Yumoşları toplanacaklar buraya!

merhaba kızlar,
benim de cumartesi günü 19 yumurtam toplandı, pazar günü aradılar 14 tanesi döllenmiş. ama benim hala çok ağrım var. hem orda hemde gaz problemim varmış. o çok sancı yapıyor. sizde de aynı sıkıntılar oldu mu? :uhm:

hayırlı olsun canım yrn transfer ozamn benımde gaz problemım var uyutmuyo bazen bugun transferımın 11.günü hala devam edıyo dıkkat et yedıklerıne benkestaneyı çok yedım ondan tahmın edıyorum...

hayırlı olsun canım yrn transfer ozamn benımde gaz problemım var uyutmuyo bazen bugun transferımın 11.günü hala devam edıyo dıkkat et yedıklerıne benkestaneyı çok yedım ondan tahmın edıyorum...

malesef transfer yarın değil tülaycım, genetik test yapıcakları için 5. gün transfer ediceklermiş. o da perşembeye denk geliyor. yediklerime dikkat ediyorum ama olan olmuş bir kere. üşütmüşüm. sıcak su torbam hep karnımda.
bu arada yarın kan testini yapıcaksın sen ozaman. nolur bizlere de haber ver sonucu. dualarım seninle. umarım tutunur bebişlerin.

merhaba kızlar,benimde cuma veya cumartesi yumurtalarım toplanacak.kızlar ben biraz korkuyorum.bu toplama işleminden biraz anlatırmısınız...sanıyorum benimde 16 yumurtam var kaçı tutar hayırlısı allah her isteyene verir inşallah...

kinder hiç korkma sadece kolundan yapılan anestezi iğnesinin acısını duyuyorsun. hemen uyuyorsun zaten. işlem bittikten yarım saat bir saat sonra uyanıyorsun. ama dikkatli ol ayaklarını üşütme. gaz baş düşmanı. bu arada aç bitap gitmen lazım. sakın birşey yeme. su bile içme demişti bana doktor.

kızlar ben de narkozdan korkuyorum...ya ayılmazsam diye...nası oluyo yaaa?

benimde çarşamba yumoşlarım toplanacak. narkozdan hiç korkma dersim78 güzel bir uyku ve sonra uyanma. zaten tam olarak kasları gevşetmedikleri için derin bir uyku değil. sadece ağrı hissetmeni engelleyecek şekilde.

sağol canım...sana da hayırlı haberler diliyorum....dipriva mı kullanıyorlar acaba?

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım güzel güzel sonuçlar alrz canım narkozdan korkma bende korkuyodm anlkamadm bıle amılythanede kola takılan kelebeğe verdiler uyumuşum odamda uyandım ağrımda biraz oldu ama gaza dıkkat edın gaz problemm hala devam edıyo transferımın 13.günü olmasına ragmen buarada hamıleyım deegerim 480 büyük ihtimallede çoğul bakalm salı kntrol var gözükckmı keseler kendinize iii bakın...

Merhaba arkadaşlar..
benim de bu hafta sonu yumurtalarım toplanacak, azıcık endişeliyim
Yarın doktor bakacak sanırım çatlatma iğnesini yarın yapacağız
herkes için hayırlısını diliyorum

arkadaşlar transferi olan ve olacaklara hayırlı evlatlar diliyorum.
cherry09 sana da şimdiden geçmiş olsun.
arkadaşlar benim kabızlık problemim var.1 hafta sonra yumoşlarım toplanacak.kayısı dışında önerisi olan var mı?onu denedim.çok da işe yaramadı bende.

Teşekkürler mona rosa :) kabızlıkla ilgili İbrahim Saraçoğlu'nun bir kürü var istersen bir dene kendisinin önerilerine güvenirim ben. Ayrıca kuru incirin de faydası olabilir.

Sevgiler
kaydirigubbakcemile5

Bu kür şöyle uygulanıyor:
Malzemeler :
9-10 adet taze portakal yaprağı,
1 su bardağı su.

Hazırlanışı :
9-10 adet TAZE Portakal Yaprağı, bir bardak suda altı dakika hafif ateşte kaynatılır. 6'ncı dakikadan sonra ocaktan indirilir ve ılımaya bırakılır. Sabah kahvaltısından 1 saat sonra tamamı içilir.

Bir hafta boyunca bir gün arayla her defasında taze hazırlayarak içilir ve kür sonlandırılır. Kabızlık şikayetinin durumuna göre haftada 2-3 defa tekrar edilebilir.

merhaba rakdaşlar benimde muhtemelen pzaratesi yumurtalrım toplanacak. bende ilk defa anestezi alıcam ve çok korkuyorum. yumurta sayım çokmuş şu anda tam olarak sayılmadı ama doktorumun sölediğine göre herşey çokkk ii dedi.umarım herşey kolay olur ve sonunda mutlu sona ulaşırız inşallah...

mona rosa canım öncelikle tedavin hayırlı olsun işallah her şey istedigin gibi olur canım ben kabızlık için her sabah aç karna bir bardak ılık suya bir kaşık bal birkaç damla limon sıkıp ılık ılık içerdim çoook faydalı dene derim hiç yan etkisi yok hadi kolay gelsin :içelim:

bende bugün kontrole gittim kızlar 10 tane oluşmuş cumartesi kontrol var her şey yolunda giderse perşembe günü toplarız dediler

bende bugün kontrole gittim kızlar 10 tane oluşmuş cumartesi kontrol var her şey yolunda giderse perşembe günü toplarız dediler

canım seninle aynı gün benim de toplama işlemimiz.yarın kontrolüm var.drumuz perşembe toplanır muhtemelen dedi.benim memorial de olacak,seninki?allah yüzümüzü güldürsün inşaallah:CüvCüv:

çok teşekkür ederim canım.evet yan etkiside yoksengözlerimebaksanab:sm_cool:

canım seninle aynı gün benim de toplama işlemimiz.yarın kontrolüm var.drumuz perşembe toplanır muhtemelen dedi.benim memorial de olacak,seninki?allah yüzümüzü güldürsün inşaallah:CüvCüv:

biv ve mona rosa benim de büyük ihtimal haftaya perşembe ya da cuma olacak yumurta toplama, ama ben biraz korkuyoruuuumkafamçokkarıştıyasakkelime

biv ve mona rosa benim de büyük ihtimal haftaya perşembe ya da cuma olacak yumurta toplama, ama ben biraz korkuyoruuuumkafamçokkarıştıyasakkelime

canım benim sakın korkma.ben çok huzurluyum.o masaya yatmak ,narkoz almak ,bebeklerimin transferini görmek için can atıyorum.inşaallah her şey yolunda gider de buradan güzel haberler veririrz birbirimize.birbirimize destek oluruz ve sormak istediklerimizi sorarız.bebeğine ne kadar yaklaştığını düşün o zamn korkuların azalır bence.b uğün gel alalım deseler yumurtalarını hemen koşar giderim hiç düşünmedenkaydirigubbakcemile2delikafadulden:lepi::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…