hayırlı olsun canım yrn transfer ozamn benımde gaz problemım var uyutmuyo bazen bugun transferımın 11.günü hala devam edıyo dıkkat et yedıklerıne benkestaneyı çok yedım ondan tahmın edıyorum...
merhaba kızlar,benimde cuma veya cumartesi yumurtalarım toplanacak.kızlar ben biraz korkuyorum.bu toplama işleminden biraz anlatırmısınız...sanıyorum benimde 16 yumurtam var kaçı tutar hayırlısı allah her isteyene verir inşallah...
bende bugün kontrole gittim kızlar 10 tane oluşmuş cumartesi kontrol var her şey yolunda giderse perşembe günü toplarız dediler
mona rosa canım öncelikle tedavin hayırlı olsun işallah her şey istedigin gibi olur canım ben kabızlık için her sabah aç karna bir bardak ılık suya bir kaşık bal birkaç damla limon sıkıp ılık ılık içerdim çoook faydalı dene derim hiç yan etkisi yok hadi kolay gelsin :içelim:
canım seninle aynı gün benim de toplama işlemimiz.yarın kontrolüm var.drumuz perşembe toplanır muhtemelen dedi.benim memorial de olacak,seninki?allah yüzümüzü güldürsün inşaallah:CüvCüv:
biv ve mona rosa benim de büyük ihtimal haftaya perşembe ya da cuma olacak yumurta toplama, ama ben biraz korkuyoruuuumkafamçokkarıştıyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?