• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurat rezervi 0 1 den küçük olanlar neler yapiyosunuz birlik olalım lütfen. .

Thoughtful_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
267
411
53
40
Arkadaşlar yumurta rezervim bu sekilde aglamaktan üzülmeye yoruldum artık ve hiç bir isede yaramıyor bu surecteki deneyimlerimizi paylaşalım neler yapabiliriz konuşalım destek olalım

benim de hiç umudum yok ama forumlarda o kadar çok mucize okudum ki anlatamam, lütfen umudunuzu kaybetmeyin. acıbademdeki doktorum bana 42 yaşında menopoza girmiş bir bayana kemik erimesi için ilaç verdiğini, kadının daha sonra hamile kaldığını anlattı.

Mrb. Bende 34 yaşındayım. Erken menapoz teşhisi konuldu. Yumurtalık rezervim 0.17 lh4.64 e2 29 yumurta üretimim 50 yaşındaki bir kadının ki gibi. Evli değilim erkek arkadaşım var ama ona hiç çocuğum olmucanı ve menopoza girdiğimi söyleyemiyorum evlilik düşünüyorduk. Neyse doktor hormon tedavisine başladı divina ile adet oluyorum ikinci kutu divananın bitmesine iki gün varken dün adet oldum çok az kan geliyor bu kan eskisi gibi de değil çok farklı koyu kahve eskiden bol bol akardı ve rengi bildiğin kırmızı idi şimdi ilaçla çok farklı rengi ve çok az geliyor depresyona girdim gece bu düşünceyle yatıyorum sabah bu düşünceyle uyanıyorum ağlıyorum sürekli daha evlenmeden seks hayatım bitti mi hiç seks yaşamadım bakireyim daha hiç yaşamadan bitti mi yani ağlama krizlerine giriyorum hiç iyi değilim ölmek istiyorum böyle yaşamaktansa bazılarının 50-58 yaşına kadar sürüyormuş annem 43 yaşında menopoza girerken beni doğurmuş ablam 38 yaşında diğer ablam 40 yaşında girdi menapoza dün iş yerinden arkadaşımla bu konuyu görüşürken Aaa 43 yaş erken sizde ırsi olarak erken menapoz var o zaman dedi ben diyemedim ki ben menapoza girdim çocuk sesi duymak bile istemiyorum arkadaşlarım ikinci çocuklarını yaptılar görmek bile istemiyorum dün annem aradı ona bağırdım sorma bana iyi misin diye dedim depresyondayım ben dedim 6 tane çocuk doğurdun bak hepsi perişan dedim

Menapozdayım ben dedim evi bok götürüyor temizlik yapmak bile istemiyorum moralim sıfır moralim bozuk olunca kolum kanadım kalkmıyor sürekli ağlıyorum ve yaşamak istemiyorum allahadiyorum ki bana bu acıyı yaşattığın için mutlu musun diyorum hayatım boyunca gün yüzü görmedim hep mücadele içinde geçti hayatım şimdi erkek arkadaşım la evlenip mutlu olma zamanıydı ama öyle bir engel geldi ki yukarudan bana dayanamıyorum benim acımdan mutlu musun allah ım diyorum Al canımı diyorum ben böyle yaşamak istemiyorum diyorum bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum tek başımayım ailem 1 saatlik mesafede uzakta başka bir şehirde yaşıyor ben tek başıma başka bir şehirde memurum tek başıma kirada yaşıyorum ve hayatım boyunca tek başıma kalıcakmışım gibi hissediyorum o kadar bıktım ki tek olmaktan dayanamıyorum ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum böyle
Ya evlendikten sonra erkek arkadaşım çocuğum olmadığını görünce beni boşarsa yine tek kalırsam ne yapıcam ben neeeeeeee neeeeeeee sürekli ağlamaktan bıktım günlük hayatıma bakamıyorum hayatım alt üst oldu dayanamıyorum bu hayat bana zindan oldu

kizlar ablalarim .
hayit tohumu diye bir bitki var kadin hastaliklarinaiyi gelen onu icip menopoza girdin cocugun olmaz denen kisiler bile hamile kalmis..
bi arastirin isterseniz

Eğer allah bu engelden sonra izin verirde evlenirsem benim nasıl bir seks hayatım olucak yada olucak mı oda bir muamma dayanamıyorum yardım edin divina ilaç kullanıyorum orası biraz kayganlaşıyor peki bu sorunsuz bir seks için yeterli midir bilmiyorum yardım edin

