Yumurat rezervi 0 1 den küçük olanlar neler yapiyosunuz birlik olalım lütfen. .

Ben de biraz var 1.65 boya 73 kiloyum ama artık bu menapoz olayından sonra çok dikkatli besleniyorum evde eliptik bisikletim var onda çalışıyorum sigara içiyorum bırakmaya çalışıyorum ekmeği unuttum artık az calori almaya çalışıyorum

O zaman sizinki direk erken menapoz değil sizin durum düzeltilebilir o yüzden çok şanslısın
Benim yumurtalıklarım bitiyor rezervim yok artık şansım yok belki hiç anne olamıcam dayanamıyorum
yumurtalarini dondurma yontemni bi arastirsana cnm bu sayede hamile kalan cok var tvde anlatiliodu ilerki yaslarda evlenmeyi planliyanlar icin erken menepoz riskine karsi yumurtalarinizi dondurun diye bunuda bi arastir istiosan halen yumurtluosan hic bisey icin gec deil

Ben de biraz var 1.65 boya 73 kiloyum ama artık bu menapoz olayından sonra çok dikkatli besleniyorum evde eliptik bisikletim var onda çalışıyorum sigara içiyorum bırakmaya çalışıyorum ekmeği unuttum artık az calori almaya çalışıyorum
ekemegi unutma tahilli olanindan tuket yarim dilimde olsa kilon cok deil benim gibi ben 85 kiloyum..

Başka doktora görünmedim testler ortada zaten amh değeri belli diğer deperler belli zaten kendim de hissediyorum kesilmeden önce 3 kez üst üste adet olmuştum karın ağrısı vardı karın ağrısı yumurta varlığına işaret zaten yumurta var ve dışarı atılmaya çalışılıyır yumurta olmayınca karın ağrısı da yok iki aydır hiç karın ağrısı duymadan azıcık adet oluyorum

Başka doktora görünmedim testler ortada zaten amh değeri belli diğer deperler belli zaten kendim de hissediyorum kesilmeden önce 3 kez üst üste adet olmuştum karın ağrısı vardı karın ağrısı yumurta varlığına işaret zaten yumurta var ve dışarı atılmaya çalışılıyır yumurta olmayınca karın ağrısı da yok iki aydır hiç karın ağrısı duymadan azıcık adet oluyorum
Yumurta dondurma işlemi kimlere uygulanır?

Yumurtalık rezervi azalmış, kemoterapi görecek veya ameliyat sonrası yumurtalıkları zarar görecek kanser hastası bekar kadınlar yumurta dondurma yöntemine başvurabilirler.
bak cnm senin icin arastirdim bu yontemi doktoruna bi danis istersen

Doktor zaten ilk haziran anında doktora gittiğimde iki ay içinde yumurtalarını dondur dedi toplat dedi aileme söyledim destek vermediler o donmuş yumurtadan ya sakat çocuk olursa dediler hem maliyeti çok hem riskli o yüzden yaptıramadım

bi yerdede yazio onu alintiliyamadim bi turlu erken menepoz teshisi konmus yumurta rezervi azalmis kadinlar da yumurta dondurma yonetemine basvurabilir diyordu

Doktor zaten ilk haziran anında doktora gittiğimde iki ay içinde yumurtalarını dondur dedi toplat dedi aileme söyledim destek vermediler o donmuş yumurtadan ya sakat çocuk olursa dediler hem maliyeti çok hem riskli o yüzden yaptıramadım
keske bi dneseydin cnm ya cogu insan yaptirio bunu ne diyeyim bilemedim

