- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
- Konu Sahibi Thoughtful_06
Arkadaşlar yumurta rezervim bu sekilde aglamaktan üzülmeye yoruldum artık ve hiç bir isede yaramıyor bu surecteki deneyimlerimizi paylaşalım neler yapabiliriz konuşalım destek olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtalikla seksin bi alakasi yok ki cnm oyuzden kafana takma derim rahat ol biraz cogu insan zaten yumurtlamadagi zamanlarda kuruluk yasio bende yasiorum zaten pco luyum yani duzenli yumurtluyamiyorum oyuzden dert etme seksi .cogu zman kuruluk yasiyorumda.....Eğer allah bu engelden sonra izin verirde evlenirsem benim nasıl bir seks hayatım olucak yada olucak mı oda bir muamma dayanamıyorum yardım edin divina ilaç kullanıyorum orası biraz kayganlaşıyor peki bu sorunsuz bir seks için yeterli midir bilmiyorum yardım edin
yani krem falan kullaniyorum genelde oyle rahat oluoPeki kuruluk yaşarken seks oluyor mu
bn daha 21 yaaindayim ilk doktorum yumurta tembelligi dedi yeni doktorum pco teshisi koydu yumurtalarim da kist var buda yumurtalamaya engel deil ama duzenin sasio adet olmaiosun dogru duzgun.yumurtluyamiyosun ve cogunlukla kuruluk yasiyorum menopozda gibiyim kismi menopoz gibi ama bu dunyada olumden baska herseye care var cnm baska bi doktora daha gorunebilirsin...Lütfen açık açık konuşalım ben evliliğe hazırlanıyordum bu durumda ne olucak bana bu konuda fikir ver
Siz kaç yaşındasınuz sizde erken menapoz mu
cnm yapma bole baskasiyla kiyaslama kendini daha 25 inde bile menepoz olan var oyuzden sukret haline birde kilo varmi?Başka kadınlar 58 yaşına kadar adet oluyorken ben neden daha evlenemeden 34 yaşında bu durumu yaşıyorum neden reva mı bu dayanamıyorum bu duruma daha çok gencim bennnnn hayallerim vardı hep evlenip aile olmak istedim ki ben allah vermedi bugüne kadar hala yok tek isteğim aile olmaktı benim allah tan başka ne istedim ki