Eğer allah bu engelden sonra izin verirde evlenirsem benim nasıl bir seks hayatım olucak yada olucak mı oda bir muamma dayanamıyorum yardım edin divina ilaç kullanıyorum orası biraz kayganlaşıyor peki bu sorunsuz bir seks için yeterli midir bilmiyorum yardım edin
yumurtalikla seksin bi alakasi yok ki cnm oyuzden kafana takma derim rahat ol biraz cogu insan zaten yumurtlamadagi zamanlarda kuruluk yasio bende yasiorum zaten pco luyum yani duzenli yumurtluyamiyorum oyuzden dert etme seksi .cogu zman kuruluk yasiyorumda.....

Lütfen açık açık konuşalım ben evliliğe hazırlanıyordum bu durumda ne olucak bana bu konuda fikir ver
Siz kaç yaşındasınuz sizde erken menapoz mu

Ben saraçoğlu nu dinledim işte bu olayları ilk öğrendiğimde 21 gün incir kürü yaptım sonra iki ay olmak üzere testere dişli aslan pençesi ne başladım arı sütü bal poleni yiyorum sabahları aç karınla birde çörek otu çiğniyorum yağını almak için ama işe yarar mı bilmiyorum ki
Hayıta gelince hayıt östrojen içeriyor değil mi Eee ben zaten divina kullanıyorum bunun içinde 10 tane östrojen var 11 tane progesteron var Eee birde üstüne hayıtı içersem dengeler bozulmaz mı ki hep östrojen bolluğu da meme kanserine sebeb oluyor

Lütfen açık açık konuşalım ben evliliğe hazırlanıyordum bu durumda ne olucak bana bu konuda fikir ver
Siz kaç yaşındasınuz sizde erken menapoz mu
bn daha 21 yaaindayim ilk doktorum yumurta tembelligi dedi yeni doktorum pco teshisi koydu yumurtalarim da kist var buda yumurtalamaya engel deil ama duzenin sasio adet olmaiosun dogru duzgun.yumurtluyamiyosun ve cogunlukla kuruluk yasiyorum menopozda gibiyim kismi menopoz gibi ama bu dunyada olumden baska herseye care var cnm baska bi doktora daha gorunebilirsin...
hayit tohumu havuc incir kuru gibi seyleri kullanabilirsin hayit tohumunu arastirmani tavsiyeederim bir doktor erken menepoza care demisti hangi doktor bilmiorum tvde izlemistim bi bak istersen zahide yetisin programinda dedigini hatirliyorum..
aglama kendini yipratma henuz hic bisey bitmis deil.menepozda bile ilk 5 yil korunun diyolar cocuk sahibi olmak istemeyenlere cunki hamile kalinabiliyormus

o kullandigin ilaci bilmiyorum cnm ya
ben trisequens kullanmistim bi ara ona benzio snrim beyaz pembe mavi renkli gun gun alinan 28 gunluk bi ilacti benimkisi .
ostrojen varmi bilmiyorum ama hormonlari duzenlio hayit tohumu

Başka kadınlar 58 yaşına kadar adet oluyorken ben neden daha evlenemeden 34 yaşında bu durumu yaşıyorum neden reva mı bu dayanamıyorum bu duruma daha çok gencim bennnnn hayallerim vardı hep evlenip aile olmak istedim ki ben allah vermedi bugüne kadar hala yok tek isteğim aile olmaktı benim allah tan başka ne istedim ki

Başka kadınlar 58 yaşına kadar adet oluyorken ben neden daha evlenemeden 34 yaşında bu durumu yaşıyorum neden reva mı bu dayanamıyorum bu duruma daha çok gencim bennnnn hayallerim vardı hep evlenip aile olmak istedim ki ben allah vermedi bugüne kadar hala yok tek isteğim aile olmaktı benim allah tan başka ne istedim ki
cnm yapma bole baskasiyla kiyaslama kendini daha 25 inde bile menepoz olan var oyuzden sukret haline birde kilo varmi?
baska doktora gorundunmu?

O zaman sizinki direk erken menapoz değil sizin durum düzeltilebilir o yüzden çok şanslısın
Benim yumurtalıklarım bitiyor rezervim yok artık şansım yok belki hiç anne olamıcam dayanamıyorum

Back
X