Bu yönetimi biliyorum ama yaptıramadım kimse ilgilenmiyor ki ailem boşvermişlik içinde hem maliyeti karşılamam çok zor olacaktı bunları düşünürken haziranda 0.33 olan rezervim Ağustos ayında 0.17 ye düştü iki ayda 0.12 puan düştü hızla eridi gitti maddi gücüm yok destek yok tek başıma nasıl bu işin altından kalkabilirdim ki

anladim cnm bende oyle azicik adet oluorum yumurta atilimi olmuyo bende korkuyorum anneannem 40 yasinda dogurmus annemi .teyzelerimdende gec yasta dogum yapan var .ben hamile kaldim 2 kere ama ikisindede kaybettim .korkuyorum evet tedavisi var ama zor bi surec benimkide yumurta tembelligi dediler ilerde menepozda diyecekler yasim daha kucuk ama ilersini giremiyorum.rahim filmi istendi belki asilamaya gidilicek belki direk tup bebege yani bende senin gibiyim hergun agliyorum ama napalim kader kismet diyorum kilo vermeye calisiorum oda zor pco engel

Bu yönetimi biliyorum ama yaptıramadım kimse ilgilenmiyor ki ailem boşvermişlik içinde hem maliyeti karşılamam çok zor olacaktı bunları düşünürken haziranda 0.33 olan rezervim Ağustos ayında 0.17 ye düştü iki ayda 0.12 puan düştü hızla eridi gitti maddi gücüm yok destek yok tek başıma nasıl bu işin altından kalkabilirdim ki
kiyamam cnm calismiomusun? istersen ozeldende yazabilirsin bana

Çalışıyorum Evet memurum başka bir şehirde tek başıma yaşıyorum ve hep tek başıma kalıcam diye korkuyorum ağlıyorum sürekli böyle ağlayarak sürekli içini yakan bir acıyla nasıl yaşanır ki

Çalışıyorum Evet memurum başka bir şehirde tek başıma yaşıyorum ve hep tek başıma kalıcam diye korkuyorum ağlıyorum sürekli böyle ağlayarak sürekli içini yakan bir acıyla nasıl yaşanır ki
anladim cnm zor bi durum kredi falan cekemezmisin ucreti nasil hisi bilmiyorum ben ama en azindan deneyecek bisey var onunde bi secenegin var yani

birde soyle dusun cogu insan istedigi halde hamile kalamiyor yani menepoza girmesede bu durum mumkun olmuyo evlatlik alabilirsin eger ben hamile kalamaz isem evlatlik almayi dusunuyorum.... sonucta onlsrin bir anneye benimde bir evlada ihtiyacim var bole bisi dusunmezmisin?

Onların tuzları kuru tabi onlar yani ablam çocuk doğurdu biz işsizken hep bakmaya gittik onun çocuklsrına şimdi benim başıma böyle bişiy geldi yumurtalıklarımı toplatmam lazım dedim kimse destek olmadı yok o yumurtadan sakat çocuk çıkarsaymış ben karışmıyorum diye çıkıştılar üstelik Eee ben bu durumda nasıl tek başıma mı gidecektim yumurta toplatmaya

Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı allah büyük bugün vermedikleri desteğe allah ilerde muhtaç ederse ben de aynı şekildekarşılık vericem

Onların tuzları kuru tabi onlar yani ablam çocuk doğurdu biz işsizken hep bakmaya gittik onun çocuklsrına şimdi benim başıma böyle bişiy geldi yumurtalıklarımı toplatmam lazım dedim kimse destek olmadı yok o yumurtadan sakat çocuk çıkarsaymış ben karışmıyorum diye çıkıştılar üstelik Eee ben bu durumda nasıl tek başıma mı gidecektim yumurta toplatmaya
of cok kotu bi durum cnm da sakat cocuk saglama yumurtadanda olabilio bu rabbimin elinde cok geri kafalilar ya cok insan destek olmali boyle bi durumda rabbim islah etsin ne diyelim ki

Çekerdim kredi ama manevi destek vermediler isteseler kendileri de çıkarıp verebilirlerdi
anladim cnm hic arkadasin falanda yous sana destek olucak manevi sekilde aile sart deil cnm cogu aile boyle ne yazikki bende ole bi durumda olsaydim benmde ailem destek olmazdi ama yinede ben elimden geleni yapardim

Back
X