- 23 Ağustos 2012
- 52.720
- En iyi cevaplar
- 1
- 246.301
- 898
20 bin euro mu? Ya dolandırırsa? Bir de soyunda Türk falan yok değil mi, orijinal yabancı? Bir de Alamancı Türk falan çıkmasın, ya da direk yarı Türk falan işte?![]()
Tabi ki kafatasını ölçtüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 bin euro mu? Ya dolandırırsa? Bir de soyunda Türk falan yok değil mi, orijinal yabancı? Bir de Alamancı Türk falan çıkmasın, ya da direk yarı Türk falan işte?![]()
Ahh ahhh.. Gözü de maviydi demeElbette adeta bir george clooney![]()
Ahh ahhh.. Gözü de maviydi deme20 bin euro da, boşanma işi nasıl oluyor, yani sorun çıkarıyorlar mı para için, boşanmam vs? Bunun kontratını da yapamazsın ki, illegal şeyin. Gerçi yaşlı zaten, daya birayı körili domuz sosisini, bir iki yatak aktivitesine hınkkk kalpten gider
![]()
Bosamiyorlar bosamiyorlar, aynindan benim kaynima da olduyduAhh ahhh.. Gözü de maviydi deme20 bin euro da, boşanma işi nasıl oluyor, yani sorun çıkarıyorlar mı para için, boşanmam vs? Bunun kontratını da yapamazsın ki, illegal şeyin. Gerçi yaşlı zaten, daya birayı körili domuz sosisini, bir iki yatak aktivitesine hınkkk kalpten gider
![]()
kızlar merhaba yurtdışında yüksek yapıyorum ispanyadayım ve eşim burda. yüksek biterse 30 yaşında tecrübesiz olacağım. acaba ülkeme dönüp iş hayatına mı atılmak mantıklı burda iş arıyorum ama malesef bulamıyorummm( kararsızlıklar abidesi olmaktayım
hangi bölümde yaptınız cevabınız beni gerçekten etkiledi