- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
kızlar bu ayda olmadı kırmızılar geldi bugun bir gün önce oldum ümidim bir dahaki aya kaldı...
canlarım bu bögürtlen kökü klomenle beraber kullanılırmı? yada kullanan varmı....
neyse canim takma kafana. hayirlisi olsun insallah. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah
kızlar ben yarın memlkete gidiyorum bir muhtet giremiyecegim kendinize çok iyi bakın hayırlı bayramlar olsun aileniz ve sevdiklerinizle geçirmeniz dilegiyle...........
evet kızlar böğurtlen kökünü ben paket halinde aldım. 500 gr paketi 6 lt suya attım ve yarım saat kaynattım. sonra sovumaya bıraktım, sovuyunca süzerek pet şişelere boşalttım ve buzdolabına koydum. günde iki defa aç karna 1 çay bardağı içtim. içine şeker falan atmadım. isteğe göre sadece bal konabiliyor. yanlız kızlar bunun tadı çok kötü içemesi çok zor. ben acı şeyler içemem diyorsanız hiç denemeyin. ayrıca böğurtlen kökünün diğer bir faydasıda rahmi kuvvetlendirmesi.
Etiket eklesen canım arayınca bulmak daha kolay olur :) Böğürtlen, kök, yumurta, çatlatma vs. gibi:) Eşim bu gün bana almış kalınlı inceli dallar gibi . Bakalım şimdi nasıl kullanacağım .
yukarıda arkadaşımız yazmış umarım yardımcı olur inşallah faydasını görürsün canım
Dün eşim getirdi ama gramı filan belli değil. Öyle almış getirmiş adam kaç gram alacaksın ne için kullanacaksın filan hiç sormmış. Eşim de hiç birşey sormamış. 5 ytl vermiş belki 100-150 gr. birşey yaniTam bilmiyorum.
Ben de bir litre suyla kaynattım ama tadı çok kötü yakaydirigubbakcemile3 Üstelik ne kadar kaynatmam gerekiyordu filan hiç bilmeden kaynattım :) Amaaaan neyse işte olacağı varsa belki bu bahane olur :)
evet canım olacak bebeişlerimiz :sm_cool:ama zamanı var sabretmekten başka yapacak birşey yok birşeyler bahane olmadan olmuyor sen kaç aydır istiyorsun :uhm:
Bir yılı geçti canım :) gerçi pek birşey yaptığımız da yok ya işte sadece korunmuyoruz.Yalnız böğürtlen kökü ilgimi çekti:)Bir deneyeyim dedim.
beyazmelek ne yaptın varmı bir gelişme tatlım??uzun zamandan beri yazmamışsın ama belki görür yazarsın diye düşünerekten yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?