- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi umudumvar01
-
Klomen sadece yumurta yapti. Igneler kisten baska bisey yapmadi. Fsh degilde amh. Bazi aylar fsh yüksek oluyor ama hayit düsürüyo. Banada hap verdi 12 gün al. Mens olunca bidaha bakalim dedi. Cok is ya.Ben henüz hiç amh testi yaptırmadım ama doktor hep rezervin çok az yumurtan yaşlı deyip duruyor fsh yüksek çünkü zaten rezervim düşük ki yumurta da olmuyor ilk tedaviye başlarken fshla yeni tanıştığım ay 6 yumurta vardı ama üzüntü bunalım strèsden sanırım yada zamandan ötürü daha da olmadı hep ya bir ya iki zorla oldu.hatta bir kere tedavi yumurta olmadığı için iptal etti.İncir kürü falan denedin mi canım.. bu ilaçlar kist yapıyor bende de olmuştu doğum kontrol hapı verdi geçti bir ayda trajikomik oluyor malesef..
Olsun oluyor kist geçer ilaçlar her zaman kist yapar diye birsey yok yumurtan da gelişir inş.Hayıtı yeni öğrendim 1haftadır demleyip içiyorum.mens ne demek.Çok iş aslında benim hiç ümidim yok çünkü 2 aşılama 1 tüp bebek yumurta olmadığı için iptal ve 2.tüp bebek folikül boş anca bende Ota sardım ama boşa kürek sanki.Senin tedavi şekillerin ne yeni mi başladınKlomen sadece yumurta yapti. Igneler kisten baska bisey yapmadi. Fsh degilde amh. Bazi aylar fsh yüksek oluyor ama hayit düsürüyo. Banada hap verdi 12 gün al. Mens olunca bidaha bakalim dedi. Cok is ya.
Bu ay fsh ölctüremedim cünkü mensim yani adet dönemim haftasonuna dek geldi. Gecen ay 11 di ondan önce 16. 15in altinda ancak hormon veriyor. Simdi verdigi hap mensin hemen gelmesini saglayacakmiski vakit kaybetmeyelim diyeCanım senin fsh kaçtı bu ay.amh yaptırmadım ama eminim düşük çıkacak çünkü doktor hiç istemeden amhı direkt rezerv az diyo.ben şimdi hayıtla fsh düşürsem rezerv yoksa yani amh düşükse yine hamile kalamam demi.
Bu ay fsh ölctüremedim cünkü mensim yani adet dönemim haftasonuna dek geldi. Gecen ay 11 di ondan önce 16. 15in altinda ancak hormon veriyor. Simdi verdigi hap mensin hemen gelmesini saglayacakmiski vakit kaybetmeyelim diye
Amin cnm. Ben 3 deneme yapacagim. Olmaz ise bu konuyu kapatacagim canim. Ancak hayittir otür seyler icerim. Hirs yapmak istemiyorumAnladım canım ya. Rabbim bize biran evvel hayırlısıyla evlat nasip etsin zor durumdayız gerçekten ama Allah nasip ederse eder vercek olan O.azönce forumda 0.5 amh değeriyle 2 kez doğaldan hamile kalan birinin yorumunu okudum.Mucize ama belki inşallah bizimde mucize bebeklerimiz olur..Hem rezervimiz az hemde fsh yüksek Rabbim derman versin inş.
Amin cnm. Ben 3 deneme yapacagim. Olmaz ise bu konuyu kapatacagim canim. Ancak hayittir otür seyler icerim. Hirs yapmak istemiyorum
Evet cnm. Bide is güc. Aman is yeri duymasin. Canim ben uyuyorum. Iyi geceler yarin ins grszİnşallah olur hiç tüp bebeğe de gerek kalmaz inş.insan yoruluyor da kapatıyor bu sayfayı bende aynı yani hastane muayene ve sonuc hayal kırıklığı olunca tükeniyor insan.
