• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurat rezervi 0 1 den küçük olanlar neler yapiyosunuz birlik olalım lütfen. .

Mrb canım sakin isyan etme Rabbimin gücüne gider ne mucizeler var bu hayatta sakin annene kızma Rabbim yokluğunu göstermesin ben annemi ani bi kaLP kriziyle kaybttim hataları olabilir ama anne. ...Bende şükrediyorum halime çözümü olmayan dertler var KunFeYe Kun Ol Der Ve Olur. .dua edeceksin beyninden Ben menepoza girdim bu cümleyi sil at 20 yaşında insanlar var burda çok okudum kur yap vitamin al quenzim 10 b12 d vitamini Omega 3 balık yağı hapı dua oku bol bol

Çalışıyorum Evet memurum başka bir şehirde tek başıma yaşıyorum ve hep tek başıma kalıcam diye korkuyorum ağlıyorum sürekli böyle ağlayarak sürekli içini yakan bir acıyla nasıl yaşanır ki
Bende de bu durum var ama seni okudukça halime şükrettim. En azından ölmeyi istemiyorum gerçekten psikolojin bozulmuş galiba

Kizlar talak suresini okuyun talak sursi etkili bir sure adet oluyosunuz
Ben baya 3 ay kadr olamamistim oldugumdada lekeli oluyodum zaten birisi tavsiye etti oku dedi ben inanmadim 1 ay kadr dha bekledim yine adet olmadim ogun aklima geldi indirdim duayi sesli olarak telefonuma ogun hem dinledim hem tekrar ettim ertesi gunde normal sekilde adet oldum
Sizde okuyun dinleyin bugun olmadi deyip birakmayin hergun en az bir kere okuyun rabbim mucizesini vericektir insallah

offff offff arkadaşlar eskiden böyle değildim ama bu dert başıma geldi geleli yakın arkadaşlarıma bile bakmaya başladım şu 35 yaşında hala adet oluyor şu 44 yaşında hala adet oluyor bu 37 yaşından benden büyük ama hale adet oluyor aaa cildi de güzel bak canlı östrojen üretiyor çünkü diye düşünmekten kendimi alamıyorum gece uykum kaçıyor adetimi geri verinnnn diye ağlıyorum nasıl bir psikolojiye geçiş yaptım ben son 2 ay içinde haziranda başladı 3 kere üst üste adet olmuştum doktora gittim hooppp erken menepoz iki ay içinde bütün yumurtalıklar dökülüyor ne şans beee yumurta kapasitem 50 yaşında bir kadının ki gibi nasıl evlenicem ben bu durumda
bu durumda evlenilebilir mi yardım edinnnnnn

Back
X