Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 bin euro mu? Ya dolandırırsa? Bir de soyunda Türk falan yok değil mi, orijinal yabancı? Bir de Alamancı Türk falan çıkmasın, ya da direk yarı Türk falan işte?
Ahh ahhh.. Gözü de maviydi deme 20 bin euro da, boşanma işi nasıl oluyor, yani sorun çıkarıyorlar mı para için, boşanmam vs? Bunun kontratını da yapamazsın ki, illegal şeyin. Gerçi yaşlı zaten, daya birayı körili domuz sosisini, bir iki yatak aktivitesine hınkkk kalpten gider
Ahh ahhh.. Gözü de maviydi deme 20 bin euro da, boşanma işi nasıl oluyor, yani sorun çıkarıyorlar mı para için, boşanmam vs? Bunun kontratını da yapamazsın ki, illegal şeyin. Gerçi yaşlı zaten, daya birayı körili domuz sosisini, bir iki yatak aktivitesine hınkkk kalpten gider
Bosamiyorlar bosamiyorlar, aynindan benim kaynima da olduydu Harbiden ananemin bir kardesi alamanyada kalmak icin alaman hatunla evleniyor, hatun birakmiyor, sarhoskene de cocuklari oluyor, sonra bir sarhosluk daha al sana bir de kiz Tabi bizim sulale hala bunu anlasmali evlilik diye anlatiyor, iki cocukla nereme anlasmaliysa artik
Bilemiyorum şimdi Türkiye'de yeni mezun 23 yaşında insandan bile 2-3 yıllık deneyim isteyenler var okuduğu bölümle alakalı, ciddi ciddi deneyim yani staj falan da değil. Dil falan da önemli ama deneyim durumuna daha çok bakıyorlar.
kızlar merhaba yurtdışında yüksek yapıyorum ispanyadayım ve eşim burda. yüksek biterse 30 yaşında tecrübesiz olacağım. acaba ülkeme dönüp iş hayatına mı atılmak mantıklı burda iş arıyorum ama malesef bulamıyorummm( kararsızlıklar abidesi olmaktayım
Hem yüksek lisans hem de çalışmak olurdu tercihim.
Önceki çalıştığım şirket yüksek lisans derslerine gidilmesine izin veriyordu. Burada nasıl bilmiyorum ama genelde izin verirler. Belki gittiğiniz saatler için mesai isteyebilir bazı yerler.