Evet cnm. Bide is güc. Aman is yeri duymasin. Canim ben uyuyorum. Iyi geceler yarin ins grsz
Merhaba canim. Canim ben raporu alsamda ev doktoruma degistirebiluyorumEvet en sıkıntılı şeyi unutmuşum iş... bende hastane için sürekli rapor alıyordum utanıyordum malum orda tüp bebek kliniği yazıyordu.tamam canım görüşürüz iyi geceler
Ama normal randevularda baska randevuymus gibi yapiyorum. Gerci direk isarkadaslarima gizliden söyledim onlar biliyorda müdür bilmiyor
Ama normal randevularda baska randevuymus gibi yapiyorum. Gerci direk isarkadaslarima gizliden söyledim onlar biliyorda müdür bilmiyor
Intihar mi? Sakin ha. Dusuncesi bile urkutucu. Ablam bana sakin ve rahat olursan bebek olur dedi. Lutfen biraz rahat olun. Kendinizi mesgul edin, spora baslayin, yuruyus yapin. Ama nolur negatif duygulari tasimayin. Intihar gibi. Olmazsa evlatlik edinirsiniz. Relax ,relaxYa beni herkes öğrendi başta çok sakladım ama duygusal bir an olunca birilerinden medet bekliyor insan canım ben çok bunaldım ya bu yönden çocuğum olmazsa nasıl yaşarım neyine çekilir bu hayat bu çok ağladım yine bazen çok çok kötü oluyorum intihar bile geçiyor aklımdan ama inancım çok mani oluyor.Rabbim nolur tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Sakin canim. Canim ben diyorum istende cikarsalar is herzaman bulunur. Canim eger isyerinde stress yapiyorsan cik. Is bulursun. Bende öyle diyorum. Aslinda bende saklayacaktim hatta ilk sakladim sonra güven kazaninca söyledim. Hayirlisi. Ama intihari düspnmedim. Dün esime söyledim. 3 deneme olmazsa bu konu kapanacak. Önümüze bakacagiz diye. Cocuk güzel birsey ama hayatini bu konunun ele alinmasina izin verme sakin.Ya beni herkes öğrendi başta çok sakladım ama duygusal bir an olunca birilerinden medet bekliyor insan canım ben çok bunaldım ya bu yönden çocuğum olmazsa nasıl yaşarım neyine çekilir bu hayat bu çok ağladım yine bazen çok çok kötü oluyorum intihar bile geçiyor aklımdan ama inancım çok mani oluyor.Rabbim nolur tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Kocanin tavrida cok önemli tabiki. Benim esim dün dedi. Bende üzülüyorum ama seninde üzülmenu hic istemiyorum. Hersey kabul diyor. 3 kez olmazsa diyor konuyu kapatalim diyor. O evlatlik almaktan yana aslinda. Onun akrabalarindada birtanesi evlatlik aldi. Ben biraz karsiyim evlatliga. Bunu dedim kesin olmazsa düsünürüz. Esim tamam dedi. Ama canim cevremde cok mucizeler var. Evlatlik alipta hamile kalanlar. Canim dünyanin sonu degil. Demekki hayirli degilmis. Sen hayitini ic kafani rahatla. Is yeri bunaltirsa cik.Sağol canım yazdıkların için çok deniyorum başka birseylerle uğraşmayı ama beceremiyorum atamıyorum aklımdan doktorlar hep olumsuz konustu çünkü belki mucize hikayeler var ne imkansızlar çocukları olmuş ama ben o kadar şanslı değilim ki..evlatlık işi çok zor eşimin ailesine daha bu olayı duyurmak var evlatlık zor çünkü çevre aile var.başkasının çocuğunu ben bağrıma bassam bile eşim istemez sevmez.Hayatım tam bi kabus. öyle çok destek olan kocam da yok malesef beceremiyor olur deyip kestirip atıyor o olacağına inanıyomuş benle bu konuyu konuşmak istemiyormuş beni üzmemek için çünkü devamlı bu yönde konuşursak çocuk istediğini dile getirmiş beni daha çok üzmüş olurmuş ama benim de bu yönde teselliye ihtiyacım var onu hesap etmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?