allahtan ümit kesilmez bata kadar duaOf inşallah olmayızher ay ümitleniyorum ama sonu hüsran
Senin bat neyallahtan ümit kesilmez bata kadar dua
Canım bir gebenin günlüğü bekleyince kuruma çizgisi çıkarıyor bunu satıcı kendisi de söylüyor bende yaptım ilk 5 10 dk çıkarmadı sonrasında kuruma çizgisi baya belirgindi aslında ilk dakikaları dikkate almak gerekiyor birde iki kırmızıyı görmeden çok sevinmemiz gerekiyor galiba umut ediyoruz isteMerhabalar bugün yumurtlamadan sonra 11. Gün bir gebenin günlüğü sayfasından gelen gebelik testini yaptım iki gündür silik çizgi çıkardı artimed marka da çok hafif silik çıkardı göğüs ağrısı da eklenince gidip kan verdim ve kocaman bi 0 ile karşılaştım adete 3 4 gün kaldı olsaydı çıkardı gün geçmeden test yapmamak gerekliymiş boş yere ümit veriyor gebelik testleri
Yumurtlama ne zamandıÇarşamba günü doktora gittim hcg 0.89 çıktı doktor daha 5 günün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi netten test sipariş etmiştim o geldi az önce dayanamadım denedim biliyorum sabah yapmak daha iyi ama dayanamadım anlarsınız halimden. Şimdi ben mi yanlış görüyorum yoksa silik bişeyler var mı yaa
Evet aslında beklemek gerekiyor da bi umut işte. En kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin rabbimCanım bir gebenin günlüğü bekleyince kuruma çizgisi çıkarıyor bunu satıcı kendisi de söylüyor bende yaptım ilk 5 10 dk çıkarmadı sonrasında kuruma çizgisi baya belirgindi aslında ilk dakikaları dikkate almak gerekiyor birde iki kırmızıyı görmeden çok sevinmemiz gerekiyor galiba umut ediyoruz iste
Evet bekleyemiyoruz bende dün yaptım negatif çıktı ama yine de umut etmekten vazgeçemiyorum içten içe acaba diyip duruyorum gerçekten çok zor bu durum yaEvet aslında beklemek gerekiyor da bi umut işte. En kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin rabbim
30 undaYumurtlama ne zamandı
Benimde 30 undaydi canım Perşembe bende test yaptım cikmadi sizin de çıkmamış acaba pozitife döner mi diye düşündüm30 unda
Çok kişiye attım herkes görmüş ya burada kalite düştüğü için mi göremediniz acaba bazen öyle oluyor çünkü. İlk hamile kaldığımda ne varsa aynısını yaşıyorum o zamanda böyle negatif sonuç almıştım bir içime sinmemişti bir hafta sonra gittim pozitif çıkmıştı.Benimde 30 undaydi canım Perşembe bende test yaptım cikmadi sizin de çıkmamış acaba pozitife döner mi diye düşündüm
Yaaa tekrardan atar mısın canım benimde Çarşamba gecesi 5 tane toplu iğne başı büyüklüğünde nokta nokta pembelik geldi dün de ilişki sonrasında sadece peçeteye silince pembe lekelenme geldi adet oldum zannettim bugün gelen olmadı bunlar umut oldu bana ama negatif çıkan bir testim de varÇok kişiye attım herkes görmüş ya burada kalite düştüğü için mi göremediniz acaba bazen öyle oluyor çünkü. İlk hamile kaldığımda ne varsa aynısını yaşıyorum o zamanda böyle negatif sonuç almıştım bir içime sinmemişti bir hafta sonra gittim pozitif çıkmıştı.
Atayım hem aynısını hem efektli olanı daha iyi görürsün belki canım.Yaaa tekrardan atar mısın canım benimde Çarşamba gecesi 5 tane toplu iğne başı büyüklüğünde nokta nokta pembelik geldi dün de ilişki sonrasında sadece peçeteye silince pembe lekelenme geldi adet oldum zannettim bugün gelen olmadı bunlar umut oldu bana ama negatif çıkan bir testim de var
Atayım hem aynısını hem efektli olanı daha iyi görürsün belki canım.
Yerleşme olma ihtimali olabilir belki geç döllenmedir ben dedim ya bir hafta sonra öğrendim diye ultrasonda görünecek zamana geldiğinde sata göre 7+4 keseye göre 6+4 çıkmıştı mesela belki böyle birşeydir regl olmadığımız sürece umut var
Ümitlenme sebebim 3 ay olacak denemeye başlayalı her markada silik koyu kırmızı gördüm yalancı bir awox çıkarmadı ne kuruma ne yalancı bu da awox böyle olunca şüphelendim işte inşallah vardır sağolunİnce bı sey var ama gölge gibi benimkinde de çıkti bu umarım gebeliktir
15 i canımSenin bat ney
Adet olana kadar umut vardır aslında inşallah güzel haberler gelirEvet bekleyemiyoruz bende dün yaptım negatif çıktı ama yine de umut etmekten vazgeçemiyorum içten içe acaba diyip duruyorum gerçekten çok zor bu durum ya
Umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikteKızlar merhaba ben de 29u sabahı pik gördüm akşamki testte silikleşmeye başlamişti. Adet tarihim 14 nisan yani Pazartesi. Çarşamba ve Perşembe test yaptım ama negatifti tertemiz. Bugün yapmadım. Regl olacak gibiyim elenmiş hissediyorum... Baya kramplarım var göğüslerim çatlayacak valla. Pazartesinden erken gelecek gibi resmen. Ama insan hala umutlaniyor çok acayip... Umarım bu bekleyişler sevinç gözyaşları ile sonuçlanır hepimiz için
Gayet iyi anlıyorum sizi bende aynı durumdayım geçen sene oldu gibi oldu sonra düşük yaptım kürtaj oldum tekrar başladık 8 9 aydır deniyoruz olmuyor bakalım vakti var demek ki üzülsem de olmuyor ağlasam da olmuyor sadece bıkkınlık var artık rabbim daha fazla sürdürmeden güzel haberler nasip etsin inşallah8 aydır her ay hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?