh düsük canim. Yumurta rezervim xok az canim. Klomenle gecen ay birtane olmustu ama igneler kist yapmis bu ay. Tedaviyi böldük

Ben henüz hiç amh testi yaptırmadım ama doktor hep rezervin çok az yumurtan yaşlı deyip duruyor fsh yüksek çünkü zaten rezervim düşük ki yumurta da olmuyor ilk tedaviye başlarken fshla yeni tanıştığım ay 6 yumurta vardı ama üzüntü bunalım strèsden sanırım yada zamandan ötürü daha da olmadı hep ya bir ya iki zorla oldu.hatta bir kere tedavi yumurta olmadığı için iptal etti.İncir kürü falan denedin mi canım.. bu ilaçlar kist yapıyor bende de olmuştu doğum kontrol hapı verdi geçti bir ayda trajikomik oluyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…